• Etusivu
  • Talo

Inspiroidu Tuusulan messukotien ihanista kylpyhuoneista

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Vieser Oy
Päivitetty 23.10.2023
20206_65284.jpg

Luonnollista puunväriä, suurikokoisia laattoja ja särmikkään mustia yksityiskohtia nähdään tänä vuonna monien uusien asuntomessukotien kylpyhuoneissa. Useaan Tuusulan messukohteeseen on valittu myös laadukkaita kotimaisia tuotteita, kuten ainutlaatuisella designilla ihastuttavia Vieser-kaivonkansia.

Dekotalo Ruuti, eli kohde 8, on moderni koti, jonka alakerran kylpyhuoneen yhteydessä on sekä sauna että kodinhoitotila. Valkoinen ja harmaan sävyt saavat särmää mustista yksityiskohdista, joita ovat mm. suihkut, pyyhekoukut, lauteet ja kaappien nuppivetimet.

Luonnollisuutta ja lämpöä kokonaisuuteen tuo vaalea puu. Valkovahatusta Accoya-puusta valmistettu 60 cm x 60 cm -kokoinen Vieser Square -designlattiakaivo on kylpyhuoneen näyttävä katseenvangitsija, joka sopii kauniisti yhteen paitsi viereisen saunan myös vaalean puukaton ja kodinhoitohuoneen puolella olevan saman sävyisen sormipaneeliseinän kanssa. Tarkkaan mietitty kokonaisuus on valoisan raikas ja yhtenäinen.

Tiesitkö? Kebony- ja Accoya-tuotemerkkien käyttämät mäntylajit ovat peräisin sertifioidusta metsästä. Puut on käsitelty myrkyttömillä ja luontoystävällisillä biopohjaisilla liuoksilla, minkä ansiosta ne ovat saaneet ensiluokkaiset kovan puun ominaisuudet ja soveltuvat erinomaisesti märkätiloihin.
20206_65278.jpg

Jukkatalon Tuuliassa, eli kohteessa 14, kylpyhuoneen värimaailma on vaalean maanläheinen, ja suuret laatat korostavat entisestään tilan rauhallisen eleganttia ilmettä. Vierekkäisten suihkujen alla on kaksi laatoitettua Vieser Line -linjalattiakaivoa, jotka ovat mahdollistaneet suurten eläväpintaisten lattialaattojen säilymisen eheinä ilman ylimääräisiä saumoja. Sauna on erotettu suihkutilasta lasiseinällä, mikä tuo harmoniseen tilaan lisää avaruutta.

Tiesitkö? Vieser Line voidaan paitsi laatoittaa myös täyttää esimerkiksi mikrosementillä tai hartsilla, joten kylpyhuoneen yhtenäisestä lattiapinnasta haaveilevalle se on aina sopiva valinta. Useiden linjalattiakaivojen asentaminen toistensa viereen seinän vierustaa seuraten onnistuu myös helposti. Lue lisää >>>

Kaikki Vieserin designkannet ovat yhteensopivia suosittujen Vieser One -lattiakaivojen kanssa. Helposti asennettavat Vieser One -kaivot ovat erittäin toimintavarmoja ja huolettomia arjessa. Vesi poistuu nopeasti ja tehokkaasti lattialta kaivoon. Puhdistusväli on pitkä, ja kun puhdistaminen tulee ajankohtaiseksi, se sujuu vaivattomasti ilman mitään erityisosaamista tai välineitä. Kaivon muotoilu on tehty siten, että vesilukko menee takaisin paikalleen aina oikeaan asentoon. Lue lisää >>>

Lisää ajankohtaisia kylpyhuoneideoita

Tuusulan asuntomessujen kylpyhuoneissa on säväytetty särmikkäällä mustalla, luonnollisella puulla ja näyttävillä laattapinnoilla myös esimerkiksi näin. Kuvat ovat kohteista 2, 25 ja 41.
Tuusulan asuntomessujen kylpyhuoneissa on säväytetty särmikkäällä mustalla, luonnollisella puulla ja näyttävillä laattapinnoilla myös esimerkiksi näin. Kuvat ovat kohteista 2, 25 ja 41.

Tutustu upeisiin messukohteisiin myös paikan päällä − Tuusulan asuntomessut ovat avoinna yleisölle 3.−30.8.2020.

Vieser Oy
Talo
kylpyhuone
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20224_77604.jpg
Milla Alftanin kylpyhuoneessa jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu
Sisustussuunnittelija Milla Alftan rakennutti kakkoskotinsa Hämeen sydämeen, keskelle kauneinta luontoa. Suurista ikkunoista maisema tulvii myös kodin kylpyhuoneeseen, jossa huippuunsa hiottu käytännöllisyys ja monipuolinen toiminnallisuus yhdistyvät saumattomasti ylelliseen ja luonnon inspiroimaan tyyliin.
20184_52761.jpg
Lattiakaivojärjestelmä, joka mukailee sisustusta
Haluaisitko näyttävän ja tyylikkään pesuhuoneen? Onko mielessäsi jo upeat kaakelit? Olethan muistanut miettiä myös lattiakaivon merkityksen pesuhuoneesi ulkonäölle? Nyt kannattaa unohtaa valkoiset tai metallinväliset ritiläkannet pesuhuoneesi keskellä, sillä Vieser Linen lattiakaivojärjestelmän voit valita vaikka laatoitetulla kansivaihtoehdolla niin, että se on huomaamaton osa pesuhuoneesi lattiaa. Myös harjattu RST-malli soveltuu kylpyhuoneisiin, joihin halutaan ylellinen ja tyylikäs tunnelma.
20185_53011.jpg
Lattiakaivon kannella on väliä
Kylpyhuoneen seinät ovat kauniit ja lattialla on käytetty kalliita laattoja. Huomio kiinnittyy kuitenkin keskellä lattiaa olevaan lattiakaivon kanteen. Siinä se sitten oli – vaikutelma koko pesuhuoneesta. Valitsemalla sisustukseen sopivan kaivon kannen, ei mikään enää pilaa kylpyhuoneesi ulkoasua.Olethan tietoinen, että nykyisin on olemassa upeita vaihtoehtoja lattiakaivon kansiin. Löydät varmasti kannen, joka tukee kylpyhuoneesi ilmettä ja viimeistelee kauniin ulkoasun.
201811_55290.jpg
Kylpyhuoneen hyvä valaistus vaikuttaa moneen asiaan
Monessa kodissa kylpyhuone on paikka, jossa talon naisväki viettää aikaansa ja meikkaa. Tästä syystä kylpyhuoneen valaistukseen kannattaa kiinnittää erityishuomiota. Oikeanlainen valaistus nimittäin vaikuttaa suuresti meikkauksen lopputulokseen.
20228_79341.jpg
7 parasta säilytysideaa kylpyhuoneeseen
Tyylikkäät, käytännölliset ja tilaa säästävät säilytysratkaisut tekevät arjesta sujuvaa ja pitävät kylpyhuoneen yleisilmeen siistinä. Inspiroidu IDOn tuotevinkeistä, joilla voit tehdä säilytyksestä entistä kauniimpaa ja toimivampaa.
20216_71187.jpg
Osallistu mökkiäänestykseen - voit voittaa Oraksen mökkihanan!
Kesä on monelle suomalaiselle se vuoden kohokohta. Auringonlämpö hellii talven jäljiltä ja voi rauhassa viettää aikaa perheen kesken esimerkiksi mökillä. Miten ihanaa onkaan valmistaa ruokaa ulkosalla ja vielä nauttia siitä kesätuulen vienossa huminassa ja hyvässä seurassa. Mikään ei estä nauttimasta mökin rauhasta ja tunnelmasta myös syksyllä.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton