• Etusivu
  • Rakentaminen

Avara ja hukkaneliötön Kultaranta-mallisto yhdistää monien talotoiveet

Tutustu upeisiin talomalleihin

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Kastelli-Talot Oy
Julkaistu 20.01.2022Päivitetty 08.11.2023
20215_70723.jpg

Kultaranta-malliston on suunnitellut Kastellin mallistotiimi ja SAFA Eevamaria Timlin, ArkTimlin Oy.

Suomalaisten unelma asua luonnon lähellä on viime vuosina vain vahvistunut. Haave omasta kodista huokuu edelleen modernia, avaraa, mutta etenkin luonnonläheistä tunnelmaa. Kastelli toteuttikin monen haaveen tuomalla taannoin markkinoille uuden malliston nimeltään Kultaranta. Kultaranta-kotien innoitus kumpuaa suomalaisesta rantamaisemasta. Kultaranta-kodit ovat avaria ja niiden tilaratkaisuissa korostuvat ilmavat korkeat oleskelutilat.

Löytyisikö seuraavista talomalleista sinun unelmakotisi?

Oma koti halutaan suunnitella tarkkaan hyödyntäen kompakteja tilaratkaisuja, luonnonläheisyyttä, ekologisia materiaaleja sekä fiksuja säilytysratkaisuja. Asunnon ei tarvitse olla suuri, ollakseen paras mahdollinen omalle perheelle. Kukaan ei halua tuhlata kotinsa neliöitä hukkaneliöiksi, vaan kompakteilla tilaratkaisuilla saadaan asuntoon samanaikaisesti sekä tilantuntua, että järkeviä ja toimivia säilytysratkaisuja. Näissä suunnitelmissa sinua auttavat Kastellin asiantuntijat.

Kultaranta-kotiin on jokaisen hyvä tulla. Tutustu mallistoon ja löydä suosikkisi.
Kultaranta-kotiin on jokaisen hyvä tulla. Tutustu mallistoon ja löydä suosikkisi.

Kultaranta 100/114 on kompakti koti vaikka kakkosasunnoksi

Tämä talomalli on kompakti tilaratkaisuiltaan, mutta isojen ikkunapintojensa ansiosta valoisa ja pääset osaksi luontoa milloin tahansa. Kuvittele kuinka ihanaa olisi istahtaa kevätauringon sarastaessa kahvikupposen kera ruokapöytään ja nauttia luonnosta, kuin ollen osana sitä. Laajat ikkunapinnat ja hulppea katettu terassi kutsuvat luonnon ja näköalat oleskelutiloihin asti. Voitko kuvitella? Kompakti hukkaneliötön koti, jossa on peräti kolme upeaa makuuhuonetta.

Kultaranta 100/114 (4H, K, VH, KHH, WC, PE, S)
Kultaranta 100/114 (4H, K, VH, KHH, WC, PE, S)

Kultaranta 141/161 loistavalla pohjaratkaisulla

Yksikerroksinen uutuusmalli vastaa isommankin perheen tarpeisiin.Tämä talomalli on valon tyyssija, jonka kauneus ei piile pelkästään tyylikkäässä arkkitehtuurissa. Pohjaratkaisua voi kutsua loistavaksi, koska yhteen kerrokseen on saatu soljuvasti sijoitettua neljä makuuhuonetta, paljon säilytystilaa, apueteinen ja kätevä pantry eli ruokakomero.

Kultaranta 141/161 (4H, K, VH, KHH, 2WC, PKH, PE, S, TEKN)
https://www.kastelli.fi/fi/talomallisto/talomallit-omakotitalo/kultaranta/kultaranta-141-161/
Kultaranta 141/161 (4H, K, VH, KHH, 2WC, PKH, PE, S, TEKN)

Kultaranta 154/184 tarjoaa upean parvekealueen

Kultaranta-malliston ylväintä kaartia edustaa tyylipuhtaalla arkkitehtuurillaan varustettu koti, jossa sykähdyttävin yksityiskohta on yläkerran suojaisa parvekealue. Parvekealue on kuin kotisi toinen piha. Tässä kaksikerroskodissa on neljä makuuhuonetta, jotka halutessasi voidaan sijoittaa kaikki yläkertaan kodinhoitohuoneen ja saunan kanssa samaan tasoon. Alakerrassa on upea avara tila olohuoneen ja keittiön yhdistelmälle.

Kultaranta 154/184 (5H, K, 2VH, RUOKAKOMERO, KHH, 2WC, PE, S, TEKN)
https://www.kastelli.fi/fi/talomallisto/talomallit-omakotitalo/kultaranta/kultaranta-154-184/
Kultaranta 154/184 (5H, K, 2VH, RUOKAKOMERO, KHH, 2WC, PE, S, TEKN)

Kultaranta-mallisto oli ensiesittelyssä Naantalin Asuntomessuilla

Jokainen kaipaa luonnon rauhaa, ekologisuutta ja kauneutta. Kodin pitää olla tilavan tuntuinen, mutta silti kompakti kokonaisuus pienellekin tontille, ja ehkä vielä rantamaisemassa. Kastellin asuntomessukodin henkeäsalpaavan suuret ikkunapinnat häivyttävät saaristoluonnon ja oleskelutilojen välistä rajaa sykähdyttävällä tavalla. Tarkoin harkittu tilasuunnittelu mahdollistaa yhtäläisesti niin suuret maisemalliset ikkunapinnat kuin näkösuojaa ja yksityisyyttä asukkaille.

Sisustuksessa sekä pintamateriaaleissa on huomioitu Naantalin kaunis rakennusalue luontoineen. Vastuullinen rakentaminen näkyy sisustuksessa, joka suosii kotimaisia tuotteita ja kotimaista muotoilua. Esillä on runsaasti suomalaisten taiteilijoiden sekä puuseppien kädentaitoa.

Kultaranta 123/142
https://www.kastelli.fi/fi/talomallisto/talomallit-omakotitalo/kultaranta/kultaranta-123-142/
Kultaranta 123/142

Laaja, asunnosta lähes saumattomasti jatkuva terassi sekä viherkatolla kruunattu paviljonki venyttävät pohjolan kauniista kesäilloista nauttimista pitkälle syksyyn.

Kastellin asuntomessukodin henkeäsalpaavan suuret ikkunapinnat häivyttävät saaristoluonnon ja oleskelutilojen välistä rajaa sykähdyttävällä tavalla (kuvassa mallinnos Kultaranta-kodista).
Kastellin asuntomessukodin henkeäsalpaavan suuret ikkunapinnat häivyttävät saaristoluonnon ja oleskelutilojen välistä rajaa sykähdyttävällä tavalla (kuvassa mallinnos Kultaranta-kodista).

Lapsiperheelle ideaalin omakotitalon ja kesähuoneen lisäksi kohteeseen kuuluu kahden auton autokatos, pyöräkatos sekä varasto. Ympäristöään kunnioittavat rakennukset ovat puurunkoisia ja pystyverhoiltuja.

Naantalin Asuntomessuilla vuonna 2022 pääsi tutustumaan lähemmin Kultaranta-mallistoon. Kastellin Kultaranta-messutalon kohdenumero oli 11.

Tutustu talomalliin

Tutustu lisää Kastelliin Talovertailu.fi-sivustollamme

20222_73411.jpg
https://www.talovertailu.fi/?utm_source=www.rakentaja.fi&utm_medium=content&utm_campaign=partnership
Info

Info

Oletko jo kuullut Kastellin Kolmedee-palvelusta?

Kastellin uusi suunnittelutyökalu Kolmedee on nyt apunasi suunnitellessasi unelmiesi kotia. Jokainen muuttovalmis Kastelli-koti on yhtä yksilöllinen kuin asukkaansakin, joten herätä kotiunelmasi eloon ja inspiroidu suunnittelutyökalun parissa tietokoneella, tabletilla tai puhelimellasi.

  • Tee virtuaalikävely talomallin ympäri: Pääset tarkastelemaan ja pyörittelemään erityylisiä suosikkimalleja kolmiulotteisena sekä sisältä että ulkoa.
  • Fiilistele vapaasti: Kokeile ja makustele erilaisia tyyli- ja sisustusvalintoja talomallin ulko- ja sisätiloissa.
  • Tallenna ja jaa: Kaikki valinnat tehtyäsi voit tallentaa ne yhteenvedoksi ja lähettää sähköpostitse itsellesi tai perheesi toiselle makutuomarille.
  • Jätä tarjouspyyntö: Lähetä yhteenveto valinnoistasi lähimmälle Kastelli-kauppiaalle, jolloin sinulle voidaan laskea hintatarjous elämäsi kompromissittomasta kodista.
  • Ideoi rauhassa. Kastelli Kolmedee -suunnittelutyökalulla testailu ja oman räätälöidyn kotimallisi tallentaminen tai lähettäminen alueesi Kastelli-kauppiaalle ei velvoita sinua vielä mihinkään.

Kaikissa talomalleissa on lukemattomia muokkausmahdollisuuksia. Kolmedee -ohjelmaan on poimittu asiakkaiden yleisimpiä muokkausvalintoja, joilla pääset vauhtiin. Kysy lisää muokkaus-, väri- ja sisustusvaihtoehtoja lähimmältä Kastelli-kauppiaaltasi!

Kastelli-Talot Oy
Rakentaminen
talopaketit
runko
rakennukset
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20209_66807.jpg
Kaupunkimaisemaan sopiva hirsitalomallisto
Kastelli on ollut yli 25 vuotta Suomen ostetuin talomerkki. Jokaisella on oma talounelmansa, jonka toivoo täyttävänsä jossakin vaiheessa elämää ja Kastellin laajasta talomallistosta löytyy varmasti jokaiselle se tärkein ja kaunein - unelmakoti.
20194_57641.jpg
Talomallit tarjoavat vuosi vuodelta jotakin uutta
Kastelli on ollut jo vuosien ajan Suomen suosituin, arvostetuin ja ostetuin talomerkki. Menestyksen takana on jokaiselle asiakkaalle soveltuva toimituslaajuus, talomalliston muokattavuus asiakkaiden tarpeiden mukaan ja jatkuvasti kehittyvä laaja talomallisto. Kastellilla on markkinoiden laajin talomallisto, joka on helposti muokattavissa omien mieltymysten ja tarpeiden mukaan. Haluaisitko sinäkin liittyä tuhansien tyytyväisten Kastelli-talon omistajien joukkoon?
20195_57831.jpg
Kastellin uusi talokirja on ilmestynyt
Kastelli juhlii tänä vuonna 30-vuotisjuhlavuottaan ja on julkaissut nyt uuden talokirjan suosituista mallistoistaan. Kastelli on ollut 25 vuotta Suomen ostetuin talomerkki.
202012_67925.jpg
Persoonallinen koti ainutlaatuisilla valinnoilla
Oliko taas kirpeä pakkasaamu, kun lähdit aamukahvin juotuasi viemään lapsia päiväkotiin? Ajoitko taas tuon tyhjän tontin ohi, jonka tiedät olevan myynnissä? Katselitko haikeana tontille päin ja selitit lapsille, että tuonne olisi kiva rakentaa uusi koti. Mutta miten, milloin ja millä rahalla? Olet varmasti tutustunut monenlaisiin talopakettivaihtoehtoihin sekä internetin ihmeellisessä maailmassa, mutta myös varmasti jonkun tuttavasi taloprojektin myötä. Olisiko nyt sinun aikasi kokea tuo ainutlaatuinen projekti ja kohdata unelmasi.
20132_33926.jpg
Tulikiven uudessa Kide-takkauunissa on Figure-pinnoite
Tulikivi Figure -pinnoite on uudenlainen pintamateriaali tulisijoissa. Se mahdollistaa erilaiset, persoonalliset pintastruktuurit tulisijan pinnalla. Kide 2 -takkauunin pinta muodostuu nimensä mukaisesti kolmiulotteisesta kidekuvioinnista. Tulisijaa on saatavissa valkoisena sekä tummanharmaana.Lisätietoa Tulikivi-tulisijoista
20147_40367.jpg
Asuntomessuilla hyväntekeväisyyshuutokauppa
Asuntomessuilla Jyväskylässä alkoi tiistaina 29.7. hyväntekeväisyyshuutokauppa, jossa Remu Aaltosen sisustaman kohteen yläkerran kalusteet sekä kohteessa olevat valokuvanäyttelyn teokset huutokaupataan.Huutokaupan tuotto lahjoitetaan lyhentämättömänä Uusi Lastensairaala 2017 –hankkeelle.- Hoitolaitokset ja sairaalat ovat erityisasumisen muotoja. On luontevaa, että Asuntomessut yleishyödyllisenä osuuskuntana osallistuu myös lasten ja nuorten hyvinvoinnin ja terveyden parantamiseen. Huutokaupan avulla Asuntomessujen kävijät voivat osallistua tämän asumiseen osa-alueen tukemiseen, Suomen Asuntomessujen toimitusjohtaja Pasi Heiskanen kertoo.Kiinnostuitko? Voit tutustua huutokauppakohteisiin tästä.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton