• Etusivu
  • Talo

Charmia-keittiöt: 30 vuotta suomalaista laatua ja yksilöllistä suunnittelua

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Charmia Group Oy
Julkaistu 21.08.2023
20238_82829.jpg

(Kuva: Charmia)

Koti on paikka, jossa sydän on, ja sydän on keittiössä. Tämä ajatus on ohjannut suomalaista Charmia-keittiöitä jo vuodesta 1993, kun tarina alkoi Loimaan teollisuuskylästä. Tuolloin perustettiin yritys, jonka tavoitteena oli tarjota suomalaisiin koteihin laadukkaita kalusteovia.

Charmia-keittiöistä on vuosien varrella kasvanut tunnettu toimija, joka edustaa kotimaisuutta, paikallisuutta, yksilöllisyyttä ja kestävyyttä keittiökalusteissaan.

Kotimaisuus ja laatu käsi kädessä

Charmia-keittiöt on aina ollut takuu laadukkaasta kotimaisesta suunnittelusta ja tuotannosta. Nykyään Charmialla on oma iso tehdas Loimaalla, jossa valmistetaan kaikki kalusterungot. Kalusteiden valmistuksessa käytetään kotimaista Koskisen Oy:n lastulevyä. Myös muut osat, kuten ovet, tasot ja altaat, ovat kotimaisten tavarantoimittajien tuotteita.

Tämä kotimainen lähestymistapa varmistaa tuotteiden laadun ja kestävyyden sekä tukee kotimaista työllisyyttä.

(Kuva: Charmia)
(Kuva: Charmia)

Paikallisuus ja yksilöllinen suunnittelu

Charmia-kauppiaat ovat itsenäisiä paikallisia perheyrittäjiä, jotka takaavat toimivan palvelukokemuksen asiakkaalle aina suunnittelusta mittaukseen ja toimitukseen saakka. Charmia panostaa henkilökohtaiseen palveluun ja suunnitteluun, sillä jokainen koti ja keittiö on uniikki.

Suunnittelijat auttavat kartoittamaan tarkasti tarpeet, esittelevät eri vaihtoehtoja ja käytännöllisyyksiä sekä luovat veloituksetta suunnitelman ja kokonaisvaltaisen ehdotuksen. Yksilöllinen mittatilaustyö on helppoa, kun tuotekehitys ja suunnittelu ovat Charmian omassa hallinnassa.

(Kuva: Charmia)
(Kuva: Charmia)

Kestävyyttä ja vastuullisuutta

Charmia-keittiöt sitoutuu kestävään tuotantoon ja ympäristöystävällisiin käytäntöihin. Kalustelevyt leikataan millintarkasti, mikä minimoi hukkakappaleet ja tekee tuotannosta ympäristöystävällistä. Lisäksi hukkapalat ja purut hyödynnetään energiana paikallisessa toiminnassa, sillä niillä lämmitetään loimaalaisen hunajayhtymän tiloja.

Charmian sitoutuminen vastuullisuuteen ja kestävyyteen heijastuu niin valmistusprosessiin kuin lopullisiin tuotteisiin.

(Kuva: Charmia)
(Kuva: Charmia)

Charmia-keittiöt – unelmiesi keittiö kotimaisesti

Jos olet suunnittelemassa keittiöremonttia tai uutta keittiötä, Charmia-keittiöt tarjoavat sinulle paitsi laadukkaan ja kestävän ratkaisun, myös yksilöllisen suunnittelupalvelun. Voit tutustua Charmian laajaan ideakuvastoon sivustolla ja varata ajan keittiösuunnitteluun helposti verkossa. Charmia-keittiöt on ylpeä suomalaisesta alkuperästään ja tarjoaa kestäviä, kauniita ja yksilöllisiä keittiöratkaisuja suomalaisten koteihin.

Ota askel kohti unelmiesi keittiötä ja lataa Charmian ideakuvasto täältä tai varaa aika keittiösuunnitteluun täältä. Tervetuloa Charmia-keittiöiden maailmaan, missä kotimaisuus ja laatutietoisuus yhdistyvät ainutlaatuiseksi keittiökokemukseksi.

(Kuva: Charmia)
(Kuva: Charmia)
Charmia Group Oy
Talo
keittiö
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20221_76699.jpg
Mitä kotimaisuus, paikallisuus, yksilöllisyys ja kestävyys tarkoittavat keittiökalusteissa?
Onko keittiöremontti tai uuden hankinta mielessä ja ajankohtaista? Ovatko kotimaisuus, paikallisuus, yksilöllisyys ja kestävyys sinulle tärkeitä arvoja? Charmia keittiöt on suomalainen perheyhtiö, jonka keittiökalusteet edustavat kaikkea edellä mainittua. Keittiö on kodin sydän, jolloin kaikkien jokapäiväisessä käytössä olevien keittiökalusteiden materiaalivalinnan merkitys korostuu.Mitä kotimainen, paikallinen, yksilöllinen ja kestävä Charmia keittiö tarkoittaa käytännössä? Se selviää tästä artikkelista.
20222_77068.jpg
Miten päästä keittiöremontissa alkuun?
Monella voi tulla mieleen keittiössä ruokaa tehdessä ja ruokaillessa, että nykyinen keittiö ei vastaa omia tarpeita tai keittiö kaipaisi muuten vain uutta ilmettä. Miten siis päästä alkuun keittiöremontissa, etenkin kun huomioitavia asioita on paljon?Tässä artikkelissa käymme läpi mitä asioita kannattaa ottaa huomioon ja miten saada keittiöremontti ja keittiösuunnittelu alulle – tai onhan se jo alussa, kun on alettu miettimään ylipäätään remonttia!
20224_77638.jpg
Yksi kalustetoimittaja, monta eri ilmettä - katso esimerkit!
Keittiöremontin ei ole pakko tarkoittaa uutta valkoista, rosterista tai mustaa pelkistettyä keittiötä, vaan värikkäät ja entistä persoonallisemmat keittiöt valloittavat. Katso vaikkapa alla esitellyt keittiöratkaisut – keittiö voi hurmata myös väreillään, persoonallisuudellaan ja yksityiskohdillaan.
20194_57130.jpg
Onko aika päivittää vanha talotuuletin? - tutustu ratkaisuihin
Talotuuletin on erityisesti 80- ja 90-luvulla rakennetuissa taloissa käytetty poistoilmalaite, jolla toteutetaan asunnon koneellinen poistoilmanvaihto. Käytännössä se on puhaltimella varustettu liesikupu, johon on yhdistetty poistoilmakanava esim. kylpyhuoneesta. Se poistaa ilmaa liesikuvun kautta keittiöstä sekä asunnon muista tiloista. Korvaava ulkoilma virtaa asuntoon ulkoseinissä sijaitsevista raitisilmaventtiileistä.
20229_79467.jpg
Led-valaistuksen suunnittelu on tärkeää - miksi?
Valaistussuunnittelu on yksi tärkeimmistä osa-alueista, kun suunnitellaan kodin remonttia tai rakentamista, eikä sitä ole järkevää jättää viime hetkeen. Harva onnistuu valaistuksen ostamisessa vain menemällä (verkko)kauppaan ja kasaamalla kärryn täyteen lamppuja ja valaisimia.Tässä artikkelissa kerrotaan, mitä valaistussuunnittelussa kannattaa huomioida, ja mitä hyötyä valaistussuunnittelusta on.
20187_54072.jpg
Aamiaiskaappi tuo kätevää toiminnallisuutta keittiöön
Aamiaiskaappi on se yksittäinen ominaisuus, jota harkitsee varmasti jokainen tänä päivänä keittiötään uusiva rakentaja tai remontoija. Aamiaiskaapista on puhuttu jo useamman vuoden, eikä suosiossa näy laskua. Eikä ihme, sillä aamiaiskaappi tuo kätevää toiminnallisuutta keittiöön.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton