• Etusivu
  • Talo

Mistä materiaalista rakentaisit terassin?

Rakentajan toimitus
Päivitetty 12.05.2020
20205_64673.jpg

Terassien rakentaminen on alkanut tai alkamassa. Materiaaleja terassin rakentamiseen löytyy ja myös yhtä monta mielipidettä siitä, mikä on paras ratkaisu. On puuta, puun ja muovin sekoitetta, kiveä ja betonia.

Nyt pääset äänestämään suosikkiasi. Kulloinkin äänestyksen kärjessä oleva materiaali näkyy listan ylimpänä. Otetaan selvää, mistä suomalaiset rakentaisivat terassinsa. Kun olet antanut äänesi, päivitä sivu,ja näet uusimman listauksen.

Mikä on sinun suosikkisi?

Talo
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20164_46106.jpg
Minkä suihkun sinä valitset?
Tarvitsevatko kotinne suihku tai suihkutilat päivittämistä? Jotta huolettomia suihkuhetkiä riittäisi mahdollisimman moneksi vuodeksi, mieti hetki millainen suihku kotiisi sopii. Kuinka paljon miellyttävämpää onkaan suihkutella ylellisessä suihkukaapissa tai esimerkiksi suihkunurkassa kuin ikivanhan suihkuverhon takana.Suunnittelun lähtökohtana on hyvä muistaa vanha nyrkkisääntö: valitse niin iso suihku kuin tilaan suinkin mahtuu. Metri kertaa metri on ylellisyyttä, 80 x 80 senttinen riittävä ja 70 x 70 cm kannattaa ottaa silloin, kun tilaa on todella niukasti.Osta mieleisesi suihkuseinä tai -kaappi verkkokaupasta!
20077_5731.jpg
Kastelli Kotimessut 26.-29.7
Jo perinteiseksi muodostuneet Kastellin Kotimessut kutsuvat rakentajia jälleen heinäkuun lopulla 26.-29.7.2007. Tänä vuonna messujen teemana on "Energiatiivis koti". Suomen ostetuin talomerkki esittelee Kotimessuillaan reilut 20 messukohdetta ympäri Suomen.
20214_69933.jpg
Rakentaja.Fin toimisto muuttaa 13.4. - käyttö­katko sivullamme tiistaiaamuna
Toimistomme Porissa muuttaa uusiin tiloihin tiistaina 13.4. Palvelimien siirto aiheuttaa käyttökatkoksen sivustoillamme Rakentaja.fi, Omataloyhtiö.fi, Puutarha.net ja Rakentaja PRO. Sivustomme ovat sen vuoksi tiistaiaamuna pois käytöstä. Mutta älä huoli, yritämme hoitaa asian pikaisesti ja saada kaiken valmiiksi mahdollisimman nopeasti! Käyttökatko ei vaikuta Talovertailuun eikä Rakentaja.fi-verkkokauppaan, vaan ne palvelevat normaalisti.Voit lukea uudesta toimistostamme lisää tästä.
20146_39929.jpg
Loma-asuntomessut avaavat ovensa Kalajoella!
Kalajoen Loma-asuntomessujen 10 hehtaarin kokoinen alue koostuu kaikkiaan 28 erilaisesta kohteesta, joiden joukosta löytyy niin perinteistä loma-asuntoa kuin modernimpaakin huvilaa kaikilla herkuilla. Ainutlaatuinen, Kalajoen Hiekkasärkille rakennettu messualue on jaettu neljään erityyppiseen kortteliin.
202110_72946.jpg
Lasitettu terassi ei ole hukkatilaa - sisusta se oikein ja nauti vuoden ympäri
Lasitettu terassi toimii olohuoneen jatkeena ja tuo lisätilaa ruokailuhetkiin sekä illanviettoihin. Lasitus pitää lumen, vesisateen sekä siite- ja katupölyn loitolla ja suojaa myös terassin rakenteita sekä kalusteita. Terassi kannattaa lasittaa, sillä lasitettuna se ei ole hukkatilaa tai tavaransäilytysvarasto, vaan terassista voi nauttia jopa läpi koko talven. Riittää, kun hankkii terassille lämmittimen ja sisustaa sen kylmään vuodenaikaan sopivaksi. Lisää mukavuutta lasiterassille tuo myös Lumon terassimatto.
mies-suihkussa-oras
Suomalainen tuhlaa hampaita harjatessaan 19 litraa vettä
Käytät keskimäärin 19 litraa vettä mikäli jätät veden valumaan hampaiden harjaamisen ajaksi.Vedestä ei ole Suomessa pulaa – ainakaan toistaiseksi. Kulutammekin vettä huoletta: pelkkään hampaiden pesuun kuluu keskimäärin 19 litraa puhdasta juomavettä, jos veden jättää valumaan harjaamisen ajaksi. Vuodessa tämä tekee yhteensä 13,8 tuhatta litraa.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton