• Etusivu
  • Varusteet

Kätevä pöytäporakone kotiverstaalle

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Robert Bosch Oy / Työkalut
Päivitetty 03.11.2023
20213_69015.jpg

Täsmällisellä porauksella on suuri merkitys tukevan kiinnityksen onnistumisessa.

Lukuisissa erilaisissa kiinnityksissä tarvitaan poraamista, jolla tehdään reikä kappaleeseen kiinnikettä varten. Haasteeksi muodostuu usein reiän poraaminen tarkasti kohtisuoraan juuri oikeaan kohtaan. Työstettävän kappaleen muoto voi myös olla sellainen, että sen paikallaan pitäminen porauksen ajan on hankalaa tai jopa mahdotonta. Pöytäporakone helpottaa tätä työtä huomattavasti tehden reiän poraamisesta turvallista, tarkkaa ja nopeaa.

Poraustyön optimaalinen ohjaus

Boschin PBD 40 -pöytäporakoneessa yhdistyvät tarkkuus ja käyttömukavuus. Poraustyön optimaalinen ohjaus on helppoa digitaalisen näytön avulla, joka ilmoittaa porausnopeudet sekä -syvyydet käytön aikana. Kierrosnopeutta voidaan säätää portaattomasti nuppia kääntämällä.

Pöytäporakoneen 2-portainen vaihteisto tuottaa ensimmäisellä vaihteella suuren voiman ja toisella suuren nopeuden materiaalin mukaiseen poraukseen. Se on ihanteellinen käytettäväksi monissa erilaisissa projekteissa puuhun metalliin ja alumiiniin.

Kun käsiteltävä osa on tiukasti paikallaan alustassa, saadaan reikä porattua tarkasti haluttuun kohtaan.
Kun käsiteltävä osa on tiukasti paikallaan alustassa, saadaan reikä porattua tarkasti haluttuun kohtaan.

Tarkat tulokset uskomattoman helposti

Quick Clamp pikakiinnityspuristin kiinnittää tukevasti myös pyöreät osat, joten se mahdollistaa mitä erilaisimpien kappalemuotojen tarkan poraamisen. Automaattisesti kiristyvä poraistukka takaa terän luotettavan kiinnityksen myös raskaissa projekteissa. Sen istukka kiristää poranterän automaattisesti, joten kiinnityksessä ei tarvita avaimia tai manuaalista kiristystä.

Kappaleen kohdennus onnistuu nopeasti ja tarkasti laitteen laserin avulla, joka osoittaa tarkalleen pisteen, jossa pora osuu materiaaliin. Lisäksi sisäänrakennetussa työvalossa on tehokkaat LED-lamput, jotka valaisevat työskentelyalueen kirkkaasti.

Bosch-vakioelektroniikka säätää automaattisesti työkalun tehoa ja pitää nopeuden tasaisena kuormituksen huomioiden. Tämä takaa erinomaiset työtulokset ilman ylikuormituksen vaaraa.

Boschin PBD 40 -pöytäporakone:

  • Digitaalinen järjestelmä mahdollistaa porausnopeuden ja -syvyyden helpon lukemisen
  • Pikakiinnityspuristin kiinnittää myös pyöreät materiaalit taaten tarkan porauksen
  • Avaimeton tarkkuusistukka kiristää poranterän automaattisesti
  • 2-portainen vaihteisto: suuri voima ensimmäisellä vaihteella ja suuri nopeus toisella
  • Säädä nopeus helposti Bosch-elektroniikan avulla työstettävien materiaalien mukaan työtulosten optimoimiseksi
20213_69017.jpg

Tekniset tiedot

Ottoteho710 W
Tyhjäkäyntikierrosluku (1. vaihde / 2. vaihde)200 – 850 / 600 – 2.500 r/min
Lasertyyppi650 nm, <1 mW
Laserluokka2
Maks. poran Ø teräkseen13 mm
Maks. poran Ø puuhun40 mm
Istukan aukeama1,5 – 13 mm
Syötön pituus90 mm
Mitat, pohjalevy (l x s x k)330 x 350 x 30 mm
Koneen paino11,2 kg
Robert Bosch Oy / Työkalut
Varusteet
työkalut
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

Bosch akkupumppu
Uusi akkukäyttöinen painepumppu helpottaa ilmaamista huomattavasti
Pian on jälleen renkaiden vaihdon aika. Asennuksen yhteydessä on myös aina tarpeen tarkistaa rengaspaineet. Kätevä akkukäyttöinen ilmapumppu tekee renkaiden paineen säädöstä tarkkaa ja nopeaa. Kompakti laite on ihanteellinen niin auton-, moottoripyörän- kuin polkupyörän renkaiden paineistamiseen. Lisäksi se on erinomainen apuväline eri urheilulajien pallojen täyttämiseen.
20164_46151.jpg
Tällä työkalulla selviydyt jokaisesta haasteesta!
Rakennus- ja remontointipuuhissa tarvitaan useita eri työkaluja. Monelle on tuttu tilanne, jossa työkalupakki on täynnä tavaraa ja silti kyseinen työkalu puuttuu. Mitäpä jos tarvitsisit vain yhden sähkötyökalun, jolla hommat hoituisivat nopeasti ja kätevästi vain tarvikepäätä vaihtamalla?
20125_30670.jpg
Kaksivaihteinen akkuruuvinväännin PSR 1800 Li
Luokkansa kätevin ja kompaktein varustettuna sisäänrakennetulla Bosch PowerControllilla
20219_72709.jpg
Työkalutesti: akkurunkonaulaimen iskuvoima yllätti
HiKOKI-akkutyökalutesti / Akkurunkonaulain / Roope Naasko
20216_70969.jpg
Dronet yleistyvät rakennusalalla, mutta haasteita on vielä liuta
Rakennusalalla käyttökohteita riittää, mutta yritysten ei välttämättä kannata ottaa koko drone-toimintaa omalle kontolleen.
20086_11625.jpg
Oheiskohde Yyterin Villat - Kolme erilaista unelmaa
Yyterin Kylpylän välittömään läheisyyteen on rakennettu ensimmäiset kolme täydellisesti sisustettua Kastelli-lomataloa. Huvilat on sisutettu kolmen erityyppisen lajin harrastajan maun mukaan. Esillä on golfarin, motoristin ja lintubongarin sisustamat huvilat. Jatkossa Yyteriin rakennetaan kohteita lisää ja kohteet on tarkoitus myydä osaomistuspaketteina ja nyt valmiissakin kohteissa on vielä muutama omistuspaketti varaamatta. Tarjolla on siis helppo tapa omistaa loma-asunto lähellä monipuolista palvelutarjontaa.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton