• Etusivu
  • Varusteet

Akkukäyttöinen ilmapumppu helpottaa täyttämistä huomattavasti

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Robert Bosch Oy / Työkalut
Päivitetty 26.03.2024
Bosch akkupumppu

Pian on jälleen renkaiden vaihdon aika. Asennuksen yhteydessä on myös aina tarpeen tarkistaa rengaspaineet. Kätevä akkukäyttöinen ilmapumppu tekee renkaiden paineen säädöstä tarkkaa ja nopeaa. Kompakti laite on ihanteellinen niin auton-, moottoripyörän- kuin polkupyörän renkaiden paineistamiseen. Lisäksi se on erinomainen apuväline eri urheilulajien pallojen täyttämiseen.

Rengas täyteen nappia painamalla

Perinteinen käsi- tai jalkakäyttöinen pumppu löytyy lähes jokaisen varaston nurkasta. Käytettävyys niissä ei kuitenkaan ole kaikkein optimaalisin, etenkin jos ilmaa tarvitaan enemmän sekä tiettyyn painelukemaan. Mekaanisissa ilmapumpuissa myös metalliosat ovat saattaneet käytössä vääntyä ja vanhat tiivisteet vuotavat. Itse pumppaaminen käykin sitten jo treenistä nostaen hien otsalle.

Boschin UniversalPump-akkupumppu on erinomainen ratkaisu lähes kaikkiin ilmantäyttötarpeisiin. Sen avulla voidaan pumpata tarkasti ja automaattisesti jopa 10.3 bariin asti. Selkeät näppäimet ja helppolukuinen näyttö varmistavat yksinkertaisen ja sujuvan käytön. Kirkkaalta näytöltä on helppo katsoa lukemat kaikissa olosuhteissa.

Bosch akkupumppu 2

Pumppaa tehokkaasti UniversalPump 18V -ilmapumpulla

UniversalPump 18V on kätevä ja nopea akkupumppu, jonka täyttöteho on jopa 30 litraa minuutissa. Ilmaamista voi ohjata helposti pumppausnopeutta säätävän painikkeen avulla.

67 cm:n pituinen tekstiilipäällysteinen letku on joustavakäyttöinen tehden työskentelystä miellyttävää ja sillä saavutetaan helposti ahtaissa ja kapeissakin paikoissa sijaitsevat venttiilit.

Käyttöä helpottaa lisäksi laitteen led-valo. Letkun yläpuolelle integroitu Boschin kirkas LED-valo varmistaa, että venttiilialue on aina valaistu ja työskentely onnistuu vaivatta myös heikossa valaistuksessa sisä- ja ulkotiloissa.

UniversalPump 18V kuuluu POWER FOR ALL ALLIANCE -järjestelmään, jossa yhdellä akulla voi käyttää monia erimerkkisiä työkaluja.

Bosch akkupumppu 3

Universal Pump 18V

Täytä nopeasti auton, moottoripyörän, asuntovaunun ja polkupyörän renkaat

  • Suuri täyttönopeus 30 litraa minuutissa jopa 10,3 baariin asti, ohjaus helppokäyttöisellä painikkeella
  • Kätevä, kompakti pumppu näyttää jatkuvasti mittaustuloksen valaistun painemittarin kautta
  • Työkalussa olevat säilytyspaikat: erilaiset adapterit ovat hyvässä tallessa työkalun etuosassa
  • Täyttää suurikokoiset ja korkeaa painetta edellyttävät esineet, kuten renkaat ja pallot
  • Valaistu venttiilialue ja akun lataustilan näyttö
Bosch UniversalPump
Robert Bosch Oy / Työkalut
Varusteet
työkalut
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20213_69015.jpg
Tällä laitteella helpotat porausta puuhun ja metalliin
Lukuisissa erilaisissa kiinnityksissä tarvitaan poraamista, jolla tehdään reikä kappaleeseen kiinnikettä varten. Haasteeksi muodostuu usein reiän poraaminen tarkasti kohtisuoraan juuri oikeaan kohtaan. Työstettävän kappaleen muoto voi myös olla sellainen, että sen paikallaan pitäminen porauksen ajan on hankalaa tai jopa mahdotonta. Pöytäporakone helpottaa tätä työtä huomattavasti tehden reiän poraamisesta turvallista, tarkkaa ja nopeaa.
20164_46151.jpg
Tällä työkalulla selviydyt jokaisesta haasteesta!
Rakennus- ja remontointipuuhissa tarvitaan useita eri työkaluja. Monelle on tuttu tilanne, jossa työkalupakki on täynnä tavaraa ja silti kyseinen työkalu puuttuu. Mitäpä jos tarvitsisit vain yhden sähkötyökalun, jolla hommat hoituisivat nopeasti ja kätevästi vain tarvikepäätä vaihtamalla?
20125_30670.jpg
Kaksivaihteinen akkuruuvinväännin PSR 1800 Li
Luokkansa kätevin ja kompaktein varustettuna sisäänrakennetulla Bosch PowerControllilla
20219_72709.jpg
Työkalutesti: akkurunkonaulaimen iskuvoima yllätti
HiKOKI-akkutyökalutesti / Akkurunkonaulain / Roope Naasko
20216_70969.jpg
Dronet yleistyvät rakennusalalla, mutta haasteita on vielä liuta
Rakennusalalla käyttökohteita riittää, mutta yritysten ei välttämättä kannata ottaa koko drone-toimintaa omalle kontolleen.
20095_16689.jpg
Uusi remontointiseuranta
Oman luonteeni mukaisesti haen vähintään viiden vuoden välein jotain uutta ja innostavaa elämääni. Kaksituhattaluvun alussa aloin harrastaa muun muassa metsästystä vastapainoksi omalle työlleni lehtimaailmassa, tuottajana ja toimittajana. Kun taas alkuvuodesta lopetin pitkän urani Espoon kaupungin valtuustossa. Tottuneena aktiiviseen elämäntapaan mielessäni vahvistui tunne, että jokin uusi projekti olisi paikallaan. Mietin jopa välivuotta Pohjois-Karjalassa, urheiluklubia, kalasavustamon perustamista, aurinkopaneelien vientiä Floridaan. Yrittäjäluonne kun on sellainen, että täytyy aina olla mietinnässä jotain kehiteltävää. Itse asun Espoossa. Lähisukulaiseni ja osa tutuistani asuu synnyinkaupungissani Kotkassa.Tammikuun 31. päivänä 2009 avasin netin asuntosivuston ja näin juuri myyntiin tulleen keltaisen omakotitalon isolla omalla tontilla Kotkan Korkeakosken maalaismaisemissa. Ja sen hinta oli tyrmistyttävän edullinen. Siltä istumalta soitin välittäjälle, jonka kanssa sovimme seuraavaksi päiväksi näytön. Menimme jo samana päivänä tuttujeni kanssa tutustumaan talon ympäristöön ja pihaan.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton