• Etusivu
  • Varusteet

Akkukäyttöinen maaliruisku ketterään maalaamiseen

Kaupallinen yhteistyö Robert Bosch Oy / Työkalut
Julkaistu 14.05.2024
Akkumaaliruisku

Ulkoseinät, aidat, terassit ja kalusteet kaipaavat huoltoa; haalistuneen maalin uusimista, värin vaihtoa tai kuluneen lakkapinnan kunnostamista. Perinteiseen pensseliin verrattuna maaliruiskuilla työ käy nopeasti ja helposti. Akulla toimivan maaliruiskun etuna on parempi mahdollisuus liikkua työskentelyn aikana.

Huoltomaalaus tärkeää

Ulkona säärasituksille alttiit pinnat joutuvat aina kovan kulutuksen kohteeksi. Lämpötilanvaihtelut, kosteus, tuuli ja aurinko tekevät tehtävänsä. Ajan kuluessa maalipinnat haalistuvat sekä saattavat irrota alustastaan ja hilseillä pois. Säännöllinen huoltomaalus on siis tärkeää paitsi esteettisesti myös sen rakennetta suojaavan vaikutuksen vuoksi.

Tarkasta puuverhouksen kunto. Ovatko seinät värittömät, puu haalistunut tai maali lohkeillut? Mikäli näin on, tulee pinnat käsitellä. Maaliruiskulla saat kätevimmin uutta väriä pintaan. Bosch-akkumaaliruiskut ovat helppokäyttöisiä: harrastajat pääsevät helposti ammattilaisten lopputuloksiin ilman aiempaa kokemusta ruiskuttamisesta. Lakat ja lasyyrit voidaan levittää nopeasti ja tasaisesti.

Nopea ja monipuolinen akkumaaliruisku kaikille maalilaaduille

Uusi AdvancedSpray 18V-500 -maaliruisku sopii tee-se-itse-tekijöille, jotka haluavat saada erinomaiset maalaustulokset kätevästi ja nopeasti. Tehokkaan hiiliharjattoman moottorin ja huippuluokan AirBoost-teknologian ansiosta tämä kestävä ruisku asettaa täysin uusia mittapuita akkumaaliruiskuille ja tasaisille maalipinnoille. Sen joustavan käytön takaa kaksi ilmakupua: yksi huippuluokan viimeistelyyn ja toinen nopeaan maalaamiseen.

AdvancedSpray 18V-500 sähkökäyttöisen maaliruiskun etuihin kuuluu myös se, että siinä on vain yksi suutin: innovatiivisella ALLPaint-suuttimella voi ruiskuttaa kaikkia metallimaali-, lakka- tai seinämaalilaatuja. Erinomaisen maalaustuloksen saavuttamiseksi maali- ja ilmamäärää voi hienosäätää EasySelectin ja portaattomien säätörenkaiden avulla.

Bosch akkumaaliruisku

Laadukkaat maalaustulokset hetkessä

Toinen Bochin uutuus, UniversalSpray 18V-300 -akkumaaliruisku on myös on varustettu ALLPaint-suuttimella ja hiiliharjallisella moottorilla metallimaalin, lakan, seinämaalin ja muiden maalilaatujen tehokkaaseen ruiskutukseen. Kätevän EasySelect-säätörenkaan avulla voit säätää maalin määrää sekä vaihtaa kaksiportaisella nopeudensäätimellä puu- ja seinäpintojen maalauksen välillä. Maalisäiliön täyttö sujuu nopeasti sen ergonomisen muodon ansiosta.

Työkalun SDS-painikkeella voit irrottaa etu- ja takaosan helposti toisistaan, mikä mahdollistaa vaivattoman puhdistuksen.

Molemmat Boschin akkumaaliruiskut käyttävät SYNEON-teknologiaa, joka mahdollistaa energiatehokkaan ja pitkän käyttöajan. Tämä säästää aikaa suurten pintojen maalaustöissä. Työkalut kuuluvat 18V Power For All -järjestelmään, jossa samaa akkua voi käyttää kaikissa 18V Power For All -työkaluissa.

Bosch akkumaaliruisku 2

Hyödynnä kampanjaetu!

Osta mikä tahansa akulla ja laturilla varustettu Bosch 18V / 36V POWER FOR ALL-akkujärjestelmään kuuluva sähkö- tai puutarhatyökalu ja rekisteröi tuote Boschin sivuilla. Saat tehokkaan lisäakun veloituksetta kotiin toimitettuna. (arvot 80€ ja 200€) Kampanjaetu on voimassa 26.4. – 30.6.2024.

Info

Info

Miten on toimittava maalatessa?

Peitä ensimmäiseksi maalattavan alueen ulkopuolelle jäävät kohdat suojamuovilla ja kiinnitä reunat teipillä. Peitä ovet ja ikkunat kehyksineen, pistorasiat, katkaisijat, julkisivuvalaisimet jne. Jos haluat maalata seinän kahdella eri värillä, voit käyttää teippiä niiden välisenä rajapintana. Aloita maalaaminen ulkokulmista. Etene tasaisin vedoin pitäen ruiskutusetäisyys samana.

Valitse oikeanlainen maalityyppi

Maalityypin valinta riippuu käyttökohteesta: haluatko maalata huonekalun? Oletko maalaamassa seinäsi? Haluatko suojata terassin lasyyrilla sään vaikutuksilta?

Dispersiomaalit: Soveltuvat kattojen ja seinien maalaamiseen (sisätilat). Nämä maalit ovat hyvin tarttuvia, tasaisesti levittyviä levyihin, kipsikartonkilevyihin tai sementtikuituihin, tukkivat huokosia rapatuissa seinissä sekä betonissa. Niitä pidetään myös parempina kuitumateriaalista ja kohokuvamateriaalista valmistettujen tapettien päälle.

Lateksimaalit: Erityisiä dispersiomaaleja, jotka ovat yleensä vesihöyryä läpäiseviä, mutta erittäin kulutusta ja hankausta kestäviä ja kestävät myös hyvin useampia puhdistusaineita. Niitä käytetään ennen kaikkea kosteissa tiloissa, kuten kylpyhuone tai pesuhuone sekä voimakkaasti kuormitetuissa.

Lasyyrit: värilliset lakat tai muut maalit, joissa on erityisen hienosti jakautunut, vähäinen pigmentointi. Niitä voidaan käyttää silloin, kun alustan kuviointi halutaan näkyväksi. Lasyyreilla suojataan puuta sään vaikutuksilta, UV-säteiltä sekä osaksi myös sieniltä tai hyönteisiltä. Lasyyreilla puun pintaan saadaan väriltään yhtenäinen ilme. Ne tarjoavat myös mahdollisuuden korjata betonin värivaihteluita.

Lakat: Lakat ovat lähinnä peittäviä maaleja. Pinta on kuivumisen jälkeen laadullisesti ja optisesti korkealuokkainen, mattamainen tai kiiltävä. Ne ovat kestäviä kemikaaleihin verrattuna, ja niitä käytetään pääasiassa puun, metallin, muovin tai mineraalimateriaalien päällystämiseen.

Katso lisää aiheesta:
Lue asiantuntijan vinkit laadukkaaseen maalipintaan

Robert Bosch Oy / Työkalut
Varusteet
maalaus
työkalut
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

Bosch akkupumppu
Uusi akkukäyttöinen painepumppu helpottaa ilmaamista huomattavasti
Pian on jälleen renkaiden vaihdon aika. Asennuksen yhteydessä on myös aina tarpeen tarkistaa rengaspaineet. Kätevä akkukäyttöinen ilmapumppu tekee renkaiden paineen säädöstä tarkkaa ja nopeaa. Kompakti laite on ihanteellinen niin auton-, moottoripyörän- kuin polkupyörän renkaiden paineistamiseen. Lisäksi se on erinomainen apuväline eri urheilulajien pallojen täyttämiseen.
20235_81894.jpg
Puupinnat kuntoon huoltomaalauksella
Ulkoseinät, aidat, terassit ja kalusteet kaipaavat huoltoa; haalistuneen maalin uusimista, värin vaihtoa tai kuluneen lakkapinnan kunnostamista. Perinteiseen pensseliin verrattuna maaliruiskulla työ käy nopeasti ja helposti.
20238_82894.jpg
Tällä työkalulla työstät helposti puuta - urat, reunat ja viisteet hoituvat hetkessä
Kotiverstaalla hoituvat monenlaiset puutyöt. Käytetyimpien työkalujen, kuten porakoneen ja sahan lisäksi akkujyrsin on kätevä apuväline urien tekemiseen, reunojen siistimiseen, viisteisiin sekä koristeellisten kuvioiden luomiseen. Akkujyrsintä on nopea käyttää missä tahansa ilman tarvetta virtajohdon liittämiselle.
20219_72709.jpg
Työkalutesti: akkurunkonaulaimen iskuvoima yllätti
HiKOKI-akkutyökalutesti / Akkurunkonaulain / Roope Naasko
20225_78045.jpg
Viisi kysymystä ja vastausta ulkomaaleista sekä ulkomaalauksesta
Ulkomaalauksen sesonkiaika on käsillä. Kohta julkisivu hohtaa uuden maalipinnan ansiosta kilpaa auringonvalon kanssa. Mieleen voi kuitenkin nousta muutamia kysymyksiä siitä, mitä maalia voi käyttää ja tarvitseeko mahdollisesti tehdä jotain huoltotöitä jo ennakkoon. Keräsimme yhteen viisi seikkaa, jotka kannattaa huomioida ennen maalaustyön aloittamista.
202112_74281.jpg
Miten valita sopiva maalausväline?
Kun edessä on maalausurakka, pohjatöihin ja maalin valitsemiseen kannattaa varata aikaa. Myös maalausvälineillä on väliä. Tarvitsetko telan vai siveltimen? Miten maalin laatu ja maalattava pinta vaikuttavat valintaan? Myös sillä on merkitystä, maalaatko sisällä vai ulkona.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton