• Etusivu
  • Talo

Nopea muutos seinätekstiilillä

Rakentajan toimitus
Päivitetty 10.11.2010
20081_7877.jpg

Suurella seinätekstiilillä saa nopeasti ja edullisesti persoonallisuutta eri tiloihin. Sileä kangas ei kerää paljon pölyä kun muistaa imuroida ja tuulettaa sitä riittävän usein.

Kuvassa Marimekon puuvillakangas on ripustettu makuuhuoneen katonrajassa olevaan kiskoon.

Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20129_32065.jpg
Juristi auttaa sinua lakikysymyksissä
JuriNet on Suomalaisten asianajotoimistojen nopeasti kasvava ja nykyaikainen yhteenliittymä, jonka tavoitteena on tarjota vaivattomasti ja edullisesti asianajopalveluja kaikille. JuriNetin toimistoissa on Suomessa noin 50 ammattilaista. Osaava juristi löytyy JuriNetistä helposti ja he ovat valmiita perehtymään juuri sinun asiaasi.Jätä yhteydenottopyyntö!
20137_35669.jpg
Kotiteatterikoulu osa 4: Äänentoisto
Laadukkaassa elokuvatilassa äänentoistolla on suuri merkitys. Aito äänimaailma tekee elokuvan katselukokemuksesta ainutlaatuisen ja todentuntuisen. On siis erityisen tärkeää panostaa kotiteatterin äänitekniikkaan ja toteuttaa se tilaan parhaiten soveltuvilla sekä omaa korvaa miellyttävillä kaiuttimilla.
Hellapoliisi valitsi valokuidun
Hellapoliisi hankki valokuidun avaimet käteen -periaatteella
Oletko innokas ruoanlaittaja tai makusteletko ruokia lukien reseptejä netissä? Taidatkin tuntea jo Hellapoliisin eli Kati Jaakosen, joka on Suomen ensimmäisiä ruokabloggaajia. Vuonna 2005 alkaneesta harrastuksesta muotoutui Katille bisnes, joka vaatii toimivan netin. Toimiva netti taas tarvitsee kaverikseen valokuidun. Hellapoliisi valitsi Valokuitusen valokuidun omaan taloonsa, lue miksi.
20203_63590.jpg
Materiaalitehokkuus on ympäristöystävällisyyttä
Vertailtaessa eri materiaalivaihtoehtojen hiilijalanjälkiä, täytyy aina ottaa huomioon rakennusten koko elinkaari ja tehdä vertailu rakennustasolla, koska pienen osa-alueen optimointi ei yleensä johda parempaan lopputulokseen.
20131_33265.jpg
Huippuluokan ISOVER-eristeet
Lämmöneristämisen ja ilmanvaihdon oikeanlainen toteuttaminen on eräs keskeisimmistä tekijöistä rakennuksen asumisviihtyvyyden kannalta. Tehokkaaseen lämmöneristämiseen sijoitetut eurot palautuvat pienentyneinä lämmityskuluina muutamassa vuodessa. Rakenteet tulee suunnitella ja toteuttaa siten, että lämmöneriste pysyy kuivana eikä sen läpi kulje hallitsemattomia ilmavirtauksia.
20113_24675.jpg
RAKSA-messut Lahdessa 18.-20.3.2011
Suomen suurin rakennusalan erikoistapahtuma Raksa tarjoaa jälleen parhaat eväät rakentamiseen, remontoimiseen ja saneeraamiseen. Saman katon alla pääsee tutustumaan kokonaisvaltaisesti alan tarjontaan ja tuotteisiin. Nähtävää riittää niin pien-, rivi-, kerrostaloasukkaille kuin uudisrakentajillekin.Lisätietoja messuista ->>

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton