• Etusivu
 • LVI

Sään vaihdellessa säädä kotisi lämpötilaa suoraan mobiililaitteestasi

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Vaillant A/S
Julkaistu 03.02.2021Päivitetty 18.09.2023
20212_68464.jpg

Olosuhteet voivat vaihdella ulkona, mutta kotona olosuhteiden halutaan olla vakaat. Hyödynnä siis käyttäjäystävällisen mobiilisovelluksen ohjausta kotisi lämmityksessä ja lämpötilan hallinnassa suoraan mobiililaitteestasi sijainnistasi riippumatta. Etäohjaus mahdollistaa optimaalisen sisäilman lämpötilan jatkuvasti olosuhteista riippumatta.

Olosuhteet voivat olla ankaria ja hyvin vaihtelevia. Suuret säävaihtelut vaativat paljon kodin lämmitykseltä sekä lämpöolosuhteiden säätämiseltä ja sen ohjaukselta. Asumismukavuuden ja hyvän sisäilman merkitys ovat entistä tärkeämpiä.

Vaillantin nykyaikainen ilma-vesilämpöpumppu ja siihen liittyvät älykkäät toiminnot takaavat kotiisi kulloinkin sopivan sisälämpötilan – silloinkin kun et itse ole kotona.

Lämmitysjärjestelmän kokonaisvaltainen hallinta

Saksalaisen Vaillantin aroTHERM plus ilma-vesilämpöpumpun ja siihen liittyvän lämmitysjärjestelmän yhteyteen on mahdollista hankkia käyttäjäystävällinen sensoCOMFORT-järjestelmäsäädin. Se takaa asumismukavuuden kannalta parhaan mahdollisen sisälämpötilan, huolimatta ulkona vallitsevasta säästä.

Säädin voidaan myös integroida jo olemassa olevaan älykotijärjestelmään – esimerkkeinä Google Home, Amazon Echo ja Apple HomeKit.

Vaillant – sensoCOMFORT

Vaillant – sensoCOMFORT

Vaillantin lämmitysjärjestelmällä on myös etähallintavalmius. sensoCOMFORT-ohjausjärjestelmää voi käyttää etänä erillisen sensoNET-internetmoduulin avulla. Mobiililaitteille ilmaiseksi ladattavalla sensoAPP-sovelluksella voi ohjata lämmitysjärjestelmää monipuolisesti ja helposti – mistä tahansa.

Etähallinnan edelläkävijänä Vaillantin ohjausjärjestelmä mahdollistaa myös etävalvonnan. Vaillant-asiantuntija voi tarkistaa lämmityslaitteen etänä ja ryhtyä toimiin välittömästi ehkäistäkseen suurempia korjauksia. Tämä lisää järjestelmän luotettavuutta ja vältytään pitkiltä korjausjonoilta.

Vaillant - etäohjausjärjestelmä

Vaillant - etäohjausjärjestelmä

Etäkäytöllä voidaan saavuttaa kotisi ihanteellinen lämpötila ja samanaikaisesti varmistaa luonnonvarojen optimaalisen hyödyntämisen. SensoAPP-sovelluksen avulla voit siis hallita lämmitysjärjestelmääsi etäyhteyden kautta kokonaisvaltaisesti säätämällä ja ohjaamalla lämpöä siten, että asumismukavuus on taattu kustannustehokkaalla tavalla. Vaillant, joka on tunnettu korkeasta laadustaan, on kehittänyt aroTHERM plus ilma-vesilämpöpumpun ja etäohjausjärjestelmän myötä uraauurtavan tuotteen, joka takaa parhaan mahdollisen tehokkuuden.

Kotisi ihanteellisen lämpötilan saavuttaminen kustannustehokkaasti on siis mahdollista. Oli ulkona sitten kovaa pakkasta tai paahtavaa hellettä – istuit sitten sohvalla tai työpaikalla. Helppoa kuin mikä!

Kestävää kehitystä ja ympäristöystävällisyyttä

Kodin lämmitysjärjestelmän tehokkaan ja käyttäjäystävällisen hallinnan lisäksi on useita muita hyviä syitä investoida uuteen aroTHERM ilma-vesilämpöpumppuun. Se ei ainoastaan vähennä energiankulutusta ja sitä kautta lämmityskuluja, vaan tekee sen myös ympäristöystävällisesti.

Luontoa kunnioittavat säästötoimenpiteet käyttämällä uusiutuvia energialähteitä ainoastaan tarpeen mukaan, voidaan saavuttaa Vaillantin aroTHERM plus ilma-vesilämpöpumpulla. Siten aroTHERM plus on kestävän kehityksen ratkaisu, joka kattaa kaikki tarpeet lämmityksessä ja lämpimässä käyttövedessä.

Vaillant – aroTHERM plus

Vaillant – aroTHERM plus

Suomen vaihtelevat sääolosuhteet edellyttävät tehokkaiden kodin ratkaisujen pohdintaa. Vaillantin aroTHERM plus täyttää vaatimukset helposti ja se on ihanteellinen sekä uudisrakentamiseen että saneerauskohteisiin.

Myös sen asennus on uskomattoman helppoa ja voidaan tehdä vain parissa päivässä. Lisäksi se on toimintavarma ja vaatii hyvin vähäistä huoltoa.

Yksinkertaisesti sanottuna, lämpöpumpulla saadaan ympäristöystävällinen lämmitysratkaisu, alhaisemmat lämmityskustannukset ja paras mahdollinen asumismukavuus.

Info

Info

Vaillant aroTHERM plus

 • Täydellinen saneeraukseen ja uudisrakentamiseen
 • Menoveden lämpötila jopa 75° astetta ilman sähkövastusta
 • Tarpeeseen mukautettu sisäilman ja käyttöveden lämpötila
 • Laaja valikoima malleja 3, 5, 7, 10 ja 12 kW
 • Huomattava energian säästö
 • Kestävää kehitystä
 • Hiljainen käyntiääni
 • Tehokas käyttö -25 asteen ulkolämpötilaan saakka
 • Käyttöveden mukavuus ja legionella-suoja
 • 3, 5, 6 ja 7 kW täyttö alle 1 kg kylmäainetta
 • Ajaton muotoilu ja tilaa säästävä asennus - sekä sisälle että ulos
 • Käyttäjäystävällinen hallinta - myös mobiilisovelluksen kautta (lisävaruste)
 • Helppo ja nopea asentaa suljetun kylmäpiirin ansiosta – KMO ei ole tarpeen
 • Alhaiset käyttökustannukset
 • Energiamerkkintä A+++
 • Valmistettu Saksassa

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

Antamasi tiedot välitetään artikkelissa mainitulle yritykselle jatkokäsittelyyn.

Vaillant A/S
LVI
ilmavesilämpöpumppu
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20213_69418.jpg
Miten saada paras mahdollinen hyöty lämmitys­saneerauksesta?
Lämmityssaneerauksen ollessa edessä, on kaikkein tärkeintä valita oikea seuraaja vanhalle lämmitysjärjestelmälle. Lämpöpumppu ei ainoastaan säästä rahaa lämmityskuluissa, mutta myös aiheuttaa huomattavasti vähemmän hiilidioksidipäästöjä kuin öljylämmitysjärjestelmät. Mitä nykyajan vaatimukset ja tämän päivän olosuhteet vaativat lämpöpumpuilta?
20211_68248.jpg
Miten valita oikein markkinoilla olevista lukuisista lämpöpumpuista?
Oikean lämmitysjärjestelmän valinta on tärkeä päätös, jolla on pitkäaikaiset taloudelliset ja asumismukavuuteen liittyvät vaikutukset. Teknologia ja kehitystyö menevät jatkuvasti eteenpäin, ja markkinoilla olevien erilaisten tuotteiden lukumäärä on korkea. Tämä tarkoittaa, että tavalliselta kuluttajalta vaaditaan huomattava panostus taustatyön tekemiseen ja oman asiantuntemuksen kartuttamiseen, jotta voi olla varma, että valitsee oikean tuotteen.
20212_68727.jpg
Miten voi alentaa sekä lämmityskuluja että ympäristö­kuormitusta?
Vanhan öljylämmitysjärjestelmän vaihtaminen ympäristöystävällisempään ratkaisuun voi säästää suuriakin summia lämmityskuluissa. Samanaikaisesti voi omaan asumiseen liittyvillä ratkaisuilla tukea kestävää kehitystä. Tehokas Vaillantin ilma-vesilämpöpumppu on tässä yhteydessä ihanteellinen korvaaja ympäristölle vahingolliselle ja kalliille öljylämmitykselle.
20179_50192.jpg
Ilmavesilämpöpumpulla koko vuoden lämpöä
Uutta omaa kotia rakentavista melkein kaikki tietävät maalämmön tehokkuuden – ja suurin osa myös valitsee sen. Myös korjausrakentajat arvostavat maalämmön energiasäästöä ja helppohoitoisuutta.Aina maalämpö ei kuitenkaan ole realistinen valinta, mutta onneksi löytyy vaihtoehtoja, erinomaisiakin.Lämmittäminen ilmasta kerätyllä energialla on monelle tuttu ilmalämpöpumpuista. Samaa periaatetta käytetään ilmavesilämmityksessä, jossa ilmasta kerätty lämpö jaetaan lattia- tai patterilämmityksellä talon tiloihin ja lisäksi saadaan kodin lämmin vesi. Parhaista laitteista on useiden vuosien positiiviset kokemukset, vaikka maalämmön tehokkuuteen ei ole päästykään.
20211_68395.jpg
Kuinka paljon maalämpö säästää enemmän kuin ilma-vesilämpö? Katso video!
Lämmitysjärjestelmän valinta voi tuntua vaikealta on sitten kyseessä uudis- tai saneerauskohde. Jokainen haluaa tehdä oikean valinnan, jotta lämmityksessä voisi säästää rahaa ja välttyä ikäviltä yllätyksiltä. Laadukkaalla lämpöpumpulla talo lämmitetään edullisesti, ekologisesti ja huolettomasti. Talon koolla, sijainnilla tai iällä ei ole merkitystä, sillä jokaiseen taloon löytyy sopivin ja tehokkain lämpöpumppuratkaisu.
20194_57243.jpg
Ota uusiutuvaa energiaa käyttöön - Aloita säästäminen nyt!
Ympäristö on valtava energianlähde. Jopa silloin, kun lämpötila ulkona on alhainen, on maassa ja ilmassa riittävästi lämpöä käytettäväksi lämmitykseen. Lämpöpumput käyttävät tätä energian lähdettä käyttöveden lämmitykseen ja keskuslämmitykseen.Ota uusiutuvaa energiaa käyttöön - Aloita säästäminen nyt!Lämpöpumput toimivat niin tehokkaasti, että sinulla on miellyttävä lämpö 365 päivää vuodessa. Kun niillä on pääsy maassa ja ilmassa olevaan lämpöön, tuottavat ne suuren osan koko lämpöenergiasta sieltä - uudistuvasti ja ilmaiseksi.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton