• Etusivu
  • Rakentaminen

Persoonallinen koti ainutlaatuisilla valinnoilla

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Kastelli-Talot Oy
Julkaistu 16.12.2020Päivitetty 11.02.2022
202012_67925.jpg

Oliko taas kirpeä pakkasaamu, kun lähdit aamukahvin juotuasi viemään lapsia päiväkotiin? Ajoitko taas tuon tyhjän tontin ohi, jonka tiedät olevan myynnissä? Katselitko haikeana tontille päin ja selitit lapsille, että tuonne olisi kiva rakentaa uusi koti. Mutta miten, milloin ja millä rahalla? Olet varmasti tutustunut monenlaisiin talopakettivaihtoehtoihin sekä internetin ihmeellisessä maailmassa, mutta myös varmasti jonkun tuttavasi taloprojektin myötä. Olisiko nyt sinun aikasi kokea tuo ainutlaatuinen projekti ja kohdata unelmasi.

Millaisena pakettina kotisi haluat?

Peruspakettina, täysin muuttovalmiina vai kenties jotain siltä väliltä?
Kaikki Kastellin talomallit on saatavissa peruspakettina, mutta etenkin viittä vaille valmis -vaihtoehto sopii heille jotka haluavat kotinsa muuten valmiina, mutta haluavat sisustaa itse.

Peruspaketti
Peruspaketin valitsevat yleensä he, jotka haluavat rakentaa kotinsa omatoimisesti, hyödyntäen talkooapua tai tuttua kirvesmiesporukkaa. Peruspaketin mukana saat selkeät ohjeet, laadukkaat materiaalit ja säästät lopullisissa kuluissa tekemällä itse.

Viittä vaille valmis
Useat haluavat talopaketin melko valmiina, mutta kuitenkin oman kädenjälkensä näkyviin, joten viittä vaille valmis -talopaketti on tällöin oikea valinta. Kastelli hoitaa kotisi vaativimmat vaiheet puolestasi ja sinulle jää vapaat kädet toteuttaa kotisi sisäpinnat, kiintokalusteet sekä kodinkoneet.

Muuttovalmis
Jos haluat kotisi täysin muuttovalmiina, valitse avaimet käteen -talopaketti. Tällöin rakennutat unelmakotisi joko valmiin talomallin pohjalta tai tarpeidesi mukaan muunnellen.

Yksilöllisyyttä persoonallisilla valinnoilla

Jokainen haluaa kodistaan persoonallisen, jossa oma tyyli ja elämä saavat näkyä. Kun olet löytänyt sinulle ja perheellesi sopivan talomallin, sitä on helppo muunnella toiveidesi ja tarpeidesi mukaan oman kastellikauppiaasi kanssa. Kodista saa erittäin yksilöllisen jo muutamilla muutoksilla.

  • Pohjaratkaisun voi kääntää sivu- tai pystysuunnassa tai voit puolipeilata osan pohjaratkaisusta.
  • Voit kasvattaa huoneiden kokoa siirtämällä seiniä tai yhdistämällä tiloja, vastaavasti koko taloa voidaan myös kasvattaa neilöitä lisäämällä.
  • Voit korottaa seiniä ja sisäkattoa tai suurentaa, lisätä tai vähentää ikkunoita toivomiisi suuntiin.
  • Päätä terassien sijainti ja koko ja lisää olohuoneesta ovi terassille.
  • Myös katon muodolla voi muuttaa kodin yleisilmettä.

Pienennä samalla hiilijalanjälkeäsi hankkimalla Kastelli Green™ -puutalo

Kastellin talomalleihin saa halutessaan luonnollisen puukuitueristeen, jonka myötä kotisi on aito ja ekologinen puutalo, jonka koko eristerakenne on puuta. Kastelli Green™ -talojen hyvä sisäilma muodostuu hengittävän rakenteen ansiosta. Kastelli Green™ -taloissa ilmansulku on höyryä läpäisevä Intello-höyrynsulkukangas.

Luonnollisessa puutalossa ilmankosteus pysyy tasaisena, joka on asumisviihtyvyyden kannalta merkittävää. Puutalon kosteutta tasaava rakenne pitää huoneilman kosteuden miellyttävällä tasolla ympäri vuoden. Kastelli Green™ -talot ovat aitoja puutaloja, joissa lämmöneristeet ja tuulensuojalevyt ovat puukuitua.

Luonnollinen puukuitu on äärimmäisen hyvä eristevaihtoehto myös allergiaperheelle!

Info

Info

Ekovilla-eristeellä saat hengittävän kodin

  • Ekovillan avulla kodistasi tulee lämmin ja hyvinvoiva.
  • Ekovillan avulla, kotisi saa hengittää tavalla, joka tasaa sisäilman kosteudenvaihtelua luonnollisesti.
  • Ekovilla on ekoteko eli se valmistetaan kierrätetystä puukuidusta, esimerkiksi lukemistasi sanomalehdistä. Puukuitueristeen valmistus ja käyttö hillitsevät ilmastonmuutosta, koska puutalo sitoo varastoimansa hiilen koko elinkaarensa ajan.

Tutustu lisää Kastelli GREEN™-rakenteeseen

Kastelli-Talot Oy
Rakentaminen
talopaketit
runko
rakennukset
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20194_57641.jpg
Talomallit tarjoavat vuosi vuodelta jotakin uutta
Kastelli on ollut jo vuosien ajan Suomen suosituin, arvostetuin ja ostetuin talomerkki. Menestyksen takana on jokaiselle asiakkaalle soveltuva toimituslaajuus, talomalliston muokattavuus asiakkaiden tarpeiden mukaan ja jatkuvasti kehittyvä laaja talomallisto. Kastellilla on markkinoiden laajin talomallisto, joka on helposti muokattavissa omien mieltymysten ja tarpeiden mukaan. Haluaisitko sinäkin liittyä tuhansien tyytyväisten Kastelli-talon omistajien joukkoon?
20196_58338.jpg
Mikä talopaketti vastaa tarpeisiisi?
Jokaisella on oma talounelmansa, jonka toivoo täyttävänsä jossakin vaiheessa elämää ja Kastelli tarjoaakin 20 erilaista talomallistoa täyttääkseen nämä tarpeet. Kastellin laajasta talomallistosta löytyy varmasti jokaiselle se tärkein ja kaunein - unelmakoti. Mietitäänpä siis, millaisen kokonaisratkaisun sinä haluaisit?
20212_68826.jpg
Uudet ja näyttävät rinnetalot hurmaavat
Kun perheen koko kasvaa tai muuttuu oleellisesti syystä tai toisesta, on kodin muunnuttava tarpeiden mukaan ilman muuttamistarvetta. Kastelli on tuonut markkinoille upeat uudet rinnetalomallit, jotka muuntuvat asukkaiden tarpeen mukaan myös paritaloiksi. On myös monia perheitä, joiden kodin yläkerrassa asuu lapsiperhe ja alakerrassa isovanhemmat.
20231_52454.jpg
Kiinnitä seinälevyyn jopa 40 kilon ripustuskuorma
Gyproc Habito® on markkinoiden kovin kipsilevy, joka kestää kulutusta ja tarjoaa aivan uudenlaista ripustamisen vapautta. Habitolla on helppo rakentaa sisäseiniä, jotka eivät pienistä kolhiinnu ja joihin voi ripustaa suoraan esimerkiksi keittiön kaapistot. Lisäksi kipsilevy on fiksu valinta ääneneristyksen ja paloturvallisuuden suhteen.
201510_44549.jpg
Tontista talosuunnitelmiin
Alussa oli vain rakentajaperhe, tontti ja toiveet, joiden konkretisoimiseksi sovittiin suunnitteluaika Kastellin kanssa. Toivelista tarkentui ja sai uusia toiveita ympärilleen Kastellin myyntipäällikkö Marja Jantusen haastatellessa rakentajaperhettä.Kun taustatiedot oli koottu, istuttiin starttipalaveriin hahmottelemaan mm. budjettia, aikataulua ja talomallia. Tilaa Kastelli-taloesite 2016Jätä yhteydenottopyyntö Kastelli-talosta
201911_61287.jpg
Joulu on lahjan aikaa
Vanha sanonta taitaa kuulua jotenkin niin, että "Kun foinikialaiset keksivät viinin ja egyptiläiset rahan, ei ole ollut vaikea miellyttää toista ihmistä". Totta varmasti, mutta onneksi ihmiskunta on kehittänyt myös muita elementtejä, kuten rakkauden, kohteliaisuuden, teatterin, kampaamon, Euroviisut, iltapäivälehdet ja Ferrarin. Kaikkien lahjojen äiti on tietysti joululahja, jonka käärepaperien ja nauhan väriä nyt pohdimme tässä vaimoni kanssa.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton