• Etusivu
  • Talo

Tuusulan asuntomessut – tilan juhlaa

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Aulis Lundell Oy
Julkaistu 21.07.2020Päivitetty 15.11.2022
20207_65896.jpg

Toimitusjohtaja Leena Lundell ja Liune D21 Black. Mustat yksityiskohdat tekevät ison paluun Tuusulan asuntomessuilla. Mustia liukuväliovia voit käydä ihailemassa kohteessa 16, Finnlamellin Linnamajurissa.

Erikoisen kevään jälkeen saatiin jännittää, avautuvatko Tuusulan asuntomessujen ovet tänä kesänä yleisölle, mutta helpotuksesta huokaisten pääsemme jälleen inspiroitumaan asumisen uusimmista tuulista 50-vuotista taivaltaan juhliville asuntomessuille.

Liukuväliovi on uusi normaali

Tänäkin vuonna Liunen ovet liukuvat tyylikkäästi messutaloissa, ja ovatkin lähes ainoita väliovia, joita messuilla nähdään, koska yleensä kääntyvät väliovet nostetaan pois messujen ajaksi, jotta eivät olisi tiellä. Seinän sisään liukuvia ovia on Tuusulan messutaloissa ennätysmäärä, ja tilaa säästävästä oviratkaisusta onkin tulossa uusi normaali etenkin uusissa pientaloissa.

Liunen D10 Heijastus, valkoinen peiliovi ja Liune D9 Aika, opaali lasiovi löytyvät kohteesta 19, Sievitalo Kultakoivu.
Liunen D10 Heijastus, valkoinen peiliovi ja Liune D9 Aika, opaali lasiovi löytyvät kohteesta 19, Sievitalo Kultakoivu.

Ääniteknisesti toimivinta ja aistiesteetöntä tilaa -Liunella

Tuusulan Liune-kohteiden ovimalleista löytyy niin valkoista sileänä ja peiliovi -versiona, tyylikästä mustaa ja kaunista. Kohteen numero 13, eli Designtalo Puron Liune-ovet on sijoitettu muun muassa vaatehuoneeseen ja kodinhoitohuoneeseen. Kaksi lastenhuonetta yhdistävä liukuovi löytyy messutalosta numero 19, Sievitalo Kultakoivu. Tyylikkäät mustat ovet tuovat kontrastia Finnlamelli Linnamajuriin, eli kohteen 16 muuten maanläheiseen ilmeeseen.

Kallion galleria on auki

Yleisön pyynnöstä jatkamme myös gallerian aukioloaikaa. Tule tutustumaan Liunen ovigalleriaan Kalliossa Fleminginaktu 12 B, Helsinki.

20207_65897.jpg

Tilaa nyt ilmainen Liunen Sisustus extra

20207_65893.jpg

Liune on koonnut sinulle upean lukupaketin sisustusvinkkejä ja tietoa liukuväliovien mahdollisuuksista.

Lue muun muassa:- Miten luodaan aistiesteettömyys
- Ideoita tilasuunnitteluun
- Terapeuttiset valokuvat
- Esittelyssä kolme koristeovea
- Säästä tilaa ovivalinnoilla

Tilaa itsellesi ilmainen Liune Sisustus Extra kotiisi toimitettuna.

Aulis Lundell Oy
Talo
väliovi
sauna
ovet
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

201810_52587.jpg
Liukuovilla teet pienestä kylpyhuoneesta suuren
Pesuhuone ja sauna ovat yleensä ahtaita paikkoja, joissa tielle kääntyvä ovi aiheuttaa usein päänvaivaa. Seinän sisään menevä väliovi Liune ratkaisee tilaongelmat. Ovi ei ole koskaan tiellä, jos näin halutaan, sillä se antaa tilaa omaan arkeen 1–3 m²/ovi kääntyvään oveen verrattuna.
202211_80093.jpg
Liukuovi toimii myös kostean tilan ovena
Kun kaikki neliöt halutaan käyttää hyväksi, Liune mahdollistaa uudenlaisen tilaratkaisun. Yleensä esimerkiksi pesuhuone ja sauna ovat ahtaita paikkoja, joissa tielle kääntyvä ovi aiheuttaa päänvaivaa. Seinän sisään liukuva Liune ei ole koskaan tiellä, jos näin halutaan, sillä se lukkiutuu ainutlaatuisen ponnahdussalvan ansiosta paikoilleen ovirakenteen sisään. Auki ollessaan ovilevy ei jää näkyviin, ja tilaa aktiivikäyttöön vapautuu 1–3 m2/ovi verrattuna tavalliseen kääntyvään oveen.Tiesithän, että kosteisiin tiloihin on suunniteltu oma Liune. Elementissä ja ovilehdessä on otettu huomioon kosteiden tilojen vaatimat erityistarpeet, kuten kaatokourut ja ilmaraot. Sähkö- ja putkivedot voidaan huomioida elementissä, ja kalusteiden asennus rakenteisin on mahdollista kalustetukien avulla. Myös turvallisuusmääräykset on huomioitu niin kylpyhuoneessa kuin saunassa.
pesuhuoneen ja wc:n välinen ovi on huurrettu liukuovi
Liune Door liukuovet – extraneliöitä asumiseen
Liune on kotimainen liukuovikokonaisuus, jossa ovilevy liukuu seinärakenteen sisään. Ovi ei ole enää koskaan tiellä! Yksi Liune-ovi antaa tilaa asumiseen 1-3 m2 ja laaja ovimallisto saa sisustajan mielikuvituksen lentoon.Liune on oivallinen ovivaihtoehto kompakteihin tiloihin, joissa neliöt halutaan mahdollisimman tarkasti hyötykäyttöön. Se sopii vaativalle sisustajalle, joka arvostaa tilojen muunneltavuutta ja korkealaatuisia pintamateriaaleja.Ovet liikkuvat kevyesti ja vakaasti ja rakenne kestää käytössä. Siksi Liune soveltuu yhtä hyvin lapsiperheelle kuin seniorikotiinkin. Oviaukkoon ei tule kynnystä ja useassa mallissa Liune ovi liukuu kokonaan rakenteen sisään, jolloin koko tila on käytettävissä vapaasti.
20228_79438.jpg
Turvallinen sekä energiatehokas - autotallinovi, joka tunnistaa myös esteen
Autotallinovi on muutakin kuin vain ovi. Kestävä, energiatehokas sekä helppokäyttöinen ovi pitää autosi sekä omaisuutesi turvassa. Helppokäyttöisyyden lisäksi ovien yhtenä tärkeänä ominaisuutena on niiden turvallinen käyttö iästä riippumatta.
20188_54402.jpg
Mihin rakennuksien väliseinissä ylipäänsä tarvitaan kääntyvää ovea?
Liune on uusi väliovistandardi, joka helpottaa tilan suunnittelua ja sisustamista. Asumisen tarpeet ovat eriytymässä. Enää ei ole oikeaa asumisen käsitystä, joka sopisi kaikkiin asumistilanteisiin. Tilaa tarvitaan asuntoihin, sillä ne pienenevät joka vuosi ja asukkailla on vuosi vuodelta vähemmän tilaa itselleen. Vaihtamalla asunnon kaikki väliovet i -oviksi, L-ovien tilalle saadaan vapautettua seinä- ja lattiatilan kodin asukkaiden käyttöön.Hyvä ja toimiva asunto vaatii hyvän suunnittelun. Asunnon viihtyvyyteen vaikuttaa väljyyden tuntu, valoisuus, värit ja materiaalit sekä tilan kalustettavuus. Tutkimustenkin mukaan kaikki arvostavat väljää tilaa. Tärkeää toimivalle asunnolle pitkällä aikavälillä on muunneltavuus eri elämäntilanteisiin.
20185_53202.jpg
Yhä useampi rakentaja tuntee integroidun välioven hyödyt
Seinän sisään integroitu väliovi on parhaimmillaan rakennuksen toiminnallisuutta ja asumisen laatua parantava ratkaisu. Kotimaisissa Liune-väliovissa yhdistyvät arjen esteettömyys, pettämätön tekniikka ja tyylikäs ulkonäkö. Liunen ovet voi tilata suoraan verkosta, Liune toimittaa ne valmiina ja asennusystävällisenä tuotekokonaisuutena. Lopputulos on elinkaarilaadukas kokonaisuus, joka tuo viihtyvyyttä tiloihin.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton