• Etusivu
  • Talo

Tuusulan asuntomessut – tilan juhlaa

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Aulis Lundell Oy
Päivitetty 15.11.2022
20207_65896.jpg

Toimitusjohtaja Leena Lundell ja Liune D21 Black. Mustat yksityiskohdat tekevät ison paluun Tuusulan asuntomessuilla. Mustia liukuväliovia voit käydä ihailemassa kohteessa 16, Finnlamellin Linnamajurissa.

Erikoisen kevään jälkeen saatiin jännittää, avautuvatko Tuusulan asuntomessujen ovet tänä kesänä yleisölle, mutta helpotuksesta huokaisten pääsemme jälleen inspiroitumaan asumisen uusimmista tuulista 50-vuotista taivaltaan juhliville asuntomessuille.

Liukuväliovi on uusi normaali

Tänäkin vuonna Liunen ovet liukuvat tyylikkäästi messutaloissa, ja ovatkin lähes ainoita väliovia, joita messuilla nähdään, koska yleensä kääntyvät väliovet nostetaan pois messujen ajaksi, jotta eivät olisi tiellä. Seinän sisään liukuvia ovia on Tuusulan messutaloissa ennätysmäärä, ja tilaa säästävästä oviratkaisusta onkin tulossa uusi normaali etenkin uusissa pientaloissa.

Liunen D10 Heijastus, valkoinen peiliovi ja Liune D9 Aika, opaali lasiovi löytyvät kohteesta 19, Sievitalo Kultakoivu.
Liunen D10 Heijastus, valkoinen peiliovi ja Liune D9 Aika, opaali lasiovi löytyvät kohteesta 19, Sievitalo Kultakoivu.

Ääniteknisesti toimivinta ja aistiesteetöntä tilaa -Liunella

Tuusulan Liune-kohteiden ovimalleista löytyy niin valkoista sileänä ja peiliovi -versiona, tyylikästä mustaa ja kaunista. Kohteen numero 13, eli Designtalo Puron Liune-ovet on sijoitettu muun muassa vaatehuoneeseen ja kodinhoitohuoneeseen. Kaksi lastenhuonetta yhdistävä liukuovi löytyy messutalosta numero 19, Sievitalo Kultakoivu. Tyylikkäät mustat ovet tuovat kontrastia Finnlamelli Linnamajuriin, eli kohteen 16 muuten maanläheiseen ilmeeseen.

Kallion galleria on auki

Yleisön pyynnöstä jatkamme myös gallerian aukioloaikaa. Tule tutustumaan Liunen ovigalleriaan Kalliossa Fleminginaktu 12 B, Helsinki.

20207_65897.jpg

Tilaa nyt ilmainen Liunen Sisustus extra

20207_65893.jpg

Liune on koonnut sinulle upean lukupaketin sisustusvinkkejä ja tietoa liukuväliovien mahdollisuuksista.

Lue muun muassa:- Miten luodaan aistiesteettömyys
- Ideoita tilasuunnitteluun
- Terapeuttiset valokuvat
- Esittelyssä kolme koristeovea
- Säästä tilaa ovivalinnoilla

Tilaa itsellesi ilmainen Liune Sisustus Extra kotiisi toimitettuna.

Aulis Lundell Oy
Talo
väliovi
ovet
sauna
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

201810_52587.jpg
Liukuovilla teet pienestä kylpyhuoneesta suuren
Pesuhuone ja sauna ovat yleensä ahtaita paikkoja, joissa tielle kääntyvä ovi aiheuttaa usein päänvaivaa. Seinän sisään menevä väliovi Liune ratkaisee tilaongelmat. Ovi ei ole koskaan tiellä, jos näin halutaan, sillä se antaa tilaa omaan arkeen 1–3 m²/ovi kääntyvään oveen verrattuna.
20229_79459.jpg
Miten toteutetaan helppo saunaremontti?
Onko sinulla sauna, jonka kiuas antaa maailman parhaat löylyt, mutta sauna itsessään kaipaisi jo uudistamista? Saunan seinä on tikkuinen, ovet veden ja höyryn kyllästämiä, lauteet pinttyneet ja rahikin keikkuu. Vuosien mittaan käytön jäljet alkavat näkyä rakkaassa saunassa.
pesuhuoneen ja wc:n välinen ovi on huurrettu liukuovi
Liune Door liukuovet – extraneliöitä asumiseen
Liune on kotimainen liukuovikokonaisuus, jossa ovilevy liukuu seinärakenteen sisään. Ovi ei ole enää koskaan tiellä! Yksi Liune-ovi antaa tilaa asumiseen 1-3 m2 ja laaja ovimallisto saa sisustajan mielikuvituksen lentoon.Liune on oivallinen ovivaihtoehto kompakteihin tiloihin, joissa neliöt halutaan mahdollisimman tarkasti hyötykäyttöön. Se sopii vaativalle sisustajalle, joka arvostaa tilojen muunneltavuutta ja korkealaatuisia pintamateriaaleja.Ovet liikkuvat kevyesti ja vakaasti ja rakenne kestää käytössä. Siksi Liune soveltuu yhtä hyvin lapsiperheelle kuin seniorikotiinkin. Oviaukkoon ei tule kynnystä ja useassa mallissa Liune ovi liukuu kokonaan rakenteen sisään, jolloin koko tila on käytettävissä vapaasti.
20192_56239.jpg
Voiko ovi olla sisustajan ja tilankäytön unelma?
Väliseinän sisään liukuva Liune on uuden aikakauden versio liukuovesta; siinä on pintaliukuoven perusajatus, mutta paremmalla toteutuksella! Äänet eristyvät jopa paremmin kuin kääntyvää ovea käytettäessä, koko seinäpinta on käytössä, ja ovi liukuu kevyesti ja äänettömästi. Asennus on helppoa ja nopeaa, ja valmiiksi hitsattu teräselementti on takuulla kestävä.Liukuva väliovi on parhaimmillaan rakennuksen toiminnallisuutta ja asumisen laatua parantava ratkaisu. Kotimaisissa Liune-väliovissa yhdistyvät arjen esteettömyys, pettämätön tekniikka ja tyylikäs ulkonäkö. Liune-ovet voi tilata suoraan verkosta, ne toimitetaan valmiina ja asennusystävällisenä tuotekokonaisuutena.
20199_60174.jpg
Ei enää kääntyvän välioven ongelmaa
Kotimainen Liune-väliovi korvaa kääntyvän oven tai pintaliukuoven ja tuo lisätilaa asiakkaan kotiin 1-3 neliömetriä per ovi. Kasvukeskuksissa asumisen neliöt ovat tiukassa, joten ne on saatava hyötykäyttöön. Ratkaisuksi on luotu tilaa säästävä, ääntä eristävä ja asumismukavuutta lisäävä Liune-ovi. Tämä tuo huomattavasti tilaa asumiseen ja tilan käyttöön. Liunessa yhdistyvät arjen esteettömyys, pettämätön tekniikka ja tyylikäs ulkonäkö. Liune tuotteet voi tilata suoraan verkosta, ja ne toimitetaan kasattuna, valmiina ja asennusystävällisenä tuotekokonaisuutena. Lopputulos on elinkaarilaadukas tilaratkaisu, joka tukee kiinteistön arvoa.
20198_59374.jpg
Uuden aikakauden versio liukuovesta
Väliseinän sisään liukuva Liune on uuden aikakauden versio liukuovesta; siinä on pintaliukuoven perusajatus, mutta paremmalla toteutuksella! Äänet eristyvät jopa paremmin kuin kääntyvää ovea käytettäessä, koko seinäpinta on käytössä, ja ovi liukuu kevyesti ja äänettömästi. Asennus on helppoa ja nopeaa, ja valmiiksi hitsattu teräselementti on takuulla kestävä.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton