• Etusivu
  • Varusteet

Voisitko sinäkin päästä kodin siivoamisessa helpommalla?

Mariana RavoniusKaupallinen yhteistyö Allaway Oy
Päivitetty 30.04.2024
1920 allaway_vactronic_2 lataus-ja-tyhjennyspisteella

Allawayn Vactronic robotti-imuria voi jo nimittää unelma-apuriksi arjen kiireiden keskelle.

Se tunne, kun koti on siisti ja puhdas. Se on hyvin nautinnollinen tunne, eikö vain? Puhtaana säihkyvät lattiat sekä tasot ja jokainen tavara omalla paikallaan. Tällaiseen tilanteeseen pääseminen edellyttää toki vaivannäköä meiltä kodin asukkailta, vai edellyttääkö?

Mitäpä jos ottaisit älykkään sekä arkea helpottavan lähestymistavan siivoukseen?

Allaway-keskuspölynimureihin saatavana uusia lisävarusteita

Äly on tullut suomalaisten koteihin jäädäkseen, nyt siitä saa osansa myös keskuspölynimurit. Kaikkiin Allawayn keskusyksiköihin soveltuva, telakointiasemalla varustettu robotti-imuri on in nyt saatavilla lisävarusteena.

Automaattisesti itsensä lataava sekä tyhjentävä Vactronic robotti-imuri on hyvin itsenäinen apuri, joka hoitaa koko kodin imuroinnin, täsmäsiivouksen tai imuroinnin työpäivän aikana niin halutessasi. Eri lattiamateriaalitkaan eivät aiheuta sille päänvaivaa, vaan siivous jatkuu katkeamattomana parketilta laatoitukselle ja takaisin. Imurin omaan säiliöönsä keräämä pöly kulkeutuu telakasta Allaway-putkistoa pitkin suoraan keskusyksikön suureen pölysäiliöön. Tyhjennyksen jälkeen robotti-imuri navigoi tiensä siivoamaan juuri sieltä mistä työ jäi kesken. Moppaustoiminto viimeistelee lattiat kauniin kiiltäviksi. Tätä voi jo nimittää perheiden unelma-apuriksi arjen kiireiden keskelle.

Lisää Allaway Vactronic robotti-imurista

Kun säilytystilaa on vähän – EasAway seinän sisään vedettävä siivousletku avuksi

Harvan kodissa on ylimääräistä säilytystilaa. Miltä siis kuulostaisi uppoasennettava ja piilotettava letkuratkaisu? Ei enää kannettavaa letkua tai ylimääräistä tilaa letkun säilytykselle, mahtavaa vai mitä? Tällainen järjestelmä on esimerkiksi Allaway Chameleon iBox.

Missä letku sitten majailee – siivousletkun säilytysputkessa, joka on liitetty keskuspölynimurin putkistoon. Putkisto voi olla upotettuna seinärakenteisiin tai pinta-asennettuna.

Vedä vain letku ulos imurasiasta, imuroi ja imaise letku sekunneissa takaisin säilytysputkeensa alipaineen avulla, josta huolehtii tehokas Allaway keskuspölynimuri.

Pinta-asennettavan imurasian voi asentaa esimerkiksi: autotalliin, harrastetiloihin, varastoihin tai sinne minne tarvitset.

Seinän sisään imaistavassa siivousletkussa on tekstiilipinta, joka on paitsi tyylikäs, myös miellyttävän tuntuinen käyttää. Vaikka kyseessä onkin tekstiilipinta, on se kuitenkin sileä ja likaahylkivä.

<p data-block-key="9dmtz">Allawayn sisäänvedettävä letku on näppärä käyttää eikä vaadi säilytystilaa.</p>
Allawayn sisäänvedettävä letku on näppärä käyttää eikä vaadi säilytystilaa.

Tarvitset sitten imuria pikaiseen tai kunnolliseen ja perusteelliseen siivoukseen, on uppoasennettava ja piilotettava letkuratkaisu näppärä vaihtoehto.

Allaway Chameleon iBox järjestelmään kuuluu sarja osia, jotka on saatavana yhtenä pakkauksena, joka sisältää kaiken tarvittavan.

Tutustu: asennuspaketti Chamelen iBox

Näppärä, nopea ja aina käden ulottuvilla – venyvä siivousletku 1-10 metriin

Erityisesti keittiössä olisi näppärä olla imuri aina sopivasti käden ulottuvilla. Nyt sekin on mahdollista, sillä venyvän RV-siivousletkun joustava säilytysputki voidaan asentaa, vaikka kaapin sisälle tai piiloon sokkelilevyn taakse.

Siivousletku saadaan yhdistettyä olemassa olevaan putkistoon helposti yhdyskappaleen avulla. On imuroitava kohta sitten metrin tai kymmenen päässä, nappaa vain kiinni letkun päästä, vedä letkua ulos tarvittava määrä, imuroi ja imaise letku takaisin säilytysputkeensa. Näppärää ja nopeaa.

Tutustu Allaway EasAway siivousjärjestelmiin

Kodin siivouksessa apunasi Allaway – tee arkisesta siivouksesta helpompaa.

<p data-block-key="awpdp">Tipahtikö leipää tehdessä murusia lattialle, ei hätää. Venyvä RV-siivousletku on aina paikalla.</p>
Tipahtikö leipää tehdessä murusia lattialle, ei hätää. Venyvä RV-siivousletku on aina paikalla.

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

Antamasi tiedot välitetään artikkelissa mainitulle yritykselle jatkokäsittelyyn.

Allaway Oy
Varusteet
asuminen
keittiö
huoneisto
ergonomia
koti
siivous
tuotetietous
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

Allawayn lisävarusteena saatava robotti-imuri Vactronic
Lisävarusteena robotti-imuri – uusi lähestymistapa älykkääseen siivoukseen
Sinnehän se vilahti, villakoira, piiloon sohvan alle. Toinen kurkistaa nojatuolin takaa valmiina pyörähtelemään ilmavirran mukana ties minne. Kevätaurinko paljastaa armotta pölyhiukkaset sekä juurikin nuo äänettömät ja kutsumattomat lemmikit, villakoirat.
allaway-makuuhuone-keskuspolynimuri-mikropoly
Keskuspölynimurilla raikas ja puhdas sisäilma
Oletko koskaan tullut ajatelleeksi, kuinka paljon pystyt imurilla vaikuttamaan kotisi sisäilmaan? Tuskin se ensimmäisenä tuleekaan mieleen silloin, kun imuria on hankkimassa. Sisäilman laadulla on tunnetusti yhteys terveyteen sekä hyvinvointiin, sen myötä ei olekaan samantekevää, millaisilla välineillä kodin sisäilmasta pidetään huolta.
Puhdistusaineet kodin siivoamiseksi jouluksi
Koti siistiksi järkevästi siivoten
Tänäkin jouluna moni varmasti tuskasteli joulusiivouksen aloituksen tai tekemisen kanssa. Mistä löytyisi se taika, joka aina vain sormia napsauttamalla loihtisi koko kodin juhlakuntoon? Todellisuudessa mitään taikaa ei ole, mutta omaa työkuormaansa voi helpottaa pienten niksien ja kikkojen avulla.
Moderni mustavalkoinen keittiö
Sisustus
Uusi ilme keittiöön: laatoita välitila uusiksi
Kun kotia haluaa uudistaa, ei tarvitse välttämättä puhua suurista remonteista tai kalliista ratkaisuista. Parhaimpia uudistuksia ovat ne, joissa lopputuloksena on itselle mieluisa kokonaisuus riippumatta siitä paljonko kunnostustyöhön on käyttänyt rahaa.Miten kotiaan voi sitten raikastaa, tässä muutama vinkki keittiöön.
Moderni mustavalkoinen keittiö
Uusi ilme keittiöön: laatoita välitila uusiksi
Kun kotia haluaa uudistaa, ei tarvitse välttämättä puhua suurista remonteista tai kalliista ratkaisuista. Parhaimpia uudistuksia ovat ne, joissa lopputuloksena on itselle mieluisa kokonaisuus riippumatta siitä paljonko kunnostustyöhön on käyttänyt rahaa.Miten kotiaan voi sitten raikastaa, tässä muutama vinkki keittiöön.
Valkoinen kerrostalo sinistä taivasta vasten
Smartvatten Verto tekee veden säästämisestä helppoa
Jotta maailmaa parempaan suuntaan muuttavat pienet teot tulevat tehdyiksi, kannattaa niiden toteuttamisesta tehdä ihmisille mahdollisimman vaivatonta. Smartvatten Verto -vedenmittausjärjestelmässä tämä on huomioitu erityisen hyvin.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton