• Etusivu
 • Talo

CLT on otettu käyttöön myös välioviin – tutustu uutuuteen

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Aulis Lundell Oy
Päivitetty 13.12.2023
20238_82790.jpg

Olet varmasti jo kuullut CLT-taloista. CLT:tä on käytetty talon rakenteissa, muun muassa ylä- ja alapohjassa, kaiteissa, väliseinissä sekä terasseilla. CLT on saavuttanut suosiota hyvin paloa kestävänä, erittäin lujana ja jäykkänä sekä ominaisuuksiinsa nähden kevyenä rakennuslevynä.

Nyt CTL on jalostettu myös välioviin!

CLT-rakenteen etuja ovat muun muassa:

 • ympäristöystävällinen ja säästävä rakennustapa
 • CLT on betonia tai tiiltä kevyempi materiaali
 • hyvä lämmöneristävyys
 • erinomainen palonkestävyys
 • materiaalin asennus on helppoa ja nopeaa
 • esikäsittelytarve on vähäinen
 • parhaat lujuusominaisuudet
 • miellyttävä ja terveellinen sisäilma.
20238_82791.jpg

Uutuus väliovimarkkinoille

Etsitkö innovatiivista ja kestävää oviratkaisua kotiisi tai liiketilaasi? Liune Doorin uusi CLT-ovi yhdistää skandinaavisen suunnittelun ja huippulaatuisen ristikkolaminaattipuun tarjotakseen sinulle käytännöllisen ja näyttävän oven.

Liune Door kehitti täysin uuden CLT-ovimallin, jotta saatiin vastattua kuluttajilta ja rakennusliikkeiltä tulleeseen kysyntään. CLT-talojen rakentaminen on yleistynyt hyvinkin nopeasti ja nyt on mahdollista saada samaa materiaalia seiniin sekä oviin ja talon sisustuksesta luotua upea yhtenäinen kokonaisuus. Liune Doorin CLT-ovi on suunniteltu sulautumaan kauniisti erilaisiin sisustustyyleihin. Olipa kyseessä moderni minimalismi tai perinteinen lämpö, tämä ovi tekee vaikutuksen.

Uutta CLT-ovissa on niiden valmistuksessa käytetty materiaali ja ovien kaunis pinta. Ovien pintamateriaali on käsittelemätöntä kuusta ja ovet voidaan pintakäsitellä kuultoväreillä. CLT-materiaali on helppo myös pitää puhtaana ja hyvässä kunnossa. Oven kauniit pinnat säilyvät houkuttelevina vuodesta toiseen.

Liune on kehittämässä myös markkinoille CLT-pintaliukuovea.

LATAA ILMAINEN ESITE

Liune CLT-oven ominaisuudet:

 • Paksuus: 42 mm
 • Väri: kuusi
 • Pinta: monikerroslevy (CLT), jonka voi käsitellä kuultoväreillä
 • Äänen eristävyys: 23 dB (kynnyksellä 32 dB)
 • Koot: 7, 8, 9, 10
 • Ominaisuus: Huullokseton kääntyvä sisäovi
Info

Info

Liune lupaus: Liune Door on aina kestävä Valinta. Käytämme parasta ristikkolaminaattipuuta (CLT) varmistaaksemme, että ovesi on vahva, kestävä ja ympäristöystävällinen valinta. Liune panostaa ympäristöystävälliseen suunnitteluun ja tuotantoon. Liunen EPD on hyväksytty kolmannen osapuolen toimesta.

20238_82792.jpg
20238_82792.jpg
Aulis Lundell Oy
Talo
väliovi
sisustus
sisätilat
ovet
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20228_79446.jpg
Liukuovilla luovia sisustus­ratkaisuja - ovet toimivat myös kauko-­ohjauksella
Aulis Lundell Oy voitti vuonna 2021 Lohjan asuntomessuilla Pyörre-talollaan parhaan talon, parhaan saunan ja parhaan sisustuksen palkinnot sekä ensimmäisen Vihreä teko -kunniamaininnan. Liune-liukuovet olivat tärkeä osa Pyörre-talon näyttävää ja värikästä sisustusta. Katso, miten voit hyödyntää Liune-ratkaisuja omassa kodissasi.
Välioviäänestyksen tulokset kuvattu pallon muotoiseen prosenttigraafiin
Välioviäänestyksen voittaja on selvinnyt
Perinteitä kunnioittavat ja kauniit elegantit 3-peiliset maitolasiset pariovet nappasivat voiton Liune- väliovien äänestyksessä. Toisen sijan äänestyksessä otti hyvin niukalla äänienemmistöllä Vihreä TAIKA-liukuovi ja kolmanneksi, vain muutaman äänen perusteella, tuli saunan lasinen liukuovi.Uudet Liune-ovien väri ja ideat on otettu hyvin vastaan, vaikka perinteisempi malli olikin äänestäjien enemmistön mieleen. Yllätykseksemme viime vuoden voittaja, musta kääntyvä väliovi jäi pitämään joukon häntäpäätä. Näin ajat ja sisustukselliset mieltymykset muuttuvat. On silti hyvä, että esimerkiksi Liune Door tarjoaa jokaiseen makuun sopivan välioven, eikä trendien muuttuminen vaikuta mallien saatavuuteen.Ääniä yhteensä annettiin 888 kpl.
pesuhuoneen ja wc:n välinen ovi on huurrettu liukuovi
Liune Door liukuovet – extraneliöitä asumiseen
Liune on kotimainen liukuovikokonaisuus, jossa ovilevy liukuu seinärakenteen sisään. Ovi ei ole enää koskaan tiellä! Yksi Liune-ovi antaa tilaa asumiseen 1-3 m2 ja laaja ovimallisto saa sisustajan mielikuvituksen lentoon.Liune on oivallinen ovivaihtoehto kompakteihin tiloihin, joissa neliöt halutaan mahdollisimman tarkasti hyötykäyttöön. Se sopii vaativalle sisustajalle, joka arvostaa tilojen muunneltavuutta ja korkealaatuisia pintamateriaaleja.Ovet liikkuvat kevyesti ja vakaasti ja rakenne kestää käytössä. Siksi Liune soveltuu yhtä hyvin lapsiperheelle kuin seniorikotiinkin. Oviaukkoon ei tule kynnystä ja useassa mallissa Liune ovi liukuu kokonaan rakenteen sisään, jolloin koko tila on käytettävissä vapaasti.
Ruokailutilan listoituksia
Sisustuksen viimeistely – listoitus
Listoituksen tarkoituksena on viimeistellä eri rakenneosien pintaverhoilujen rajapinnat, mutta listoitus voi olla myös tehoste näyttävän kokonaisuuden luomisessa.Tyypillisiä kohteita listoitukselle ovat lattianraja, aukkojen reunat sekä katonraja. Lista asennetaan tavallisesti myös puolipaneelin päälle.Vanhoissa sisustuksissa esiintyy usein mitä erilaisimmista profiileista taidokkaasti tehtyjä listakehyksiä, jotka jakavat seinä- ja kattopinnat harmonisiin neliöihin ja suorakaiteisiin.Moderneissa sisustuksissa on isoja, yhtenäisiä ja sileitä levypintoja. Käyttämällä sisustuslistoja ja puupaneelia voidaan näihin saada vaihtelevia kuvioita ja yksityiskohtia.
20229_60049.jpg
Viimeinen sammuttaa kynttilät!
Kynttilä, tuo herkkä tunnelmanluoja arjessa ja juhlassa. Kynttilät eivät ole vain syksyyn ja talveen tarkoitettuja sesonkijuttuja, vaan niitä käytetään ympäri vuoden luomaan kotoista tai jopa juhlavaa tunnelmaa. Hypnoottisesti tanssahtelevan liekin kanssa tulee kuitenkin muistaa olla erityisen varovainen, poltat sitten kynttilää sisällä tai ulkona.
20192_56239.jpg
Voiko ovi olla sisustajan ja tilankäytön unelma?
Väliseinän sisään liukuva Liune on uuden aikakauden versio liukuovesta; siinä on pintaliukuoven perusajatus, mutta paremmalla toteutuksella! Äänet eristyvät jopa paremmin kuin kääntyvää ovea käytettäessä, koko seinäpinta on käytössä, ja ovi liukuu kevyesti ja äänettömästi. Asennus on helppoa ja nopeaa, ja valmiiksi hitsattu teräselementti on takuulla kestävä.Liukuva väliovi on parhaimmillaan rakennuksen toiminnallisuutta ja asumisen laatua parantava ratkaisu. Kotimaisissa Liune-väliovissa yhdistyvät arjen esteettömyys, pettämätön tekniikka ja tyylikäs ulkonäkö. Liune-ovet voi tilata suoraan verkosta, ne toimitetaan valmiina ja asennusystävällisenä tuotekokonaisuutena.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton