• Etusivu
  • Energia

Syksyn pihavalaisinäänestys on ratkennut - helposti asennettava aurinkokennovalaisinsetti nousi äänestäjien suosikiksi

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Lamppukauppa Led Store Oy
Julkaistu 02.10.2023
202310_83184.jpg

Äänestyksessä oli mukana neljä upeaa valaisinta: Pillar Tilt, Spike, Luxor ja Kartano Pole.

Syyskuussa (5.–26.9.2023) järjestetyssä pihavalaisinäänestyksessä lukijat saivat valita suosikkivalaisimisensa neljän ehdokkaan joukosta. Ääniä annettiin 1 338 kappaletta, ja suurimman äänipotin keräsi Airamin Luxor-aurinkokennovalaisinsetti, jolla saa valaistua pihapolkuja ja puutarhan reuna-alueita ilman ylimääräisiä sähkövetoja. Kaikkien äänestäjien kesken arvotun palkinnon voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Voittaja valitsi itselleen Kartano Pole -valaisimet.

Luxor, Airam– 453 ääntä

Äänestäjät kommentoivat Luxor-aurinkokennovalaisinsettiä muun muassa näin:

Tyylikkäät pienet valaisimet. Koko paketin voi siirtää uuteen paikkaan tarpeiden mukaan. Ja mikä hienointa ei vie sähköä!
Simppelit, kivat ja sopivat moneen paikkaan. Aurinkokenno-ominaisuudesta pisteet.
Aurinkokennovalaisin on ekologinen vaihtoehto. Säästää energiaa, mutta toimii siinä, missä sähkökäyttöinenkin. Luxor-mallisto on tyylikkäästi muotoiltu ja sopii hyvin kivien ja nurmikenttien valaisemiseen.
Luxor on aurinkokennovalaisinsetti, joka luo valoa pihan pimeisiinkin nurkkiin.
Luxor on aurinkokennovalaisinsetti, joka luo valoa pihan pimeisiinkin nurkkiin.

Pillar Tilt, LedStore – 379 ääntä

Äänestäjät kommentoivat Pillar Tilt -pihavalaisinta muun muassa näin:

Ehdottomasti monikäyttöisyys ja monipuolisuus sääntömahdollisuuksineen. Helppo suunnata suoraan tielle, eikä tolpat ole tiellä aiheuttamassa katvealueita.
Lämmin ja muotoja myötäilevä, ei liikaa valaiseva.
Kaunis ja huomaamaton, moderni ja ajaton myös.
Pillar Tilt -pihavalaisin on moderni sekä ajaton muotoilultaan. Valaisimen valo avautuu kahteen suuntaan.
Pillar Tilt -pihavalaisin on moderni sekä ajaton muotoilultaan. Valaisimen valo avautuu kahteen suuntaan.

Kartano Pole, Airam – 340 ääntä

Äänestäjät kommentoivat Kartano Pole -valaisinta muun muassa näin:

Kaunis, klassinen valaisin. Riittävän korkea, ettei hautaudu talvella kinosten alle.
Valaisin antaa lämpimän vaikutelman ja hieman historian havinaa.
Ihastuin heti, kun näin sen. Tämä on paras pihavalaisin, tyyllikkäs ja sopiva korkea!
Kartano Pole on lyhtymäinen pylväsvalaisin, joka luo pihapiiriin vanhanajan tunnelmaa.
Kartano Pole on lyhtymäinen pylväsvalaisin, joka luo pihapiiriin vanhanajan tunnelmaa.

Spike, LedStore – 166 ääntä

Äänestäjät kommentoivat Spike-maavalaisinta muun muassa näin:

Tyylikäs valinta valaisemaan vaikka talon julkisivua. Helppo asennus ja käyttöönotto.
Maavalaisimen avulla voidaan hienosti korostaa pihan yksityiskohtia ja samalla lisätä valoisuutta sekä valon ja varjon leikkiä.
Valolla saa luotua kauniita efektejä ja kooltaan pieni sekä huomaamaton
Spike on pelkistetyn tyylikäs led-maavalaisin, joka on helppo asentaa valaisimen mukana tulevan maapiikin avulla.
Spike on pelkistetyn tyylikäs led-maavalaisin, joka on helppo asentaa valaisimen mukana tulevan maapiikin avulla.

Kiitos kaikille äänestykseen osallistuneille ja onnea voittajille!

Lamppukauppa Led Store Oy
Energia
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

201810_55008.jpg
Kuinka valita oikea valaistus ja värilämpötila?
Valon värilämpötila (CCT, eli correlated colour temperature) ilmoitetaan kelvineissä. Valon värilämpötila vaihtelee yksinkertaistettuna punaisen ja sinisen välillä, punaisen ollessa Kelvin-asteikon alapäässä (2000 K) ja sinisen sijoittuessa asteikon yläpäähän (12 000-18 000 K). On sanottu, että ihminen erottaa värilämpötiloja 2290-11000 K välillä. Luonnossa valon värilämpötila muuttuu jatkuvasti päivän aikana aamun lämpimänpunaisesta illan siniseen hetkeen. Valon värilämpötila kuvaa siis valon värin sävyä.
201810_55188.jpg
Hanki ilmainen valaistussuunnitelma
Valaistussuunnittelu mielletään monesti luksukseksi, jonka pelätään maksavan paljon. Tästä syystä se sysätään osaksi sähkösuunnitelmaa aivan suotta, vaikka valaistukseen monesti kannattaa käyttää omaa ammattilaista. Nyt valaistussuunnitelman hankkiminen ei jää ainakaan rahasta kiinni, koska liikkeelle voi lähteä ilmaisesta valaistuskonsultaatiosta.Laadukkaan valaistussuunnitelman myötä vältyt mahdollisilta suunnittelemattomuuden aiheuttamilta kalliilta virheiltä ja ajan tuhlaukselta. LedStoressa huomioidaan myös rakenteiden aiheuttamat ongelmat (esimerkiksi minne virtalähteet, mahtuuko kattoon, rakennekuvat led-nauhan asennuksesta).
201811_55290.jpg
Kylpyhuoneen hyvä valaistus vaikuttaa moneen asiaan
Monessa kodissa kylpyhuone on paikka, jossa talon naisväki viettää aikaansa ja meikkaa. Tästä syystä kylpyhuoneen valaistukseen kannattaa kiinnittää erityishuomiota. Oikeanlainen valaistus nimittäin vaikuttaa suuresti meikkauksen lopputulokseen.
Puut palavat tulipesässä
Virheet puun poltossa kasvattavat päästöjä
Kylmällä ilmalla tulisijan käyttö on tyypillinen tapa lisätä lämpöä. Takassa palava tuli tuo myös tunnelmaa. Olisi tärkeää osata käyttää tulisijaa oikein, jotta puiden poltosta saatu energia saadaan tarkasti talteen eikä turhaan lisätä kasvavaa päästömäärää.
20186_53390.jpg
Ohjeita ja vinkkejä terassin pintakäsittelyyn
Talven jäljiltä terassi voi olla huonossakin kunnossa ja kesän lähestyessä terassin pintakäsittely onkin taas ajankohtaista. Terassin pintakäsittelyyn on muutamia niksejä, jotka on hyvä muistaa. Paras suoja terassille saadaan, kun käsittely uusitaan joka vuosi. Parhaimmat maalauskelit ovat toukokuusta syyskuuhun.Mitä pitää huomioida ennen käsittelyäPuun kosteus tulee olla enintään 18 %. Kostea puu aiheuttaa maalin huonon tartunnan ja voi johtaa maalin ennenaikaiseen irtoamiseen. Ilman, käsiteltävän pinnan ja tuotteen lämpötilan on oltava vähintään +5°C. Ilman suhteellisen kosteuden on oltava alle 80 %.
20222_76884.jpg
112-päivä - turvallinen arki
Jo perinteeksi muodostunut 112-päivä on täällä taas. Päivän tavoitteena on kiinnittää suomalaisten huomio arjen turvallisuuteen ja sen parantamiseen. 112-päivä on perinteisesti eri turvallisuusviranomaisten, järjestöjen sekä vapaaehtoistyöntekijöiden yhteinen tapahtuma.Vuonna 2024 teemana on hätänumeron oikea käyttö, ja erityisenä kohderyhmänä lapset ja nuoret. 112-päivä muistuttaa myös Euroopan yhteisestä hätänumerosta 112 sekä hätätilanteessa toimimisesta. Turvallinen arki on tärkeää ja niin myös onnettomuuksien ehkäisy. Tämän vuoksi kokosimmekin yhteen tärkeitä artikkeleja paloturvallisuuteen liittyen.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton