• Etusivu
  • LVI

Vaillant panostaa Suomeen

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Vaillant A/S
Julkaistu 20.09.2021Päivitetty 25.10.2021
20219_72580.jpg

Ilmastolle aiheutuvat haittavaikutukset pienenevät Vaillantin lämpöpumpuissa käytettävällä orgaanisella kylmäaineella 700-kertaisesti verrattuna yleisesti käytettyyn kylmäaineeseen – 2088 kg:sta enintään 3 kg:aan vapautunutta hiilidioksidia. Vaillantin lämpöpumput ovat kuitenkin tehokkaita jopa -25 °C saakka.

147 vuoden ajan on Vaillant ollut asuntojen lämmitysratkaisujen edelläkävijä. Muun muassa keskuslämmitys ja seinäkiinnitteiset kaasulämmittimet ovat Vaillantin keksintöjä. Tänä päivänä Vaillant on ilmastoystävällisten lämmitysratkaisujen eturintamalla, ja hiilidioksidipäästöjä huomattavasti vähentävän orgaanisen kylmäaineen puolestapuhuja. Vaillant on menestyvä yritys, jolla on 14 000 työntekijää ja vientiä 60 maahan.

Alhainen ympäristökuormitus

Vaillant tarjoaa maailmanlaajuisesti asiakkailleen ympäristöystävällisiä ja energiaa säästäviä lämmitys- ja ilmanvaihtojärjestelmiä, jotka perustuvat pääasiassa uusiutuviin energialähteisiin. Vaillant käyttää edelläkävijänä orgaanista kylmäainetta lämpöpumpuissaan.

Vaillant ja Suomi samoilla linjoilla

Ainutlaatuinen tuotevalikoima ja kattava palvelusopimus on sovitettu hyvin Suomen markkinoille.
Vaillant on ollut vuosikymmenien ajan markkinajohtaja eurooppalaisten asuntojen lämmitysratkaisuissa kaasukattiloillaan ja lämpöpumpuillaan. Suomessa on ympäristöystävällisten lämmitysratkaisujen kysyntä noussut, mikä on johtanut Vaillantin toiminnan kasvuun Suomessa.

Hiljainen ja uskomattoman tehokas

Aiemmin lämpöpumput on mielletty meluisiksi, mutta nykyaikaiset Vaillantin lämpöpumput ovat niin hiljaisia, että niiden tuskin huomaa olevan käynnissä.

Uuden sukupolven lämpöpumppuja on helppo käyttää, ja esimerkiksi niihin liittyvällä sensoNET kauko-ohjausjärjestelmällä on mahdollista säätää sisäilman ja käyttöveden lämpötilaa missä ja milloin tahansa.

202110_72949.jpg

Vaillantin uudet ympäristöystävälliset lämpöpumput ovat uskomattoman tehokkaita ja kuuluvat luokkansa parhaimpiin. Vaillantin lämpöpumput pystyvät hyödyntämään uusiutuvan energian täysimääräisesti, ja tuottamaan jopa 75 asteen menoveden lämpötilan sekä toimimaan tehokkaasti jopa -25 celsiusasteen ulkoilmalämpötilassa. Paras mahdollinen energiatehokkuus takaa myös kuuman käyttöveden, ja kun energia on käytetty täysimääräisesti, säästetään automaattisesti lämmityskuluissa.

20219_72581.jpg

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

Antamasi tiedot välitetään artikkelissa mainitulle yritykselle jatkokäsittelyyn.

Vaillant A/S
LVI
lämmitys
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20211_68248.jpg
Miten valita oikein markkinoilla olevista lukuisista lämpöpumpuista?
Oikean lämmitysjärjestelmän valinta on tärkeä päätös, jolla on pitkäaikaiset taloudelliset ja asumismukavuuteen liittyvät vaikutukset. Teknologia ja kehitystyö menevät jatkuvasti eteenpäin, ja markkinoilla olevien erilaisten tuotteiden lukumäärä on korkea. Tämä tarkoittaa, että tavalliselta kuluttajalta vaaditaan huomattava panostus taustatyön tekemiseen ja oman asiantuntemuksen kartuttamiseen, jotta voi olla varma, että valitsee oikean tuotteen.
20212_68464.jpg
Sään vaihdellessa säädä kotisi lämpötilaa suoraan mobiililaitteestasi
Olosuhteet voivat vaihdella ulkona, mutta kotona olosuhteiden halutaan olla vakaat. Hyödynnä siis käyttäjäystävällisen mobiilisovelluksen ohjausta kotisi lämmityksessä ja lämpötilan hallinnassa suoraan mobiililaitteestasi sijainnistasi riippumatta. Etäohjaus mahdollistaa optimaalisen sisäilman lämpötilan jatkuvasti olosuhteista riippumatta.
20212_68727.jpg
Miten voi alentaa sekä lämmityskuluja että ympäristö­kuormitusta?
Vanhan öljylämmitysjärjestelmän vaihtaminen ympäristöystävällisempään ratkaisuun voi säästää suuriakin summia lämmityskuluissa. Samanaikaisesti voi omaan asumiseen liittyvillä ratkaisuilla tukea kestävää kehitystä. Tehokas Vaillantin ilma-vesilämpöpumppu on tässä yhteydessä ihanteellinen korvaaja ympäristölle vahingolliselle ja kalliille öljylämmitykselle.
201712_51104.jpg
Tutustu edistykselliseen patteritermostaattiin
Tiesitkö että vaihtamalla perinteisen termostaatin älykkääseen termostaattiin voit säästää vuodessa melkoisesti? Vaihtamalla esimerkiksi yli 15 vuotta vanhan termostaatin omavoimaiseen malliin, voi energian säästösi olla 8 %, mutta jos vaihdat termostaatin Danfoss Eco™ termostaattiin, voi energiansäästösi nousta jopa 30 %:iin.
20239_82800.jpg
Poistoilmalämpöpumppu haastaa tehokkuudessa maalämmön
Poistoilmalämpöpumppu (lyhenne PILP) on maa- ja ilma-vesilämpöpumpun lisäksi suosittu ja varteenotettava vaihtoehto omakotitalon tai rivitaloasunnon lämmitysvaihtoehdoksi. Kodissa on paljon lämpöenergiaa tuottavaa: ihmiset, jääkaappi, pakastin, elektroniikkaa, sauna, jne. Tuotamme lämpöenergiaa huomaamattamme.NIBE poistoilmalämpöpumput ovat tämän energian kierrätysjärjestelmä: ne hyödyntävät talosta poistettavan ilman lämpöenergiaa niin tuloilman lämmitykseen, vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään kuin käyttöveden lämmitykseenkin, mihin kaikki poistoilmalämpöpumput eivät pysty.
20211_68317.jpg
Harkitsetko kodin lämmitystavan vaihtoa? Osallistu ilmaiseen webinaariin!
Lämmitätkö fiksusti vai maksatko liikaa? Olisiko sopiva aika lämmitysremontille ja mitä tukia siihen on mahdollista saada? Osallistu NIBEn järjestämään ilmaiseen webinaariin keskiviikkona 3.3.2021 klo 18, niin päivität lämmitystietosi vaivattomasti ajan tasalle.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton