• Etusivu
  • Talo

Uusi Geberit CleanLine50 -suihkukouru yhdistää tyylin ja toimivuuden

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Geberit Oy
Julkaistu 28.08.2023Päivitetty 01.09.2023
20238_82927.jpg

(Kuva: Geberit)

Kylpyhuoneiden suunnittelussa ja remonteissa tavoitteena on luoda toimiva, tyylikäs ja käyttäjäystävällinen kokonaisuus. Geberitin uusin CleanLine50 -suihkukouru vastaa tähän tavoitteeseen tarjoten innovatiivisen suunnittelun ja käytännöllisyyden yhdistelmän.

CleanLine-sarjan uusin tulokas tekee suihkutilojen viemäröinnistä entistäkin helpompaa ja esteettisempää.

Suihkukourun parhaat ominaisuudet yhdessä paketissa

CleanLine50 -malli erottuu joukosta kapealla profiilillaan ja virtaviivaisella muotoilullaan. Vain kolmen senttimetrin levyisenä se mahdollistaa suuret lattialaatat samalla tarjoten paremman veden ohjauksen lattiakaivoon. Suihkukourun muotoilun ansiosta myös asentaminen on helppoa ja tehokas vedenpoisto on taattu.

Nykykriteereillä pelkkä toiminnallisuus ei riitä, tarvitaan myös tyylikkyyttä. CleanLine50 -malli on saatavana perinteisen harjatun teräksen värin lisäksi myös trendikkäänä mustan kromin sävyssä, jonka ansiosta voit räätälöidä kylpyhuoneestasi juuri omaan silmään sopivan.

(Kuva: Geberit)
(Kuva: Geberit)

CleanLine50 on helppokäyttöinen ja sen innovatiivinen suunnittelu mahdollistaa kampaosan vaivattoman irrottamisen ja puhdistamisen. Lisäksi avoin suihkukourun pinta estää likaloukkuja, ja kätevä kansi on helppo avata ja sulkea.

Laajasta valikoimasta oikea ratkaisu sinulle

CleanLine50 -mallin lisäksi valikoimassa on muita malleja, kuten Geberit-seinäkaivo suihkulle, joka mahdollistaa tasalattiaisen suihkutilan säilyttämisen esteettömänä. Myös Geberit-lattiakaivo suihkulle tarjoaa kompaktin ja tehokkaan vaihtoehdon.

Kokonaisuudessaan CleanLine50 -suihkukouru on vastaus suurten lattialaattojen ja esteettömän lattian kaadon haasteisiin. Sen virtaviivainen muotoilu, käytännölliset ominaisuudet ja trendikkäät värivaihtoehdot tekevät siitä täydellisen valinnan niin suunnittelijoille kuin remontoijille. Tutustu Geberit CleanLine -sarjan tarjontaan ja löydä sopiva ratkaisu kylpyhuoneesi tarpeisiin.

(Kuva: Geberit)
(Kuva: Geberit)
Info

Info

Geberit Cleanline50 -suihkukourun edut käyttäjille ja asentajille

  • Geberit CleanLine50 -suihkukourun avulla suunnittelijat ja remontoijat nauttivat monista eduista:
  • Joustava suunnittelu: Suihkutilan suunnittelu on joustavaa. Suuret lattialaatat ovat mahdollisia ilman kompromisseja viemäröinnissä.
  • Tyylikäs ulkonäkö: Muotoilultaan tyylikäs ja moderni, mikä sopii monenlaiseen kylpyhuoneen sisustukseen.
  • Helppo puhdistettavuus: Avoimen suihkukourun pinnan ansiosta lian ja bakteerien kertyminen on minimoitu, ja kampamainen hiussihti kerää irronneet hiukset.
  • Optimaalinen vedenpoisto: Suihkukourun kaltevuus ohjaa suihkuveden optimaalisesti viemäriin. Tämä helpottaa asennusta ja varmistaa tehokkaan vedenpoiston.
  • Soveltuvuus uusiin ja remonttikohteisiin: Soveltuu niin uusiin rakennuskohteisiin kuin kylpyhuoneiden remontteihin.

Geberit Oy
Talo
kylpyhuone
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20228_79341.jpg
7 parasta säilytysideaa kylpyhuoneeseen
Tyylikkäät, käytännölliset ja tilaa säästävät säilytysratkaisut tekevät arjesta sujuvaa ja pitävät kylpyhuoneen yleisilmeen siistinä. Inspiroidu IDOn tuotevinkeistä, joilla voit tehdä säilytyksestä entistä kauniimpaa ja toimivampaa.
IDO Glow-allaskaappipaketti
Ido - Kylpyhuonekalusteet
Kylpyhuone on eräs niistä rakennuksen huoneista, jonka tehokkuus, hygieenisyys ja sisustus vaativat huolellista suunnittelua. Viihtyisä sisustus ja toimivat ratkaisut kutsuvat luokseen päivittäin. Paras kylpyhuone on siisti, toimiva ja harmoninen. Myös peilit ja valaistus ovat tärkeitä, sillä valaistus on tärkeää aamun hämärästä illan pimentoon ja peileillä saadaan pieneen tilaan lisää avaruuden tuntua.Oikeat ratkaisutTärkeää kylpyhuoneen koosta riippumatta on että kalusteiden, kuten altaiden, kaapistojen ja peilikaapin, asennuskorkeudet ovat perheenjäsenten kannalta sopivia. Kaapistot ja hyllyt tekevät kylpyhuoneesta tyylikkään ja avaran, samalla myös tilojen puhdistaminen helpottuu. Hankkimalla suihkuseinän tai -kaapin eivät vesiroiskeet kastele koko tilaa.
IDO Glow-allaskaappipaketti
Kylpyhuonekalusteet
Kehitämme yhdessä huonekalusuunnittelijoiden Fredrik Wallnerin ja Kaarle Holmbergin kanssa kylpyhuonekalusteita, jotka sopivat hyvin skandinaavisen kodin sisutukseen. Sen määräävin tekijä on valo, pelkistetty muoto ja luonnon materiaalien kunnioittaminen. Inspiraation lähteenä ovat eurooppalaiset sisustustrendit, jotka näkyvät myös kodin muussa sisustuksessa, mutta koska kylpyhuonekalusteet ovat pitkäikäinen investointi, on niiden oltava tyyliltään myös ajattomia.
20224_77604.jpg
Milla Alftanin kylpyhuoneessa jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu
Sisustussuunnittelija Milla Alftan rakennutti kakkoskotinsa Hämeen sydämeen, keskelle kauneinta luontoa. Suurista ikkunoista maisema tulvii myös kodin kylpyhuoneeseen, jossa huippuunsa hiottu käytännöllisyys ja monipuolinen toiminnallisuus yhdistyvät saumattomasti ylelliseen ja luonnon inspiroimaan tyyliin.
20206_65284.jpg
Tuusulan messukotien ihanat kylpyhuoneet - löydä ajankohtaisen inspiroivat ideat
Luonnollista puunväriä, suurikokoisia laattoja ja särmikkään mustia yksityiskohtia nähdään tänä vuonna monien uusien asuntomessukotien kylpyhuoneissa. Useaan Tuusulan messukohteeseen on valittu myös laadukkaita kotimaisia tuotteita, kuten ainutlaatuisella designilla ihastuttavia Vieser-kaivonkansia.
201811_55290.jpg
Kylpyhuoneen hyvä valaistus vaikuttaa moneen asiaan
Monessa kodissa kylpyhuone on paikka, jossa talon naisväki viettää aikaansa ja meikkaa. Tästä syystä kylpyhuoneen valaistukseen kannattaa kiinnittää erityishuomiota. Oikeanlainen valaistus nimittäin vaikuttaa suuresti meikkauksen lopputulokseen.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton