• Etusivu
  • Talo

Milla Alftanin upeassa kylpyhuoneessa kauneus ja käytännöllisyys kulkevat käsi kädessä

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Vieser Oy
Päivitetty 16.11.2023
20224_77604.jpg

Milla Alftanin huolellisesti suunniteltu kylpyhuone on eleettömän ja ajattoman tyylikäs.

Sisustussuunnittelija Milla Alftan rakennutti kakkoskotinsa Hämeen sydämeen, keskelle kauneinta luontoa. Suurista ikkunoista maisema tulvii myös kodin kylpyhuoneeseen, jossa huippuunsa hiottu käytännöllisyys ja monipuolinen toiminnallisuus yhdistyvät saumattomasti ylelliseen ja luonnon inspiroimaan tyyliin.

Milla Alftan on suunnitellut työkseen koteja muille vuosien ajan. Tällä kertaa suunnittelukohteena oli kuitenkin hänen oman perheensä kakkosasunto. Uutta taloa rakennettiin ja suunniteltiin huolella ajan kanssa, sillä kompromisseja ja hätiköityjä ratkaisuja ei haluttu tehdä pienimmissäkään yksityiskohdissa.

Kodin kylpyhuone on vaalea 7 neliön tilaihme, jossa yhdistyvät saumattomasti käytännöllisyys ja ihana luksuksen tuntu. Lattiakaivoratkaisuissa Milla Alftan on luottanut kotimaiseen Vieseriin. Suihkutilassa on laatoitettava linjalattiakaivo Vieser Line, joka mahdollistaa kauniin yhtenäisen lattiapinnan. Eläväpintainen lattia ja näyttävät jättikokoiset seinälaatat pääsevät näin kunnolla oikeuksiinsa ja saavat kaiken ansaitsemansa huomion.

Vieser Line voidaan sijoittaa turvallisesti mihin tahansa kohtaan lattiassa – myös aivan kiinni seinään.
Vieser Line voidaan sijoittaa turvallisesti mihin tahansa kohtaan lattiassa – myös aivan kiinni seinään.

Vieserin linjalattiakaivo on myös turvallinen valinta kakkoskotiin, koska se toimii luotettavasti ja on käytössä huoleton. Kaikki Vieserin designkannet ovat yhteensopivia helposti asennettavien ja puhdistettavien Vieser One -kaivojen kanssa, minkä ansiosta kompromisseja käytettävyyden ja visuaalisuuden välillä ei tarvitse tehdä.

Vieser Linen lisäksi Alftanin kylpyhuoneeseen asennettiin myös toinen Vieserin innovaatio, Vieser Flip. Se on mainio valinta, kun tilaan halutaan pieni kansi, mutta lattiapinta halutaan pitää silti yhtenäisenä.

Vieser Flip -kannen voi halutessaan kääntää myös toisin päin, jolloin kylpyhuoneeseen saadaan tyylikäs rosterinen kaivonkansi. Kannen kääntäminen onnistuu vaivattomasti ilman työkaluja.

Lue myös:Laatoitettava kaivonkansi, jolla on kaksi käyttötapaa

Laatoitettu Vieser Flip sulautuu huomaamattomaksi osaksi kylpyhuoneen yhtenäistä lattiapintaa.
Laatoitettu Vieser Flip sulautuu huomaamattomaksi osaksi kylpyhuoneen yhtenäistä lattiapintaa.
Info

Info

Toteuta kylpyhuoneunelmasi yhdessä Vieserin kanssa

Kotimainen lattiakaivovalmistaja Vieser on jo pitkään tehnyt työtä tarjotakseen rakentajille ja remontoijille lisää mahdollisuuksia yksilöllisten kylpyhuoneratkaisujen toteuttamiseen. Vieser Line -malliston laajentaminen tammikuussa 2022 on jatkanut osaltaan tätä teemaa. Tuolloin markkinoille tuotiin Vieser Line -kannesta muun muassa uusi mattamusta versio, joka on täydellinen vastinpari esimerkiksi trendikkään mustille suihkukokonaisuuksille.

Kaikkien Vieserin designkaivonkansien tapaan myös uudet Vieser Line -kannet ovat yhteensopivia helposti asennettavien ja käytössä luotettavien Vieser One -kaivojen kanssa.

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

Antamasi tiedot välitetään artikkelissa mainitulle yritykselle jatkokäsittelyyn.

Vieser Oy
Talo
kylpyhuone
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20206_65284.jpg
Tuusulan messukotien ihanat kylpyhuoneet - löydä ajankohtaisen inspiroivat ideat
Luonnollista puunväriä, suurikokoisia laattoja ja särmikkään mustia yksityiskohtia nähdään tänä vuonna monien uusien asuntomessukotien kylpyhuoneissa. Useaan Tuusulan messukohteeseen on valittu myös laadukkaita kotimaisia tuotteita, kuten ainutlaatuisella designilla ihastuttavia Vieser-kaivonkansia.
20184_52761.jpg
Lattiakaivojärjestelmä, joka mukailee sisustusta
Haluaisitko näyttävän ja tyylikkään pesuhuoneen? Onko mielessäsi jo upeat kaakelit? Olethan muistanut miettiä myös lattiakaivon merkityksen pesuhuoneesi ulkonäölle? Nyt kannattaa unohtaa valkoiset tai metallinväliset ritiläkannet pesuhuoneesi keskellä, sillä Vieser Linen lattiakaivojärjestelmän voit valita vaikka laatoitetulla kansivaihtoehdolla niin, että se on huomaamaton osa pesuhuoneesi lattiaa. Myös harjattu RST-malli soveltuu kylpyhuoneisiin, joihin halutaan ylellinen ja tyylikäs tunnelma.
20185_53011.jpg
Lattiakaivon kannella on väliä
Kylpyhuoneen seinät ovat kauniit ja lattialla on käytetty kalliita laattoja. Huomio kiinnittyy kuitenkin keskellä lattiaa olevaan lattiakaivon kanteen. Siinä se sitten oli – vaikutelma koko pesuhuoneesta. Valitsemalla sisustukseen sopivan kaivon kannen, ei mikään enää pilaa kylpyhuoneesi ulkoasua.Olethan tietoinen, että nykyisin on olemassa upeita vaihtoehtoja lattiakaivon kansiin. Löydät varmasti kannen, joka tukee kylpyhuoneesi ilmettä ja viimeistelee kauniin ulkoasun.
201811_55290.jpg
Kylpyhuoneen hyvä valaistus vaikuttaa moneen asiaan
Monessa kodissa kylpyhuone on paikka, jossa talon naisväki viettää aikaansa ja meikkaa. Tästä syystä kylpyhuoneen valaistukseen kannattaa kiinnittää erityishuomiota. Oikeanlainen valaistus nimittäin vaikuttaa suuresti meikkauksen lopputulokseen.
20228_79341.jpg
7 parasta säilytysideaa kylpyhuoneeseen
Tyylikkäät, käytännölliset ja tilaa säästävät säilytysratkaisut tekevät arjesta sujuvaa ja pitävät kylpyhuoneen yleisilmeen siistinä. Inspiroidu IDOn tuotevinkeistä, joilla voit tehdä säilytyksestä entistä kauniimpaa ja toimivampaa.
20216_71187.jpg
Osallistu mökkiäänestykseen - voit voittaa Oraksen mökkihanan!
Kesä on monelle suomalaiselle se vuoden kohokohta. Auringonlämpö hellii talven jäljiltä ja voi rauhassa viettää aikaa perheen kesken esimerkiksi mökillä. Miten ihanaa onkaan valmistaa ruokaa ulkosalla ja vielä nauttia siitä kesätuulen vienossa huminassa ja hyvässä seurassa. Mikään ei estä nauttimasta mökin rauhasta ja tunnelmasta myös syksyllä.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton