• Etusivu
  • Rakentaminen

Taloyhtiöprojekti etenee suunnitelman mukaisesti

Rakentajan toimitus
Päivitetty 06.03.2009
20092_15045.jpg

Taloyhtiöprojekti julkaistiin ensimmäisen kerran kumppanuusverkoston ulkopuolelle omilla Rakenna & Remontoi -messuillamme, perjantaina 30.1. Projekti eteneekin täysin sille asetetussa aikataulussa. Vasemman valikon yleistieto-osuus alkaa olla jo melko pitkällä, vaikka täydennyksiä onkin tulossa vielä melkoisesti varsinkin talousosioon sekä asukasroolimapin sisältöön. Taloyhtiöitä palvelun piiriin aletaan laajamittaisemmin hakemaan huhtikuussa.

Tuotemapit kuntoon

Kiireellisin vaihe on jokaisen yrityksen oman tuotemapin kuntoon laittaminen. Nythän suurimmalla osalla tuotemappi on lähes samanlainen kuin Rakentaja.fi-puolella. Jokaisen kannattaisikin nopeasti ottaa yhteyttä omaan asiakasvastaavaansa tuotemapin viestin saamiseksi suurempia kohteita enemmän huomioivaan kuntoon.

Tuotemappien rakentamisen kanssa meillä viedään edelleen eteenpäin taloyhtiön eri osapuolille suunnattuja täsmäpalveluja, joten kun kevät tulee vielä hieman lähemmäs alkaa kiivaampi rummutus myös taloyhtiöiden suuntaan.

Huhtikuussa on tarkoitus aloittaa taloyhtiöpuolen verkkolehden lähettäminen ja toukokuussa lähtee ensimmäinen Taloyhtiö-lehti liikenteeseen. Sen levikki tulee olemaan 50 000 kpl ja ilmestyminen kolme kertaa vuodessa nyt kahden vuoden ajan.

Seurantakohteet tärkeitä

Yksi tärkeimmistä osioista myös taloyhtiöpuolella tulee olemaan erilaisten korjauskohteiden seuranta. Seurantakohteissa tärkeää olisi päästä käymään koko projekti läpi taloyhtiön silmin eli miten korjauspäätökset tehtiin ja miten itse työ vietiin yhtiössä läpi. Näiden seurantakohteiden etsimisessä voimme tarvittaessa olla apuna esimerkiksi laittamalla erilaisista seurantakohteista hakuilmoitukset sivustoillemme.

20092_15046.jpg
Rakentaminen
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

Rafi_kuvaa_ei_loytynyt_1200x675.jpg
Budjetin toteutumisvalvonta
Toimenpiteet:Budjetin toteutumista seurataan reaaliaikaisesti vertaamalla saatuja urakkatarjouksia osaurakoiden kustannusarvioon. Urakoitsijoiden laskutusta verrataan sopimusten mukaisiin urakkahintoihin.Vastuuhenkilö:ProjektipäällikköDokumentit:KustannusseurantaraportitHyväksyntä:Tilaaja
20117_27094.jpg
Vapaa-ajan kiinteistöjen jätevesien käsittely
Haja-asutusalueella sijaitsevien vapaa-ajan kiinteistöjen jätevesien käsittelyä koskevat mm. seuraavat määräykset:Hajajätevesiasetus (209/2011), joka edellyttää, että kiinteistöjen jätevesien käsittely on asetuksen vaatimusten mukaisella tasolla 15.3.2016 mennessä.Alueellisesti löytyy paikallisia ympäristönsuojelumääräyksiä.
20205_64887.jpg
Pihojen kamalan ihana paviljonki
Paviljonki tulee ja menee muodista. Historiassa on ollut aikoja, jolloin paviljonkeja hävitettiin ja aikoja, joina niitä rakennettiin jokaiseen mahdolliseen puistoon ja pihaan. Jotkut aikakaudet julistivat paviljongit turhakkeiksi ja jotkut ajanjaksot historiassa suorastaan vaativat sellaisen jokaisen itseään kunnioittavan kartanonherran puistikkoon.
20195_57743.jpg
Nykyaikainen hirsiarkkitehtuuri antaa mahdollisuuksia moneen
Sinun ja perheesi elämäntapa ja yksilölliset toiveenne ratkaisevat, minkälainen on juuri teille sopiva hirsitalo. Hirsikodin suunnittelun lähtökohtana on aina laadukas arki. Siksi toimivan kodin suunnitteluun kannattaa ottaa avuksi hirsirakentamisen asiantuntija. Yhteistyö hirsirakentamiseen erikoistuneen suunnittelijan kanssa tarkoittaa, että pääset vaikuttamaan taloprojektiisi konkreettisesti heti alusta alkaen.Nykyaikainen hirsiarkkitehtuuri mahdollistaa melkein mitä tahansa, ultramoderneista kaupunkikodeista perinteiseen hirsitaloon. Suomalaiseen maisemaan suunniteltu hirsikoti on esteettinen, terveellinen ja turvallinen valinta, jossa arki toimii varmasti. Sillä ei ole merkitystä, sijaitseeko tonttisi kaupungissa, taajamassa tai vaikka haja-asutusalueella, hirsikoti nousee sinne missä haluat asua.
20211_68233.jpg
Uudet seinälaattatrendit hurmaavat - katso upeat kuvat!
Valkoiset laatat koossa 20x40 alkavat olla jo mennyttä maailmaa. Samoin suihkuseinän kapeahkot katosta lattiaan ulottuvat tehosteraidat. Nyt pitää olla valmis ja uskaltaa kokeilla suuriakin laattoja lattiassa ja seinillä ja yhdistelemään eri kuoseja ja tekstuureja keskenään. Väri palaa myös markkinoille. Oletko valmis?
20235_81594.jpg
Huomio kesämökin ilmanvaihtoon!
Jos ajattelit, että mökkisi ilmanvaihto on painovoimainen, saatoit hyvinkin erehtyä. Lue miksi. Korjaamalla mökin ilmanvaihdon kuntoon vältät kosteusvauriot ja parannat sisäilmaa.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton