• Etusivu
  • Talo

Suomalainen design toi perinteiseen lattiakaivoon uuden ilmeen ja ripauksen luksusta

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Vieser Oy
Päivitetty 24.03.2023
20215_70674.jpg

Vieser on halunnut tuoda ripauksen luksusta myös peruskansiksi miellettyjen pienten neliökansien valikoimaan. Osassa kansien uutta designia näkyy suomalaisen muotoilutoimisto Aivanin kädenjälki.

Kotimaisia lattiakaivoratkaisuja valmistava Vieser on viime vuosina tuonut kauniin designin ja luksuksen tunnun osaksi myös peruskansiksi miellettyjä pieniä RST-neliökansia. Valikoimaan kuuluu esimerkiksi trendikkään mattamustia kansimalleja, jotka muodostavat upean yhtenäisen kokonaisuuden kylpyhuoneen muiden mustien yksityiskohtien kanssa.

Vieserin RST-kaivonkansien tyylikäs muotoilu yhdistyy ensiluokkaiseen toimintavarmuuteen, josta osoituksena on pitkäjänteisen kehitystyön tuloksena saavutettu kansien tyyppihyväksyntä. Tyyppihyväksyntä takaa jopa 300 kilon kantavuuden, ja kansilla on testatusti erinomaiset virtausominaisuudet. Kansi on luja ja kestävä jalan alla ja pysyy tukevasti paikallaan vuodesta toiseen.

Kansien myyntipakkaus sisältää joko muovikehyksen tai säädettävän teräskehyksen. Säädettävä teräskehys helpottaa laatoitustyötä huomattavasti, koska kehystä voidaan säätää jopa 15 mm sivuun lattiakaivosta, jolloin kokonaissäätöalue on asennettaessa jopa 30 mm.

Mattamustilla kansilla on helppo luoda upea yhtenäinen kokonaisuus kylpyhuoneen sisustukseen.
Mattamustilla kansilla on helppo luoda upea yhtenäinen kokonaisuus kylpyhuoneen sisustukseen.

Musta kaivonkansi täydentää yhtenäisen sisustuksen

Musta on tällä hetkellä yksi suosikkiväreistä kylpyhuoneen yksityiskohdissa, kuten hanoissa, suihkuissa ja suihkuseinien profiileissa. Nyt myös lattiakaivon kansi voi olla osa yhtenäistä kokonaisuutta, sillä Vieserin monipuolisen kansivalikoiman helminä ovat kaksi mattamustaa kansimallia. Mustien kansien materiaalina on luja ruostumaton teräs pulverimaalattuna.

Vieser on viime vuosina panostanut paljon suomalaiseen designiin tuotteissaan, ja halusimme kansiuudistuksen myötä tuoda uutta ilmettä ja ripauksen luksusta myös näihin perusvalikoimaksi miellettyihin tuotteisiin. Musta vaihtoehto on hieno lisä valikoimaan, ja tuo mahdollisuuden yhtenäistää myös tätä trendiväriä suosivan kylpyhuoneen sisustusta, kertoo Vieserin Head of Products and Design Janina Ollberg.

20215_70677.jpg
20215_70676.jpg

Kaikki kannet ovat yhteensopivia Vieser One -lattiakaivojen kanssa. Luotettavan toimintavarmuuden vuoksi Vieser takaa lattiakaivotuotteilleen 10 vuoden järjestelmätakuun.

Lue myös:Yksi lattiakaivo – kaikki mahdollisuudet

Perinteisiä RST-kansia on saatavana kautta maan.

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

Antamasi tiedot välitetään artikkelissa mainitulle yritykselle jatkokäsittelyyn.

Vieser Oy
Talo
kylpyhuone
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20224_77604.jpg
Milla Alftanin kylpyhuoneessa jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu
Sisustussuunnittelija Milla Alftan rakennutti kakkoskotinsa Hämeen sydämeen, keskelle kauneinta luontoa. Suurista ikkunoista maisema tulvii myös kodin kylpyhuoneeseen, jossa huippuunsa hiottu käytännöllisyys ja monipuolinen toiminnallisuus yhdistyvät saumattomasti ylelliseen ja luonnon inspiroimaan tyyliin.
20206_65284.jpg
Tuusulan messukotien ihanat kylpyhuoneet - löydä ajankohtaisen inspiroivat ideat
Luonnollista puunväriä, suurikokoisia laattoja ja särmikkään mustia yksityiskohtia nähdään tänä vuonna monien uusien asuntomessukotien kylpyhuoneissa. Useaan Tuusulan messukohteeseen on valittu myös laadukkaita kotimaisia tuotteita, kuten ainutlaatuisella designilla ihastuttavia Vieser-kaivonkansia.
20184_52761.jpg
Lattiakaivojärjestelmä, joka mukailee sisustusta
Haluaisitko näyttävän ja tyylikkään pesuhuoneen? Onko mielessäsi jo upeat kaakelit? Olethan muistanut miettiä myös lattiakaivon merkityksen pesuhuoneesi ulkonäölle? Nyt kannattaa unohtaa valkoiset tai metallinväliset ritiläkannet pesuhuoneesi keskellä, sillä Vieser Linen lattiakaivojärjestelmän voit valita vaikka laatoitetulla kansivaihtoehdolla niin, että se on huomaamaton osa pesuhuoneesi lattiaa. Myös harjattu RST-malli soveltuu kylpyhuoneisiin, joihin halutaan ylellinen ja tyylikäs tunnelma.
201811_55290.jpg
Kylpyhuoneen hyvä valaistus vaikuttaa moneen asiaan
Monessa kodissa kylpyhuone on paikka, jossa talon naisväki viettää aikaansa ja meikkaa. Tästä syystä kylpyhuoneen valaistukseen kannattaa kiinnittää erityishuomiota. Oikeanlainen valaistus nimittäin vaikuttaa suuresti meikkauksen lopputulokseen.
20228_79341.jpg
7 parasta säilytysideaa kylpyhuoneeseen
Tyylikkäät, käytännölliset ja tilaa säästävät säilytysratkaisut tekevät arjesta sujuvaa ja pitävät kylpyhuoneen yleisilmeen siistinä. Inspiroidu IDOn tuotevinkeistä, joilla voit tehdä säilytyksestä entistä kauniimpaa ja toimivampaa.
20216_71187.jpg
Osallistu mökkiäänestykseen - voit voittaa Oraksen mökkihanan!
Kesä on monelle suomalaiselle se vuoden kohokohta. Auringonlämpö hellii talven jäljiltä ja voi rauhassa viettää aikaa perheen kesken esimerkiksi mökillä. Miten ihanaa onkaan valmistaa ruokaa ulkosalla ja vielä nauttia siitä kesätuulen vienossa huminassa ja hyvässä seurassa. Mikään ei estä nauttimasta mökin rauhasta ja tunnelmasta myös syksyllä.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton