• Etusivu
  • Varusteet

Vaikuta sisäilman puhtauteen ja raikkauteen helposti keskuspölynimurilla

Mariana RavoniusKaupallinen yhteistyö Allaway Oy
Julkaistu 19.10.2023Päivitetty 10.11.2023
1920-allaway-makuuhuone-keskuspolynimuri-mikropoly

Oletko koskaan tullut ajatelleeksi, kuinka paljon pystyt imurilla vaikuttamaan kotisi sisäilmaan? Tuskin se ensimmäisenä tuleekaan mieleen silloin, kun imuria on hankkimassa. Sisäilman laadulla on tunnetusti yhteys terveyteen sekä hyvinvointiin, sen myötä ei olekaan samantekevää, millaisilla välineillä kodin sisäilmasta pidetään huolta.

Keskuspölynimurin etuna mikropölyn poistuminen

Imuria valittaessa tulee eteen lukuisat vaihtoehdot sekä imureiden väliset erot. Mistä tietää, minkälaisen kannattaa hankkia omaan talouteen? Vaihtoehtojen joukosta esimerkiksi Allawayn keskuspölynimurit erottuvat edukseen, sillä keskuspölynimuri on ainoa vaihtoehto, jota käytettäessä poistoilma ja sen mukana terveydelle haitallinen pölyhiukkasia sisältävä mikropöly poistuu hengitettävästä sisäilmasta.

Keskuspölynimurissa poistoilma kulkee pois hengitettävästä sisäilmasta. Sen ansiosta kodissa ei ole havaittavissa ikävää ja tunkkaista hajua imuroinnin jälkeen. Sisäilma tuoksuu raikkaalle ja puhtaalle, eikä tilassa leiju epämiellyttävää ”imurin hajua”, joka on varmasti monelle tuttu. Lisäetuna on myös, että pölyt kotien pinnoilta vähenevät, kun imuroitaessa pöly poistuu sisäilmasta eikä laskeudu hiljalleen takaisin tasoille imuroinnin päättymisen jälkeen.

Tehokkuus ei tarkoita lisää ääntä

Se mitä imuroidessa kaipaa ehdottomasti, on hyvin toimivaa imuria. Allawayn keskuspölynimurit ovat tavallista imuria tehokkaampia, sillä niissä käytettävät moottorit ovat suurempia sekä voimakkaampia.

Tehokkuus ei kuitenkaan tarkoita automaattisesti lisää ääntä, vaan modernit keskuspölynimurit ovat niin hiljaisia, että perheen pienimmät voivat rauhassa nauttia päiväunistaan aikuisten huolehtiessa imuroinnista.

Hiljainen keskuspölynimuri on hyvä ratkaisu myös lemmikkitalouksiin.

Hiljainen keskuspölynimuri on hyvä ratkaisu myös lemmikkitalouksiin.

Keskuspölynimuri on pitkäikäinen ratkaisu

Verrattaessa perinteisiin imureihin, on keskuspölynimurin käyttöikä huomattavasti pidempi. Usein perinteisempi perässä vedettävä imuri menee vaihtoon noin viiden vuoden sisällä. Keskuspölynimuri sen sijaan kestää normaalissa arkikäytössä jopa 20 vuoden ajan. Allawayn keskuspölynimurit on tehty kestämään arkea ja elämää, sillä imureiden huolto on vaivatonta ja varaosasaatavuus on laaja – myös vanhempiin malleihin.

Kun tulee aika päivittää vanha keskuspölynimuri uuteen, voi vertailun tehdä helposti imurivalitsimen avulla tai vaihtoehtoisesti tutustumalla keskusyksikön päivittämiseen. Selvitä siis vaivatta, millainen keskuspölynimuri sinun kotiisi sopii.

Kotimaista laatua Suomesta

Luota kotimaiseen – Allaway keskuspölynimurit on valmistettu yli 40 vuoden ajan Suomessa. Allaway on avainlippuyritys, ja X- ja Z-sarjan keskusyksiköille on myönnetty lisäksi Design From Finland -merkki suomalaisesta suunnittelutyöstä.

Samalla tehtaalla valmistetaan myös UFOX-ilmankostuttimet, jotka auttavat kuivan sisäilman kanssa kylminä talvipäivinä.

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

Antamasi tiedot välitetään artikkelissa mainitulle yritykselle jatkokäsittelyyn.

Allaway Oy
Varusteet
siivous
sisäilma
kodinkoneet
koti
huoneisto
asuminen
tuotetietous
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

Puhdistusaineet kodin siivoamiseksi jouluksi
Koti joulukuntoon järkevästi siivoten
Tänäkin jouluna moni varmasti tuskastelee joulusiivouksen aloituksen tai tekemisen kanssa. Mistä löytyisi se taika, joka sormia napsauttamalla loihtisi koko kodin juhlakuntoon? Todellisuudessa mitään taikaa ei ole, mutta omaa työkuormaansa voi helpottaa pienten niksien ja kikkojen avulla.
isä ja lapset leikkimässä sohvalla
Mitä kuivalle sisäilmalle voi tehdä?
Talven koleuden ja pakkasten saapumisen moni huomaa kehossaan. Iho kuivuu, silmät oireilevat ja hengitystieongelmia alkaa ilmaantua. Yhtenä syynä tähän on nykykotien sisäilman liian alhainen kosteus.
201510_44508.jpg
Terveellisempää ja viihtyisämpää siivousta keskuspölynimurilla
Sisäilman huono laatu on tutkimusten mukaan yksi merkittävimmistä allergioita lisäävistä tekijöistä. Vietämme ajastamme yli 90 % sisätiloissa, joten ei ole yhdentekevää, millaista ilmaa imuri jälkeensä jättää. Keskuspölynimurilla poistoilma johdetaan pois asutuista tiloista. Siksi se on suositeltava valinta jokaiseen kotiin.
urbaani kaupunkimaisema
Vedenkulutuksen mittaaminen muuttaa maailmaa
Vesitehokkuusyhtiö Smartvatten auttaa kiinteistöjä lisäämään ymmärrystä vedenkulutuksesta, säästämään satoja miljoonia litroja vettä ja suojelemaan sinistä planeettaamme.
nainen ja vesihana smartvatten
Kevennä taloyhtiösi kuluja vesitehokkuudella
Taloyhtiöiden kustannuksista merkittävä osa syntyy käyttövedestä, veden lämmityksestä ja jätevesijärjestelmästä. Vesitehokkailla valinnoilla vedenkulutusta on mahdollista pudottaa nopeasti ja asumismukavuudesta tinkimättä jopa 30 %.
20238_82981.jpg
Tee se itse askartelubetonilla
Kuulutko heihin, jotka haluavat tehdä ja toteuttaa itse – kokeilla rohkeasti omaa luovuuttaan ja taitojaan? Juurikin askartelukäyttöön ja DIY-henkiseen tekemiseen on kehitetty weber Hobby Concrete Askartelubetoni ja weber white concrete, joilla voit helposti toteuttaa erilaisia betonisia koriste- ja käyttöesineitä, betonitaidetta, puutarha-aiheita ja niin edelleen. Tuotteille on myönnetty Avainlippu. Askartelubetoni voidaan valaa muottiin ja sitä voi soveltuvin osin myös muovailla.Tässä muutamia askarteluideoita syksyn pimeneviin iltoihin:

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton