• Etusivu
  • Varusteet

Painepesurista on moneksi monipuolisten lisävarusteiden kera

Mariana RavoniusKaupallinen yhteistyö Kärcher Oy
Päivitetty 03.05.2024
1920 T_7_Plus_stone_terrace_app_11_CI20-Screen

Juhlakausi lähestyy, laita pihasi kuntoon painepesurin avulla.

Vaikka puhdistaminen ja peseminen harvoin on suoranaista välineurheilua, on siitä huolimatta hyvistä lisävarusteista suuri apu paremman lopputuloksen aikaansaamiseksi.

Nopeus sekä tehokkuus yhdistettynä hyvään lopputulokseen miellyttää ihan varmasti ja ihan kaikkia.

Valmistaudu: kesän juhlakausi on juuri pian ovella

Nyt onkin oiva hetki tehdä listausta tehtävistä pihatöistä: ainakin terassin ja kulkureittien pesu, ränneistä sinne syksyn ja talven aikana eksyneet neulaset sekä irtolehdet pois – niin ja se terassin päällä oleva valokate sekä terassilasitus tulisi myös pesaista.

Pelkän painepesurinkin avulla nämä työt kyllä onnistuvat, mutta mitä jos voisit yhdistää painepesuriisi muutaman näppärän lisävarusteen ja huolehtia puhdistuksen kerralla kuntoon tehokkaammin ja aikaa sekä vettä säästäen?

Kun kohteesi on korkealla

Älä suotta hae tikkaita tai mieti konevuokraamosta telineiden tai nostimen vuokrausta. Riittää, kun nappaat käyttöösi teleskooppisen TLA 4 -jatkovarren, ja yletyt jälleen monta metriä ylemmäs – jopa sinne valokatteen perimmäiseen kolkkaan. Jatkovarren avulla yletyt puhdistamaan lasitetun terassin katon turvallisesti maasta käsin.

Jatkovarsi ei toki ole suunniteltu käytettäväksi ainoastaan valokatteisiin, vaan sen avulla yletyt myös puhdistamaan kasvihuoneet sekä likaantuneen julkisivun. Niin ja vaikka ne korkealla olevat ikkunat.

Mietit kenties, että sopiiko kyseinen jatkovarsi mahdollisesti sinun Kärcher-painepesuriisi? Hyvin suurella todennäköisyydellä, sillä tämä lisävaruste sopii lähes kaikkiin malleihin aina K 2 Universalista K 7 Premium Smart Control -malleihin.

Mies pesee maasta käsin lasitetun terassin kattoa Kärcherin tla 4 -teleskooppivarren avulla

Suuri terassi puhdistettavana

Ei huolta tässäkään tapauksessa. Kärcher-painepesureihin soveltuva T 7 T-racer -terassipesuri sopii sekä kivipintojen että puuterassien puhdistukseen. Terassi on rajattu terassilasituksin? Sinun ei tarvitse laskeutua maantasalle puhdistaaksesi terassin kulmat, vaan käytä silloin terassipesurin tehosuutinta apuna – se on ihanteellinen juurikin nurkkien ja reunojen puhdistukseen lian kuitenkaan roiskumatta ympäriinsä. – Jalkakytkintä painaen pääset jatkamaan taas työtä toisaalla.

Mihin painepesureihin tämä sopii? Kaikkiin Kärcher K4-K7 -sarjojen painepesureihin.

<p data-block-key="xg2bp">T 7 T-racer -terassipesurilla nopeasti puhdasta.</p>
T 7 T-racer -terassipesurilla nopeasti puhdasta.

Buustia pesuun

Haluatko jopa 50 % lisää siivoustehoa sekä paremman vesi- ja energiatehokkuuden?

Silloin kannattaa varusteeksi valita eco!Booster-viuhkasuutin, jonka leveällä vesisuihkulla puhdistat nopeasti monen monta kohdetta. Säästä siis aikaa, vaivaa, vettä ja energiaa. Myös eco!Booster sopii K4- K7 Kärcher-malleihin.

<p data-block-key="w39in">eco!Booster-viukasuuttimella saat pestyä leveitä kaistaleita kerrallaan.</p>
eco!Booster-viukasuuttimella saat pestyä leveitä kaistaleita kerrallaan.

Vesikourut on hyvä puhdistaa kahdesti vuodessa

Kevät ja syksy on hyvää aikaa tarkistaa mikä on vesikourujen kunto. Sinne kun eksyy syksyisin nopeasti irtolehtiä ja neulasia ja taas kevään tullen edellä mainittujen joukosta löytyy myös siitepölyä paksuna kerroksena. Tässäkään vaiheessa ei tarvitse suunnata kohti konevuokraamoa, jotta voisi kourut puhdistaa. Ota avuksesi Kärcherin K2 – K7 malleihin soveltuva kattokourujen ja rännienpuhdistussetti, ja voit operoida huoletta maantasalta käsin.

<p data-block-key="xg2bp">Kärcher Rännienpuhdistussetti on näppärä apuri.</p>
Kärcher Rännienpuhdistussetti on näppärä apuri.

Jos on aika uusia myös se painepesuri

Kärcheriltä löytyy jokaisen tarpeisiin sopiva painepesuri. Olipa puhdistustarpeesi iso tai pieni, meillä on laite sinua varten. Oikean painepesurin valinta voi tuntua vaikealta, joten kokosimme muutaman huomioitavan asian valintaa helpottamaan – lue niistä lisää täältä.

Kärcher tarjoaa viiden vuoden pidennetyn takuun kaikille kuluttajapainepesureilleen. Takuu astuu voimaan, kun laite on rekisteröity. Säilytä ostokuitti sekä rekisteröinnistä vastaanottamasi vahvistusviesti takuuajan.

Tutustu lisävarusteisiin sekä painepesureihin lisää

Kärcher Oy
Varusteet
asuminen
huolto
ekologisuus
kunnossapito
ikkunat
koti
julkisivu
siivous
pihatyöt
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

Mies pesee Kärcher terassipesurin avulla pihalaatoitusta
Apuvälineet keväisiin huoltotöihin
Lumien sulaminen ja kevään tulo paljastavat sen armotta – pinttynyttä likaa löytyy vaikka muille jakaa. Harvaa kiinnostaa perinteinen puhdistustyö hartiavoimin, joten apuvälineet ovat paikallaan. Näin saat siistin lopputuloksen kerralla, tehokkaasti ja ennen kaikkea nopeasti.
Mies pesee terassia käyttäen Kärcher T7-terassipesuria
Ennen kuin ostat painepesurin, lue tämä
Painepesuri on helppokäyttöinen apuri pihan kalusteiden, terassien ja oleskelualueiden sekä autojen ja kulkuteiden puhdistukseen. Kurat, siitepölyt ja pinttyneemmätkin liat on helppo häätää pois silmiä häiritsemästä. ”Painepesuri kuin painepesuri” voisi joku ajatella, mutta mitäpä jos hetkeksi pysähtyisikin miettimään, minkälaisia ominaisuuksia painepesurilta voisi tarvita omassa arjessa, ja kuinka usein painepesuria tarvitsee.
Mies pesee terassia käyttäen Kärcher T7-terassipesuria
Varusteet
Ennen kuin ostat painepesurin, lue tämä
Painepesuri on helppokäyttöinen apuri pihan kalusteiden, terassien ja oleskelualueiden sekä autojen ja kulkuteiden puhdistukseen. Kurat, siitepölyt ja pinttyneemmätkin liat on helppo häätää pois silmiä häiritsemästä. ”Painepesuri kuin painepesuri” voisi joku ajatella, mutta mitäpä jos hetkeksi pysähtyisikin miettimään, minkälaisia ominaisuuksia painepesurilta voisi tarvita omassa arjessa, ja kuinka usein painepesuria tarvitsee.
turner alumiiniprofiiliovi
Laadukkaat alaovet tuovat säästöä
Taloyhtiöissä toteutetaan tänäkin vuonna useita remonttiprojekteja ja kunnostushankkeita. Energiatehokkuuden ja käyttäjäystävällisyyden edistäminen parantavat usein mielikuvaa ja kokemusta taloyhtiöstä. Mutta koska viimeksi on taloyhtiössä kiinnitetty huomiota niinkin yksittäiseen asiaan kuin rappukäytävään johtavaan ulko-oveen?
Betonista valettu sokkeli ennen eristämistä.
Tiedätkö sokkelisi kunnon? Olisiko syytä tarkistaa
Olet varmasti kuullut tarinaa menneiltä sukupolvilta siitä, miten talveksi suljettiin perustusten kissanluukut ja talven tultua kasattiin lunta sokkelin vierustalle eristeeksi pitämään lämpöä talon alla. Tarkoitus on ollut silloin poistaa veto ja estää pakkasen pääsy rakennusten alapohjaan. Kylmän päästessä alustaan, oli todellakin paksuilla räsymatoilla sekä villasukilla tarvetta. Jalat kun tuntevat vedon todella nopeasti.
rudus turvahiekka ja leikkihiekka
Turvahiekkaa ja leikkihiekkaa kullanmuruille
Lähes jokaisen taloyhtiön pihalla on lasten leikkipaikka, jossa erilaiset kiipeilytelineet, keinut sekä hiekkalaatikot ovatkin usein kovassa käytössä. Koska käyttäjiä on monia ja heidän ikähaitarinsa vaihtelee vauvasta kouluikäisiin, asettaa se myös leikkipaikan turvallisuudelle omat kriteerinsä.Leikkikenttävälineiden turvallisuudesta ovat vastuussa välineiden valmistajat, leikkikentän ylläpitäjät sekä sen omistaja. Leikkikenttä tulee siis pitää kunnossa.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton