• Etusivu
  • Varusteet

Monitoimityökalulla selviydyt jokaisesta haasteesta

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Robert Bosch Oy / Työkalut
Päivitetty 22.02.2019
20164_46151.jpg

Rakennus- ja remontointipuuhissa tarvitaan useita eri työkaluja. Monelle on tuttu tilanne, jossa työkalupakki on täynnä tavaraa ja silti kyseinen työkalu puuttuu. Mitäpä jos tarvitsisit vain yhden sähkötyökalun, jolla hommat hoituisivat nopeasti ja kätevästi vain tarvikepäätä vaihtamalla?

Bosch monitoimityökalun avulla suoriudut erilaisista kodin ja puutarhan projekteista yhdellä ja samalla laitteella. Monipuolisen tarvikevalikoiman ansiosta käytettävissäsi on oikeat välineet jokaiseen projektiin.

Yksi työkalu - paljon mahdollisuuksia

Bosch monitoimityökalu on voimakas moniosaaja. Laitteella onnistuu sahaus, katkaisu, hionta ja kaavinta jopa vaikeapääsyisissä työkohteissa. Monitoimityökalu on erittäin joustavakäyttöinen runsaiden lisätarvikkeidensa ansiosta ja se soveltuu optimaalisesti tarkkuutta vaativiin töihin.

Erilaisten kolojen ja aukkojen tekeminen saattaa olla todella haastava mikäli työstettävää osaa ei voida irroittaa tai tila on ahdas. Monitoimityökalulla pääset nopeasti käsiksi hankaliinkin paikkoihin.

20164_46152.jpg

Mikään työ ei ole liian raskas

Monitoimityökalulla jyrsintä- ja raspaustyöt hoituvat turvallisesti ja tarkasti. Olipa tarkoituksena sitten asentaa ylimääräinen kaapelikanava seinään, poista vanha saumamateriaali tai haljennut kaakeli kylpyhuoneessa, oikealla tarviketerällä työ hoituu nopeasti. Esimerkiksi kylpyhuoneessa alustastaan osittain irronnut laatta, ns. kopolaatta on helppo irroittaa ja vaihtaa käyttämällä timantti-RIFF-segmenttisahanterää.

20164_46155.jpg

Tarkka sahaus materiaalista riippumatta

Lyhyitä tai pitkiä leikkauksia, upotussahauksia tai varjosaumoja: monitoimityökalun Starlock-tarvikkeet tarjoavat täydellisen ratkaisun jokaiseen käyttökohteeseen. Niiden avulla pystyt työstämään vaivattomasti kaikkia materiaaleja – esimerkiksi pehmeää tai kovaa puuta tai erilaisia metalleja ja muoveja. Putken katkaiseminen perinteisellä sahalla ei aina ole helppoa. BIM-segmenttiterällä leikkaus on nopeaa ja jälki siistiä.

20164_46156.jpg
Info

Info

Käyttötarvikkeen nopea vaihto

Boschin SDS-järjestelmällä lisätarvikkeiden vaihto vie vain 3 sekuntia. AutoClicin avulla pystyt vaihtamaan PMF-monitoimityökalun Starlock-tarvikkeen entistä nopeammin ilman työkaluja. Lisäksi ne sopivat kaikkiin uusiin tai vanhempiin Boschin PMF-monitoimityökaluihin ja muiden valmistajien työkaluihin. Starlock-tarvikkeet tarjoavat myös entistä enemmän käyttömahdollisuuksia: • Sahaus • Hionta ja kiillotus • Jyrsintä ja raspaus • Leikkaus ja kaavinta Tarvikkeiden värikoodit helpottavat oikean tarvikkeen löytämistä.

Tasaista tehoa kohteesta riippumatta

Vakioelektroniikalla varustettu moottori ja portaaton värähtelyluvun esivalinta takaavat jatkuvasti tasaisen tehon ja kunkin materiaalin huomioivan työstön. Näin kierrosluku pysyy samana suuressakin kuormituksessa. Halutessasi voit kiinnittää monitoimityökaluun lisäkahvan, joka on erinomainen apuväline tarkoissa ja hallituissa töissä.

Valitse sinulle sopivin monitoimityökalu

Mallit löydät Rakentaja.fi verkkokaupasta:

  • PMF 350 CES 350 W:n teho, 180°:n LED-valonauha, vakioelektroniikka, nopeuden esivalinta, kahva, pölynpoisto ja AutoClic. Yhteensopiva Starlock/StarlockPlus-järjestelmän kanssa.
  • PMF 250 CES Voimakas ja monipuolinen: 250 W:n teho, vakioelektroniikka, nopeuden esivalinta, kahvan kiinnitys, pölynpoisto ja AutoClic. Yhteensopiva Starlock-järjestelmän kanssa.
  • PMF 220 CE Mukava ja tehokas: 220 W:n teho, vakioelektroniikka, nopeuden esivalinta, kahvan kiinnitys ja MagnetHold. Yhteensopiva Starlock-järjestelmän kanssa.
20164_46202.jpg
Robert Bosch Oy / Työkalut
Varusteet
työkalut
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

Bosch akkupumppu
Uusi akkukäyttöinen painepumppu helpottaa ilmaamista huomattavasti
Pian on jälleen renkaiden vaihdon aika. Asennuksen yhteydessä on myös aina tarpeen tarkistaa rengaspaineet. Kätevä akkukäyttöinen ilmapumppu tekee renkaiden paineen säädöstä tarkkaa ja nopeaa. Kompakti laite on ihanteellinen niin auton-, moottoripyörän- kuin polkupyörän renkaiden paineistamiseen. Lisäksi se on erinomainen apuväline eri urheilulajien pallojen täyttämiseen.
20213_69015.jpg
Tällä laitteella helpotat porausta puuhun ja metalliin
Lukuisissa erilaisissa kiinnityksissä tarvitaan poraamista, jolla tehdään reikä kappaleeseen kiinnikettä varten. Haasteeksi muodostuu usein reiän poraaminen tarkasti kohtisuoraan juuri oikeaan kohtaan. Työstettävän kappaleen muoto voi myös olla sellainen, että sen paikallaan pitäminen porauksen ajan on hankalaa tai jopa mahdotonta. Pöytäporakone helpottaa tätä työtä huomattavasti tehden reiän poraamisesta turvallista, tarkkaa ja nopeaa.
20125_30670.jpg
Kaksivaihteinen akkuruuvinväännin PSR 1800 Li
Luokkansa kätevin ja kompaktein varustettuna sisäänrakennetulla Bosch PowerControllilla
20219_72709.jpg
Työkalutesti: akkurunkonaulaimen iskuvoima yllätti
HiKOKI-akkutyökalutesti / Akkurunkonaulain / Roope Naasko
20216_70969.jpg
Dronet yleistyvät rakennusalalla, mutta haasteita on vielä liuta
Rakennusalalla käyttökohteita riittää, mutta yritysten ei välttämättä kannata ottaa koko drone-toimintaa omalle kontolleen.
201412_41839.jpg
VILPE(R) pitää rakennuksen sisäilman puhtaana ja rakenteet terveinä
VILPE®-ilmanvaihtojärjestelmän huippuimurit, poistoputket, viemärintuuletusputket ja keskuspölynimurin poistoilmaputket asennetaan rakennuksen katolle.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton