• Etusivu
  • Rakentaminen

Muuttovalmis idyllinen hirsikoti, joka sopii kaupunkimaisemaan

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Kastelli-Talot Oy
Päivitetty 01.06.2023
3434_152675362_20205614610.jpg

Aisti 81 -talomalli on kompakti ja viihtyisä kokonaisuus, joka tarjoaa paljon oleskelutilaa kapeallakin kaupunkitontilla.

Kuvittele se tunne sinä hetkenä kun astut ovesta sisään uuteen taloon. Jätät kengät eteiseen ja astelet uutta lattiaa pitkin olohuonetta kohti. Seinien puumateriaalit tuoksuvat uutuuttaan ja kodin tunnelma on samalla vieras ja kuitenkin jotenkin tuttu. Istahdat sohvalle ja katselet ympärillesi, isot ikkunat päästävät luonnonvaloa huoneisiin. On kuin luonto olisi osa kotiasi ja huokaiset: "Minun uusi kotini!"

Kyllä, sinun kotisi - Hirsi-Kastelli

3434_152675362_202056141712.jpg
Huoneet ovat valoisat suurten ikkunapintojen ansiosta.

Uusi hirsitalomallisto urbaaniin ja moderniin elinympäristöön

Kastelli on ollut yli 25 vuotta Suomen ostetuin talomerkki. Jokaisella on oma talounelmansa, jonka toivoo täyttävänsä jossakin vaiheessa elämää ja Kastelli tarjoaa jo 19 erilaista talomallistoa täyttääkseen nämä tarpeet. Kastellin laajasta talomallistosta löytyy varmasti jokaiselle se tärkein ja kaunein - unelmakoti.

Uusimpana mallistona Kastelli on lanseerannut toukokuussa 2020 hirsitalomalliston, Hirsi-Kastellin. Hyvin palveleva, tarpeisiin ajanmukaisesti vastaava ja moderni hirsikoti toimitetaan avaimet käteen -toimituksena. Hirsikoti valmistetaan painumattomasta hirrestä, ja niihin suunnitellaan saumaton talotekniikka saman katon alla. Hirsi-Kastellikodeissa käytettävät puut tulevat kestävästi ja vastuullisesti kasvatetuista metsistä. Käytettyjen puiden tilalle kasvatetaan aina uusia puita.

20205_64513.jpg
20205_64512.jpg
Koti, jossa sukupolvien on hyvä hengittää...Me kastellilaiset olemme sitä mieltä, että terveellinen, turvallinen ja taloudellinenhirsikoti on jokaisen oikeus. Siksi Suomen markkinajohtaja Kastelli tuo nyt markkinoille Hirsi-Kastellin modernit, kauniit ja kestävät hirsikodit, jotka istuvat erinomaisesti kapeillekin kaupunkitonteille.Kastellin hirsitalojen arvo mitataan terveellisyydessä, puhtaassa sisäilmanlaadussa, kaikkien aistien asumismukavuudessa ja siinä, mitä jätämme tuleville sukupolville.Kalle Junttila, liiketoimintapäällikkö

Joten miten olisi, rakennetaanko sinun sohvasi ympärille upea hirsitalo?

20205_64514.jpg

Tutustu lisää Hirsi-Kastelliin Talovertailu.fi-sivustollamme

Kastelli-Talot Oy
Rakentaminen
runko
rakennukset
talopaketit
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20194_57641.jpg
Talomallit tarjoavat vuosi vuodelta jotakin uutta
Kastelli on ollut jo vuosien ajan Suomen suosituin, arvostetuin ja ostetuin talomerkki. Menestyksen takana on jokaiselle asiakkaalle soveltuva toimituslaajuus, talomalliston muokattavuus asiakkaiden tarpeiden mukaan ja jatkuvasti kehittyvä laaja talomallisto. Kastellilla on markkinoiden laajin talomallisto, joka on helposti muokattavissa omien mieltymysten ja tarpeiden mukaan. Haluaisitko sinäkin liittyä tuhansien tyytyväisten Kastelli-talon omistajien joukkoon?
202011_67531.jpg
Millaisen talopaketin sinä haluaisit kääreisiin?
On kirpakka talviaamu ja sinulla on vapaapäivä. Kuinka ihana olisikaan käpertyä sohvan nurkkaan kahvikupposen kanssa nauttimaan takkatulen lempeästä lämmöstä ja kurkistella lattiaan asti ulottuvista ikkunoista, millaisia taideteoksia se pakkasukko onkaan luonut taas öiseen aikaan terassille ja istutuksien päälle. Nyt eletään jännittävää joulun aikaa ja jokaisen toivelistat alkavat täyttyä erilaisista unelmista ja toiveista. Mitäpä jos puhuttaisiinkin tällä kertaa elämän mittaisesta toiveesta, sinun unelmakodistasi?Millainen talopaketti sinulle rakennettaisiin? Aloitetaanko haaveiden toteutus nyt?
20236_61134.jpg
Luonnollinen puutalo hengittävällä puukuidulla
Kastellin talomalleihin saa halutessaan luonnollisen puukuitueristeen - Kastelli Green™, jonka myötä kotisi on aito ja ekologinen puutalo, jonka koko eristerakenne on puuta.
Talot kadun varrella
Sisätilojen suunnittelun aikataulutus - katso tallenne webinaarista
Torstaina 17.2. järjestimme webinaarin, jossa keskusteltiin sisätilojen suunnittelusta ja aikataulutuksesta. Webinaarissamme käsittelimme useaa arkemme sujuvuuteen hyvin olennaisesti liittyvää asiaa, kuten välioviratkaisuja, tulisijojen valintaa sekä sijoittelua. Puhuimme myös erilaisten pintojen käsittelystä ja värien vaikutuksesta tunnelmaan sekä keittiöistä ja niiden toimivuudesta.Pääset katsomaan illan webinaarin alta.
20101_19875.jpg
Venäjä-projekti tulevaisuuteen
Rakentaja.fi-portaalin venäjän kielinen käännöstyö on tehty ja palvelua voidaan esitellä venäjänkielisille kumppaneille ja kuluttajille. Olemme tehneet projektin eteen tuhansia työtunteja, joten halusimme kumppaniyrityksiltä ohutta sitoutumista jatkoon. Vaadittua 20 yrityksen ryhmää ei tässä maailmantalouden tilanteessa kuitenkaan löytynyt, joten hanke odottaa maailman- ja Venäjän talouksien virkistymistä.Koska taustaselvitykset ja tekninen pohjatyö on kuitenkin tehty, voidaan asiaan palata tarvittaessa uudestaan tämän vuoden Syysseminaarin yhteydessä.Venäjänkieliset sivut
20153_42696.jpg
Lämmintä vettä mökille, talliin tai grillikatokseen
Oras Safira-mökkihana/vedenlämmitin -yhdistelmällä saa helposti lisää mukavuutta vapaa-aikaan. Jos mökille, kesäkeittiöön, grillikatokseen tai autotalliin tulee kiinteä kylmävesijohto ja sähkö, sinne on helppo järjestää myös tiskaus- tai käsienpesupiste Oras Safira mökkihanan avulla.Sekä hana että 5 litran vedenlämmitin tulevat yhdessä paketissa.Hanan virtaama on 5 litraa minuutissa.Asentaminen on helppoa – tarvitaan vain kylmävesiliitäntä ja sähkö.Saatavissa sekä pesuallas- että keittiöversiot: 1003F ja 1023F.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton