• Etusivu
  • Varusteet

Uudenlaisella sähköharjalla puhdistat niin grillit, vanteet kuin kaakelitkin

− Tehokas työkalu pinttyneen lian poistoon

Kaupallinen yhteistyö Robert Bosch Oy / Työkalut
Julkaistu 18.04.2024
UniversalBrush_6

Pinttyneen lian puhdistaminen on tunnetusti varsin työlästä vaatien paljon hankaamista ja jopa useita käsittelykertoja. Tähän ongelmaan kehitetty uudenlainen akkutyökalu helpottaa puhdistamista merkittävästi. Boschin sähkökäyttöinen Cleaning Brush -puhdistusharja soveltuu monenlaisiin puhdistustehtäviin sisällä ja ulkona. Sen avulla hoituvat haastavimmatkin kohteet vähällä vaivalla.

Sähkötyökalu likaisten pintojen helppoon puhdistamiseen

Tehokas UniversalBrush helpottaa elämää − se on monipuolinen apuväline tahrojen ja pinttyneen lian poistamiseen. Laitteen voimakas moottori tuottaa 215 r/min nopeuden ja varmistaa harjan tasaisen pyörimisen kaikkein vaativimmissakin puhdistustehtävissä. Työkaluun vaihdettavat tarvikkeet puolestaan mahdollistavat käytön useilla erilaisilla pinnoilla ja materiaaleilla.

Tämän litiumioniakulla varustetun akkutyökalun lataus onnistuu kätevästi tavallisella Micro USB -johdolla esimerkiksi latauslaitteen, virtapankin tai kannettavan tietokoneen kautta.

sähköharja vanteiden pesu

IPX5-roiskevesisuojaus

Puhdistustöissä vettä voi käyttää huoletta, sillä IPX5-roiskevesisuojauksensa ansiosta UniversalBrush-sähköharja soveltuu käytettäväksi kosteissa ympäristöissä. Ominaisuus takaa esimerkiksi pesutilojen laattojen, saumojen, puutarhakalusteiden, uunien, kattiloiden, patojen sekä lasisten suihkuseinämien tehokkaan puhdistamisen.

Lika pinttyy yleensä myös hankaliin paikkoihin kuten nurkkiin, kulmiin ja saumoihin. UniversalBrush-sähköharja on kätevä käyttää ahtaissakin paikoissa irroittaen lian kapeista ja vaikeapääsyistä kohdista.

Sähköharja pesutiloihin

Soveltuu monenlaisille pinnoille

Eri materiaalit asettavat omat vaatimuksensa pintojen puhdistukseen. UniversalBrushin mukana tulevat vaihtotarvikkeet on suunniteltu helppoon ja turvalliseen puhdistamiseen tilanteen mukaan. Esimerkiksi keittiöön soveltuvat tyynyt poistavat alustaan tarrautuneen lian tarkasti pintaa naarmuttamatta.

Vaihtotarvikkeet ovat asennettavissa helposti tarrakiinnitysjärjestelmän ansiosta. Harjan tai tyynyn vaihto onnistuu muutamassa sekunnissa yksinkertaisen lukitusjärjestelmän myötä.

Sähköharjan vaihtopäät

Universal Brush - Akkukäyttöinen puhdistusharja

  • Suuri puhdistusvoima myös voimakkaasti painettaessa tehokkaan moottorin ansiosta
  • Monipuolinen ratkaisu mitä erilaisimpiin puhdistustöihin kattavan tarvikevalikoiman ansiosta
  • Vedenpitävä runko IPX5-roiskevesisuojauksen ansiosta
  • Puhdistaa tehokkaasti mitä erilaisimmat pinnat, esim. kylpyhuoneen laatat, keittiön lieden, kattilat ja pannut
  • Litiumioniakulla varustettu akkutyökalu, joka ladataan Micro USB -johdon kautta
  • Suositettu vähittäishinta 59,90 €, saatavissa Bosch jälleenmyyjiltä
Sähköharja tuotekuva
Robert Bosch Oy / Työkalut
Varusteet
työkalut
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

Bosch akkupumppu
Uusi akkukäyttöinen painepumppu helpottaa ilmaamista huomattavasti
Pian on jälleen renkaiden vaihdon aika. Asennuksen yhteydessä on myös aina tarpeen tarkistaa rengaspaineet. Kätevä akkukäyttöinen ilmapumppu tekee renkaiden paineen säädöstä tarkkaa ja nopeaa. Kompakti laite on ihanteellinen niin auton-, moottoripyörän- kuin polkupyörän renkaiden paineistamiseen. Lisäksi se on erinomainen apuväline eri urheilulajien pallojen täyttämiseen.
20213_69015.jpg
Tällä laitteella helpotat porausta puuhun ja metalliin
Lukuisissa erilaisissa kiinnityksissä tarvitaan poraamista, jolla tehdään reikä kappaleeseen kiinnikettä varten. Haasteeksi muodostuu usein reiän poraaminen tarkasti kohtisuoraan juuri oikeaan kohtaan. Työstettävän kappaleen muoto voi myös olla sellainen, että sen paikallaan pitäminen porauksen ajan on hankalaa tai jopa mahdotonta. Pöytäporakone helpottaa tätä työtä huomattavasti tehden reiän poraamisesta turvallista, tarkkaa ja nopeaa.
20164_46151.jpg
Tällä työkalulla selviydyt jokaisesta haasteesta!
Rakennus- ja remontointipuuhissa tarvitaan useita eri työkaluja. Monelle on tuttu tilanne, jossa työkalupakki on täynnä tavaraa ja silti kyseinen työkalu puuttuu. Mitäpä jos tarvitsisit vain yhden sähkötyökalun, jolla hommat hoituisivat nopeasti ja kätevästi vain tarvikepäätä vaihtamalla?
20219_72709.jpg
Työkalutesti: akkurunkonaulaimen iskuvoima yllätti
HiKOKI-akkutyökalutesti / Akkurunkonaulain / Roope Naasko
20216_70969.jpg
Dronet yleistyvät rakennusalalla, mutta haasteita on vielä liuta
Rakennusalalla käyttökohteita riittää, mutta yritysten ei välttämättä kannata ottaa koko drone-toimintaa omalle kontolleen.
201712_51229.jpg
Milloin tarvitsen rakennusluvan?
Rakennus- tai remonttitöihin ryhtyvä joutuu pohtimaan suunnitelmiensa luvanvaraisuutta ja usein hakemaan asianmukaiset luvat rakennustöilleen. Sähköinen asiointipalvelu Lupapiste tarjoaa avun lupatarpeen selvittämiseen sekä rakennuslupien hakemiseen.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton