• Etusivu
  • Sisustus

Liune Black on välioviäänestyksen voittaja – "Etätyötä tekevälle musta ääntä eristävä ovi on aivan unelma!"

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Aulis Lundell Oy
Päivitetty 16.11.2023
20223_77517.jpg

Äänestyksen erittäin tasaväkinen kärkikolmikko: Liune Black (150 ääntä), Liune Taide, Kukkaketo (144 ääntä) ja Kulmaliune (141 ääntä).

Helmikuussa järjestetyn Kaunein väliovi -äänestyksen voittajaksi nousi kuuden ehdokkaan joukosta Liune Black, joka keräsi kiitosta erityisesti äänieristävyydestä ja ajattomasta tyylikkyydestään. Äänestyksessä annettiin yhteensä 640 ääntä. Kaikkien äänestäjien kesken arvotun palkinnon voittajalle on ilmoitettu voitosta henkilökohtaisesti.

1.sija: Liune Black (150 ääntä)

Äänestäjät kommentoivat Liune Black -ovea muun muassa näin:

Yksinkertaisen tyylikäs ja sopii monenlaiseen sisustukseen. Ääneneristävyys on iso plussa.
Etätyötä tekevälle musta ääntä eristävä ovi on aivan unelma.
20223_77518.jpg
Ajaton ja aina tyylikäs musta. Hyvä kontrasti vaalean seinän kanssa.

2. sija: Liune Taide, Kukkaketo (144 ääntä)

Äänestäjät kommentoivat Kukkaketo-ovea muun muassa näin:

Suomen suloinen suvi, ruusuruoho, maitohorsma ja virmajuuri. Ikuisen kesän avaimet. Loistava kuva.
Ovi on kuin taulu, ihana ja raikas. Kaunein ikinä näkemäni ovi.
20223_77519.jpg
Aivan ihastuttava, piristää tyypillistä suomalaista väritöntä asuntoa. Hieno idea, että sen voi ottaa mukaan muutettaessa.

3. sija: Kulmaliune (141 ääntä)

Äänestäjät kommentoivat Kulmaliune-ovea muun muassa näin:

Nerokas ratkaisu tilan maksimoimiseen. Huomaamaton seinän jatke.
Kulmaan sijoitettu liukuovi on mielenkiintoinen ja uusi tilaratkaisu, jolla voi helposti avartaa ahdasta asuntoa.
20223_77520.jpg
Tämä on näppärä, moderni tapa hyödyntää tilaa ja saada avaruutta. Kätevää yksityisyyttä pieneen asuntoon.

Kiitos kaikille äänestykseen osallistuneille!

Aulis Lundell Oy
Sisustus
sisätilat
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

pesuhuoneen ja wc:n välinen ovi on huurrettu liukuovi
Liune Door liukuovet – extraneliöitä asumiseen
Liune on kotimainen liukuovikokonaisuus, jossa ovilevy liukuu seinärakenteen sisään. Ovi ei ole enää koskaan tiellä! Yksi Liune-ovi antaa tilaa asumiseen 1-3 m2 ja laaja ovimallisto saa sisustajan mielikuvituksen lentoon.Liune on oivallinen ovivaihtoehto kompakteihin tiloihin, joissa neliöt halutaan mahdollisimman tarkasti hyötykäyttöön. Se sopii vaativalle sisustajalle, joka arvostaa tilojen muunneltavuutta ja korkealaatuisia pintamateriaaleja.Ovet liikkuvat kevyesti ja vakaasti ja rakenne kestää käytössä. Siksi Liune soveltuu yhtä hyvin lapsiperheelle kuin seniorikotiinkin. Oviaukkoon ei tule kynnystä ja useassa mallissa Liune ovi liukuu kokonaan rakenteen sisään, jolloin koko tila on käytettävissä vapaasti.
20226_78549.jpg
Sopiiko liukuovi meidän kotiin?
Liune-liukuovi on oivallinen ovivaihtoehto kompakteihin tiloihin, joissa neliöt halutaan mahdollisimman tarkasti hyötykäyttöön. Se sopii vaativallekin sisustajalle, joka arvostaa tilojen muunneltavuutta ja korkealaatuisia pintamateriaaleja. Ovet liikkuvat kevyesti ja vakaasti ja rakenne kestää käytössä. Liune liukuovet soveltuvatkin yhtä hyvin lapsiperheelle kuin seniorikotiin. Oviaukkoon ei tule kynnystä ja useassa mallissa Liune ovi liukuu kokonaan rakenteen sisään, jolloin koko tila on käytettävissä vapaasti.
20144_38674.jpg
Liukuva sisäovi meidän kotiin?
Liune Door on seinän sisään integroitu liukuva sisäovi. Se on moderni ovivaihtoehto tiloihin, joissa neliöt halutaan mahdollisimman tarkasti hyötykäyttöön. Se sopii vaativallekin sisustajalle, joka arvostaa tilojen muunneltavuutta ja korkealaatuisia pintamateriaaleja. Ovet liikkuvat kevyesti ja vakaasti, lisäksi Liunen teräsrakenne kestää rakennuksen koko elinkaaren. Liune liukuovet soveltuvatkin yhtä hyvin lapsiperheelle kuin seniorikotiin. Oviaukkoon ei tule kynnystä ja useassa mallissa Liune ovi liukuu kokonaan rakenteen sisään, jolloin koko vapaa kulkutila on käytettävissä.
Kelatuotteet
Peltituotteet – muun muassa kelat, reikälevyt ja arkit – rakentamisen monipuoliseen käyttöön
Metehen laaja raaka-ainevarasto on yksi Suomen kattavimpia ja tarjoaa laadukkaan sekä kilpailukykyisen vaihtoehdon raaka-ainetoimituksille. Joustavan palvelun ja nopean tuotannon avulla varmistetaan sujuvat toimitukset asiakkaille. Erikokoisten kelojen lisäksi Metehe toimittaa rainoja, arkkeja sekä reikälevytuotteita.
20204_63785.jpg
Mitkä ominaisuudet edesauttavat männyn käyttöä sisätiloissa?
Varjossa viihtyvä alueiden valtaajaKuusella on osa kulttuuriperinteessämme. Kuusta on pidetty toisaalta uhkaavan synkkänä, mutta taas toisaalta suojaavana. Synkkä hahmo pimeässä, mutta suojana esimerkiksi sateella. Kuusta tuodaan sisälle talven pimeimpänä aikana esimerkiksi joulukuuseksi samalla tuoden toivoa ja vihreyttä. Hautausmailla taas kuusenhavuja on käytetty arkun ja haudan koristeena symboloimassa ikuisuutta.
20229_79467.jpg
Led-valaistuksen suunnittelu on tärkeää - miksi?
Valaistussuunnittelu on yksi tärkeimmistä osa-alueista, kun suunnitellaan kodin remonttia tai rakentamista, eikä sitä ole järkevää jättää viime hetkeen. Harva onnistuu valaistuksen ostamisessa vain menemällä (verkko)kauppaan ja kasaamalla kärryn täyteen lamppuja ja valaisimia.Tässä artikkelissa kerrotaan, mitä valaistussuunnittelussa kannattaa huomioida, ja mitä hyötyä valaistussuunnittelusta on.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton