• Etusivu
  • Talo

Integroitavilla kodinkoneilla toimiva ja tyyliltään yhtenäinen keittiö

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Power Finland Oy
Päivitetty 29.11.2023
20204_63740.jpg

Esimerkiksi uuni, mikro, kahvikone ja viinikaappi voidaan upottaa kalusteisiin.

Integroitavien kodinkoneiden ominaisuudet ovat tänä päivänä huippuluokkaa, joten laitteita valittaessa ei tarvitse tehdä kompromisseja ulkonäön ja käytännöllisyyden välillä. Esimerkiksi NoFrost-automaattisulatus löytyy melkein kaikista integroitavista kylmälaitteista. Enää nykyisin integroitavien kodinkoneiden hintakaan ei karkaa tavallisia malleja korkeammalle.

Integrointeja on erilaisia

20204_63737.jpg

Integrointi tarkoittaa eri kodinkoneilla hieman eri asioita. Integroitavan kylmälaitteen tai astianpesukoneen saa sulautumaan täysin keittiön kaapistoihin, sillä laitteen etuosa peitetään kalusteovella. Tällaisia kodinkoneita kutsutaan myös kalustepeitteisiksi. Niitä ei ole mahdollista käyttää ilman kalusteovea, sillä laitteiden etupintaa ei ole viimeistelty mitenkään.

Huomioi, että peiteovi ei tule laitteen mukana, vaan se on hankittava erikseen omalta keittiötoimittajalta.

Muut keittiön integroitavat kodinkoneet, kuten mikro, uuni, liesi ja liesituuletin, jäävät ainakin osittain näkyviin, vaikka laitteet upotetaan kalusteisiin.

Uusia mahdollisuuksia kodinkoneiden sijoitteluun

Harmonisen yleisilmeen lisäksi integroitavilla kodinkoneilla pystytään helpottamaan keittiön eri toimintojen sijoittamista järkevästi. Integroinnin ansiosta esimerkiksi keittotaso ja uuni voidaan mainiosti sijoittaa erilleen toisistaan. Näin uuni saadaan huomattavasti ergonomisempaan työskentelykorkeuteen ja uunin edessä kyyristely loppuu.

Tasoon integroitu liesituuletin puolestaan tarjoaa lisää vaihtoehtoja keittopisteen sijoittamiselle, sillä keittotaso voi olla esimerkiksi ikkunan edessä tai saarekkeessa ilman, että sen ylle tarvitsee laittaa suurikokoista näköestettä.

Lue myös:Tunnista keittiön energiasyöpöt

20204_63736.jpg

Keittiösuunnittelijalta saat apua myös kodinkoneiden valintaan

Keittiön suunnittelussa sekä kodinkoneiden valinnassa ja sijoittelussa kannattaa hyödyntää ammattitaitoisen keittiösuunnittelijan apua. Powerin keittiösuunnittelu on tarjolla myös etäpalveluna.

Lue myös: Muista nämä, kun keittiöremontti tulee ajankohtaiseksi

Power Finland Oy
Talo
keittiö
huoneisto
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

punatukkainen nainen vaaleanvihreässä asussa osoittaa kummenen euron rahatukkua kädessään
Tiesitkö, että voit saada hyvitystä vanhojen kodinkoneiden kierrättämisestä?
Käytetyissä elektroniikkalaitteissa voi olla vielä paljon poweria jäljellä, vaikka sinä et niitä enää tarvitsisikaan. Powerin RePOWER-konsepti on käytetyn elektroniikan myyntiin erikoistunut second hand -palvelu, jonka tarkoituksena on pidentää kodintekniikan käyttöikää ja auttaa kuluttajia tekemään ympäristöystävällisempiä valintoja.MyPOWER-bonusjärjestelmä tarjoaa taloudellista korvausta elektroniikkatuotteistasi, jonka voit hyödyntää tulevissa POWER-myymälän ostoksissasi.Et ole velvoitettu käyttämään hyvitystä välittömästi, vaan voit säästää sen seuraavaa ostostasi varten. Hyvitys toimii ylimääräisenä budjettina, joka mahdollistaa investoinnin korkealaatuisempaan, kestävään ja korjattavissa olevaan premium-elektroniikkaan, jolla on jälleenmyyntiarvoa.Myös kierrätykseen menevistä tuotteista saat pienen hyvityksen. Tietoturva on Powerille tärkeää. Power huolehtii aina, että henkilökohtaiset tiedot poistetaan laitteesta ennen sen jälleenmyyntiä. Ammattitaitoiset asiantuntijat varmistavat, että älylaitteesi tiedot tuhotaan GDPR-asetuksen mukaisesti turvallisesti. Jos laite lähetetään suoraan kierrätykseen, se kierrätetään tietoturvallisesti.
20238_82812.jpg
Huolellinen suunnittelu on onnistuneen keittiön perusta
Uuden keittiön suunnitteluun liittyy paljon huomioitavia asioita. Sinulla saattaa olla selkeä mielikuva täydellisestä keittiöstä, mutta ennen kuin unelmat voivat käydä toteen, suunnitelmat on syytä tehdä tarkkaan. Hyvällä suunnittelulla varmistetaan, että keittiö on paitsi kaunis ja toimiva myös budjettisi mukainen.Seuraavilla vinkeillä pääset kohti uutta unelmakeittiötäsi.
20233_81202.jpg
Onko jääkaappisi lämpötila oikea?
Voisinko pihistää sähkölaskussa säätämällä jääkaapin lämpötilaa? Ehkä voisit, mutta älä kuitenkaan nosta lämpötilaa liikaa sillä silloin saat aikaan ruokahävikkiä. Varmistat elintarvikkeiden säilyvyyden, kun pidät huolta, ettei jääkaappi ole liian lämmin tai kylmä. Tuotteita sijoitellessa kannattaa muistaa, että jääkaapin lämpötila vaihtelee sen eri kohdissa.Lue neuvot!
20231_52454.jpg
Kiinnitä seinälevyyn jopa 40 kilon ripustuskuorma
Gyproc Habito® on markkinoiden kovin kipsilevy, joka kestää kulutusta ja tarjoaa aivan uudenlaista ripustamisen vapautta. Habitolla on helppo rakentaa sisäseiniä, jotka eivät pienistä kolhiinnu ja joihin voi ripustaa suoraan esimerkiksi keittiön kaapistot. Lisäksi kipsilevy on fiksu valinta ääneneristyksen ja paloturvallisuuden suhteen.
20229_79609.jpg
Kohdistetut kasvilamput vai kauttaaltaan hyvä led-valaistus?
Led-lamppujen käyttöä kasvivaloina esim. taimien kasvattamisessa on muutamien viime vuosien aikana alettu suosia muun muassa siksi, että led-lamput kasvivaloina eivät kuumene niin paljoa kuin energiansäästölamput, hehkulampuista puhumattakaan. Hyvät led-lamput ovat lisäksi energiatehokkaampia kuin energiansäästölamput. Myös kotoisat huonekasvimme tarvitsevat hyvälaatuista valoa. Valaisimissa kannattaa panostaa korkean CRI:n eli värintoistoindeksin led-yleisvalaisimiin, joiden valossa viihtyvät sekä ihmiset että kasvit.
20169_47429.jpg
Uudenlainen ratkaisu vesivahinkojen torjuntaan!
Pikkuhiljaa tapahtuva putkivuoto ei yleensä herätä huomiota ennen kuin kosteus on päässyt etenemään rakenteisiin asti. Kosteusvaurio onkin salakavala vieras, joka ei välttämättä ilmoita saapumisestaan aikaisessa vaiheessa. Tiesitkö, että jopa puolessa talouksista löytyy kosteusvaurio? – Nyt kosteusvaurioiden ennaltaehkäisyyn on kuitenkin kehitetty ratkaisu, joka on kotimainen, Avainlippu-tunnuksella varustettu innovaatio.Tilaa nyt! Vuoden 2017 loppuun asti ilman toimituskuluja.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton