• Etusivu
  • Rakentaminen

Talomallit tarjoavat vuosi vuodelta jotakin uutta

Katso tärpit unelmakodin hankintaan Kastellilta

Tiina PainokallioKaupallinen yhteistyö Kastelli-Talot Oy
Julkaistu 07.12.2022Päivitetty 11.12.2023
20194_57641.jpg

Kastellin kaikkiin talomalleihin saa halutessaan luonnollisen puukuitueristeen, jonka myötä koti on aito ja ekologinen puutalo, jonka koko eristerakenne on puuta.

Kastelli on ollut jo vuosien ajan Suomen suosituin, arvostetuin ja ostetuin talomerkki. Menestyksen takana on jokaiselle asiakkaalle soveltuva toimituslaajuus, talomalliston muokattavuus asiakkaiden tarpeiden mukaan ja jatkuvasti kehittyvä laaja talomallisto. Kastellilla on markkinoiden laajin talomallisto, joka on helposti muokattavissa omien mieltymysten ja tarpeiden mukaan. Haluaisitko sinäkin liittyä tuhansien tyytyväisten Kastelli-talon omistajien joukkoon?

Kastellin asiantuntijat auttavat sinua jo valinnasta lähtien, jolloin voitte katsoa yhdessä miten päin talo kannattaisi sijoittaa tontillenne. Voit poimia unelmiesi materiaalit Collection-sisustuskokonaisuudesta ja toteuttaa omat sisustusideasi laadukkailla merkkituotteilla. Tyylikkäät kiintokalusteet pääset valitsemaan Puustellin laajasta valikoimasta ja mikä parasta, saat asumisvalmiin kodin sisältä ja ulkoa.

Jos haluat kotisi muuttovalmiina, ettei tarvitse kuin kääriä astiat sanomalehtien suojiin ja tuoda ne turvallisesti uuteen keittiöösi, niin jätä rakentaminen ja teknisten ratkaisujen toteutus Kastellin ammattilaisille. Kastellin talomallisto laajenee koko ajan ja voit valita tarpeitasi vastaavan talon ja pohjaratkaisun usean mallin joukosta.

Info

Info

Muokkaa oma unelmakotisi Kastellin Kolmedee-suunnittelutyökalulla

Jokainen muuttovalmis koti on yhtä uniikki kuin asukkaansakin. Herätä kotiunelmasi eloon kätevässä maksuttomassa 3D-suunnitteluohjelmassa. Kastellin suunnittelutyökalu Kolmedee on apunasi suunnitellessasi unelmiesi kotia.

  • Tee virtuaalikävely talomallin ympäri: Pääset tarkastelemaan ja pyörittelemään erityylisiä suosikkimalleja kolmiulotteisena sekä sisältä että ulkoa.
  • Fiilistele vapaasti: Kokeile ja makustele erilaisia tyyli- ja sisustusvalintoja talomallin ulko- ja sisätiloissa.
  • Tallenna ja jaa: Kaikki valinnat tehtyäsi voit tallentaa ne yhteenvedoksi ja lähettää sähköpostitse itsellesi tai perheesi toiselle makutuomarille.
  • Jätä tarjouspyyntö: Lähetä yhteenveto valinnoistasi lähimmälle Kastelli-kauppiaalle, jolloin sinulle voidaan laskea hintatarjous elämäsi kompromissittomasta kodista.
  • Ideoi rauhassa. Kastelli Kolmedee -suunnittelutyökalulla testailu ja oman räätälöidyn kotimallisi tallentaminen tai lähettäminen alueesi Kastelli-kauppiaalle ei velvoita sinua vielä mihinkään.

Kaikissa talomalleissa on lukemattomia muokkausmahdollisuuksia. Kolmedee -ohjelmaan on poimittu asiakkaiden yleisimpiä muokkausvalintoja, joilla pääset vauhtiin. Kysy lisää muokkaus-, väri- ja sisustusvaihtoehtoja lähimmältä Kastelli-kauppiaaltasi

Kastellin asuntomessutalot ovat inspiroineet messukävijöitä jo vuosikymmenten ajan, tässä viimeisimmät:

Kuori-kodit ihastuttivat Tuusulassa vuonna 2020

Luonnollinen puutalo hengittävällä puukuidulla? - Kyllä kiitos! Tuusulan Asuntomessuilla pääsi vuonna 2020 näkemään ja kokemaan kaksi Kastellin Kuori-malliston taloa, jotka toteutettiin Kastelli Green™-rakenteella. Kastelli Green™-talot ovat aitoja puutaloja, joissa lämmöneristeet ja tuulensuojalevyt ovat puukuitua. Talojen hyvä sisäilma muodostuu hengittävän rakenteen ansiosta.

Lue lisää Kuori-mallistosta

3455_979569287_20206169525.jpg

Kaksikerroksinen Kuori 125/150. Tämän Kuori-talon tumma ulkokuori ja isot ikkunat sopivat täydellisesti yhteen sisätilojen sisustusvalintojen kanssa.

Veistos ja Plazia -kodit esiteltiin Lohjalla vuonna 2021

Kastelli esitteli Lohjan asuntomessuilla vuonna 2021 kaksi upeaa, modernia, ja avaraa kotia, Veistos- ja Plazia-messutalot. Veistos 163/195 -mallissa yhdistyivät kauniisti julkisivurappaus ja erilaiset puutehosteet, kun taas Plazia Järven sydän -kodissa korostui etenkin vaivaton muokattavuus.

Lohjan kaupunki laski asuntomessualueen talojen hiilijalanjäljen sekä hiilikädenjäljen. Käytössä oli ensimmäistä kertaa ympäristöministeriön päivitetty rakennuksen vähähiilisyyden arviointimenetelmä. Pienin rakennuksen hiilijalanjälki oli Kastellin Veistos-kodissa.

Kastellin Veistos-kodilla oli mittausten mukaan koko Lohjan messualueen pienin rakennuksen hiilijalanjäljen vertailuluku 11 kg CO2e/m2/a. Omakotitalon rakentamisessa käytetty hengittävä ja ekologinen Kastelli GreenTM-puukuiturakenne, ilmavesilämpöpumpun valinta lämmitysmuodoksi sekä laadukkaat ja kestävät materiaalit pienentävät kodin hiilijalanjälkeä tuntuvasti.

Molemmat vuoden 2021 messukohteet olivat arkkitehtuuriltaan skandinaavisen tyylikkäitä ja harmonisia. Kastellin sisustussuunnittelijoiden toteuttama sisustus huomioi niin nykyaikaisten asukkaiden tarpeet, kotimaisuuden kuin talojen arkkitehtuurin.

Lue lisää Veistos ja Plazia -kodeista.

Naantalin asuntomessuilla 2022 sykähdyttivät Aisti ja Kultaranta -kodit

Kesän 2022 asuntomessut järjestettiin Naantalin upealla Luonnonmaan saarella, aivan Muumien naapurissa. Messuilla pääsi tutustumaan Kastellin saaristomaiseman inspiroimaan Kastelli Kultaranta 123/142 -talomalliin ja Aisti 135/150 -hirsitalomalliin. Aisti 135/150 syntyi Hirsi-Kastellin Aisti-talomallista ja asukkaiden yksilöllisten toiveiden yhdistelmästä. Näin Aisti-kodin taloprojekti eteni Naantalissa.

Avariksi ja hukkaneliöttömiksi kodeiksi suunnitelluissa Kultaranta-kodeissa korostuivat toimivat ja helppokäyttöiset tilaratkaisut, ilmavat oleskelutilat sekä fiksusti suunnitellut säilytystilat. Laajat asunnosta lähes saumattomasti jatkuvat terassipinnat, niihin liitettävissä olevat kesähuoneet, katokset sekä fiksut pohjaratkaisut korostavat ammattitaitoista suunnittelua ja Kastellin varmaa ammattitaitoa rakentaa koti juuri sinun perheesi tarpeisiin.

Info

Info

Omilla valinnoilla räätälöit kodistasi yksilöllisen

Omassa kodissa pitää nykyään olla kompakteja tilaratkaisuja, luonnonläheisyyttä, ekologisia materiaaleja sekä fiksuja säilytysratkaisuja ‒ mutta miten se onnistuu? Asunnon ei tarvitse olla suuri, ollakseen paras mahdollinen omalle perheelle. Kukaan ei halua tuhlata kotinsa neliöitä hukkaneliöiksi, vaan kompakteilla tilaratkaisuilla saadaan asuntoon samanaikaisesti sekä tilantuntua, että järkeviä ja toimivia säilytysratkaisuja ekologisia materiaaleja hyödyntäen.

Pohjaratkaisun voi kääntää sivu- tai pystysuunnassa ja osan pohjasta voi myös puolipeilata. Huoneiden kokoa voidaan muuttaa seiniä siirtämällä tai tiloja yhdistämällä. Myös ikkunoita voidaan siirtää, poistaa tai lisätä haluamiisi ilmansuuntiin. Talon ulkonäköä voi muuttaa katon muodolla ja seiniä ja sisäkattoa korottamalla mahdollistetaan avaruuden tuntu kotiin. Terassit voidaan muokata haluamasi kokoisiksi ja olohuoneesta on mahdollisuus saada käynti terassille.

Kultaranta-kotia pääsi ihastelemaan kesällä 2022 Naantalin asuntomessuilla

Kultaranta-kotia pääsi ihastelemaan kesällä 2022 Naantalin asuntomessuilla

Kastellin kanssa sovittu hinta pitää ‒ hintaturvatakuu voimassa toistaiseksi

Poikkeuksellinen maailmantilanne ja kustannusten nousu ovat saattaneet monet yritykset ahdinkoon ja miettimään tulevaisuuttaan. Tämä näkyy väistämättä myös kuluttajille hintojen nousuna ja epävarmuutena erilaisten materiaalien saannissa. Kastelli-talot ovat ottaneet tilanteen vakavasti ja kaikki Kastelli-talojen kanssa tehdyt sopimukset pitävät.

Kastelli-talot tarjoavat uutuutena kodinrakentajille suojaa ikäviltä tilanteilta markkinoiden epävarmuuden vuoksi kattavalla hintaturvatakuulla. Hintaturvatakuu suojaa vaikeasti ennakoitavilta hintayllätyksiltä kodin rakentumisen aikana. Kastelli tarjoaa 25.8.2022 alkaen solmittuihin uusiin talokauppoihin hintaturvan, joka suojelee kodinrakentajia materiaalihintojen nousun varalta, taatakseen että sovittu kauppahinta pitää, kun talotoimitus tapahtuu vuoden 2023 loppuun mennessä. Hintaturvatakuu on voimassa toistaiseksi.

Vertaile talopakettien toimitusvaihtoehtoja ja valitse itsellesi sopivin valmiusaste. Muuttovalmis, Viittä vaille valmis tai omatoimirakentajan Peruspaketti, sinä päätät.

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

Antamasi tiedot välitetään artikkelissa mainitulle yritykselle jatkokäsittelyyn.

Kastelli-Talot Oy
Rakentaminen
runko
talopaketit
rakennukset
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20196_58338.jpg
Mikä talopaketti vastaa tarpeisiisi?
Jokaisella on oma talounelmansa, jonka toivoo täyttävänsä jossakin vaiheessa elämää ja Kastelli tarjoaakin 20 erilaista talomallistoa täyttääkseen nämä tarpeet. Kastellin laajasta talomallistosta löytyy varmasti jokaiselle se tärkein ja kaunein - unelmakoti. Mietitäänpä siis, millaisen kokonaisratkaisun sinä haluaisit?
202012_67925.jpg
Persoonallinen koti ainutlaatuisilla valinnoilla
Oliko taas kirpeä pakkasaamu, kun lähdit aamukahvin juotuasi viemään lapsia päiväkotiin? Ajoitko taas tuon tyhjän tontin ohi, jonka tiedät olevan myynnissä? Katselitko haikeana tontille päin ja selitit lapsille, että tuonne olisi kiva rakentaa uusi koti. Mutta miten, milloin ja millä rahalla? Olet varmasti tutustunut monenlaisiin talopakettivaihtoehtoihin sekä internetin ihmeellisessä maailmassa, mutta myös varmasti jonkun tuttavasi taloprojektin myötä. Olisiko nyt sinun aikasi kokea tuo ainutlaatuinen projekti ja kohdata unelmasi.
20222_77022.jpg
Muuttovalmis hirsikotimallisto Aisti sai jatkoa: tutustu myös hintaturvatakuuseen
Aisti-hirsikodeissa luonnonvalo tulvii suurten ikkunoiden ja läpi talon kulkevien avointen tilojen ansiosta vuodenaikaan katsomatta, tehden hirsikodista luonnonläheisen ja lämpöisän talon, jota voi kutsua kodiksi. Mallisto sai juuri kolme uutta talomallia lisää alati laajenevaan hirsitalomallistoon, tuoden markkinoille kompakteja ja luonnonympäristöön sulautuvia koteja jokaiseen makuun.Uutuutena Kastelli tarjoaa hintaturvaa uusille asiakkailleen muuttuneen maailmantilanteen vuoksi. Tästä lisää artikkelin lopussa.
202011_67531.jpg
Millaisen talopaketin sinä haluaisit kääreisiin?
On kirpakka talviaamu ja sinulla on vapaapäivä. Kuinka ihana olisikaan käpertyä sohvan nurkkaan kahvikupposen kanssa nauttimaan takkatulen lempeästä lämmöstä ja kurkistella lattiaan asti ulottuvista ikkunoista, millaisia taideteoksia se pakkasukko onkaan luonut taas öiseen aikaan terassille ja istutuksien päälle. Nyt eletään jännittävää joulun aikaa ja jokaisen toivelistat alkavat täyttyä erilaisista unelmista ja toiveista. Mitäpä jos puhuttaisiinkin tällä kertaa elämän mittaisesta toiveesta, sinun unelmakodistasi?Millainen talopaketti sinulle rakennettaisiin? Aloitetaanko haaveiden toteutus nyt?
20226_78663.jpg
Unelmakodista totta - valitse oikea kumppani elämäsi tärkeimmälle kotimatkalle
Oletko sinäkin jo siinä pisteessä talohaaveidesi kanssa, että kuva unelmakodista loistaa jo kirkkaana mielessä ja on aika käydä läpi erilaisia talopakettivaihtoehtoja? Talotehtaita ja mieluisia talomalleja löytyy lukematon määrä. Nyt olisi aika löytää omia tarpeita ja unelmia vastaava talo, jota voi täydestä sydämestä kutsua kodiksi. Kastelli on ollut ylivoimaisesti ostetuin talomerkki Suomessa, pitäen kärkisijaa valtakunnallisissa rakentajatutkimuksissa, jo vuodesta 1994. Kastelli-kotien arvostus kertoo rakentajien pitkäaikaisesta luottamuksesta sekä kestävästä tyytyväisyydestä Kastellin tuotteisiin ja palveluun.
20231_52454.jpg
Kiinnitä seinälevyyn jopa 40 kilon ripustuskuorma
Gyproc Habito® on markkinoiden kovin kipsilevy, joka kestää kulutusta ja tarjoaa aivan uudenlaista ripustamisen vapautta. Habitolla on helppo rakentaa sisäseiniä, jotka eivät pienistä kolhiinnu ja joihin voi ripustaa suoraan esimerkiksi keittiön kaapistot. Lisäksi kipsilevy on fiksu valinta ääneneristyksen ja paloturvallisuuden suhteen.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton