• Etusivu
  • Talo

Pienet sisustuselementit kruunaavat kodin kokonaisuuden

Asuntomessut tarjosivat ylellisyyttä ja henkeäsalpaavia yksityiskohtia

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Villeroy & Boch Gustavsberg Oy
Päivitetty 30.08.2023
20237_82556.jpg

Gustavesbergin keittiöhana Epic, harjattu messinki.

Tämän vuoden Asuntomessut järjestettiin merellisissä maisemissa Loviisassa. Messualue sijaitsee vain kivenheiton päässä 1700-luvulla perustetun puutalokaupungin keskustasta. Asuntomessut tarjosivat kerrassaan unohtumattomia kokemuksen jokaisessa messukohteessa, eikä vähiten siksi, että kaikissa kodeissa on välitön näkymä merelle ja toinen toistaan hienompia yksityiskohtia, värimaailmoja ja tyylisuuntia.

Tule mukaan kurkistamaan vielä kahteen kohteeseen!

Monessa kodissa yhdistyvät kodikkuus, toiminnallisuus ja vastuulliset energiaratkaisut. Pienillä sisustuselementeillä voi kruunata kodin kokonaisuuden ja tuoda ylellisyyttä esimerkiksi niinkin arkisiksi koettuihin huoneisiin, kuten keittiöön, kylpyhuoneeseen tai wc-tiloihin.

Valkoisen marmorin ja mustan harmoniaa Villa Havetissa

Villa Havet on Jämerä Kivitalot Oy:n upea 178 neliöinen taidonnäyte. Villa Havet on suunniteltu pariskunnalle ja heidän pojalleen. Perheen aikuinen tytär vierailee Villa Havetissa usein, joten hänelle on varattu sivurakennukseen oma tila. Perheeseen kuuluu myös kolme monissa kilpailuissa jo mainetta niittänyttä kääpiövillakoiraa.

Talon pohjaratkaisu on selkeä, valoisa, toimiva ja varmasti hyvin asukkaiden toiveita ja tarpeita vastaava. Talo on upea, moderni, pelkistetyn sävymaailman omaava koti perheelleen. Suuri ja avara olohuone ja avokeittiö muodostavat niin sanotusti kodin sydämen, koska suurten ikkunapintojen myötä myös uljas merimaisema pääsee avoimessa tilassa oikeuksiinsa.

Talossa on tilava huone perheen täysi-ikäisyyttä lähestyvälle pojalle sekä trimmaushuone kilpailuja kiertävien koirien trimmaamista varten. Päämakuuhuoneen yhteydestä löytyy kapea kauttaaltaan mustan sävyinen vaatehuone ja valkomustaa marmoria katosta lattiaan omaava kylpyhuone.

Loviisan asuntomessut 2023, kohde 17, Villa Havet.
Loviisan asuntomessut 2023, kohde 17, Villa Havet.

Ajatonta muotoilua, valkoista ja mustaa

Villa Havetin kerrotaan olevan perheen jo toinen Jämerä-koti, joten rakentaminen oli perheelle tuttua, kuten myös monet materiaalit ja muutostoiveet entiseen asuntoon verrattuna. Villa Havet sisältää ekologisia, korkealaatuisia, kestäviä, helposti puhdistettavia ja allergiaystävällisiä materiaaleja. Tämä pätee myös kaikkiin valintoihin wc- ja kylpyhuonetiloissa, joissa on käytetty Villeroy & Boch kalusteita.

Villa Havet huokuu hotellitunnelmaa, joka mahdollistaa asujilleen nautinnolliset oltavat vuodesta toiseen. Villa Havetissa on paljon huonekaluja ja tuotteita, jotka on varta vasten Villa Havetiin suunniteltuja ja valmistettuja. Tällaisia kalusteita ovat muun muassa päämakuuhuoneen lasiset yöpöydät, kahdesta marmorinpalasta rakennettu sängynpääty ja olohuoneen vaaleanharmaa Finsoffien Boho by Villa Havet sohvakokonaisuus. Myös talon bioetanolitakka on kohteeseen erikseen suunniteltu ja sen tekee erikoiseksi se, että se kätkee sisäänsä kantavan pilarin.

Villeroy & Boch seinä-wc TwistFlush.
https://www.villeroy-boch.fi/kylpyhuonetuotteet/tuotteet.html
Villeroy & Boch seinä-wc TwistFlush.
Info

Info

Jämerä, Villa Havet, Villeroy & Boch tuotteet

Dekotalo Lilla Hygge on loistava paikka kodikkaaseen hyggeilyyn

Deko-Talo Oy:n mallistosta valittu kaksikerroksinen 184 neliöinen talo on täynnä rohkeita värejä ja jokaisessa huoneessa on jännittävä ripaus arjen luksusta. Talo on suunniteltu nelihenkiselle perheelle, johon kuuluvat kaksi yrittäjänä toimivaa vanhempaa ja kaksi alakouluikäistä poikaa.

Kodissa on haluttu ottaa huomioon kokonaisvaltaisesti perheen tarpeet, ammatinharjoittaminen, harrastukset ja etenkin toimiva arki kaikkien kannalta. Lilla Hyggen pohjaratkaisu on ideaali kaksikeroksiseen kotiin. Sisääntulon yhteydessä kävijää ilahduttaa valtavan kokoinen eteisaula, jota skandinaavisessa sisustuksessa ja pohjaratkaisuissa harvemmin tavataan.

Loviisan asuntomessujen kohde Lilla Hygge.
Loviisan asuntomessujen kohde Lilla Hygge.

Lilla Hyggen alakerrassa sijaitsevat suuret lastenhuoneet, joissa on otettu huomioon kasvavien lasten tarpeet ja toiveet pitkälle tulevaisuuteen, perheen työskentelytilat, harrastushuone, pieni wc sekä kodinhoitohuone arkisten asioiden toimittamiseen helposti ja vaivattomasti, juoksematta kahden kerroksen väliä.

Yläkerran valoisa ja avoin tila on kuin luotu oleskeluun ja rentoutumiseen. Sen jatkeena ovat saunatilat, joiden välittömässä läheisyydessä sijaitsee kattoterassi porealtaineen. Terassille on luotu tilaa oleskeluun, ruoan laittamiseen, esimerkiksi grillaten, sekä ruokailuun tyylikkään ruokailuryhmän ääressä.

Ylellistä mustaa wc:ssä, kylpyhuoneessa ja suihkutiloissa

Musta on todellakin IN valtaosassa tämän vuoden asuntomessukohteista, eikä Lilla Hygge tee tässä poikkeusta kuin keittiön hanassa. Musta on helppo, ylellinen ja tyylikäs väri missä tahansa muodossa, koska se korostaa skandinaavista muotoilua.

Lilla Hyggen suihkutilaan on valittu kaksi mustaa sadesuihkusettiä (Round), jotka erottuvat upeasti tummasta sammaleenvihreästä laattataustastaan tunnelmallisen valaistuksen korostamina. Gustavsbergin suihkuvalikoimasta löytyy vaihtoehtoisesti mustana myös neliön muotoinen Square-sadesuihkusetti. Laadukkaasta Gustavsbergin kylpyhuonevalikoimasta löytyvät jokaisen sisustajan tarpeisiin vetimet, nupit, suihkuseinät, suihkuhanat ja mustat kylpyhuonetarvikkeet.

Lilla Hyggen wc-tiloihin on valittu musta Epic-bidee, Epic-pesuallashana ja valkoinen Gustavsbergin Nautic 1500 wc-istuin. Wc:n minimalistinen sisustus ja vaaleat pinnat päästävät Epic-tuotteet oikeuksiinsa, jotta ne toimivat oivina katseenvangitsijoina wc:ssä.

Dekotalo Lilla Hyggen maanläheiset värit joka huoneessa saavat kävijän ihastumaan yksityiskohtiin. On jännittävää, kuinka erilaisia muotoja, materiaaleja ja värejä yhdistelemällä saa luotua innovatiivisia, ajattomia ja kestäviä ratkaisuja.

Lilla Hyggessä korostuvat toiminnallisuus, luonnonläheisyys ja luovuus

Astellessaan Lilla Hyggen upeasta eteisaulasta johtavat jykevät portaat yläkertaan, avautuu näkymä, joka saa kävijän suupielet kääntymään hymyyn ja ilon tunteen valtaamaan mielen. Katse kiinnittyy moniin yksityiskohtiin, tilan avaruuteen, ympäröivään luontoon istuvaan sävymaailmaan sekä keittiön tummasta välitilasta upeasti korostuvaan keittiöhanaan.

Vaikka tässä artikkelissa olemmekin koonneet lähempään tarkasteluun messukohteiden kylpyhuone- ja wc-tilojen sisustuselementtejä, on pakko nostaa framille myös Lilla Hyggen upea messinkinen keittiöhana. Upea Gustavsbergin keittiöhana Epic on nimittäin Lilla Hyggen keittiön kruunu.

Epic-keittiöhana on käytännöllinen, koska siinä on ulosvedettävä käsisuihku ja sisäänrakennettu soft move -teknologia saa vivun kääntymään pehmeästi ja tarkasti. Eco-flow -ominaisuus mahdollistaa tehokkaan veden ja energian käytön. Ominaisuudet, yhdessä ajattoman muotoilun, ennalta-arvaamattoman värisävyn ja kestävän materiaalin kanssa, saavat kiinnostuksen heräämään myös tähän tuotteseen. Voisiko messinki olla sinun juttusi?

Gustavsberg Epic -keittiöhana.
Gustavsberg Epic -keittiöhana.
Info

Info

Suunnittele unelmiesi kylpyhuone Villeroy & Boch Gustavsbergin suunnittelutyökalulla

Kylpyhuoneen suunnittelija on työkalu kylpyhuoneprojektin suunnitteluun ja visualisointiin. Työkalua on erittäin helppo käyttää, ja oppiminen vie vain muutaman minuutin. Tarkka suunnittelu, hyvät suunnittelutyökalut, ammattilaisten apu ja jatkuva kommunikaatio ovat avainasemassa unelmien kylpyhuoneen luomisessa. Nappaa Villeroy & Boch Gustavsbergin ammattilaisten vinkit ja suunnittelutyökalu kylpyhuoneremontin avuksi. Linkki kylpyhuonesuunnittelun työkaluun löytyy alta.

Täältä löydät Villeroy & Boch Gustavbergin uusimmat esitteet

Katso miltä näyttää lasten oma kylpyhuone

20232_80944.jpg
Villeroy & Boch Gustavsberg Oy
Talo
kylpyhuone
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20232_80965.jpg
Vinkit ylellisen kylpyhuoneen suunnitteluun
Kuka tahansa kaipaa ylellisyyttä kylpyhuoneeseen. Ylellisen kylpyhuoneen tunnelma on mahdollista saavuttaa kiinnittämällä huomiota yksityiskohtiin ja materiaaleihin. Vastaus löytyy korkealaatuisista materiaaleista, fiksuista ratkaisuista ja aikaa kestävästä muotoilusta. Tästä artikkelista löydät vinkit oman luksuskylpyhuoneesi luomiseen.
20233_81163.jpg
Uskoisitko? Hanojen vaihto maksaa itsensä takaisin nopeammin kuin ikkunoiden vaihto
Ympäristön kannalta ei ole samantekevää, miten peset kädet tai tiskaat astiat. Eniten energia kuluttavat keittiö- ja suihkuhanat. Siksi jokaisella suihku- tai käsitiskikerralla voidaan myös tuhlata tai säästää. Hanojen vaihtaminen energiatehokkaisiin vaihtoehtoihin on helppo ja nopea tapa parantaa kylpyhuoneen, keittiön ja koko kodin ekologista kestävyyttä.Tiesitkö, että lämmin käyttövesi muodostaa vähintään 20 % tavallisen omakotitalon energiakuluista? Hanojen vaihtaminen energiatehokkaampiin voi maksaa itsensä takaisin nopeammin, kuin esimerkiksi ikkunoiden vaihto.
20235_81864.jpg
Suunnittelutyökalu, jonka avulla luot helposti unelmiesi kylpyhuoneen
Kylpyhuoneremontti on yksi kodin suurimmista ja haastavimmista projekteista. Moni haaveilee pitkään tilavammasta tai paremmin toimivasta kylpyhuoneesta. Pinnat ovat nähneet parhaat päivänsä. Jokin kuitenkin pidättelee remontin aloittamista. Kylpyhuoneremontin hinta? Suunnittelun vaikeus? Vaiko tiedon puute?Tarkka suunnittelu, hyvät suunnittelutyökalut, ammattilaisten apu ja jatkuva kommunikaatio ovat avainasemassa unelmien kylpyhuoneen luomisessa. Vaikka kylpyhuoneremontti voi olla haastava, se voi myös olla palkitseva matka. Nappaa Villeroy & Boch Gustavsbergin ammattilaisten vinkit ja suunnittelutyökalu kylpyhuoneremontin avuksi.
20224_77604.jpg
Milla Alftanin kylpyhuoneessa jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu
Sisustussuunnittelija Milla Alftan rakennutti kakkoskotinsa Hämeen sydämeen, keskelle kauneinta luontoa. Suurista ikkunoista maisema tulvii myös kodin kylpyhuoneeseen, jossa huippuunsa hiottu käytännöllisyys ja monipuolinen toiminnallisuus yhdistyvät saumattomasti ylelliseen ja luonnon inspiroimaan tyyliin.
20206_65284.jpg
Tuusulan messukotien ihanat kylpyhuoneet - löydä ajankohtaisen inspiroivat ideat
Luonnollista puunväriä, suurikokoisia laattoja ja särmikkään mustia yksityiskohtia nähdään tänä vuonna monien uusien asuntomessukotien kylpyhuoneissa. Useaan Tuusulan messukohteeseen on valittu myös laadukkaita kotimaisia tuotteita, kuten ainutlaatuisella designilla ihastuttavia Vieser-kaivonkansia.
201811_55290.jpg
Kylpyhuoneen hyvä valaistus vaikuttaa moneen asiaan
Monessa kodissa kylpyhuone on paikka, jossa talon naisväki viettää aikaansa ja meikkaa. Tästä syystä kylpyhuoneen valaistukseen kannattaa kiinnittää erityishuomiota. Oikeanlainen valaistus nimittäin vaikuttaa suuresti meikkauksen lopputulokseen.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton