• Etusivu
  • Rakentaminen

Hinnan alennus, purku

Rakentajan toimitus
Julkaistu 28.01.2009
Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg

Jollei virheen oikaisu ei ole mahdollista tai myyjä ei suorita virheen oikaisua, ostaja saa

1. vaatia virhettä vastaavaa tai muuten kohtuullista hinnanalennusta
2. vaatia kaupanpurkua, jos virhe on olennainen

Ostajalla on oikeus saada palautettavalle kauppahinnalle korkolain 3 §:n 2 momentin mukaista korkoa kauppahinnan maksupäivästä lukien.

Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20209_66670.jpg
Moni-ilmeinen julkisivuvalaistus luo tunnelmaa ja lisää turvallisuutta
Perhe Tainio valitsi uuden hirsitalonsa julkisivun valaisuun monipuolisesti seinävalaisimia ja kattovalaistusta. Valaistus luotiin sekä epäsuoralla korostusvalaistuksella että suoralla yleisvalaistuksella. Valaistuksessa kiinnitettiin erityistä huomiota sisäänvedetyn sisäänkäynnin valaistukseen, sillä tumma hirsiseinä vaatii reilummin valoa kuin vaalea. Sähkötyöt hoiti rautaisella ammattitaidolla Ansioniemen Sähkö Oy.
20186_53663.jpg
NIBEn lämmitysratkaisut
NIBEn lämmitysratkaisut ovat Porin Asuntomessuilla esillä kahdeksassa kohteessa.Tule tutustumaan NIBE-lämmitysratkaisuihin kohteissa 1 Villa Luoto, 7 WinNovan Tähti, 11 Talo Luvia, 19 Villa Karhu, 24 As Oy Porin Villa Sun, 27 Solid House Kodit, 31 RTV-talo ja 32 Villa Hohde.Villa Luotoa lämmittää kaksi NIBE F1345 -maalämpöpumppua. WinNovan Tähdessä lämmityksestä huolehtii NIBE F2040 -ilma/vesilämpöpumppu, Talo Luviassapoistoilmalämpöpumppu NIBE F750 (lämmitys ja käyttövesi), Villa Karhussa poistoilmalämpöpumppu NIBE F470, As Oy Villa Sunissa kaksi kompaktia NIBE F470 -poistoilmalämpöpumppua, Solid House Kodeissa NIBE F1126 -maalämpöpumppu (lämmitys ja käyttövesi), RTV-talossa NIBE F1226 -maalämpöpumppu (lämmitys) ja Villa HohteessaNIBE POLAR -ilmavesilämpöpumppu (lämmitys).
Kivilaatoitusta puhdistetaan Kärcher-painepesurin sekä T 7 -terassipesurin avulla
Painepesurit ja lisävarusteet: täältä pesee
Vaikka puhdistaminen ja peseminen harvoin on suoranaista välineurheilua, on siitä huolimatta hyvistä lisävarusteista suuri apu paremman lopputuloksen aikaansaamiseksi.Nopeus sekä tehokkuus yhdistettynä hyvään lopputulokseen miellyttää ihan varmasti ja ihan kaikkia.
20072_3670.jpg
Terca -julkisivutiilet
Tiilestä on muurattu taloja jo vuosituhansien ajan. Aikojen kuluessa tiilenvalmistuksen tekniikka on kehittynyt, mutta kestävä tiili on säilyttänyt alkuperäiset ominaisuutensa ja luonteensa. Tiilen väri- ja pintavalikoima sen sijaan on kasvanut. Tiili on turvallinen materiaali: se ei pala eikä lahoa ja se kestää hyvin sekä kosteus- että lämpötilan vaihteluja. Muuratun julkisivun kauneus säilyy vuosikymmenestä toiseen ja ikääntyessäänkin tiiliseinä patinoituu kauniisti. Tiili sopii julkisivuksi lähes kaikkiin runkovaihtoehtoihin ja se sopeutuu myös muiden julkisivumateriaalien rinnalle osaksi julkisivua.Ilmaston nopea muutos tulee aiheuttamaan rakennusten julkisivuille merkittäviä rasituksia, esim. kosteudesta johtuvia. Poltetusta tiilestä muurattu julkisivu on ominaisuuksiltaan erinomainen ja tulevaisuudessa entistäkin arvostetumpi ratkaisu.
20081_8388.jpg
Keittiö tilana
Keittiön rooliKeittiö on kodin sydän. Hellan lämmössä on kotoisaa. Ystävät kokoontuvat ja valmistavat ruokaa yhdessä seurustellen. Avoimessa keittiössä äidin ei tarvitse olla yksin hääräämässä. Opiskelijaboksin keittokomerossa ympäripyörähtämällä yltää kaikkeen. Ja niin edelleen...Kiireisen sinkkumiehen tai –naisen keittiökoneiksi voivat riittää mikro ja punainen retro espressokeitin. Suurpiirteisessä suurperheessä valtavan ruokapöydän ääressä eletään elämää koko päivä; läksykirja saa muistotahran välipalavoileivästä, äiti surauttaa ompelukoneella uudet verhot – pöydällä leivotut pullat paistuvat uunissa, isä kirjaa läppäriin palaverimuistion, vieraita kestitään. Teknokeittiössä kokataan viimeisen-päälle vempaimilla katsellen huippukokin makumatkaa teräsjääkaapinovitelkkarista ja siemaillaan juuri oikeanasteisesti viinikaapissa säilytettyä punaviiniä. Hektisessä arjessa perheenjäsenet kohtaavat edes kerran päivässä päivällispöydässä. Keittiöllä on erilainen rooli eri kotien näyttämöillä.
20086_11391.jpg
Muuttovalmis Kastelli Economy
Kastellin Economy-mallisto on edullinen omakotitalomallisto, jonka saa muutto- eli sisustusvalmiina. Rakentaja lupaa, että budjetti ja muuttopäivä pitävät – siksi kotimainen uutuusmallisto on turvallinen vaihtoehto vaikka ensikodin rakentajalle. Varmuus budjetin pitävyydestä korostuu entisestään taloudellisesti epävarmoina aikoina.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton