• Etusivu
  • Rakentaminen

Uudentyyppiset rakennuslevyt soveltuvat monenlaiseen rakentamiseen

Tycroc suomi oy oli mukana loviisan asuntomessuilla useissa kohteissa, merkittävin näistä on paljon puhuttanut kelluva talo

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Tycroc Suomi Oy
Julkaistu 09.07.2023Päivitetty 06.10.2023
20237_82549.jpg

Loviisan Asuntomessujen uniikki kelluva kohde on Talo Lovisea (kohde numero 8)

Tycroc Suomi Oy pääsi myös mukaan rakentamaan muutamaa merkittävää messukohdetta Loviisan Asuntomessuilla. Tutustutaampa Talo Loviseaan tarkemmin ja muistellaan, mitä Asuntomessuilla nähtiin.

Loviisan Asuntomessut ovat edelläkävijäesimerkki kelluvien talon rakentamisessa Suomessa. Hankkeita on toteutettu aiemminkin, sekä isommassa että pienemmässä mittakaavassa, mutta Loviisan Lovisea sisältää paljon ennennäkemättömiä ja arkkitehtuurillisesti merkittäviä ratkaisuja.

Kelluva Talo Lovisea (kohde 8) on kuljetettu valmiina paikalleen

Tämä ainutlaatuinen kelluva talo Lovisea on rakennettu Timberpointin CLT-massiivipuuelementeistä suoraan TotalPron valmistaman kelluvan perustuksen päälle. Lovisea on tulossa myyntiin, joten kuka tahansa voi ostaa kyseisen ainutlaatuisen kohteen itselleen. Talon hinta on artikkelin kirjoitushetkellä 795 000 euroa (Etuovi.com/Op Koti). On sanottu, että talon mennessä kaupaksi, niitä voidaan rakentaa lisää. Laiturissa, johon Lovisea on sijoitettuna, on tilaa vielä kahdeksalle kelluvalle kodille.

Talo Lovisea on kaksikerroksinen arkkitehtuurillisesti historian havinaakin sisältävä kokonaisuus, jonka arkkitehtiratkaisuissa on viittauksia merenkulkuun, rahtilaivoihin sekä tervantuoksuisiin puupursiin. Talon ovat piirtäneet arkkitehdit Heikki Luminen ja Perttu Huhtiniemi.

Talon muotokieli tuo turvaa vallitsevalta merituulelta ja sen värimaailma kunnioittaa kauttaaltaan ympäröivää luontoa. Kerrosalaa rakennuksessa on 128 neliötä ja asuinpinta-alaa 113 neliötä. Lovisean yhteyteen on rakennettu myös upea terassi, joka avautuu kutsuvasti merelle päin.

Talo Loviseasta voi lukea lisää Asuntomessujen sivuilta kohdetiedoista

Info

Info

Märkätiloihin Tycroc Märkätilajärjestelmä

Tycroc toimitti Talo Loviseaan

Kohteisiin valittujen Tycroc-tuotteiden myynnistä vastasi osaava paikallinen yritys

Värisilmä Loviisa

, asiantuntijanaan Loviisan Värikauppa Oy:n kauppias Jonas Hällfors.

20237_82589.jpg
20237_82588.jpg
20237_82590.jpg
20237_82702.jpg
20237_82703.jpg
Työt suoritti TT-Putkityö Oy, kuvassa Timo Tulokas
Työt suoritti TT-Putkityö Oy, kuvassa Timo Tulokas
20237_82704.jpg
20237_82706.jpg

TT-Putkityö Oy suoritti asennustyöt kohteessa.

Oli kyllä helppo, nopea ja mukava asentaa, toteaa Timo Tulokas.
Info

Info

Talossa on toteutettu Tycroc Lattialämmitysratkaisu

Tycroc toimitti Talo Loviseaan

Lue lisää:
Kohteessa käytetty jakotukki on ainutlaatuinen Suomessa!

Kohteisiin valittujen Tycroc-tuotteiden myynnistä vastasi osaava paikallinen yritys Värisilmä Loviisa, asiantuntijanaan Loviisan Värikauppa Oy:n kauppias Jonas Hällfors.

Tycroc-rakennuslevyt eivät vaadi pitkiä kuivumisaikoja

Aikataulu oli messukohteen rakentamisessa tiukka. Uudenlaiset Tycroc-rakennuslevyt olivatkin oiva ratkaisu kohteeseen, koska ne mahdollistavat nopean asennuksen, kertoo Tycroc Suomi Oy:n toimitusjohtaja Jaris Riives.

‒ Eikä tuotteiden asennuksessa tarvitse odotella pitkiä kuivumisaikoja, jatkaa Riives.

Tycroc Lattialämmitysratkaisu reagoi nopeasti sääolosuhteiden kanssa. Tycroc Lattialämmitysratkaisu on ehdottomasti täydellinen ratkaisu tällaiseenkin Loviisassa nyt esiteltävään älytaloon.

Jälleenmyyjät

Katso lähin jälleenmyyjäsi
20239_83036.jpg

Tycroc myöntää putkille 50 vuoden takuun, sisältäen vakuutussuojan 5 miljoonaan euroon asti ensimmäiset 10 vuotta (korvatakseen kaikki viallisen tuotteen käytöstä aiheutuneet vahingot ja mahdolliset vialliseen tuotteeseen liittyvät myöhemmät vahingot).

Tycroc_UHP_pert

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

Antamasi tiedot välitetään artikkelissa mainitulle yritykselle jatkokäsittelyyn.

Tycroc Suomi Oy
Rakentaminen
väliseinät
suunnittelu
märkätilat
lämmitys
lattiat
kiinnitys
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20224_77763.jpg
Asenna lämmitetty lattia helposti kodin eri huoneisiin
Kukapa ei rakastaisi lämmitettyä lattiaa paljaiden jalkojen alla, mutta monesti lattialämmityksen asennus voi tuntua ylitsepääsemättömän isolta projektilta ja asia jää hautumaan unelmien tasolle. Mitäpä jos kertoisimme, että lattialämmityksen asennus voi helppoa, nopeaa sekä kustannustehokasta Tycroc-aluslevyjen avulla. Asennus onnistuu jopa yhdessä päivässä, eikä kuivumisajoista tarvitse huolehtia.
20224_77762.jpg
Tycroc Suomi Oy – Lattialämmityksen aluslevyt ja märkätilalevyt
Tycroc-rakennuslevyt sopivat käytettäväksi niin märkiin kuin kuiviinkin tiloihin. Lattialämmityksen aluslevy Tycroc UHP on kehitetty lattialämmityksen asennuksen yksinkertaistamiseksi ja nopeuttamiseksi. Tycroc UHP sopii asennettavaksi myös betonirakenteiden päälle, mutta pienen neliömetripainon ansiosta se on erittäin varteenotettava ratkaisu varsinkin puurakenteisiin ja puurakennuksiin. Tycroc TWP märkätilalevy on ideaali rakennuslevy märkätiloihin kuten kylpyhuoneisiin, kylpylöihin, höyrysaunoihin, sekä uima-altaisiin.
20226_78703.jpg
Uudenlainen rakennuslevy kipsilevyn rinnalle kuiviin ja märkätiloihin
Houkuttaako sinuakin esimerkiksi helppo kylpyhuoneremontti? Miltä kuulostaisi märkätilalevyjen naputtelu paikoilleen ‒ jopa päivässä, ilman ylimääräistä odottelua? Tycroc TWP märkätilalevyjen avulla se on mahdollista. Märkätilalevyn pääasialliset käyttökohteet ovat väliseinien rakentaminen ja vesieristys, erimuotoisten suihkukaappien tai höyrysaunojen istuintasojen tekeminen sekä työtasojen ja hyllyjen rakentaminen. Tycroc TWP sopii myös kylpyhuoneen lattian ja katon vesieristykseen ja asennettavaksi suoraan lattialämmityselementtien alle estääkseen lämmön siirtymistä alaspäin.
Vieser designkaivo
Uuden ajan lattiakaivoissa yhdistyy tyylikkyys ja toiminnallisuus
Yrjönkadun ja Ratakadun kulmassa sijaitseva historiallinen uusrenessanssirakennus kävi läpi mittavan saneeraushankkeen, jonka myötä 1800-luvun lopussa rakennettu arvokiinteistö muuntautui toimistokäytöstä luksushuoneistojen kerrostaloksi. Asuntojen kylpyhuoneista löytyy Vieser Line -linjalattiakaivot ja taloyhtiön kylpylästä Vieser Square Kebony Bali edition -designkaivot.
Weberin WeberSafe -vedeneristysjärjestelmän havainnekuva
Kestäviä märkätiloja – pohjatyöt ja vedeneristys
Kylpyhuone on yksi niistä kodin tiloista, joissa huolellisuus ja tarkkuus itse tekemisessä palkitaan. On tärkeää toteuttaa pohjatyöt asianmukaisesti ja varmistaa, että vedeneristys on tiivis ja asiaankuuluvasti tehty. Mitä pohjatöitä tulee tehdä seinien ja lattian osalta – miten vedeneristys toteutetaan oikein?
20154_43272.jpg
Ota käyttöösi Gyproc-laskurit ja rakennekirjasto
Ota laskurit ja rakennekirjasto avuksesiKipsilevy on monipuolinen rakennusmateriaali lähtien kodin lattiasta aina kattoon saakka. Gyprocin rakennekirjasto tarjoaakin monipuolisesti rakennedetaljeja oman kodin rakentajalle ja remontoijalle. Tutustu, miten tehdään esimerkiksi ääni- ja paloluokan väliseinä.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton