• Etusivu
  • Talo

Katto johon voi luottaa

Rakentajan toimitus
Päivitetty 17.10.2007
20078_6070.jpg

Classic on vähäeleisyydessään tyylikäs ja ajaton vesikate. Ulkonäkönsä ansiosta se sopii erilaisiin talomalleihin.

Katto on tärkein osa kodissasi. Siksi ei ole liioiteltua pyrkiä suojelemaan sitä parhaalla mahdollisella tavalla. Jos katto vuotaa, koko rakennus on vaarassa. Viidennen julkisivun valintaan kannattaa kiinnittää erityistä huomiota. Kotimaiset korkealuokkaiset Ruukin teräskatot ovat suojanneet suomalaisia koteja jo yli 40 vuoden ajan. Ne istuvat hienosti suomalaiseen maisemaan ja pientaloarkkitehtuuriin.

Monipuolinen mallisto


Teräskatto on täysin tiivis, kevyt ja kestävä. Ruukin valmistamat katteet istuvat hyvin monimuotoiseen arkkitehtuuriin. Teräskattoon ei tartu lumi ja sillä on monia etuja. Ruukilla on monipuolinen mallisto. Kun valitset Ruukin valmis taman teräskaton saat helppoutta, huolettomuutta ja kestävyyttä.

Ainoa laatuaan


Katto on kokonaisuus, joka sisältää paljon muutakin kuin pelkät katelevyt. Läpiviennit, veden poisto, tikkaat, kulkusillat ja lumiesteet ovat seikkoja, jotka vasta yhdessä tekevät vesikatosta turvallisen ja toimivan. Ruukin valmistamien kattopakettien kaikki osat ovat testattuja ja yhteensopivia laatutuotteita. Kattopaketin kaikille osille on myönnetty VTT:n laatusertifi kaatti ainoana valmistajana Suomessa.

Asennusta ammattitaidolla


Kun oma aika ei riitä ja haluat varmistaa, että katto asennetaan oikein, asennuspalvelumme on luotettava ja helppo ratkaisu. Saat ammattitaidolla yksityiskohtia myöten viimeistellyn vesikaton. Katon asentaminen käy ammattilaisilta nopeasti ja luotettavasti. Sertifi oitujen asentajiemme työllä on myös takuu. Sinulle se merkitsee huoletonta ja helppoa rakentamista.

Tiilikainen on tunnetuin ja samalla suosituin teräsmuotokate. Tiilikaisen matalampi profiilin muoto antaa katosta rauhallisen vaikutelman.
Tiilikainen on tunnetuin ja samalla suosituin teräsmuotokate. Tiilikaisen matalampi profiilin muoto antaa katosta rauhallisen vaikutelman.

Samassa paketissa enemmän


Kattopaketti on paljon enemmän kuin pelkkä katto. Valitsemalla kattopakettimme saat rahoillesi enemmän vastinetta. Luotettavan ja vaivattoman kattopaketin kruunaa kaunis ulkonäkö. Varmista, että kattosi näyttää hyvältä ja toimii luotettavasti – valitse Ruukin kattopaketti!

Näin helposti hankit kattopaketin!


1. Valitse malli ja väri.


2. Toimita piirrokset katostasi kauppiaallesi.


3. Sovi toimituksen yksityiskohdat kauppiaasi kanssa.


Remonttikohteissa edustajamme tulee arvioimaan kohteen paikan päälle. Vesikatelevyt toimitetaan talosi mittojen mukaan asennusvalmiina pakettina tai valmiiksi asennettuna.


Valmis!
Eliitti on muotokatteiden näyttävin vaihtoehto. Sen korkea profiili tuo katoille elävyyttä ja antaa ilmettä. Se kertoo myös arvokkuudesta ja laadusta.
Eliitti on muotokatteiden näyttävin vaihtoehto. Sen korkea profiili tuo katoille elävyyttä ja antaa ilmettä. Se kertoo myös arvokkuudesta ja laadusta.
Poimulevyn konstailemattomat muodot rytmittävät hyvin vanhaa ja antavat parsoonallista ilmettä moderneihinkin rakennuksiin. Poimulevyjä saa myös kaareistettuna.
Poimulevyn konstailemattomat muodot rytmittävät hyvin vanhaa ja antavat parsoonallista ilmettä moderneihinkin rakennuksiin. Poimulevyjä saa myös kaareistettuna.

Ruukin kattopakettiin sisältyy:


  • vesikatteet
  • listat ja tiivisteet
  • läpiviennit
  • kiinnitystarvikkeet
  • sadevesijärjestelmät
  • kattoturvatuotteet
  • mitoitus ja suunnittelu
  • tekninen tuki
  • korjauskohteissa kuntoarvio
  • asennus
  • takuu
Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

200810_13830.jpg
Passiivienergiatiilitalo Valkeakoskelle
Wienerberger Oy Ab:n ja VTT:n yhteistyöllä kehittämä passiivienergiatiilitalo rakennetaan vuoden 2009 Valkeakosken asuntomessuille. Kohde rakennetaan täystiiliperiaatteella: sekä rakennuksen runko että julkisivut muurataan poltetusta tiilestä.Rakennettava täystiilitalo on Suomen ensimmäisiä passiivienergiataloja. Lämmitysenergian tarve passiivienergiatalossa on vain 20-25 % tavanomaisen talon energian kulutuksesta. Pieni kulutus perustuu siihen, että rakennuksen lämmöntarve saadaan pieneksi passiivienergiatalon vaatimusten mukaisella lämmöneristyksellä, ilmanpitävyydellä ja ilmanvaihdon lämmöntalteenotolla. Ihmisistä, laitteista ja auringosta peräisin olevat lämpökuormat kattavat talvellakin suurimman osan lämmöntarpeesta. Myös rakennuksen massiivisuuden vaikutus tulee korostumaan passiivienergiataloissa lämmitys- ja jäähdytysenergian säästönä.
20187_54068.jpg
Kylpyhuoneremontti etenee: Lattian mittailua ja purkua
Kylpyhuoneremontin purkutyöt etenevät. Lattiaa mittailemalla päästiin valitsemaan sopivan kokoisia kalusteita kylpyuoneeseen.Haluaisitko alakaapin pesu- tai tasoaltaan alle? Tai peilikaapin tasopeilin sijaan? Onko tila wc-istuimesi yläpuolella vapaana seinäkaappia varten? Korkea kaappi on myös yllättävän hyvä vaihtoehto, jossa on paljon säilytystilaa. Se vaatii tilaa leveytensä verran, mutta korkeaan kaappiin mahtuu paljon hyllyjä!Valitsisiko sitä suihkuseinän vai -kaapin? Mahtuuko sellainen tänne? Entä tuo wc-istuin?
20143_38477.jpg
Jätteen lajittelu keittiössä vaivattomaksi
Jätteen lajittelu on yksi keittiöön sijoittuvista toiminnoista, jota ei varsinkaan nykypäivänä voi jättää huomiotta. Lajiteltavalle jätteelle ja tavaralle on varattava oikean kokoiset lajittelu- ja säilytysastiat, joille pitää löytää myös käytännöllinen sijoituspaikka. Lajiteltavaa on runsaasti, sillä useimmat kotitaloudet lajittelevat nykyisin energia-, kaatopaikka-, bio-, lasi-. metalli-, paristo-, pahvi- ja paperijätettä tai vähintään muutamia näistä. Tämä asettaa uusia vaatimuksia myös jätteen lajittelu- ja säilytysjärjestelmille.
20089_12917.jpg
Valitse ympäristöystävällinen Spirit-laminaatti
Spirit-uutuuslaminaatti valmistetaan modernilla valmistusmenetelmällä, jossa kuosi painetaan suoraan erikoisvalmisteisen puukuitulevyn pintaan, joten kuviopaperia ei käytetä lainkaan kuten perinteisissä laminaattilattioissa. Tämä säästää paperia ja optimoi resurssien käyttöä koko valmistusprosessissa sekä vähentää valmistusmateriaalien kulutusta ja säästää arvokkaita luonnonvaroja.
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
Miten öljylämmittäjäkin voi säästää sähkölaskussaan 500 euroa vuodessa?
Äkkiseltään tuo ajatus tuntuu varmaan monen mielestä aika mahdottomalta, mutta perustuu kilpailutuksen aikana käytyihin keskusteluihin vaihtajien kanssa. Joku ajoittain epäilee, ettei laskuri voi toimia oikein, koska summa on liian suuri. Näin ei kuitenkaan ole, vaan kyseessä on ollut tilanne, jossa vanha sähkösopimus on solmittu toistaiseksi voimassa olevaksi yli 5 vuotta sitten. Toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen hintataso ei seuraa sähkön pörssihinnan kehitystä ainakaan kovin nopeasti. Nykyinen hintasi saattaa siis olla jopa 40 % kalliimpi kuin meneillään olevan kilpailutuksen määräaikaisen sopimuksen hinta.
20219_72709.jpg
Työkalutesti: akkurunkonaulaimen iskuvoima yllätti
HiKOKI-akkutyökalutesti / Akkurunkonaulain / Roope Naasko

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton