• Etusivu
  • Talo

Turvallista sekä vaivatonta käyttöä tänään ja tulevaisuudessa

Valitse energiatehokas autotallinovi

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Turner Group Oy
Julkaistu 29.08.2022Päivitetty 15.11.2023
20228_79438.jpg

Turnerin autotallinovet on varustettu turva-automatiikalla, joka tunnistaa oven alla olevan esteen ja keskeyttää oven sulkeutumisen.

Autotallinovi on muutakin kuin vain ovi. Kestävä, energiatehokas sekä helppokäyttöinen ovi pitää autosi sekä omaisuutesi turvassa. Helppokäyttöisyyden lisäksi ovien yhtenä tärkeänä ominaisuutena on niiden turvallinen käyttö iästä riippumatta.

Turvallista käyttöä

Autotallinovien tulee kestää käyttöä vuodesta toiseen riippumatta säästä. Ovien on auettava ja sulkeuduttava niin kesähelteellä kuin napakalla pakkasellakin turvallisesti. Turnerin autotallinovet onkin varustettu turva-automatiikalla, joka tunnistaa oven alla olevan esteen ja keskeyttää oven sulkeutumisen. Näin vältytään turhilta loukkaantumisilta sekä aineellisilta vahingoilta. Lisäksi turvallisuutta lisää myös ovilamellien suunnittelu – lamellien sekä saranoiden väliin ei voi jäädä niin pienempiä kuin suurempiakaan sormia.

Autotallinovi uuteen kotiin

Kestäviä materiaaleja

Turnerin ovien pintamateriaaliksi on valikoitunut kestävä teräs. Ovien eristeeksi on metallipintojen väliin asennettu polyuretaanieriste, jonka ominaisuuksiin kuuluu hyvä ääneneristävyys sekä lämpöeristävyys. Ovia on mahdollista saada erilaisin eristevahvuuksin, joten jokaiseen tarpeeseen löytyy Turnerin ovimallistosta taatusti sopivin malli. Eristepaksuuden lisäksi ovien sulkeutuminen tiiviisti takaa myös sen, että autotalli pysyy lämpimänä. Lämpöhukka on pyritty saamaan minimiin ovien reunoissa olevien sivutiivisteiden sekä alimpaan ovilamelliin asennetun pakkasenkestävän alatiivisteen avulla.

Ovia on mahdollista saada erilaisin eristevahvuuksin.
Ovia on mahdollista saada erilaisin eristevahvuuksin.

Milloin ovi kannattaa vaihtaa?

Autotallien ovet kuluvat siinä missä mikä tahansa muukin jatkuvassa käytössä oleva tarvike. Ovien suhteen vaihtamisen ajankohtaisuus voi näyttäytyä siinä, että ovea on kerta kerralta hankalampi käyttää. Ovien jumiutuminen kostealla säällä sekä mekanismien selvä kuluminen ovat melko vahvoja indikaattoreita sille että ovi kannattaa vaihtaa, tai vähintäänkin huoltaa. Omilla säännöllisesti tapahtuvilla huoltotoimilla on mahdollista pitkittää ovien suurempia huoltotarpeita pidemmälle. Esimerkiksi saranoiden rasvaus kerran vuodessa on pieni toimenpide, jolla on iso merkitys.

Turnerin autotallinoviin on mahdollista saada varaosia sekä huolto tarpeen mukaan. Varaosia on saatavilla nopeasti ja Turnerin keskusvarastolla yleisimpiä varaosia säilytetään suoraan hyllyssä. Esimerkiksi vian ilmetessä yksittäisessä ovilamellissa, onnistuu ovilamellin vaihto uuteen ja toimivaan ottamalla yhteyttä Turnerin jälleenmyyjään.

Autotallinovi vaihtoon

Tiesitkö muuten, että autotallinovien vaihdosta on mahdollista saada kotitalousvähennystä? Ostaessasi Turnerin autotallinoven, tekee Turner sinulle erittelyn kotitalousvähennyksen ilmoittamista varten.
Lue lisää oven vaihtoprosessista

Mitä kannattaa huomioida autotallinovea valitessa?

  1. Minkälaisia ominaisuuksia oveltasi kaipaat? Arvostatko energiatehokkuutta, turvallisuutta, lukittavuutta tai jotain muuta? Mieti siltä näkökulmalta, että millaisessa aktiivikäytössä ovesi on nyt ja millaisia ominaisuuksia olet kaivannut sen yhteydessä, mitkä ovat taas ominaisuuksia joita arvostat.
  2. Minkä suuruinen autotallisi on? Mikäli olet valitsemassa nosto-ovea, muistathan että ne tarvitsevat avausmekanisminsa johdosta riittävästi tilaa myös oven sivuille sekä yläpuolelle. Se, minkä suuruisen tilan ovi tarvitsee, riippuu valitusta ovesta.
  3. Ovityyppi? Haluatko nosto-oven, kippioven vai perinteisen parioven? Nosto-ovi aukeaa avausmekanismilla, joka on mahdollista saada myös kippioveen.
  4. Muista oven käyttäjät. Ovien turvallisuus korostuu erityisesti lapsiperheiden kohdalla ja käyttömukavuus iäkkäämpien käyttäjien ollessa kyseessä. Joka tapauksessa toimivin ovi on sellainen, joka on kaikkien käyttäjiensä kannalta helppo, turvallinen ja miellyttävä käyttää.
  5. Lämpimänä pidettävä autotalli tarvitsee energiatehokkaan oven. Hyvät eristysominaisuudet sekä eristeiden vahvuudet kannattaa ottaa tarkastelun alle, etenkin jos suunnitelmissa on pitää autotallia lämmitettynä.
Turner on apunasi ovien valinnassa sekä mahdollisten vikatilanteiden syntyessä.
Turner on apunasi ovien valinnassa sekä mahdollisten vikatilanteiden syntyessä.

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

Antamasi tiedot välitetään artikkelissa mainitulle yritykselle jatkokäsittelyyn.

Turner Group Oy
Talo
ovet
rakennukset
piharakennukset
sauna
ikkunat
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20226_78614.jpg
Miten onnistuu autotallinovien vaihto?
Syitä miksi autotallin ovi kannattaa vaihtaa uuteen on useita. On esteettisiä sekä toiminnallisia, ja sitten joskus on vain tullut turvallisuussyistä aika vaihtaa ovi uuteen. Mutta miten oviremontti sitten onnistuu, onko se monimutkaista, vaativaa ja mitä pitää ottaa huomioon? Vastaukset kysymyksiisi löydät, kun luet eteenpäin.
luminen auto autotallin edustalla
Autotallinoven vaihtaminen onnistuu myös talvipakkasella
Monella autotalli toimii eräänlaisena varastotilana. Hyllyiltä löytyy jos jonkinlaista purkkia ja purnukkaa, jotka eivät saa altistua kylmälle. Joillain saattaa myös olla autotallissaan vesipiste – ja se mitä viimeiseksi talliinsa haluaa on vettä joka suuntaan ruiskiva haljennut vesiputki.Mitä tulisi tehdä siinä tapauksessa, jos autotallinovi kaipaa kipeästi vaihtoa ja talvipakkanen paukkuu nurkissa – tuleeko vain odottaa kevääseen?Vastaus esitettyyn kysymykseen on ei, ja tässä tulevat syyt miksi.
20226_78534.jpg
Turner autotallinovet
Helppokäyttöiset ja turvalliset autotallinovet ovat varma sekä erinomainen valinta jokaiseen kotiin – on sitten kyseessä uudis- tai remonttikohde. Hyvin eristetyt sekä tiiviit ovet pitävät omaisuutesi varmassa tallessa ja suojassa. Turnerin laajasta valikoimasta löytyy useita ovimalleja sekä erilaisia ovityyppejä, joista varmasti löytyy ratkaisu joka toimii parhaiten juuri sinulle.
20224_77711.jpg
Autotallin rakentamisen vaiheet - Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty
Sanonnassa on enemmän viisautta kuin saattaa uskoakaan. Onpa kyseessä mikä rakennusprojekti tahansa, sen huolellinen suunnittelu selkeyttää, jouduttaa ja helpottaa koko rakennusprojektin läpivientiä. Tähän artikkeliin on koottu pääkohdat, joiden avulla hahmotat rakennusprojektin kokonaisuuden paremmin ja olet huomattavasti valmiimpi toteuttamaan rakennusprojektisi.
20223_76675.jpg
Kuinka paljon autotallin rakentaminen maksaa?
Tiedäthän tunteen, kun tilantarve kasvaa, tarvitset säilytystilaa harrastevälineille, erilaisille kulkupeleille ja jonkun nurkkauksen nikkarointia varten ‒ eikä harrastetilakaan olisi pahitteeksi. Valmista ratkaisua ei tunnu löytyvän, joten haluat suunnitella autotallin itse. Onpa kyseessä autotalli, autokatos, halli tai jokin muu piharakennus, pätevät alla esitetyt asiat pääsääntöisesti kaikkeen rakentamiseen. Mitä asioita kannattaa ottaa huomioon suunnitellessa piharakennusta?
20223_77264.jpg
Pihasauna Aava valloitti Vertti Harjuniemen sydämen
Saunominen kuuluu suomalaisten arkeen. Monelle se on myös jokaviikkoinen rentoutumisen hetki rankan työviikon jälkeen. Pihasauna on helppo tapa tuoda rentoutumisen mahdollisuudet omaan pihapiiriin niin järven rannalla kuin kaupunkiympäristössä. Nopeasti pystytettävät asennusvalmiit kokonaisuudet tekevät haaveista totta. Pihasaunan voi rakentaa tai rakennuttaa, mutta helpoin tapa on tilata asennusvalmis kokonaisuus ‒ kuten teki myös monien tuntema kuntosaliyrittäjä Vertti Harjuniemi.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton