• Etusivu
  • Talo

7 parasta säilytysideaa kylpyhuoneeseen

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Geberit Oy
Päivitetty 09.05.2023
20228_79341.jpg

IDO Elegant -avohylly peilillä, harmaa

Tyylikkäät, käytännölliset ja tilaa säästävät säilytysratkaisut tekevät arjesta sujuvaa ja pitävät kylpyhuoneen yleisilmeen siistinä. Inspiroidu IDOn tuotevinkeistä, joilla voit tehdä säilytyksestä entistä kauniimpaa ja toimivampaa.

1. Avohyllyt käyttöesineille

Avohyllyt ovat erinomaisia säilytyspaikkoja pyyhkeille ja tarvikkeille, joiden halutaan olevan esillä tai joita tarvitaan usein. Avohyllyille voi koota valikoidusti myös tunnelmaa tuovia sisustusesineitä, kuten viherkasveja, kauniita hajuvesipulloja tai pienen valaisimen. Avohyllyt kannattaa sisustaa niin, että siivous sujuu yhä helposti. Ovellisten kaappien ja avohyllyjen yhdistelmät tuovat kylpyhuoneen ilmeeseen tyylikästä rytmiä ja vaihtelua.

Tuotesuositus: IDO Sense Art -sarjan korkean kaapin voi valita yhden oven sijaan myös kahdella ovella ja avohyllyllä.IDO Elegant -sarjan korkeassa kaapissa on peili sekä avohyllyt edessä ja toisella sivulla.

IDO Sense Art -korkea kaappi kahdella ovella ja avohyllyllä, valkoinen
IDO Sense Art -korkea kaappi kahdella ovella ja avohyllyllä, valkoinen
IDO Sense Art -korkea kaappi kahdella ovella ja avohyllyllä, vaalea tammi
IDO Sense Art -korkea kaappi kahdella ovella ja avohyllyllä, vaalea tammi

2. Allaskaappi tilavilla laatikoilla

Allaskaapit ovat loistava valinta kylpyhuoneen säilytysratkaisuiksi. Pesualtaan alla kaikki tärkeimmät kauneudenhoito- ja hygieniatarvikkeet ovat ulottuvilla niin, ettei tarvitse poistua altaan ja peilin luota. Laatikostoissa tavarat pysyvät siistinä ja hyvässä järjestyksessä etenkin laatikonjakajia hyödyntämällä.

Tuotesuositus: IDO Sense Art -allaskaappipaketin laatikostossa on 30 prosenttia enemmän tilaa, koska kaluste on suunniteltu nerokkaasti ilman vesilukon syvennystä. Laatikostoa on saatavilla led-valaistuksella, joka syttyy automaattisesti, kun laatikko avataan. Allaskaappipaketteja on saatavilla useassa eri koossa, joten tyylikkään kokonaisuuden voi suunnitella täydellisesti tilan mittoihin sopien.

IDO Sense Art -allaskaappipaketti, tummanharmaa
IDO Sense Art -allaskaappipaketti, tummanharmaa
IDO Sense Art -allaskaappipaketti, yönsininen
IDO Sense Art -allaskaappipaketti, yönsininen

3. Pidike käsipyyhkeelle

Pienet yksityiskohdat ja oivallukset tekevät arjesta parempaa. Käsipyyhettä ei ole pakko ripustaa koukkuihin seinälle vaan sen voi pitää ilmavasti käden ulottuvilla myös pesualtaan vieressä.

Tuotesuositus: Alumiinista valmistettua IDO-pyyhepidikettä on saatavilla kahdessa mattavärissä mustana ja valkoisena.

IDO-pyyhepidike kylpyhuonekalusteille, musta
IDO-pyyhepidike kylpyhuonekalusteille, musta

4. Korkea ovellinen kaappi

Korkea seinäkaappi on tehokas tapa lisätä kylpyhuoneen säilytystiloja. Korkeissa kaapeissa voi säilyttää pyyhkeitä, wc-papereita ja pesuaineita, mutta ne ovat mainio ratkaisu myös perheenjäsenten erilaisille säilytystarpeille. Jos seinätilaa on kylpyhuoneessa riittävästi, jokaiselle voi pyhittää jopa oman kaapin. Kun pyyhkeet ja käyttötavarat ovat oven takana piilossa, kylpyhuoneen yleisilme pysyy rauhallisena ja siistinä.

Tuotesuositus: IDOn monipuolisessa kalustevalikoimassa on runsaasti erilaisia korkeita kaappeja, joista voi valita sopivan käyttötarpeen ja tyylin mukaan. Esimerkiksi IDO Sense Art -sarjan korkean kaapin ovessa on kätevä kokovartalopeili. IDOn kalustesarjoissa on useita eri värivaihtoehtoja ja trendikkäitä puusävyjä. IDO Glow -sarjan kaappeja on saatavilla kaikissa mahdollisissa NCS-väreissä.

IDO Sense Art -korkea kaappi yhdellä ovella ja sisäpeilillä, valkoinen
IDO Sense Art -korkea kaappi yhdellä ovella ja sisäpeilillä, valkoinen

5. Pyykkikori korkeaan kaappiin

Kun pyykkikori sijoitetaan kylpyhuoneeseen korkeaan kaappiin, likaiset vaatteet saadaan pois näkyviltä ja kätevästi koriin suihkuun mennessä. Koria voi käyttää myös muuhun säilytykseen. Esimerkiksi puhtaat pyyhkeet pysyvät korissa siistinä pinona.

Tuotesuositus: IDO Glow -sarjassa pyykkikori on saatavilla lisävarusteena korkeaan kaappiin. Pyykkikori on harmaata tekstiiliä, ja kiinnityskoukut sisältyvät toimitukseen.

IDO Glow -korkea kaappi kahdella ovella, tammi
IDO Glow -korkea kaappi kahdella ovella, tammi
IDO Glow -korkea kaappi kahdella ovella, valkoinen
IDO Glow -korkea kaappi kahdella ovella, valkoinen

6. Seinäkaappi ovihyllyillä

Jos tilaa on niukasti, kannattaa valita kalusteet, joissa säilytystila on maksimoitu mahdollisimman tarkkaan. Yhteenkin seinäkaappiin mahtuu paljon meikkejä ja hygieniatarvikkeita, kun myös ovissa on hyllyt.

Tuotesuositus: IDOn kalustevalikoimassa on ovihyllyllisiä kaappeja Glow- ja Elegant-sarjoissa.

IDO Elegant -puolikorkea kaappi, musta
IDO Elegant -puolikorkea kaappi, musta
IDO Elegant -seinäkaappi, musta
IDO Elegant -seinäkaappi, musta

7. Irtaimet säilytysratkaisut

Erilaiset korit ja säilytyslaatikot ovat kauniita ja käytännöllisiä sisustuselementtejä kylpyhuoneessa. Irtaimien ratkaisujen määrää on myös helppo lisätä tai vähentää säilytystarpeen muuttuessa.

Tuotesuositus: Kosteudenkestävä IDO Glow -rahi tarjoaa säilytystilan lisäksi istuimen. Rahia on helppo liikutella alla olevien pyörien ansiosta. Pyörät lukittuvat, kun rahin päälle istuu tai nousee seisomaan. Rahi sisältää pyykkikassin.

IDO Glow -rahi, tammi
IDO Glow -rahi, tammi
Geberit Oy
Talo
kylpyhuone
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

IDO Glow-allaskaappipaketti
Ido - Kylpyhuonekalusteet
Kylpyhuone on eräs niistä rakennuksen huoneista, jonka tehokkuus, hygieenisyys ja sisustus vaativat huolellista suunnittelua. Viihtyisä sisustus ja toimivat ratkaisut kutsuvat luokseen päivittäin. Paras kylpyhuone on siisti, toimiva ja harmoninen. Myös peilit ja valaistus ovat tärkeitä, sillä valaistus on tärkeää aamun hämärästä illan pimentoon ja peileillä saadaan pieneen tilaan lisää avaruuden tuntua.Oikeat ratkaisutTärkeää kylpyhuoneen koosta riippumatta on että kalusteiden, kuten altaiden, kaapistojen ja peilikaapin, asennuskorkeudet ovat perheenjäsenten kannalta sopivia. Kaapistot ja hyllyt tekevät kylpyhuoneesta tyylikkään ja avaran, samalla myös tilojen puhdistaminen helpottuu. Hankkimalla suihkuseinän tai -kaapin eivät vesiroiskeet kastele koko tilaa.
IDO Glow-allaskaappipaketti
Kylpyhuonekalusteet
Kehitämme yhdessä huonekalusuunnittelijoiden Fredrik Wallnerin ja Kaarle Holmbergin kanssa kylpyhuonekalusteita, jotka sopivat hyvin skandinaavisen kodin sisutukseen. Sen määräävin tekijä on valo, pelkistetty muoto ja luonnon materiaalien kunnioittaminen. Inspiraation lähteenä ovat eurooppalaiset sisustustrendit, jotka näkyvät myös kodin muussa sisustuksessa, mutta koska kylpyhuonekalusteet ovat pitkäikäinen investointi, on niiden oltava tyyliltään myös ajattomia.
Geberit / IDO
IDO Seven D:
Kylpyhuone on tänä päivänä yhtä tärkeä osa kodin sisustusta kuin keittiö ja olohuone. Tutkimusten mukaan siellä vietetään yhä enemmän aikaa – huolehditaan perushygieniasta, mutta myös rentoudutaan ja hemmotellaan itseään. IDO Seven D vastaa kasvavaan kylpyhuoneiden sisustustrendiin ja kokonaisratkaisujen tarpeeseen.
20224_77604.jpg
Milla Alftanin kylpyhuoneessa jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu
Sisustussuunnittelija Milla Alftan rakennutti kakkoskotinsa Hämeen sydämeen, keskelle kauneinta luontoa. Suurista ikkunoista maisema tulvii myös kodin kylpyhuoneeseen, jossa huippuunsa hiottu käytännöllisyys ja monipuolinen toiminnallisuus yhdistyvät saumattomasti ylelliseen ja luonnon inspiroimaan tyyliin.
20206_65284.jpg
Tuusulan messukotien ihanat kylpyhuoneet - löydä ajankohtaisen inspiroivat ideat
Luonnollista puunväriä, suurikokoisia laattoja ja särmikkään mustia yksityiskohtia nähdään tänä vuonna monien uusien asuntomessukotien kylpyhuoneissa. Useaan Tuusulan messukohteeseen on valittu myös laadukkaita kotimaisia tuotteita, kuten ainutlaatuisella designilla ihastuttavia Vieser-kaivonkansia.
201811_55290.jpg
Kylpyhuoneen hyvä valaistus vaikuttaa moneen asiaan
Monessa kodissa kylpyhuone on paikka, jossa talon naisväki viettää aikaansa ja meikkaa. Tästä syystä kylpyhuoneen valaistukseen kannattaa kiinnittää erityishuomiota. Oikeanlainen valaistus nimittäin vaikuttaa suuresti meikkauksen lopputulokseen.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton