• Etusivu
  • Varusteet

Sinun ei tarvitse tarttua itse imuriin saadaksesi kotisi puhtaaksi – tutustu Allaway-keskuspölynimurin lisävarusteena saatavaan robotti-imuriin

Mariana RavoniusKaupallinen yhteistyö Allaway Oy
Päivitetty 08.03.2024
1920 allaway_vactronic_1

Sinnehän se vilahti, villakoira, piiloon sohvan alle. Toinen kurkistaa nojatuolin takaa valmiina pyörähtelemään ilmavirran mukana ties minne. Kevätaurinko paljastaa armotta pölyhiukkaset sekä juurikin nuo äänettömät ja kutsumattomat lemmikit, villakoirat.

Arjen kiireitä ei pääse karkuun, mutta joitain töitä voi onneksi näppärästi delegoida eteenpäin. Kodin siisteys ja puhtaanapito on harvalla niitä, jotka vaan jätetään tekemättä. Kukapa ei nauttisi puhtaasta kodista.

Keskuspölynimuri on hyvä ratkaisu monenlaisiin ja eri kokoisiin koteihin. Sen avulla pystyy jokainen edesauttamaan oman kotinsa sisäilman laatua. Miten? Keskuspölynimurilla poistoilma johdetaan putkia pitkin pois asutuista tiloista – näin ilmassa olleet pölyhiukkaset, mikropöly sekä allergeenit saavat suurelta osin lähtöpassit. Huoneilma on raikas eikä pölyjäkään tarvitse pyyhkiä niin usein koska pöly ei leviä imuroinnin sekä sen ilmavirtojen myötä paikasta toiseen.

Haluatko päästä vielä helpommalla?

Se on nimittäin mahdollista. Kaikkihan tietävät, että imureihin on saatavilla mitä erilaisimpia suulakkeita sekä lisävarusteita. Nyt Allaway tuo uutena lisävarusteena robotti-imurin, jonka avulla siivoat kotisi vielä helpommin, nopeammin ja vaikka joka päivä ilman erillistä vaivannäköä.

Mitä etuja saat yhdistämällä keskuspölynimurin sekä robotti-imurin?

Vactronic-robotti-imuri on yhteensopiva kaikkien Allawayn keskusyksiköiden kanssa, lisäksi se on varustettu omalla telakointiasemallaan. Saatat ajatella, että robotti-imuri käy telakassa vain latautuakseen. Kyllä, imuri hakeutuu automaattisesti telakointiasemalle latautumaan akun varauksen pudotessa alle 20 prosenttiin, mutta sen lisäksi se tekee myös muuta. Robotti-imuri nimittäin tyhjentää automaattisesti myös roskasäiliönsä havaittuaan sen tulleen täyteen. Pölyt kulkeutuvat suoraan Allawayn putkistoa pitkin keskusyksikön säiliöön ilman, että sinun tarvitsee tehdä asialle mitään.

Säiliönsä tyhjentämisen jälkeen, imuri palaa sinne mihin työ jäi ja jatkaa siivouksen loppuun asti. Imurissa on olemassa myös moppaustoiminto, joka huolehtii lattiasi puhtaudesta viimeisen päälle.

Vactronic-robotti-imuri mukautuu ympäristöönsä, joten esimerkiksi parketin muuttuminen laatoitukseksi tai päinvastoin ei aiheuta sille ongelmia. Se kulkee kevyesti kaikenlaisilla pinnoilla. Törmäys- ja putoamisanturit estävät imurin joutumista kolhuille alttiiksi esimerkiksi kaksikerroksisen kodin portaikossa.

Robotti-imuria voidaan ohjata sovelluksella tai kaukosäätimellä. Ohjaus tarjoaa mahdollisuuden useisiin lisätoimintoihin, kuten esimerkiksi täsmäsiivoukseen, useiden eri reittien tallennuksen muistiin sekä robotti-imurin etäkäynnistyksen.

Allawayn robotti-imuri mukautuu ympäristöönsä.

Vactronic-robotti-imuri pähkinänkuoressa

  • Soveltuu käytettäväksi kaikkien Allawayn keskuspölynimureiden kanssa.
  • Robotti-imuri lataa sekä tyhjentää itsensä automaattisesti, joten käyttö on vaivatonta ja hygieenistä.
  • Telakointiasema on matala, joten se vie vain vähän tilaa.
  • Laitteessa on kaksi sivuharjaa sekä pääharja, jolloin siivous on tehokasta.
  • Robotti-imuri paitsi imuroi myös moppaa lattiat samanaikaisesti.
  • Imuria voidaan ohjata sovelluksen tai kaukosäätimen avulla.

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

Antamasi tiedot välitetään artikkelissa mainitulle yritykselle jatkokäsittelyyn.

Allaway Oy
Varusteet
asuminen
koneet
lattiat
ergonomia
koti
sisätilat
siivous
tuotetietous
tuotteet
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

Puhdistusaineet kodin siivoamiseksi jouluksi
Koti siistiksi järkevästi siivoten
Tänäkin jouluna moni varmasti tuskasteli joulusiivouksen aloituksen tai tekemisen kanssa. Mistä löytyisi se taika, joka aina vain sormia napsauttamalla loihtisi koko kodin juhlakuntoon? Todellisuudessa mitään taikaa ei ole, mutta omaa työkuormaansa voi helpottaa pienten niksien ja kikkojen avulla.
allaway-makuuhuone-keskuspolynimuri-mikropoly
Keskuspölynimurilla raikas ja puhdas sisäilma
Oletko koskaan tullut ajatelleeksi, kuinka paljon pystyt imurilla vaikuttamaan kotisi sisäilmaan? Tuskin se ensimmäisenä tuleekaan mieleen silloin, kun imuria on hankkimassa. Sisäilman laadulla on tunnetusti yhteys terveyteen sekä hyvinvointiin, sen myötä ei olekaan samantekevää, millaisilla välineillä kodin sisäilmasta pidetään huolta.
201510_44508.jpg
Terveellisempää ja viihtyisämpää siivousta keskuspölynimurilla
Sisäilman huono laatu on tutkimusten mukaan yksi merkittävimmistä allergioita lisäävistä tekijöistä. Vietämme ajastamme yli 90 % sisätiloissa, joten ei ole yhdentekevää, millaista ilmaa imuri jälkeensä jättää. Keskuspölynimurilla poistoilma johdetaan pois asutuista tiloista. Siksi se on suositeltava valinta jokaiseen kotiin.
Mies pesee terassia käyttäen Kärcher T7-terassipesuria
Ennen kuin ostat painepesurin, lue tämä
Painepesuri on helppokäyttöinen apuri pihan kalusteiden, terassien ja oleskelualueiden sekä autojen ja kulkuteiden puhdistukseen. Kurat, siitepölyt ja pinttyneemmätkin liat on helppo häätää pois silmiä häiritsemästä. ”Painepesuri kuin painepesuri” voisi joku ajatella, mutta mitäpä jos hetkeksi pysähtyisikin miettimään, minkälaisia ominaisuuksia painepesurilta voisi tarvita omassa arjessa, ja kuinka usein painepesuria tarvitsee.
rakenteiden toteutus kipsilevyllä
Kipsilevy sopii kodin joka pintaan
Kipsilevy on kaikessa yksinkertaisuudessaan monipuolinen materiaali kodin eri tiloihin ja pintoihin. Gyprocin ratkaisujen avulla voidaan kipsilevyistä rakentaa helposti niin väliseinät, lattiat, märkätilat ja katot ulkoseinien tuulensuojia unohtamatta. Kipsilevy ei ole rakennusmateriaalina ainoastaan uudisrakentajan tuote, vaan myös korjausrakentaja löytää itselleen sopivat ratkaisut laajasta levyvalikoimasta.Gyprocin rakenteet edustavat keveitä, sekä ääntä ja paloa eristäviä ratkaisuja. Levyssä on kahden lujan kartonkipinnan välissä kipsiydin. Pintakartonki kiertää levyn pitkien sivujen ympäri ja levyn päät on tasattu sahaamalla. Levyjen pitkät sivut ovat joko reunaohennettuja tai suorareunaisia.Gyproc tarjoaa myös useimmista levyistään ERGO®-levyn, joka on perinteistä levyä kapeampi. Kapeammat, vain 900 mm:ä leveät levyt parantavat työergonomiaa keveytensä sekä helpomman käsiteltävyytensä vuoksi, myös asentaminen on nopeampaa.Ovatko eri levyt ja niiden käyttömahdollisuudet sinulle tuttuja? Tutustu levyjen ominaisuuksiin ja käyttökohteisiin.Tutustu Gyprocin levy valikoimaan
Gyproc Klima-kipsilevy
Vähähiiliset rakennuslevyt – kohti kestävää tulevaisuutta
Norjan Fredrikstadissa sijaitsee täysin sähköistetty tehdas, aivan ensimmäinen laatuaan maailmassa. Ja juuri tässä tehtaassa valmistetaan Gyprocin kaikkien aikojen vähähiilisimmät rakennuslevyt.Rakennusteollisuus tuottaa paljon hiilipäästöjä paitsi rakennusmateriaalien tuotannossa, mutta myös logistiikassa sekä varsinaisessa rakentamisessa. Jotta tulevaisuus olisi kestävämpi, on tämä teollisuudenala ottamassa merkittäviä ja innovatiivisia tekoja kohti vähähiilisempiä ratkaisuja.Mitä nämä vähähiiliset levyt tarkoittavat rakentajalle?

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton