• Etusivu
  • Talo

Tiesitkö, että voit saada hyvitystä vanhojen kodinkoneiden kierrättämisestä?

Tarkista hyvityslaskurista paljonko

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Power Finland Oy
Päivitetty 27.02.2024
kierrätä-kodinkoneet-repower-1920x1080

Käytetyissä elektroniikkalaitteissa voi olla vielä paljon poweria jäljellä, vaikka sinä et niitä enää tarvitsisikaan. Powerin RePOWER-konsepti on käytetyn elektroniikan myyntiin erikoistunut second hand -palvelu, jonka tarkoituksena on pidentää kodintekniikan käyttöikää ja auttaa kuluttajia tekemään ympäristöystävällisempiä valintoja.

MyPOWER-bonusjärjestelmä tarjoaa taloudellista korvausta elektroniikkatuotteistasi, jonka voit hyödyntää tulevissa POWER-myymälän ostoksissasi.

Et ole velvoitettu käyttämään hyvitystä välittömästi, vaan voit säästää sen seuraavaa ostostasi varten. Hyvitys toimii ylimääräisenä budjettina, joka mahdollistaa investoinnin korkealaatuisempaan, kestävään ja korjattavissa olevaan premium-elektroniikkaan, jolla on jälleenmyyntiarvoa.

Myös kierrätykseen menevistä tuotteista saat pienen hyvityksen. Tietoturva on Powerille tärkeää. Power huolehtii aina, että henkilökohtaiset tiedot poistetaan laitteesta ennen sen jälleenmyyntiä. Ammattitaitoiset asiantuntijat varmistavat, että älylaitteesi tiedot tuhotaan GDPR-asetuksen mukaisesti turvallisesti. Jos laite lähetetään suoraan kierrätykseen, se kierrätetään tietoturvallisesti.

Laske, paljonko saat hyvitystä

RePOWER-palvelun avulla voit helposti luopua laitteista, joita et enää tarvitse. Powerille voit tuoda ilmaiseksi kaikki vanhat elektroniikkalaitteesi, olivatpa ne sitten toimivia tai rikkinäisiä.

Lue myös:Tunnista keittiön energiasyöpöt

Jälleenmyyntiin tuodut tuotteet tarkastetaan Power-myymälöissä ennen myyntiä ja tarvittaessa laitteet toimitetaan tarkastettavaksi ja puhdistettavaksi valtuutetulle kumppanille. Power myöntää jokaiselle myymälleen käytetylle tuotteelle takuun.

RePOWER-palvelu on käytössä kaikissa Power-myymälöissä. Hyvityslaskurista saat alustavan arvion tuotteesi arvosta. Huomioi, että arvio voi muuttua myymälässä tehtävän tarkastuksen jälkeen.

RePOWER-konsepti kierrättää kodinkoneet

Powerin RePOWER-konseptin tarkoituksena on pidentää kodintekniikan käyttöikää ja auttaa kuluttajia tekemään ympäristöystävällisempiä valintoja. Tavoitteena on kannustaa ihmisiä tuomaan käytettyjä tuotteita myymälään sen sijaan, että ne lojuvat varastoissa ja kaapeissa tai että ne hävitetään väärin. RePOWER helpottaa käyttökelpoisia tuotteita löytämään uuden omistajan ja tärkeiden materiaalien päätymistä kierrätykseen.

Tietyt tuotteet, kuten paristot, akut, kaapelit ja johdot, eivät tällä hetkellä kuulu RePOWER-palvelun piiriin, mutta voit kuitenkin tuoda niitä liikkeeseen ja Power kierrättää ne puolestasi oikeaoppisesti maksutta.

Muista, että jos et itse pääse tuomaan vanhoja kodinkoneitasi myymälään, voit uuden tuotteen oston yhteydessä tilata vanhan laitteen poisviennin.

<p data-block-key="6s5nm">On tärkeää, että toimimattomat laitteet kierrätetään oikein, jotta käyttökelpoiset osat saadaan uusiokäyttöön. Kodinkoneet sisältävät usein esimerkiksi metallia, jota on helppo muokata ja käyttää uudelleen.</p>
On tärkeää, että toimimattomat laitteet kierrätetään oikein, jotta käyttökelpoiset osat saadaan uusiokäyttöön. Kodinkoneet sisältävät usein esimerkiksi metallia, jota on helppo muokata ja käyttää uudelleen.
Info

Info

Näin RePOWER toimii

Löytyykö kodistasi käytetty matkapuhelin, pesukone tai tietokone, jota et käytä enää? Tuo tuotteesi POWER-myymälään ja saat hyvitystä.

Toimi näin:

  1. Tarkista tuotteesi arvo nettilaskurilla.
  2. Tuo tuotteesi POWER-myymälään.
  3. Ansaitse hyvitystä tuodusta tuotteesta.

Kaikkea emme pysty kierrättämään RePOWER-palvelun kautta, kuten johdot, kaapelit, pistorasiat tai akut, mutta otamme ne silti vastaan ja kierrätämme asianmukaisesti puolestasi.

HUOM! POWERilla kierrätämme älylaitteet turvallisesti. Kaikki henkilökohtainen data tyhjennetään laitteesta ennen kuin se myydään eteenpäin. Tarkistamme myös, ettei tuote ole varastettu ennen kuin otamme sen vastaan.

Power Finland Oy
Talo
keittiö
huoneisto
kodinkoneet
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

202010_66907.jpg
Kiveä vai puuta vai jotain ihan muuta?
Keittiötasoille on nykyisin lukuisia materiaalivaihtoehtoja, jotka poikkeavat toisistaan paljon paitsi hinnaltaan myös tyyliltään ja ominaisuuksiltaan. Siksi työtason valinnassa huolellisen vertailun tekeminen kannattaa.
liedellä höyryää kolme kattilaa ja mies sekoittaa yhden kattilan kastiketta
Induktioliesi vai keraaminen liesi?
Kun mietit keittiön liesivaihtoehtoja, eteesi nousee usein kysymys: induktioliesi vai keraaminen liesi? Nyt pureudumme näiden kahden liesityypin eroihin käytännössä ja autamme sinua valitsemaan sen lieden, mikä sopii parhaiten tarpeisiisi.
20238_82812.jpg
Huolellinen suunnittelu on onnistuneen keittiön perusta
Uuden keittiön suunnitteluun liittyy paljon huomioitavia asioita. Sinulla saattaa olla selkeä mielikuva täydellisestä keittiöstä, mutta ennen kuin unelmat voivat käydä toteen, suunnitelmat on syytä tehdä tarkkaan. Hyvällä suunnittelulla varmistetaan, että keittiö on paitsi kaunis ja toimiva myös budjettisi mukainen.Seuraavilla vinkeillä pääset kohti uutta unelmakeittiötäsi.
20191_55814.jpg
Tiedätkö, millä laastilla kiinnität laatat?
Weberin laajasta kiinnityslaastivalikoimasta löytyy sopiva vaihtoehto eri käyttökohteisiin. Laaja valikoima ja selkeät pakkaukset helpottavat työskentelyä. Tiiviit muovipakkaukset mahdollistavat kiinnityslaastiemme kuljettamisen ja varastoimisen myös vaihtelevissa olosuhteissa.
20231_52454.jpg
Kiinnitä seinälevyyn jopa 40 kilon ripustuskuorma
Gyproc Habito® on markkinoiden kovin kipsilevy, joka kestää kulutusta ja tarjoaa aivan uudenlaista ripustamisen vapautta. Habitolla on helppo rakentaa sisäseiniä, jotka eivät pienistä kolhiinnu ja joihin voi ripustaa suoraan esimerkiksi keittiön kaapistot. Lisäksi kipsilevy on fiksu valinta ääneneristyksen ja paloturvallisuuden suhteen.
kipsilevyratkaisut remontoijalle
Remontoijan luottokaveri – monipuolinen kipsilevy
Jokaiselle se oma koti on kaikkein rakkain paikka. Siellä viihdytään niin yksi kuin perheen ja ystävien kanssa. Ajan myötä kuitenkin se kaikkein rakkainkin paikka kaipaa pientä huolenpitoa ja laittoa – vaikkei muusta syystä kuin perheen koon kasvamisen tai pienenemisen johdosta.Toisinaan tuotevalikoima häkellyttää, voiko näin monelle ratkaisulle ja vaihtoehdolle olla todella tarvetta. Kyllä voi, sillä ratkaisut on tehty sillä ajatuksella että rakentaja ja remontoija löytää niiden joukosta omiin tarpeisiinsa parhaiten soveltuvan tuotteen ja rakennustavan. Vaikka vaihtoehtoja on paljon, löytyy niiden joukosta sopiva tuote nopeasti.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton