• Etusivu
  • Varusteet

Työkalut seinäpintojen uusimiseen

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Robert Bosch Oy / Työkalut
Julkaistu 18.10.2013Päivitetty 30.11.2020
201711_50960.jpg

Remonttitarpeen iskiessä usein ensimmäinen ajatus on, miten homman saisi hoidettua siististi ja vähällä vaivalla. Näillä työkaluilla uusit vanhat seinäpinnat nopeasti ja helposti: akkuhiomakoneen, pienen ristilinjalaserin ja kätevän maaliruiskun avulla työskentely onnistuu todella sujuvasti.

Hio tarkasti ja tehokkaasti

Akkuyhdistelmähiomakone PSM 18 LIon kompakti ja voimakas yleisosaaja sekä hiomiseen että kiillottamiseen. Se sopii myös vaikeapääsyisiin työkohteisiin ja pienikokoisille pinnoille. Boschin mikrosuodatinjärjestelmä mahdollistaa siistin työskentelyn PSM 18 LI -mallilla. Tällöin sisäänrakennettu pölynimuelementti imee pölyn suoraan mukana toimitettuun mikrosuodatinkoteloon.

Hiomakoneelle on saatavana erillisenä lisävarusteena tehokas litiumioniakku ja latauslaite. Kumpaakin komponenttia voi käyttää kaikissa Boschin 18 V:n järjestelmissä. Laitteen sisältämä Boschin Syneon-siru pidentää akun käyntiaikaa. Näin sillä pystytään tekemään pitkäkestoisetkin työt ilman turhia keskeytyksiä.

  • Litiumioniakulla varustettu yhdistelmähiomakone on kätevä joka paikan hiomakone ilman johtoa
  • Kompakti ja kätevä laite sekä hiomiseen että kiillottamiseen, toimii niin vaikeasti tavoitettavissa työkohteissa kuin pienillä pinnoillakin
  • Tehokas litiumionivaihtoakku ja 1 tunnin latauslaite

Käyttäjäystävällisin maaliruiskutusjärjestelmä

Maaliruiskulla helpotat urakkaasi. Seinä-, metalli- ja puumaalien levitys sujuu vaivattomasti Boschin PFS -hienoruiskutusjärjestelmällä. Voit unohtaa kokonaan siveltimen ja maalitelan. Ruiskuta vaivattomasti ja nopeasti kaikentyyppisiä puu- ja seinämaaleja haluamallesi pinnalle – ilman valumia, roiskeita ja pisarointia. Tarkan ja säädettävän maalisuihkun kanssa työt sujuvat siististä ja stressittömästi. Olipa kyse sitten maalin, lakan tai vaikkapa öljyn ruiskuttamisesta – PFS-ruiskutusjärjestelmällä teet kaikki työt hetkessä.

201711_50959.jpg
  • ALLPaint-teknologia: kaikkien maalilaatujen helppo ruiskutus
  • Maalimäärän helppo säätö EasySelect-kiertokytkimellä
  • Erittäin kompakti rakenne ja olkahihna takaavat joustavan ja mukavan työskentelyn

Nerokas ja pieni ristilinjalaser

Kodin seinien suunnittelusta on tullut Boschin linjalaserin myötä todella helppoa. Kuvia, värejä, laattoja, hyllyjä tai tapetteja – Quigon avulla saat toteutettua haastavimmatkin suunnitelmasi. Boschin Quigo III on kätevä ja automaattisella tasauksella varustettu ristilinjalaser, jolla kotinikkari voi toteuttaa luovat ideansa. Kun työnnät luukun ylös, työkalu on heti käyttövalmis. Se heijastaa automaattisen tasauksen ansiosta ehdottoman suoran laserristin seinään. Sisäänrakennetun kallistustoiminnon avulla voit heijastaa myös kaltevia linjoja. Tällä työkalulla pystyt kohdistamaan poraus- ja naulauskohdat uskomattoman nopeasti ja helposti. Tutustu ristilinjalasereihin

202011_67717.jpg
  • Heijastaa samanaikaisesti vaakasuoran ja pystysuoran laserlinjan
  • Itsetasaava, tämä tarkoittaa aina 100 % suoraan
  • Säädettävä laserristi kalteville linjoille
Info

Info

Aika uusia vanhat sisäpinnat?

Robert Bosch Oy / Työkalut
Varusteet
työkalut
tapetointi
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20238_82894.jpg
Tällä työkalulla työstät helposti puuta - urat, reunat ja viisteet hoituvat hetkessä
Kotiverstaalla hoituvat monenlaiset puutyöt. Käytetyimpien työkalujen, kuten porakoneen ja sahan lisäksi akkujyrsin on kätevä apuväline urien tekemiseen, reunojen siistimiseen, viisteisiin sekä koristeellisten kuvioiden luomiseen. Akkujyrsintä on nopea käyttää missä tahansa ilman tarvetta virtajohdon liittämiselle.
20225_78353.jpg
PFS 55 -maaliruisku pieniin projekteihin
SprayControl ja SDSTarkka ja hieno maalisumutusteho huolehtii tasokkaasta maalinlevityksestä. Voimakas ilmavirtaus hajottaa maalisäteen ja mahdollistaa eri ruiskutusmateriaalien tarkan ja siistin levittymisen. Ilmavirtauksen määrää voidaan säätää portaattomasti, jolloin maalin levityksen nopeutta ja maalisumua on helppoa ohjata: Alhaista puhallusasentoa käytetään juoksevissa materiaaleissa ja korkeaa taas sakeammissa materiaaleissa.SDS-järjestelmä huolehtii helposta ja nopeasta maalisäiliön vaihdosta ja puhdistamisesta. Käytön jälkeen maalin kanssa kosketuksessa olevat osat saadaan irrotettua ilman työkaluja, ja puhdistus on helppoa ja nopeaa.
20093_15666.jpg
Oksasilppurilla ilmaista kate- ja kuivikemateriaalia
Pieneltäkin tontilta kertyy yllättävän paljon risuja, oksia ja vanhoja perennaversoja, jotka kannattaa hyödyntää. Oksasilppua voi puutarhassa käyttää sekä kateaineena että kompostikuivikkeena.Istutusalueen katteena se pitää rikkaruohoja kurissa, suojaa pintamultaa kuivumiselta ja toisaalta myös rankkasateiden aiheuttamalta liettymiseltä. Näin maan kosteus pysyy tasaisempana ja kastematojen ja muiden hyödyllisten pieneliöiden toiminta helpottuu. Katteella saadaan pihaan tietysti myös visuaalista arvoa: sillä voi päällystää pienet polut, se siistii mainiosti mm. koristepensaiden alustat, on kaunis ja luonnollinen seuralainen havupensaille ja -puille ja pitää mm. mansikkakasvustot siistinä.
20219_72709.jpg
Työkalutesti: akkurunkonaulaimen iskuvoima yllätti
HiKOKI-akkutyökalutesti / Akkurunkonaulain / Roope Naasko
Erittäin pölyinen mies hioo kitattua seinää hiomakoneella
Pölytöntä hiomista – ei enää lumiukkoja hiontahommissa
Pintaviimeistelyssä rakennus- ja remonttialalla pöly on yksi ongelmista, eikä suinkaan se vähäisin. Verkkohiontakonsepti tarjoaa erinomaisen ratkaisun hiontapölyongelmaan. Mirkan verkkohiontatuotteet ovat ympäristöystävällinen, laadukas, helppokäyttöinen ja kevyt konsepti hiontapölyongelman taklaamiseen. Sisäseinien ja -kattojen hiontatyöt sujuvat huomattavasti helpommin ja puhtaammin Mirkan ainutlaatuisen tuotevalikoiman, sekä karkea-, väli- ja hienohiontaan tarkoitettujen erityisratkaisujen avulla.Hiomalaitteet sekä hiomapaperit valmistetaan pölytöntä hiontaa silmällä pitäen. Pölytön hionta on tärkeää jo työntekijöiden turvallisuuden sekä terveyden kannalta.
20233_81246.jpg
Indego robottiruohonleikkuri tekee työt puolestasi
Nurmikonleikkuu on kaikille tuttua puuhaa. Kesähelteellä pärisevän ruohonleikkurin työntely pitkin pihaa ei kuitenkaan ole kaikkein miellyttävintä tekemistä. Ajan voi onneksi käyttää muuhun robottiruohonleikkurin hoitaessa pihan siistimisen. Hiljainen ja älykäs robottileikkuri pitää nurmikon tasaisen lyhyenä koko kesän.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton