• Etusivu
 • Varusteet

Ennen kuin ostat painepesurin, lue tämä

Mariana RavoniusKaupallinen yhteistyö Kärcher Oy
Päivitetty 08.05.2024
1920 T_7_wooden_terrace_app_02_CI20-Screen

Painepesuri on erinomainen apu terassien puhdistamiseen.

Painepesuri on helppokäyttöinen apuri pihan kalusteiden, terassien ja oleskelualueiden sekä autojen ja kulkuteiden puhdistukseen. Kurat, siitepölyt ja pinttyneemmätkin liat on helppo häätää pois silmiä häiritsemästä. ”Painepesuri kuin painepesuri” voisi joku ajatella, mutta mitäpä jos hetkeksi pysähtyisikin miettimään, minkälaisia ominaisuuksia painepesurilta voisi tarvita omassa arjessa, ja kuinka usein painepesuria tarvitsee.

Mitä sitten painepesurin kohdalla kannattaa vertailla? Esimerkiksi kuinka laajan alueen pystyy tunnin aikana pesemään sekä painepesurin tuottaman paineen määrää. Ympäristötietoinen ja tarkka käyttäjä kiinnittää ehdottomasti huomiota myös siihen, montako litraa vettä kuluu tietyssä ajassa – toisin sanoen, millainen on painepesurin virtausnopeus. Myös paineletkun pituus sekä sen myötä ulottuvuus voi joissain tapauksissa olla isokin asia. Lisäksi painepesuri kannattaa mitoittaa omien tarpeiden sekä käyttökohteiden mukaan.

Kärcherin K-sarjan painepesurit tarjoavat jokainen tehokasta suorituskykyä sekä käyttäjäystävällistä ja luotettavaa laatua. Pienen tarkastelun avulla sarjasta löytyvät sopivat mallit niin ammattilaiselle kuin kotikäyttäjälle.

Tässä esittelemme kolmen eri hinta- ja kokoluokan mallia Kärcherin mallistosta erilaisiin käyttötarpeisiin.

Kun tarvitset painepesuria satunnaisesti

Pieneen ja satunnaisesti tapahtuvaan perus pesemiseen soveltuu kooltaan kompakti sekä keveytensä ansiosta helposti liikuteltava Kärcher K 3. Parhaimmillaan tämä yksilö on silloin, kun pestävät puhdistuskohteet ovat pinta-alaltaan pienehköjä, kuten polkupyörät, puutarha-aidat ja vaikka moottoripyörät.

Vaikka tuote onkin hintakategorian alhaisimmasta päästä, se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että käsissäsi olisi surullisen kuuluisa ”karvalakkimalli” jossa ainoat toiminnot ovat ”päälle” ja ”pois”. Laitteen vedenpaine on säädettävissä puhdistettavaan pintaan sopivaksi kiertämällä Vario Power -suihkuputkea (VPS).

Pikaliitoksen ansiosta korkeapaineletku on helppo irrottaa ja napsauttaa laitteeseen sekä pesukahvaan kiinni sekä irrottaa. Korkeapaineletkun pituus on jopa 6 metriä, joten hieman kauempanakin olevat kohteet on helppo puhdistaa ilman, että itse painepesuria tarvitsee siirrellä. Integroitu vesisuodatin pitää huolen että laitteeseen ei pääse sinne kuulumattomia epäpuhtauksia.

Tutustu Kärcher K 3 painepesuriin tarkemmin

Miksi tämä sopisi minulle?

 • Helppo liikutella, sillä painoa vain 5 kiloa ilman varusteita ja tuotepakkauksenkin kera painoa vain 7 kiloa.
 • Työsuoritus jopa 25 m²/h, mikä riittää helposti pienehköjen putsausten tekoon.
 • Paine (bar/MPa) 20-max 120 / 2-max 12
 • Virtausnopeus (l/h) max. 380
 • Pikaliitos helpottaa korkeapaineletkun irrottamista.
 • Korkeapaineletkulla pituutta 6 metriä.
 • Laitteessa pesuainesäiliö.
 • Komposiittipumppu
 • Takuu 5 vuotta rekisteröidylle laitteelle.
 • Näppärä pikkupesuri polkupyörien, puutarhalaitteiden ja työkalujen sekä pihakalusteiden puhdistukseen. Soveltuu myös aitojen sekä kivipäällysteisten polkujen pesuun sekä moottoripyörien, mopojen ja skoottereiden siistimiseen.
Mies puhdistaa kasvihuonetta painepesurin sekä teleskooppivarren avulla

Haluat optimoida pesutuloksen kerta toisensa jälkeen

Kärcherin K5-sarjan suosion syynä on ehdottomasti sarjan jämerä muotoilu, sekä tehokas suorituskyky – saat nimittäin puhdasta pinta-alaa jopa 40 neliömetriä tunnissa. Voit siis puhdistaa isommankin terassin, eikä aikaa mene kuin tunti.

Painepesuri yhdistettynä puhelimessa toimivan sovellukseen? Kyllä vain. K 5 Premium Power Control -painepesurin avulla voit hämmästyttää naapurit sekä myös itsesi. Lataa itsellesi Kärcher Home & Garden -sovellus ja käytä painepesuriasi aivan uudella tavalla. Sovellus tekee sinusta todellisen siivousasiantuntijan.

Aiheuttaako esimerkiksi sopivan paineen valinta sinulle päänvaivaa? Kärcher Home & Garden sovellus ohjaa ja opastaa valinnan tekemisessä, itse tehon säätäminen onnistuu helposti suihkuputkea kiertäen. Käytössäsi on G 160 Q Power Control -painekahva sekä Rotojet-suutin yhdistettynä kiertymistä estävällä Anti-twist-järjestelmällä varustettuun, 10 metriä pitkään korkeapaineletkuun. Nappaa siis sovelluskonsultin vinkistä oikea painetaso, ja puhdista terassisi vaivatta ilman että sotkeennut letkuihin tai joudut siirtelemään pesuria monta kertaa.

Miksi tämä sopisi minulle?

 • Sarjan painepesurit soveltuvat erinomaisesti pinttyneen lian poistoon.
 • Työsuoritus jopa 40 m²/h, joten puhdasta pintaa tulee nopeasti
 • Paine (bar/MPa) 20- max 145 / 2-max 14,5
 • Virtausnopeus (l/h) max. 500
 • Moottori on vesijäähdytetty.
 • Itseimevä
 • 10 metriä pitkä korkeapaineletku, jossa PremiumFlex anti-twist -järjestelmä
 • Paino ilman varusteita 13,9 kiloa, tuotepakkauksen kera paino nousee 17 kiloon.
 • Käytössä Home & Garden sovellus, jolla saavutat täydellisen pesutuloksen.
 • Sisältää Plug´n´Clean -pesuaineen annostelujärjestelmän
 • Takuu 5 vuotta rekisteröidylle laitteelle.
 • Soveltuu useisiin käyttökohteisiin, kuten ajoneuvojen, puutarhakoneiden sekä terassien puhdistukseen.

Jokainen meistä haluaa pitää varastotilansa siistinä ja välttää johtojen ja letkujen sekamelskaa. Tämä on otettu huomioon jo tätä kyseistä painepesuria suunniteltaessa – korkeapaineletku on nimittäin kierrettävissä letkukelalle suojaan ja tilaa säästäen.

Pihakalusteiden puhdistukseen et enää tarvitse ämpäriä ja harjaa, vaan puhdistus onnistuu painepesurin avulla pihakauden alussa ja ennen varastoimista. Onpa pestävänäsi aidat, kivipäällysteiset polut, erilaiset ajoneuvot tai vaikkapa terassi? Tältä pesurilta voit odottaa puhdasta lopputulosta.

Tutustu tarkemmin Kärcher K 5 -sarjan painepesuriin

<p data-block-key="c60jh">Kärcherin mallistosta löydät taatusti itsellesi ja tarpeisiisi sopivan painepesurin.</p>
Kärcherin mallistosta löydät taatusti itsellesi ja tarpeisiisi sopivan painepesurin.

Kaipaat voimaa ja tehoa isompienkin puhdistustehtävien äärellä

Kun kotonasi puhdistettavaa riittää ja pestävät pinnat ovat suuria, kannattaa ottaa vakavasti harkintaan painepesuri, jossa on voimaa takana. Silloin, kun painepesuria tarvitaan usein ja säännöllisesti on syytä punnita, minkä puhdistukseen painepesuria tarvitsee, ja mitä ominaisuuksia pesurilla toivoo olevan. Pari seikkaa, joita erityisesti kannattaa pitää mielessä on monipuolisuus sekä kestävyys.

Kärcher K 7 sarjan painepesurit ovat oikea valinta, kun edessäsi on suuria puhdistustehtäviä. Korkealaatuinen ja tehokas alumiinipumppu sekä vesijäähdytteinen moottori takaavat korkean laadun, ja suihkuputkista löytyy vaihtoehdot kaikkiin pesu-urakoihin.

Oletko ennen joutunut suihkuttelemaan pesuainetta erikseen, ja vasta sitten ottanut painepesurin käyttöösi? Nyt pesuaineelle on oma Plug In -pesuainetelakka, ja pesuaineen levitys onnistuu näppärästi viuhkasuutinta käyttäen – valitse vain soft/mix -matalapaineasento.

Tutustu lisää Kärcher K 7 -painepesureihin.

Miksi tämä sopisi minulle?

 • Ulosvedettävän aisan ansiosta myös tämä painepesuri liikkuu kevyesti juuri sinne minne tarvitsee
 • Painoa pesureilla on ilman varusteita noin 17,5-18 kiloa ja tuotepakkauksen kera reilu 21 kiloa.
 • Työsuoritus 60 m²/h
 • Paine (bar/MPa) 20-max 180 / 2 -max 18
 • Korkeapaineletkulla pituutta 10 metriä. Irroitettavissa sekä laitteesta että pesukahvasta
 • Vesijäähdytetty moottori sekä integroitu vesisuodatin
 • Plug ´n´Clean -pesuainejärjestelmä
 • Takuu 5 vuotta rekisteröidylle laitteelle
 • Kärcher K 7 -sarjan pesurit sopivat käytännössä kaikkiin kodin pesukohteisiin: erikokoiset ajoneuvot, terassit, kivetyt tai päällystetyt ajotiet ja julkisivut. Painetta säätelemällä pienemmätkin kohteet, kuten puutarhakalusteet ja -koneet puhdistuvat vaivatta.
Info

Info

5 vuoden pidennetty takuu

Kärcher tarjoaa kuluttajapainepesureilleen viiden vuoden takuun. Takuu astuu voimaan, kun laite on rekisteröity. Säilytä ostokuitti sekä rekisteröinnistä vastaanottamasi vahvistusviesti takuuajan.

Laitteen pystyy rekisteröimään tämän linkin kautta

Lisävarusteilla vieläkin monipuolisempaa pesua

Painepesurilla pääset työssäsi hyvään alkuun, mutta kannattaa tutustua myös lisävarustetarjontaan. Kärcher tarjoaa hyvin laajan valikoiman erilaisia tarvikkeita sekä pesuaineita hyvän pesutuloksen aikaansaamiseksi.

Lisävarusteet eivät ole painepesurikohtaisia, vaan sopivat useisiin malleihin. Niiden kiinnitys tapahtuu helposti pistinkiinnityksen ansiosta – tiedossa ei siis ole monimutkaisia paina-kierrä-käännä-vedä irrotusta ja kiinnitystä.

Haluatko tietää lisää lisävarusteista sekä niiden sopivuuksista eri painepesureihin?

Tutustu suosittuihin lisävarusteisiin täältä

Kärcher Oy
Varusteet
asuminen
työkalut
huolto
ekologisuus
kunnossapito
koti
julkisivu
siivous
tuotetietous
pihatyöt
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

Kivilaatoitusta puhdistetaan Kärcher-painepesurin sekä T 7 -terassipesurin avulla
Painepesurit ja lisävarusteet: täältä pesee
Vaikka puhdistaminen ja peseminen harvoin on suoranaista välineurheilua, on siitä huolimatta hyvistä lisävarusteista suuri apu paremman lopputuloksen aikaansaamiseksi.Nopeus sekä tehokkuus yhdistettynä hyvään lopputulokseen miellyttää ihan varmasti ja ihan kaikkia.
Mies pesee Kärcher terassipesurin avulla pihalaatoitusta
Apuvälineet keväisiin huoltotöihin
Lumien sulaminen ja kevään tulo paljastavat sen armotta – pinttynyttä likaa löytyy vaikka muille jakaa. Harvaa kiinnostaa perinteinen puhdistustyö hartiavoimin, joten apuvälineet ovat paikallaan. Näin saat siistin lopputuloksen kerralla, tehokkaasti ja ennen kaikkea nopeasti.
Mies pesee terassia käyttäen Kärcher T7-terassipesuria
Varusteet
Ennen kuin ostat painepesurin, lue tämä
Painepesuri on helppokäyttöinen apuri pihan kalusteiden, terassien ja oleskelualueiden sekä autojen ja kulkuteiden puhdistukseen. Kurat, siitepölyt ja pinttyneemmätkin liat on helppo häätää pois silmiä häiritsemästä. ”Painepesuri kuin painepesuri” voisi joku ajatella, mutta mitäpä jos hetkeksi pysähtyisikin miettimään, minkälaisia ominaisuuksia painepesurilta voisi tarvita omassa arjessa, ja kuinka usein painepesuria tarvitsee.
Betonista valettu sokkeli ennen eristämistä.
Tiedätkö sokkelisi kunnon? Olisiko syytä tarkistaa
Olet varmasti kuullut tarinaa menneiltä sukupolvilta siitä, miten talveksi suljettiin perustusten kissanluukut ja talven tultua kasattiin lunta sokkelin vierustalle eristeeksi pitämään lämpöä talon alla. Tarkoitus on ollut silloin poistaa veto ja estää pakkasen pääsy rakennusten alapohjaan. Kylmän päästessä alustaan, oli todellakin paksuilla räsymatoilla sekä villasukilla tarvetta. Jalat kun tuntevat vedon todella nopeasti.
valmis amperla thermolla eristetty sokkeli
Rintamamiestalon sokkelin eristäminen
Ikosen perheen rintamamiestaloa on kunnostettu huolella ja hartaudella. Kunnostustöitä on tehty vähitellen vuonna 1948 rakennettuun omakotitaloon. Nyt viimeisimpänä lisälämmöneristettiin talon sokkeli ulkoa käsin. Millä, miten ja miksi lisäeristys toteutettiin?
20214_70319.jpg
Julkisivupinnoite, joka pitää rapatun julkisivun kuivana ja puhtaana
Ilmastonmuutos lisää julkisivujen säärasitusta erityisen voimakkaasti pohjoisessa ilmastossamme. Saint-Gobain Weberin uusi innovatiivinen TopDry-julkisivupinnoite pitää rapatun julkisivun kuivana ja puhtaana sekä rakenteet ja lämmöneristyksen toimivina ja turvallisina kaikissa sääoloissa ympäristön kannalta kestävällä tavalla.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton