• Etusivu
 • Talo

Ammattilaisten kittipistoolit ja varasuuttimet kotikäyttöön

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Rakennuskemia Oy
Päivitetty 24.10.2023
20224_77761.jpg

Hajosiko kittipistooli kesken liimauksen? Suljitko liimatuubin kärjen roudarinteipillä? Ei siis riitä, että löydät parhaat liimat ja massat, vaan ne pitää saada myös puristettua paikoilleen. Ja mitenkäs ne muut lisävarusteet liimatuubeille: uudet suuttimet ja pitävät sulkijat? WTF® on sarja, joka täyttää kaikki liimaajan unelmasi.

Leikkaa liimapatruuna auki turvallisesti

Ensin avataan patruuna nopeasti ja turvallisesti. WTF® patruunan avaajalla pystyt leikkaamaan sekä kärjen että patruunaan kiinnitettävän suuttimen. Korkealaatuinen patruunan avaaja on tarkoitettu ammattirakentajille sekä tee se itse -asentajille. Leikkuri muistuttaa giljotiinityylistä sikarileikkuria.
Puhdas leikkaus – mahdollistaa täydellisen annostelun ja tarkkuuden.

 • Taskukokoinen – mahtuu työkaluvyöhön.
 • Erittäin helppo ja kätevä käyttää.
 • Paljon turvallisempaa kuin veitsen käyttö.
 • Piilotettu terä turvallisuuden vuoksi.
 • Sopii kaikentyyppisille patruunoille.
WTF® liimapatruunan leikkuri.
WTF® liimapatruunan leikkuri.

Kestävä kittipistooli

WTF vahva ja kestävä kittipistooli.
WTF vahva ja kestävä kittipistooli.

Nyt ei leikitä luurankokittipistoolien kanssa! WTF® Extreme Gun X26:lla on korkea puristussuhde ja kestävä rakenne. Kittipistoolin kriittinen metalliosa on valmistettu ruotsalaisesta teräksestä, joka on erittäin paksua äärimmäisen kestävyyden takaamiseksi.

WTF® Extreme Gun X26 on tarkoitettu sekä tiivistemassoille että paksummille ja järeämmille liimamassoille.

Info

Info

Rakkaalla lapsella on monta nimeä

 • patruunapuristin
 • kittipistooli
 • massapuristin
 • silikonipuristin
 • silikonipistooli
 • liimapuristin
 • liimauspuristin
 • luurankokittipistooli

Mahtaako näitä löytyä vielä lisää?

Varasuuttimia eri tarpeisiin

Varasuuttimia tarvitaan työmaalla aina ja nyt niitä saa jopa erilaisia ja eri tarkoituksiin. F-Nozzle varasuutinsarja 600 ml sukille on suutin sukkapakattujen liima- ja tiivistysmassojen asentamiseen. Suuttimissa on avautuvat hampaat nopeampaa ja helpompaa asennusta varten.

WTF-sarjasta löytyy myös varasuuttimia liimoille ja tiivistysmassoille.

 • S-Nozzle matalamman viskositeetiin liimoille tai tiivistysmassoille.
 • V-Nozzle korkeamman viskositeetin liimamassoille tai vaihtokärjeksi toiselle tuotteelle, mikäli mieluummin liimaa V-nokalla.
WTF® -sarjaan löytyy varasuuttimia kaikille sarjan liimamassoille.
WTF® -sarjaan löytyy varasuuttimia kaikille sarjan liimamassoille.

Sulje liimamassatuubi huolellisesti

WTF liimamassatuubiin sulkija.
WTF liimamassatuubiin sulkija.

Kun on aika sulkea massatuubi, nyt saat vihdoin suljettua sen tiiviisti ilman roudarinteippiä tai ruuvikikkaa. Tämä on ehdoton ykkösvaruste kaikille rakentajille ammattilaisesta amatööriin, jotka käyttävät liima- ja tiivistysmassoja joka päivä tai kerran vuodessa.

Uudelleenkäytettävä korkki estää patruunan kuivumisen ja luonnollisesti pidentää patruunan käyttöikää. Saat kuljetettua avatut WTF-massatuubit rakennustyömaalta toiselle paikkoja ja työkalupakkia sotkematta – ja korkin avulla WTF® Massasalkussa jo käyttöönotettujen massapatruunoiden kuljettaminen onnistuu helpommin.

WTF®-sarja on pitkän tuotekehityksen tulos

WTF® -tuotteita on kehitetty yli neljä vuotta, jotta tuoteperhe voi ansaita tittelinsä "World's Toughest Fix". Tuotekehityksen aikana on testattu yli 100 tuotetta ja koostumusta. WTF® tarkoittaa ammattimaista laatua ja oikean tuotteen valitseminen on vaivatonta.

WTF® -tuotteet pyritään testaamaan ja sertifioimaan objektiivisten tahojen toimesta ja jos tulokset eivät ole tarpeeksi hyviä, palaute otetaan vastaan ja tuotteita kehitetään edelleen. Siitä huolimatta WTF® ei ota itseään liian vakavasti, katso vaikka.

Rakennuskemia Oy
Talo
huoneisto
liimat/massat
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20224_77949.jpg
Osaatko tiivistää ikkunat ja ovet oikein?
Kun ikkunoiden ja ovien tiivistäminen on hoidettu kunnolla ja oikein, se parantaa asumisviihtyvyyttä vähentämällä vedon tunnetta asunnossa sekä estämällä kosteuden ja likaisen ulkoilman pääsyn sisälle. Vedon hävitessä asunnosta, myös sen lämmitystarve ja näin ollen energiankulutus pienenevät.Ikkunaongelmia?-Lasin sisäpinta kostuu huoneiston puolella: Huoneiston ilmanvaihto on riittämätön ja tila liian tiivis, joten korvausilman saanti on estynyt ja poistoilma ei toimi. Poista tiivistettä pätkä sisäpuitteen yläosasta ja ulkopuitteen alaosasta.- Sisä- ja välipuitteiden väli kostuu: Tiiviste vuotaa tai sitä ei ole asennettu ollenkaan tai ikkunalasi ei ole enää tiivis. Syynä ikkunalasin tiiveyteen on yleensä lasituskitin vanheneminen ja tämä voi ilmetä ns. ikkunalasin elämisenä (lasi irti). Tämä ongelma vaatii lasin uuden kittauksen / tiivistämisen esim. silikonilla.- Ulkolasi jäätyy tai kostuu: Liian tiivis ulkopuite. Poista ulkopuitteen tiivistettä kokeilemalla ensin 3 cm pätkä ylhäältä ja alhaalta, jotta ilma pääsee kiertämään ja kosteus poistuu. Liian suuri tiivisterako aiheuttaa sisälasin jäätymisen, joten tämä selviää kokeilemalla.
kuvassa seinärakoon on vedetty uretaanivaahtoa tiivisteeksi ja vieressä kolme tytan uretaanivaahtopulloa
Tytan polyuretaanivaahdot kaikkeen rakentamiseen
Polyuretaanivaahto soveltuu sekä uudis- että korjausrakentamiseen. Tytan PU-vaahtoja suositellaan moneen käyttöön rakentamisessa: asentamiseen, tiivistämiseen, täyttämiseen ja eristämiseen. Tytan PU-vaahdot ovat homesuojattuja, kestävät kosteutta eikä vaahto modernin kemiallisen koostumuksen ansiosta vaahto pääse valumaan suorilta pinnoilta. Lisäksi PU-vaahdot kestävät kylmää ja kuumaa (-60ºC - +100ºC). Kuivunutta vaahtoa voidaan leikata, hioa, päällystää tai maalata. Korkealuokkaiset Tytan PU -vaahdot on valmistettu ISO 9001: 2000 mukaan. Kovettuneen vaahdon tasalaatuisuus takaa erinomaisen kiinnittyvyyden useimmille rakennusmateriaaleille:tiilibetonilaasitpuulasimetallipolystyreenikova PVCkova PU-vaahto
20207_65817.jpg
Valitse oikea uretaanivaahto käyttötarkoituksen mukaan
Tavallisen pilli- tai pistoolivaahdon lisäksi markkinoilla on liuta erilaisiin tarkoituksiin räätälöityjä PU-vaahtoja. Löytyy matalasti turpoavaa, palosuojaukseen suunniteltuja ja liimaamiseen tarkoitettuja vaahtoja. PU-vaahto täyttää raot, on helppo asentaa ja eristää erinomaisesti. Kovettuneen vaahdon tasalaatuisuus takaa erinomaisen kiinnittyvyyden useimmille rakennusmateriaaleille: tiili, betoni, laasit, puu, lasi, metalli, polystyreeni, kova PVC ja kova PU-vaahto.Löydä ala olevasta listauksesta itsellesi sopiva PU-vaahto.
20186_53515.jpg
Väliseinän ja -pohjan eristäminen kannattaa
Joskus saattaa kotona ilmetä ongelma, mikä vaikuttaa huomattavasti asuinviihtyvyyteen. Nimittäin äänet! Olemassa oleva eriste ei eristä ääntä ollenkaan ja/tai äänieristyksen huomioon ottaminen edellisen remontin tai rakentamisen yhteydessä on unohtunut vallan tai ratkaisut ovat osoittautuneet epäonnistuneiksi. Yläkerrasta kuuluvat askelten äänet ja naapurihuoneesta pienimmätkin pihahdukset. Kaukana on levollinen elämä näissä tilanteissa omassa kodissa. Mitä sitten voisi tehdä? Väliseinän ja -pohjan oikeanlaisella eristämisellä vaikutat suuresti ääneneristykseen - unohtamatta myöskään lämmöneristävyyden paranemista.
Weberin WeberSafe -vedeneristysjärjestelmän havainnekuva
Kestäviä märkätiloja – pohjatyöt ja vedeneristys
Kylpyhuone on yksi niistä kodin tiloista, joissa huolellisuus ja tarkkuus itse tekemisessä palkitaan. On tärkeää toteuttaa pohjatyöt asianmukaisesti ja varmistaa, että vedeneristys on tiivis ja asiaankuuluvasti tehty. Mitä pohjatöitä tulee tehdä seinien ja lattian osalta – miten vedeneristys toteutetaan oikein?
201812_55751.jpg
Tee onnistunut matka uuteen kotiin - haaveista totta
Haaveistako totta? Useat meistä haaveilevat yksilöllisesti suunnitellusta kodista − omien tärkeimpien mielikuvien ja toiveiden toteutumisesta niin paperilla kuin myös todellisuudessa. Moni on ehkä raapustanut ruutupaperille huonejakoja ja miettinyt, miten uuden talon huonetilat keskenään jakautuisivat. On kuitenkin hyvä kysyä itseltä, onnistuukohan tämä nyt omalla osaamisella. Kultainen neuvo tähän on: omat visiot kannattaa käydä rohkeasti esittelemässä ammattitaitoiselle ja kokonaisuudet hallitsevalle arkkitehdille heti hankkeen alussa. Ammattilainen hahmottaa kokonaisuudet ja kuuntelee tarkkaan rakennuttajan toiveet.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton