• Etusivu
  • Äänestys

TÄHTI-pariovet on Liune-välioviäänestyksen voittaja

Viime vuoden voittajaväri jäi tällä kertaa viimeiseksi

Sari NieminenKaupallinen yhteistyö Aulis Lundell Oy
Päivitetty 07.03.2024
välioviäänestyksen-tulokset-2024-liuneDoor-1920x1080

Perinteitä kunnioittavat ja kauniit elegantit 3-peiliset maitolasiset pariovet nappasivat voiton Liune- väliovien äänestyksessä. Toisen sijan äänestyksessä otti hyvin niukalla äänienemmistöllä Vihreä TAIKA-liukuovi ja kolmanneksi, vain muutaman äänen perusteella, tuli saunan lasinen liukuovi.

Uudet Liune-ovien väri ja ideat on otettu hyvin vastaan, vaikka perinteisempi malli olikin äänestäjien enemmistön mieleen. Yllätykseksemme viime vuoden voittaja, musta kääntyvä väliovi jäi pitämään joukon häntäpäätä. Näin ajat ja sisustukselliset mieltymykset muuttuvat. On silti hyvä, että esimerkiksi Liune Door tarjoaa jokaiseen makuun sopivan välioven, eikä trendien muuttuminen vaikuta mallien saatavuuteen.

Ääniä yhteensä annettiin 888 kpl.

Välioviäänestyksen voittaja 2024: TÄHTI-pariovi

Äänestäjät ihastuivat Tähti-parioven vanhaan tuttuun tunteeseen uudella twistillä. Ovia kehuttiin sisustuksellisesti kauniiksi sekä arvokkaan näköisiksi.

”Pariovet tuovat mieleen vanhan huvilan.”

” Perinteisen oloiset kauniit, pelkistetyt ovet, jotka sopivat niin uusiin asuntoihin, kuin vanhoihin rintamamiestaloihin. Kympin ovet.”

” Tyylikäs ovimalli, jossa kotoisa ja lämmin fiilis. Näitä ovia ei kannata piilottaa vaan mielummin korostaa sisutuksessa!”

” Tähtiovi sopii erityisen hyvin tilanjakajaksi sellaisiin koteihin, joissa tavoitellaan valoisuutta, mutta ei äärimmäisen modernilla tavalla.”

Toiselle sijalle valittiin Vihreä TAIKA-liukuovi

Upeassa Saaristohotelli Barössä kuvattu vihreä TAIKA-liukuovi oli monen äänestäjän mieleen juuri värinsä puolesta. Vihreää TAIKA-liukuovea ylistettiin sen upeasta ajanmukaisuudesta. Liune-liukuovia kiiteltiin myös siitä, että saatavilla on useita värisävyjä mieltymysten mukaan.

”Trendikäs ja rohkea.”

”Eleetön, tyylikäs ja hyvän värinen.”

”Ihanaa saada väriä oviin. Oven muoto on pelkistetty, jolloin se sopii moneen tilaan ja efekti tulee väristä.”

”Freesi väri ja vähän tilaa vievä ratkaisu. Plussaa myös äänieristyksestä.”

Kolmantena saunan lasinen liukuovi LÄMPÖ

Nata Salmelan omaan sijoitusasuntoonsa valitsema saunanoviratkaisu oli mieleen myös monelle äänestäjälle. Saunan liukuovea kiiteltiin erityisesti sen tilaa säästävästä ominaisuudesta. Liukuovi on todellinen aarre pieniin saunatiloihin.

”On tyylikkäämpi kuin saranoitu saunan ovi ja tilankäyttömahdollisuudet paranevat huomattavasti kun ei tarvitse huomioida kääntyvää ovea.”

”Ajaton, hyvä idea tilansäästämiseksi.”

”Pesuhuoneissa on usein miten tilanpuutetta, joten miksipä ei liukuovi myös saunatilaan.”

”Hyvä saada uutta muotoilua myös saunaosastolle, ja tämä on lisäksi siistin näköinen.”

”Säästää saunassa tilaa ja ihana kun lasin saa monella eri sävyllä.”

Info

Info

Välioviäänestyksen tulokset:

  1. TÄHTI-pariovet
  2. Vihreä TAIKA-liukuovi
  3. LÄMPÖ saunan lasinen liukuovi
  4. KARE-lasiliukuovi
  5. CLT-väliovi
  6. Musta kääntyvä väliovi

Kiitos äänestykseen osallistuneille. Arvonnan voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti.

Aulis Lundell Oy
Äänestys
liukuovi
väliovi
sisustus
ovet
äänestys
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20238_82790.jpg
Uusi materiaali on otettu käyttöön väli­ovissa - tervetuloa tulevaisuuteen
Olet varmasti jo kuullut CLT-taloista. CLT:tä on käytetty talon rakenteissa, muun muassa ylä- ja alapohjassa, kaiteissa, väliseinissä sekä terasseilla. CLT on saavuttanut suosiota hyvin paloa kestävänä, erittäin lujana ja jäykkänä sekä ominaisuuksiinsa nähden kevyenä rakennuslevynä.Nyt CTL on jalostettu myös välioviin!
suurista talon ikkunoista näkee ulos vehreään metsään. sisällä sisustus vaaleaa puuta ja valkoinen sohva. Sisällä on paljon myös viherkasveja
Sisustuksen uusi aalto vuonna 2024 – Biofilinen suunnittelu
Vuosi 2024 on täällä, ja se tuo mukanaan uusia tuulia sisustuksen maailmaan. Kotimme ovat paikkoja, joissa vietämme suuren osan ajastamme, ja sisustustrendit heijastavat yhä enemmän henkilökohtaisia arvojamme ja elämäntapaamme. Tänä vuonna trendit kutsuvat meitä luomaan tiloja, jotka eivät ainoastaan näytä hyvältä, vaan myös tuntuvat hyvältä sekä vievät meidät takaisin luonnon pariin.
201810_52587.jpg
Liukuovilla teet pienestä kylpyhuoneesta suuren
Pesuhuone ja sauna ovat yleensä ahtaita paikkoja, joissa tielle kääntyvä ovi aiheuttaa usein päänvaivaa. Seinän sisään menevä väliovi Liune ratkaisee tilaongelmat. Ovi ei ole koskaan tiellä, jos näin halutaan, sillä se antaa tilaa omaan arkeen 1–3 m²/ovi kääntyvään oveen verrattuna.
20199_60174.jpg
Ei enää kääntyvän välioven ongelmaa
Kotimainen Liune-väliovi korvaa kääntyvän oven tai pintaliukuoven ja tuo lisätilaa asiakkaan kotiin 1-3 neliömetriä per ovi. Kasvukeskuksissa asumisen neliöt ovat tiukassa, joten ne on saatava hyötykäyttöön. Ratkaisuksi on luotu tilaa säästävä, ääntä eristävä ja asumismukavuutta lisäävä Liune-ovi. Tämä tuo huomattavasti tilaa asumiseen ja tilan käyttöön. Liunessa yhdistyvät arjen esteettömyys, pettämätön tekniikka ja tyylikäs ulkonäkö. Liune tuotteet voi tilata suoraan verkosta, ja ne toimitetaan kasattuna, valmiina ja asennusystävällisenä tuotekokonaisuutena. Lopputulos on elinkaarilaadukas tilaratkaisu, joka tukee kiinteistön arvoa.
20227_78914.jpg
Tule asuntomessuille tutustumaan erilaisiin oviratkaisuihin
Moduulirakentaminen on erottamaton osa tulevaisuuden asuinrakentamista ja Liune on osana Lundell X MOD moduulikonseptia. Teräsmoduulit tuodaan toistamiseen asuntomessuille suuren yleisön eteen. Löydät Liunen ja X MOD kohteen rannan tuntumasta Ua5.
20207_65896.jpg
Liukuväliovilla aistiesteetöntä tilaa
Erikoisen kevään jälkeen saatiin jännittää, avautuvatko Tuusulan asuntomessujen ovet tänä kesänä yleisölle, mutta helpotuksesta huokaisten pääsemme jälleen inspiroitumaan asumisen uusimmista tuulista 50-vuotista taivaltaan juhliville asuntomessuille.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton