• Etusivu
  • Varusteet

Tehokkaat akkuporakoneet

Täydellinen suorituskyky koko projektin ajan

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Robert Bosch Oy / Työkalut
Päivitetty 05.02.2021
20212_68483.jpg

Akkuporakoneet ovat suosituimpia ja eniten käytettyjä sähkötyökaluja rakentajien ja remontoijien keskuudessa. Ne ovat usein välttämättömiä erilaisissa tee-se-itse projekteissa ja ehdottomasti kodin käytetyimpiä sähkötyökaluja. Akkuporakoneen toimivuudella on siten suuri merkitys työn sujumiseen. Tehokkaalla ja pitkäkestoisella akulla sekä hyvällä ergonomialla asennus on helppoa ja nopeaa.

Boschin akkuporakoneet ja akkuruuvinvääntimet ovat tulleet suosituiksi rakentajien ja remontoijien keskuudessa helpon käytettävyyden ja kestävyyden vuoksi. Kompaktit ja tehokkaat Bosch akkuporakoneet ovat erittäin monipuolisia – niillä voi porata ja ruuvata ensiluokkaisesti kaikkialla ja milloin tahansa ilman häiritsevää johtoa.

Älykkäästi ohjattua energiaa

Boschin Syneon-sirulla varustetut akkulaitteet toimivat aina voiman ja kestävyyden optimaalisella suhteella ja takaavat näin täsmälleen tarpeen mukaisen akkuenergian ohjauksen. Syneon-siru ottaa akusta kaiken irti, eikä energiansyöttö vähene akun latauksen laskiessa, vaan kone jatkaa täydellä voimalla loppuun asti.

Riippumattoman laboratorion tekemät testit ovat osoittaneet, että Boschin Syneon-sirulla varustettu PSR 18 LI-2 pystyy kiinnittämään yhdellä akkulatauksella noin 20 % enemmän ruuveja ja poraamaan 37 % enemmän reikiä vastaaviin muunmerkkisiin laitteisiin verrattuna.

20162_45491.jpg
Voit porata kauemmin ja ruuvata enemmän ruuveja – aina tasaisella teholla.

Uusimman litiumioniakkusukupolven edut

Akuissa on eroja: Litiumioniakut (Li-Ion) ja nikkelikadmiumakut (NiCd) eroavat toisistaan materiaalin, valmistuskustannusten ja varastoinnin suhteen – ja varsinkin tehokkuuden, painon ja tilantarpeen suhteen. NiCd-akku tarvitsee litiumioniakun tehon saavuttamiseen kolme kertaa enemmän kennoja. Lyhyesti sanoen: Litiumioniakut takaavat paremman tehon ja pienemmät ulkomitat.

20212_68484.jpg
  • Pitkä käyttöikä Huippulaadukkaat ja pitkäikäiset akut, joissa on elektroninen kennojen suojaus (ECP) ylikuumenemista ja ylikuormitusta vastaan.
  • Aina käyttövalmis Litiumioniakut ovat aina käyttövalmiina. Ei muisti-ilmiötä eikä lataustilan purkautumista.
  • Kevyt ja kompakti Litiumioniakkulaitteet vakuuttavat kompaktilla rakenteellaan ja kevyellä painollaan.
  • Enemmän energiaa Uusimmat High-Power-kennot takaavat jopa 33 % pidemmän käyntiajan ilman että akun paino nousee.

Sama akku kaikkiin laitteisiin

Työskentely helpottuu merkittävästi, kun sama akku sopii eri sähkötyökaluihin. Boschin Power for ALL-akkujärjestelmien ansiosta yksi akku ja latauslaite sopivat kaikkiin saman jänniteluokan koneisiin. Tämä varmistaa, että projekti etenee sujuvasti vaiheesta toiseen ilman turhia katkoksia ja taukoja. Power for ALL -akkujärjestelmästä on kaksi eri jänniteluokan vaihtoehtoa 18 voltin ja 12 voltin laitteille.

20212_68482.jpg
Robert Bosch Oy / Työkalut
Varusteet
työkalut
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

Bosch akkupumppu
Uusi akkukäyttöinen painepumppu helpottaa ilmaamista huomattavasti
Pian on jälleen renkaiden vaihdon aika. Asennuksen yhteydessä on myös aina tarpeen tarkistaa rengaspaineet. Kätevä akkukäyttöinen ilmapumppu tekee renkaiden paineen säädöstä tarkkaa ja nopeaa. Kompakti laite on ihanteellinen niin auton-, moottoripyörän- kuin polkupyörän renkaiden paineistamiseen. Lisäksi se on erinomainen apuväline eri urheilulajien pallojen täyttämiseen.
20213_69015.jpg
Tällä laitteella helpotat porausta puuhun ja metalliin
Lukuisissa erilaisissa kiinnityksissä tarvitaan poraamista, jolla tehdään reikä kappaleeseen kiinnikettä varten. Haasteeksi muodostuu usein reiän poraaminen tarkasti kohtisuoraan juuri oikeaan kohtaan. Työstettävän kappaleen muoto voi myös olla sellainen, että sen paikallaan pitäminen porauksen ajan on hankalaa tai jopa mahdotonta. Pöytäporakone helpottaa tätä työtä huomattavasti tehden reiän poraamisesta turvallista, tarkkaa ja nopeaa.
20164_46151.jpg
Tällä työkalulla selviydyt jokaisesta haasteesta!
Rakennus- ja remontointipuuhissa tarvitaan useita eri työkaluja. Monelle on tuttu tilanne, jossa työkalupakki on täynnä tavaraa ja silti kyseinen työkalu puuttuu. Mitäpä jos tarvitsisit vain yhden sähkötyökalun, jolla hommat hoituisivat nopeasti ja kätevästi vain tarvikepäätä vaihtamalla?
20219_72709.jpg
Työkalutesti: akkurunkonaulaimen iskuvoima yllätti
HiKOKI-akkutyökalutesti / Akkurunkonaulain / Roope Naasko
20216_70969.jpg
Dronet yleistyvät rakennusalalla, mutta haasteita on vielä liuta
Rakennusalalla käyttökohteita riittää, mutta yritysten ei välttämättä kannata ottaa koko drone-toimintaa omalle kontolleen.
20206_65428.jpg
Ulkotilojen led-valaisussa on monia vaihtoehtoja
Led-valaistuksella tuot energiatehokkaan ja pitkäikäisen valaistuksen ulkotiloihin. Pihan valaisu kiinteillä seinävalaisimilla on hyvin toimiva perusratkaisu. Uppoasennettavilla led-spoteilla, eli alasvaloilla, esimerkiksi 9W spoteilla voidaan valaista tehokkaasti ulkotiloja, terasseja, kuisteja, räystäitä ja kesäkeittiöitä. Led-nauhavalaistuksella asennettuna alumiiniprofiiliin saadaan linjakasta valaistusta ulkotiloihin, kuten terasseihin, ulkoportaiden käsijohteisiin tai portaikon askelmaylityksen alapintaan.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton