• Etusivu
  • Talo

Värikäs ja persoonallinen keittiö, joka hurmaa yksityiskohdillaan – tutustu esimerkkeihin!

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Charmia Group Oy
Päivitetty 16.11.2023
20224_77638.jpg

Keittiöremontin ei ole pakko tarkoittaa uutta valkoista, rosterista tai mustaa pelkistettyä keittiötä, vaan värikkäät ja entistä persoonallisemmat keittiöt valloittavat. Katso vaikkapa alla esitellyt keittiöratkaisut – keittiö voi hurmata myös väreillään, persoonallisuudellaan ja yksityiskohdillaan.

Mustikansininen unelma uudessa omakotitalossa

Arkkitehtonisen selkeälinjaiseen moderniin keittiöön saatiin runsaasti lasku- ja säilytystilaa mittavan niemekkeen avulla. Se kätkee sisäänsä myös liesitason ja uunin sekä keittotasoon integroidun liesituulettimen. Näin yläkaappeja tai tuuletinta ei tarvita lieden yläpuolella.

Ikkunaseinän herkullisen mustikansininen kaapisto yhdistyy kauniisti lämpimän kodikkaaseen tammen sävyyn niemekkeessä. Keittiön kaikki alakaapit haluttiin vedettäviksi laatikoiksi niiden helpomman käytettävyyden vuoksi. Mustikansininen kaapisto sisältää myös toiveena olleen, tänä päivänä erittäin suositun aamiaiskaapin.

20224_77634.jpg

Charmia taipuu niin omien toiveidesi kuin olosuhteidenkin vaatimusten mukaan

Luovalla tilankäytöllä saatiin reilusti lisää lasku- ja säilytystilaa keittiöön pienessä 26 neliön yksiössä! Aiemmista projekteista entuudestaan tutun keittiösuunnittelijan kanssa yhteistyö sujui helposti, vaikka keittiön kaareva seinä toi suunnitteluun lisähaastetta. Pienen asunnon jokainen neliö saatiin oivaltavasti hyötykäyttöön.

Kaikkien kodinkoneiden integrointi kalusteisiin luo asuntoon rauhallista selkeyttä. Opaalinväriset kaapistojen ovet keittiössä ja eteisessä sointuvat kauniisti 30-luvun funkkistalon henkeen, antaen koko asunnolle hillityn tyylikkään yleisilmeen.

20224_77636.jpg

Ranskalaisen bistron tunnelmaa omassa keittiössä

Rivitalon valkoinen peruskeittiö vaihtui keittiöremontissa persoonallisen erilaiseen ja tumman tunnelmalliseen keittiöön. Alkuperäiset, rouhean rosoiset ja siistit tiiliseinät kaivettiin esiin ja jätettiin näkyviin toiveiden mukaisesti mahdollisimman laajalti.

Todellisten säilytystarpeiden tarkka etukäteisharkinta mahdollisti toiveissa olleen yläkaapeista luopumisen. Alakaappien isoihin vetolaatikoihin mahtuu kaikki tarpeellinen ja ne ovat kätevästi käytettävissä. Mattamusta keittiökaapisto yhdessä lämpimän tiilenpunaisten seinien kanssa luo tähän keittiöön aivan oman jäljittelemättömän tunnelmansa.

20224_77635.jpg

Sammaleenvihreä tuo palasen luontoa sisälle

Tämän uudiskohteen keittiösuunnittelun lähtökohtana oli saada riittävät lasku- ja säilytystilat ison perheen tarpeisiin. Runsas ja yhtenäinen laskutila tekee kaikesta ruuanlaitosta ja leipomisesta helpompaa.

Keittiökaapistojen ryhmittelyn selkeys tuo levollisuutta koko keittiöön, harkittuja yksityiskohtia unohtamatta. Kompakti aamiaiskaappi esiin liukuvine hyllymekanismeineen pitää keittiön yleisilmeen siistinä. Ikkunan lähelle sijoitetuilla vesipisteellä ja liesitasolla on mukava puuhastella, kun samalla voi ihastella luontoa.

20224_77637.jpg

Yksi kalustetoimittaja, monta eri ilmettä

Charmian valikoimista löydät tyylit niin retrosta moderniin kuin kaikki siltä väliltä. Lisää kutkuttavia keittiöunelmia ja toteutuneita toiveita löydät sivuiltamme. Anna unelmillesi siivet ja varaa Charmialle maksuton suunnittelukäynti, niin lopputulos hurmaa sinut!

Info

Info

Miksi kannattaa hyödyntää suunnittelukäynti myymälässä?

  • Sinun ei tarvitse tietää kaikkea mitä keittiöremonttiin liittyy, vaan työkseen keittiösuunnittelua ja keittiöremontteja käsittelevät alan ammattilaiset osaavat kysyä oikeat kysymykset heti alusta alkaen
  • Jos olet jo pidemmällä keittiösuunnittelussa, voit tutustua erilaisiin toteutusvaihtoehtoihin ja hyödyntää ideoita ja ajatuksia vapaasti
  • Tapaaminen ei sido sinua mihinkään eikä perääsi soitella, vaan saat hyödyntää saamaasi apua velvoitteetta
  • Saat uudesta keittiöstä ja muista kalusteista mitta- ja 3D-kuvat, joita voit vapaasti käyttää
  • Saat myös tietoa koko keittiöremontin prosessista suunnittelusta toteutukseen
Charmia Group Oy
Talo
keittiö
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20221_76699.jpg
Mitä kotimaisuus, paikallisuus, yksilöllisyys ja kestävyys tarkoittavat keittiökalusteissa?
Onko keittiöremontti tai uuden hankinta mielessä ja ajankohtaista? Ovatko kotimaisuus, paikallisuus, yksilöllisyys ja kestävyys sinulle tärkeitä arvoja? Charmia keittiöt on suomalainen perheyhtiö, jonka keittiökalusteet edustavat kaikkea edellä mainittua. Keittiö on kodin sydän, jolloin kaikkien jokapäiväisessä käytössä olevien keittiökalusteiden materiaalivalinnan merkitys korostuu.Mitä kotimainen, paikallinen, yksilöllinen ja kestävä Charmia keittiö tarkoittaa käytännössä? Se selviää tästä artikkelista.
20222_77068.jpg
Miten päästä keittiöremontissa alkuun?
Monella voi tulla mieleen keittiössä ruokaa tehdessä ja ruokaillessa, että nykyinen keittiö ei vastaa omia tarpeita tai keittiö kaipaisi muuten vain uutta ilmettä. Miten siis päästä alkuun keittiöremontissa, etenkin kun huomioitavia asioita on paljon?Tässä artikkelissa käymme läpi mitä asioita kannattaa ottaa huomioon ja miten saada keittiöremontti ja keittiösuunnittelu alulle – tai onhan se jo alussa, kun on alettu miettimään ylipäätään remonttia!
20224_77928.jpg
Tyyliä eri tarpeisiin ja jokaiseen keittiöön - löydä omasi!
Keittiöremontti edessä, mutta mitä väriä keittiöön? Musta ja valkoinen ovat keittiöratkaisuissa usein ominaisia tyylistään tarkoille, mutta samalla ne ovat varma valinta moneen makuun myös silloin kun keittiöön halutaan ajatonta ja toimivaa ilmettä. Oli kyse sitten keittiökalusteet kuten keittiösaareke, aamiaiskaappi tai vaikkapa liesituuletin, joskus perinteikkään rakennuksen henki itsessään vaatii täysin toisenlaista tyylikkyyttä keittiönsä toteutukseen. Tutustu vaikkapa alla esiteltyihin kolmeen, keskenään hyvinkin erilaiseen Charmia-keittiöön.
20194_57130.jpg
Onko aika päivittää vanha talotuuletin? - tutustu ratkaisuihin
Talotuuletin on erityisesti 80- ja 90-luvulla rakennetuissa taloissa käytetty poistoilmalaite, jolla toteutetaan asunnon koneellinen poistoilmanvaihto. Käytännössä se on puhaltimella varustettu liesikupu, johon on yhdistetty poistoilmakanava esim. kylpyhuoneesta. Se poistaa ilmaa liesikuvun kautta keittiöstä sekä asunnon muista tiloista. Korvaava ulkoilma virtaa asuntoon ulkoseinissä sijaitsevista raitisilmaventtiileistä.
20229_79467.jpg
Led-valaistuksen suunnittelu on tärkeää - miksi?
Valaistussuunnittelu on yksi tärkeimmistä osa-alueista, kun suunnitellaan kodin remonttia tai rakentamista, eikä sitä ole järkevää jättää viime hetkeen. Harva onnistuu valaistuksen ostamisessa vain menemällä (verkko)kauppaan ja kasaamalla kärryn täyteen lamppuja ja valaisimia.Tässä artikkelissa kerrotaan, mitä valaistussuunnittelussa kannattaa huomioida, ja mitä hyötyä valaistussuunnittelusta on.
20187_54072.jpg
Aamiaiskaappi tuo kätevää toiminnallisuutta keittiöön
Aamiaiskaappi on se yksittäinen ominaisuus, jota harkitsee varmasti jokainen tänä päivänä keittiötään uusiva rakentaja tai remontoija. Aamiaiskaapista on puhuttu jo useamman vuoden, eikä suosiossa näy laskua. Eikä ihme, sillä aamiaiskaappi tuo kätevää toiminnallisuutta keittiöön.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton