• Etusivu
  • Rakentaminen

Tarjouslomakkeet, yksikköhintaluettelot

Rakentajan toimitus
Julkaistu 27.01.2009
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg

Toimenpiteet:
Rakennuttajatehtävistä vastaava laatii urakkakohtaiset tarjouslomakkeet ja yksikköhintaluettelot. Tarjouslomakkeissa otetaan huomioon urakkakohtaisesti tarjoushinnan erittelytarve.

Vastuuhenkilöt:
Projektipäällikkö ja erikoissuunnittelijat

Dokumentit:
Tarjouslomakkeet ja yksikköhintaluettelot.

Hyväksyntä:
Projektipäällikkö

Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20157_44123.jpg
Luonnon inspiroimat ja kauniit kiukaat
Suomalaiset ovat saunakansaa. Sauna on aina ollut tärkeä paikka rentoutumiselle, puhdistautumiselle ja mielen tyhjentämiselle. Hyvin toimiva sauna voi kaikessa käytännöllisyydessään olla myös kaunis. Saunan tehokkaaksi lämmön lähteeksi ja kauniiksi koristeeksi sopivatkin Tulikiven tehokkaat ja graafiset kiukaat.
201011_23622.jpg
Uusi talo, uusi Auto
VV-Auto Group Oy tuo maahan Volkswagen-, Audi- ja Seat-henkilöautoja sekä Volkswagen-hyötyautoja. VV-Auto Groupin vähittäiskauppayhtiöt VV-Autotalot Oy ja Turun VV-Auto Oy harjoittavat Volkswagen- ja Audi-myynti- ja jälkimarkkinointitoimintaa Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Turussa.Maahantuonnin ja vähittäiskaupan palveluverkoston toimivuudesta vastaa noin 650 autoalan ammattilaista. VV-Auto Group on osa Kesko-konsernia.
20138_35845.jpg
Onko yrityksessänne nuoria aikuisia joiden ammattitaitoa voisi kehittää?
Mikä on nuorten aikuisten osaamisohjelma?Se on Opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittama koulutushanke, jonka kohderyhmänä ovat 20 - 29 -vuotiaat nuoret joilla ei ole peruskoulun jälkeistä tutkintoa.Koulutusohjelma valmistaa ammattitutkintoon tai sen osaan. Ammattitaito hankitaan valmistavassa koulutuksessa ja osaaminen osoitetaan näyttönä tutkintotilaisuudessa. Valmistavan koulutuksen osalta on kaksi vaihtoehtoa. Voit opiskella oppilaitoksessa ja harjaantua ammattiin yrityksessä työssäoppien. Jos sinulla on työsuhde, voit opiskella oppisopimuksella. Oppisopimuksessa pääosa opitaan työpaikalla ja tietyt teemat oppilaitoksessa.
20229_79478.jpg
Löydä suosikkisi Hongan uudesta mallistosta ja toteuta hirsikotiunelmasi kustannustehokkaasti
Unelmien hirsikoti syntyy juuri omalle perheelle tärkeistä elementeistä ja tilatarpeista, puhtaasta sisäilmasta ja levollisesta tunnelmasta – laadusta tinkimättä. Hongan syksyn 2022 uutuusmallisto on suunniteltu perheille, jotka toivovat kodiltaan huolellisesti mietittyjä tilaratkaisuja sekä arjen sujuvuutta.
IDO Glow Art TurboFlush
Hyvää voi kehittää vieläkin paremmaksi: Kolme syytä tutustua uudenlaiseen lattia-wc-istuimeen
Wc-käynti on jokaiselle jokapäiväistä. Jokapäiväisestä toimenpiteestä on mahdollista tehdä entistä ympäristö- ja käyttäjäystävällisempää. Luonnon resurssimme ovat rajalliset, jolloin tuotteiden kestävyys ja alhainen vedenkulutus nousevat keskiöön. Käyttäjäystävällisyyttä voi tarjota istuimen helppo puhdistettavuus ja wc-käynnin hiljaisuus, joka on arvossaan erityisesti yöaikaan.Saniteettiteknologian ja -keramiikan kotimainen markkinajohtaja IDO on kehittänyt entistä paremmaksi uutta lattia-wc-istuinta. Tässä kolme syytä tutustua ensiluokkaiseen lattia-wc-istuin -uutuuteen.
ruosteinen kiinnike
Valitse aina korroosio-olosuhteisiin sopiva kiinnike
Korroosio on ympäristön vaikutuksesta tapahtuvaa metallin muuttumista ja hajoamista ja sillä on merkittävä vaikutus asennusten kestävyyteen. Korroosion näkyvä ilmenemismuoto on ruoste, mutta usein korroosiota ei pysty silmällä erottamaan. Korroosiota aiheuttavat erityisesti ilmasto-olosuhteet ja niiden muutokset sekä altistuminen korroosiota kiihdyttäville aineille, kuten merivesi, saasteet tai kemikaalit.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton