• Etusivu
  • Varusteet

Valitse monikäyttöinen akkuporakone helppoon työskentelyyn

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Robert Bosch Oy / Työkalut
Päivitetty 11.02.2022
20222_76889.jpg

Yksi tärkeimmistä ja useimmin käytetyistä kodin sähkötyökaluista lienee akkuporakone. Lähes kaikki kiinnitykset vaativat aina ruuvaamista sekä tarvittaessa myös esiporauksen. Kun työkalulaatikosta löytyy helppokäyttöinen ja kompakti akkuporakone, hoituvat kiinnitykset sujuvasti joka tilanteessa.

Hyvällä akkuporakoneella onnistut

Uudet Bosch EasyDrill 18V-40 ja EasyImpact 18V-40 ovat luotettavia työkaluja aloittelijoille ja tee-se-itse-tekijöille satunnaisiin ruuvaus- ja poraustehtäviin. Drill-malli soveltuu puun, metallin, laattojen ja muovin työstöön, kun taas Impact-mallissa on myös iskutoiminto kivimateriaalien porauksiin.

Tyypillisiä käyttökohteita ovat esimerkiksi kokoonpanotyöt, kuten huonekalujen tai hyllyjen, verhokiskojen tai kukkasäleiköiden kiinnitykset joko parvekkeella tai puutarhassa.

Käytettävien ruuvien enimmäishalkaisijat ovat 8 mm. Suurimmat poraushalkaisijat ovat 13 mm teräksessä tai kivimateriaaleissa ja 30 mm puussa. Porat ja ruuvauskärjet voidaan vaihtaa nopeasti ja helposti 13 mm:n avaimettoman pikaistukan ansiosta.

Molemmat akkuporakoneet ovat lyhyempiä ja siksi kompaktimpia kuin muut saatavilla olevat mallit. Ne sopivat hyvin käteen kevyen painon ja pehmeän otteen ansiosta. Akkuporakoneissa on 20 vääntömomenttiasetusta ja kaksinopeuksinen vaihteisto, joka tarjoaa aina maksimaalisen suorituskyvyn ja nopeuden jokaiseen käyttötarkoitukseen.

Kiinnitätkö tiiliseinään – valitse akkuiskuporakone

Akkukäyttöinen EasyImpact 18V-40 -iskuporakone on monipuolinen työkalu mitä erilaisimpiin poraus- ja kiinnitystöihin. Kuten EasyDrill 18V-40 -mallissa, on myös tässä 2-portainen vaihteisto, jossa hidas ykkösvaihde sopii ruuvaukseen ja suurten reikien poraukseen, kun taas kakkosvaihde soveltuu pienten reikien nopeaan poraukseen.

Tarvittavan vääntömomentin voi valita kätevästi valintarenkaalla käsiteltävän materiaalin mukaan. Asetettu maksimiasetus takaa optimaalisen tehon.

Ergonomisen rungon ja sisäänrakennettujen LED-valojen ansiosta työskentely sujuu mukavasti myös huonosti valaistuilla alueilla. Tämä laite on oikea valinta, kun työkohteena on myös tiili- tai harkkoseinä kiinnitykset.

20222_76888.jpg

Miksi Power For All -akkujärjestelmä?

Työt etenevät sujuvasti, kun sama akku sopii myös muihin POWER FOR ALL -akkujärjestelmää käyttäviin työkaluihin. Boschin 18 V:n Power For All -akkun voit vaihtaa nopeasti ja helposti työkalusta toiseen.

18V Power for All -järjestelmä kattaa tällä hetkellä noin 40 tee-se-itse-, puutarha- ja kodinkonetta ja se ulottuu jopa Boschin valikoiman ulkopuolelle lisätuotemerkkien välisen Power for Alliancen kumppaneilla.

Kaikkia työkaluja poravasarasta ruohonleikkuriin ja jopa pölynimuriin voidaan käyttää samalla 18 V litium-akulla ja yhdellä laturilla. Tämä säästää tilaa ja rahaa sekä suojelee ympäristöä.

20222_76886.jpg
Robert Bosch Oy / Työkalut
Varusteet
työkalut
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

Bosch akkupumppu
Uusi akkukäyttöinen painepumppu helpottaa ilmaamista huomattavasti
Pian on jälleen renkaiden vaihdon aika. Asennuksen yhteydessä on myös aina tarpeen tarkistaa rengaspaineet. Kätevä akkukäyttöinen ilmapumppu tekee renkaiden paineen säädöstä tarkkaa ja nopeaa. Kompakti laite on ihanteellinen niin auton-, moottoripyörän- kuin polkupyörän renkaiden paineistamiseen. Lisäksi se on erinomainen apuväline eri urheilulajien pallojen täyttämiseen.
20213_69015.jpg
Tällä laitteella helpotat porausta puuhun ja metalliin
Lukuisissa erilaisissa kiinnityksissä tarvitaan poraamista, jolla tehdään reikä kappaleeseen kiinnikettä varten. Haasteeksi muodostuu usein reiän poraaminen tarkasti kohtisuoraan juuri oikeaan kohtaan. Työstettävän kappaleen muoto voi myös olla sellainen, että sen paikallaan pitäminen porauksen ajan on hankalaa tai jopa mahdotonta. Pöytäporakone helpottaa tätä työtä huomattavasti tehden reiän poraamisesta turvallista, tarkkaa ja nopeaa.
20164_46151.jpg
Tällä työkalulla selviydyt jokaisesta haasteesta!
Rakennus- ja remontointipuuhissa tarvitaan useita eri työkaluja. Monelle on tuttu tilanne, jossa työkalupakki on täynnä tavaraa ja silti kyseinen työkalu puuttuu. Mitäpä jos tarvitsisit vain yhden sähkötyökalun, jolla hommat hoituisivat nopeasti ja kätevästi vain tarvikepäätä vaihtamalla?
20219_72709.jpg
Työkalutesti: akkurunkonaulaimen iskuvoima yllätti
HiKOKI-akkutyökalutesti / Akkurunkonaulain / Roope Naasko
20216_70969.jpg
Dronet yleistyvät rakennusalalla, mutta haasteita on vielä liuta
Rakennusalalla käyttökohteita riittää, mutta yritysten ei välttämättä kannata ottaa koko drone-toimintaa omalle kontolleen.
20236_82264.jpg
Huonosti toimivan imurin tunnistaa hajusta
Sisäilman laadulla on suuri vaikutus kotona. Laadukkaan sisäilman tunnistaa raikkaasta tuoksusta, eikä kotona tarvitse silloin tuulettaa tunkkaisen ilman takia.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton