• Etusivu
  • Talo

Yksi lattiakaivo – kaikki mahdollisuudet

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Vieser Oy
Päivitetty 20.12.2023
20194_57332.jpg

Vieserin lattiakaivoja on asennettu jo yli 5 miljoonaa kappaletta. Kaikki Vieserin tuotteet ovat 100-prosenttisesti sertifioituja ja tyyppihyväksyttyjä.

Helposti asennettava ja käytössä luotettava Vieser One -lattiakaivo sopii yhteen kaikkien Vieserin yksilöllisten kaivonkansien kanssa. Voit siis päästää kylpyhuonesuunnittelussa luovuuden vapaasti valloilleen, tehdä tyylikkäitä valintoja ja – mikä tärkeintä – luottaa uuden lattiakaivojärjestelmäsi toimivuuteen.

Uutta kylpyhuonetta rakennettaessa tai vanhaa peruskorjatessa kannattaa eri lattiakaivojen ominaisuuksia vertailla keskenään. Vieserin lattiakaivoilla toimintavarmuus, veden virtaustehokkuus sekä asennuksen nopeus ja helppous ovat huippuluokkaa. Kun kaivon puhdistusväli on pitkä, vesi poistuu lattialta nopeasti ja kannen design miellyttää silmää, lopputulokseen voi olla arjessa tyytyväinen.

Vieser tekee yhteistyötä alan parhaiden suunnittelijoiden kanssa ja pystyy siksi tarjoamaan kylpyhuoneisiin upeita ja helposti muunneltavia ratkaisuja. Yksilöllisellä designilla erottuvat kaivonkannet tuovat arkkitehdeille, suunnittelijoille, rakennusyhtiöille ja kodin sisustajille mahdollisuuden vaativimpienkin kylpyhuoneunelmien toteuttamiseen.

Mikä parasta, suosittu Vieser One -lattiakaivo sopii yhteen kaikkien Vieserin kaivonkansien kanssa. Kun voit luottaa lattiakaivojärjestelmääsi, voit keskittyä katseenkääntävän kannen valintaan.

Vieser Line -linjalattiakaivo on yhteensopiva kaikkien Vieser One -lattiakaivojen kanssa. Vieser Line voidaan asentaa joko seinän viereen tai keskelle lattiaa, ja se soveltuu niin uudis- kuin korjausrakentamiseen.
Vieser Line -linjalattiakaivo on yhteensopiva kaikkien Vieser One -lattiakaivojen kanssa. Vieser Line voidaan asentaa joko seinän viereen tai keskelle lattiaa, ja se soveltuu niin uudis- kuin korjausrakentamiseen.

Millainen on Vieser One -lattiakaivo?

  • Sopii yhteen kaikkien Vieserin kaivonkansien kanssa.
  • Lähtöputken kaltevuuden ansiosta vesi poistuu nopeasti.
  • Asentaminen sujuu nopeasti säätöjalkojen avulla.
  • Soveltuu asennettavaksi sekä betoni- että puurakenteisiin.
  • Vesilukko on helposti irrotettavissa ja puhdistettavissa.
  • Kolmen sivuliitännän ansiosta kaivoon on mahdollista liittää useita vesipisteitä.
  • Valusuojakannen muotoilu helpottaa lattiakaatojen tekemistä.
20194_57325.jpg
20194_57334.jpg


Vieser Oy
Talo
kylpyhuone
lattiat
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20184_52761.jpg
Lattiakaivojärjestelmä, joka mukailee sisustusta
Haluaisitko näyttävän ja tyylikkään pesuhuoneen? Onko mielessäsi jo upeat kaakelit? Olethan muistanut miettiä myös lattiakaivon merkityksen pesuhuoneesi ulkonäölle? Nyt kannattaa unohtaa valkoiset tai metallinväliset ritiläkannet pesuhuoneesi keskellä, sillä Vieser Linen lattiakaivojärjestelmän voit valita vaikka laatoitetulla kansivaihtoehdolla niin, että se on huomaamaton osa pesuhuoneesi lattiaa. Myös harjattu RST-malli soveltuu kylpyhuoneisiin, joihin halutaan ylellinen ja tyylikäs tunnelma.
20185_53011.jpg
Lattiakaivon kannella on väliä
Kylpyhuoneen seinät ovat kauniit ja lattialla on käytetty kalliita laattoja. Huomio kiinnittyy kuitenkin keskellä lattiaa olevaan lattiakaivon kanteen. Siinä se sitten oli – vaikutelma koko pesuhuoneesta. Valitsemalla sisustukseen sopivan kaivon kannen, ei mikään enää pilaa kylpyhuoneesi ulkoasua.Olethan tietoinen, että nykyisin on olemassa upeita vaihtoehtoja lattiakaivon kansiin. Löydät varmasti kannen, joka tukee kylpyhuoneesi ilmettä ja viimeistelee kauniin ulkoasun.
20196_58359.jpg
Linjalattiakaivo tuo kylpyhuoneeseen tyyliä ja laatua
Suomessa valmistettu Vieser Line on uudentyyppinen lattiakaivojärjestelmä, jossa yhdistyvät korkea laatu, ainutlaatuinen muotoilu ja innovatiivinen käytettävyys. Valittavana on joko mattamusta pulverimaalattu teräskansi tai lähes huomaamaton laatoitettava kansi.
Gyproc Habito-levy ja järjestelmätakuu-logo
Kipsilevy on luonnonmukainen rakennusmateriaali
Kipsilevy on luonnollinen rakennusmateriaali, jonka pääraaka-aineena ovat puhdas kipsikivi, vesi sekä kierrätyspaperista valmistettu uusiokartonki.Gyproc-kipsilevy on hajuton ja terveydelle vaaraton rakennusmateriaali. Gyproc sisäverhouslevyt ovat läpäisseet tarkat sisäilman emissiotestit (TVOC) ja kuuluvat Rakennustietosäätiön myöntämään parhaaseen sisäilman päästöluokkaan M1.Lue lisää Gyprocin kipsilevyistä ja tuotteista
20237_82598.jpg
Kivi sisustus­elementtinä asunto­messuilla - katso ideat ja tarjoukset
Kauniin ulkonäkönsä sekä kiistämättömän kestävyytensä ansiosta kivi on erinomainen elementti sisustuksessa. Sisustuselementtinä se voi tuoda kotiin kauneutta, kestävyyttä sinne missä sitä tarvitaan ja luonnollista tunnelmaa. On kuitenkin tärkeää valita oikeanlainen kivimateriaali ja hoitaa sitä asianmukaisesti, näin sen kauneus säilyy ja kestää pitkään.Tutustu asuntomessukohteisiin sekä Tulikiven messutarjouksiin.
20161_45131.jpg
Kipsilevyllä rakennat lattiasta kattoon
Gyprocin ratkaisuilla kipsilevyillä voidaan rakentaa sujuvasti ja nopeasti lattiasta kattoon. Gyprocin kipsilevyratkaisuilla rakennat helposti sekä väliseinät, lattiat että märkätilat. Kipsilevy on myös erinomainen tuulensuoja, ja tarvittaessa kipsilevyjä voidaan jopa taivuttaa sekä seinä- että kattopinnoilla.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton