• Etusivu
  • Talo

Säväytä kylpyhuoneen sisustusta suosituilla metallisävyillä

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Geberit Oy
Päivitetty 15.05.2023
20204_64338.jpg

Metallisävyt ovat löytäneet tiensä kylpyhuoneiden sisustukseen esimerkiksi pesualtaiden hanoissa. Nyt särmikkäitä metallisävyjä on saatavana muihinkin yksityiskohtiin, kuten seinä-wc:n huuhtelupainikkeisiin ja suihkukouruihin.Kevään uutuuksia ovat myös kokomustat ja -valkoiset huuhtelupainikkeet, joissa on sormenjälkiä hylkivä pinnoitus.

Geberitin uudistuneisiin Sigma50- ja Sigma21-huuhtelupainikkeisiin on tuotu kevään aikana uusia metallivärejä ja materiaalivaihtoehtoja. Huuhtelupainikkeen taustalevyn pohjamateriaaliksi voi nyt valita betonin, liuskekiven tai mustajalopähkinän, joista liuskekivi ja jalopähkinä ovat aitoja luonnonmateriaaleja. Painikkeiden metallipintoihin, kuten designrenkaisiin ja listoihin, voi valita sävyksi punakullan, messingin tai mustan kromin.

Kylpyhuoneen yksityiskohdissa nähdään nyt punakultaa, messinkiä, mustaa kromia ja samppanjaa.

– Materiaali- ja värivalinnat ohjaavat sisustuksen suunnittelua myös kylpyhuoneessa. Jos pesualtaan hanaan valitaan erikoisempi metalliväri, huoneen ilmeestä tulee yhtenäisempi, kun se toistuu muissakin yksityiskohdissa. Omannäköisen huuhtelupainikkeen voi nyt suunnitella yhdistämällä vapaasti erilaisia materiaaleja ja uusia metallivärejä, kertoo Geberitin markkinointikoordinaattori Kati Laakso.

Mikä huuhtelupainike sopisi juuri sinun kylpyhuoneeseesi?
Puu ja punakulta luovat harmonisen yhdistelmän Sigma21-huuhtelupainikkeeseen.
Puu ja punakulta luovat harmonisen yhdistelmän Sigma21-huuhtelupainikkeeseen.
Seinä-wc:n huuhtelusäiliö on piilotettu seinän sisään, joten näkyviin jää vain huuhtelupainike ja posliininen seinä-wc-istuin. Niiden designin voi vapaasti valita omaan tyyliin sopivaksi.

Jos toiveena on minimalistinen täysin musta tai valkoinen sisustus, sekin onnistuu. Sigma20- ja Sigma30-huuhtelupainikkeissa uutuuksina ovat kokomustat ja -valkoiset huuhtelupainikkeet, joista on saatavana sekä kiiltävä- että mattapintaiset versiot.

Mattapinta on suojattu erityisellä pinnoituksella, joka ehkäisee sormenjälkien tarttumista. Tämä helpottaa puhtaanapitoa.

20204_64339.jpg

Tiesitkö? Geberitin huuhtelupainikkeiden taakse voi asentaa DuoFresh-hajunpoistomoduulin, joka poistaa hajut wc-istuimesta. Se toimii samalla tavoin kuin liesituuletin, joka vie höyryt pois keittiöstä. DuoFresh suodattaa ilman keraamisen suodattimen läpi ja ohjaa raikkaan ilman takaisin kylpyhuoneeseen. Hajunpoistomoduuli tarvitsee toimiakseen sähköliitännän. Lue lisää wc-istuimen mukavuustoiminnoista täällä >>>.

Suihkukouruun nyt mustaa kromia tai samppanjaa

Linjakas CleanLine-suihkukouru tuo suihkun viemäröintiin hienostuneen vaihtoehdon. Aiemman teräksen sävyn rinnalle on tullut huhtikuussa kaksi näyttävää metalliväriä: musta kromi ja samppanja. Kaikkien kolmen pinta on osin harjattu, osin kiillotettu.

Suihkukourun keskellä on avattava kansi, jonka alla on kampamainen hiussihti. Se kerää hiukset ennen kuin ne ehtivät viemäriin. Hiussihti on erittäin helppo tyhjentää ja huuhdella vaikka jokaisen suihkun jälkeen.

Kapean suihkukourun voi sijoittaa vapaasti joko seinän viereen tai keskemmälle kylpyhuonetta. Se on helppo yhdistää suuriin laattoihin. Seinän viereen sijoitettu suihkukouru mahdollistaa tyylikkäät kaadot ja tasalattiasuihkun rakentamisen.

Teräksistä kourua on saatavana 90 ja 130 senttimetrin mittaisena. Sen voi lyhentää haluttuun mittaan rautasahalla työmaalla.
20204_64342.jpg

Kourun alla keskellä on lattiaan upotettava kaivoelementti, joka sisältää vesilukon. Vesieristyslaippa on kiinnitetty tehtaalla kiinteäksi osaksi kaivoelementtiä, mikä vähentää asennuksen työkuormaa ja varmistaa vesieristyksen tiiviyden. Kaivoelementin viemäröintikapasiteetti on suunniteltu yhdelle suihkulle.

Geberit Oy
Talo
kylpyhuone
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20228_79341.jpg
7 parasta säilytysideaa kylpyhuoneeseen
Tyylikkäät, käytännölliset ja tilaa säästävät säilytysratkaisut tekevät arjesta sujuvaa ja pitävät kylpyhuoneen yleisilmeen siistinä. Inspiroidu IDOn tuotevinkeistä, joilla voit tehdä säilytyksestä entistä kauniimpaa ja toimivampaa.
IDO Glow-allaskaappipaketti
Ido - Kylpyhuonekalusteet
Kylpyhuone on eräs niistä rakennuksen huoneista, jonka tehokkuus, hygieenisyys ja sisustus vaativat huolellista suunnittelua. Viihtyisä sisustus ja toimivat ratkaisut kutsuvat luokseen päivittäin. Paras kylpyhuone on siisti, toimiva ja harmoninen. Myös peilit ja valaistus ovat tärkeitä, sillä valaistus on tärkeää aamun hämärästä illan pimentoon ja peileillä saadaan pieneen tilaan lisää avaruuden tuntua.Oikeat ratkaisutTärkeää kylpyhuoneen koosta riippumatta on että kalusteiden, kuten altaiden, kaapistojen ja peilikaapin, asennuskorkeudet ovat perheenjäsenten kannalta sopivia. Kaapistot ja hyllyt tekevät kylpyhuoneesta tyylikkään ja avaran, samalla myös tilojen puhdistaminen helpottuu. Hankkimalla suihkuseinän tai -kaapin eivät vesiroiskeet kastele koko tilaa.
IDO Glow-allaskaappipaketti
Kylpyhuonekalusteet
Kehitämme yhdessä huonekalusuunnittelijoiden Fredrik Wallnerin ja Kaarle Holmbergin kanssa kylpyhuonekalusteita, jotka sopivat hyvin skandinaavisen kodin sisutukseen. Sen määräävin tekijä on valo, pelkistetty muoto ja luonnon materiaalien kunnioittaminen. Inspiraation lähteenä ovat eurooppalaiset sisustustrendit, jotka näkyvät myös kodin muussa sisustuksessa, mutta koska kylpyhuonekalusteet ovat pitkäikäinen investointi, on niiden oltava tyyliltään myös ajattomia.
20224_77604.jpg
Milla Alftanin kylpyhuoneessa jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu
Sisustussuunnittelija Milla Alftan rakennutti kakkoskotinsa Hämeen sydämeen, keskelle kauneinta luontoa. Suurista ikkunoista maisema tulvii myös kodin kylpyhuoneeseen, jossa huippuunsa hiottu käytännöllisyys ja monipuolinen toiminnallisuus yhdistyvät saumattomasti ylelliseen ja luonnon inspiroimaan tyyliin.
20206_65284.jpg
Tuusulan messukotien ihanat kylpyhuoneet - löydä ajankohtaisen inspiroivat ideat
Luonnollista puunväriä, suurikokoisia laattoja ja särmikkään mustia yksityiskohtia nähdään tänä vuonna monien uusien asuntomessukotien kylpyhuoneissa. Useaan Tuusulan messukohteeseen on valittu myös laadukkaita kotimaisia tuotteita, kuten ainutlaatuisella designilla ihastuttavia Vieser-kaivonkansia.
201811_55290.jpg
Kylpyhuoneen hyvä valaistus vaikuttaa moneen asiaan
Monessa kodissa kylpyhuone on paikka, jossa talon naisväki viettää aikaansa ja meikkaa. Tästä syystä kylpyhuoneen valaistukseen kannattaa kiinnittää erityishuomiota. Oikeanlainen valaistus nimittäin vaikuttaa suuresti meikkauksen lopputulokseen.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton