• Etusivu
  • Talo

Säväytä värikkäästi puupaneelilla

Rakentajan toimitus
Päivitetty 09.07.2008
20081_8150.jpg

Puulla sisustaminen on aina vain suositumpaa. Puun esteettisyyden ja lämpöisyyden lisäksi se valitaan usein myös ekologisista syistä. Puu on uusiutuva luonnonmateriaali, jota voidaan korjata, kierrättää ja elinkaarensa lopuksi hyödyntää energian lähteenä. Läpikuultavaksi pinnoitettujen, vaaleiden puumateriaalien rinnalle muotiin ovat tulossa lämminsävyiset sisustustuotteet. Kokeile sinäkin.

Color-paneelilla voit säväyttää sisustamisessa uudella tavalla. Se on tyylikäs vaihtoehto, jos olet rakentamassa uutta tai remontoimassa vanhaa. Unohda perinteiset paneelin käyttötavat ja heittäydy villiin mielikuvitusleikkiin.

Color-paneeli täydentää kotimaisten puupaneelien värimaailmaa. Sitä on saatavana viittä eri sävyä: kirkas vaalea, tervalepän sävyinen, kaksi pähkinänsävyistä – vaalea ja tumma – sekä hieman yllätyksellinen hopeansävy.

Hopeasävyisellä paneelilla saat helposti luotua sisutukseen mielenkiintoisia vastakohtia. Mummolta saamasi perintöpiironki tulee kokonaan uudella tavalla esiin hopeansävyisen paneeliseinän edessä. Sillä voit myös esimerkiksi luoda kodin viihdekeskuksen taakse tehosteseinän, jota vasten hifi-laitteet ovat edukseen.

Asentaminen on helppoa. Voit tehdä Color-paneelista raidallisen seinän, pysty- ja vaaka-asennon lisäksi voit asentaa sitä vaikka vinoon. Paneelin suunnalla voit korostaa tai häivyttää huoneen tai tilan mittasuhteita. Color-paneelia voit käyttää tehosteena vain yhdessä seinässä tai koko huoneessa.

Vaikka uutuuspaneelit ovat kirkasta lukuun ottamatta sävytettyjä, kaikkien pinnassa näkyvät mäntypuun kauniit syyt. Valaistuksella voit halutessasi tuoda paremmin esiin puun kuviot. Color-paneelilla voit loihtia monia tunnelmaltaan erilaisia tiloja ja huoneita – tee kodistasi persoonallinen.

20081_8151.jpg
20081_8210.jpg
Talo
sisustus
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20143_38557.jpg
Ohutlevykiinnitykset
Särmä suomalainen seinätulppa GRIPPER™ sopii kaikkiin rakentamisen, remontoinnin ja sisustamisen yleisimpiin seinäkiinnityksiin. GRIPPER™ toimii kaikissa seinämateriaaleissa ja -rakenteissa. Lo-Vis – mikrokaulus pitää tulpan optimaalisessa asennussyvyydessä pysyen itse piilossa ruuvin alla. DuPont™ Hytrel® -materiaalinsa ansiosta GRIPPER™ kestää pitkäaikaista kuormitusta, iskuja, kulumista, kosteutta, kemikaaleja, lämpötilan vaihteluja ja varastointia tavallisia tulppia paremmin.
20188_54298.jpg
Sisustajalle keraamisia unelmalaattoja lattiaan ja seiniin
Keraamisella laatalla on monia etuja, miksi se kannattaa valita kodin lattia- tai seinämateriaaliksi. Keraaminen laatta kestää erinomaisesti kovaakin kulutusta. Tästä syystä laatat ovat varsinkin lapsi- ja kotieläinperheiden suuressa suosiossa.Keraamisen laatan etuja ovat myös pinnan kestävyys sekä lämmön- ja kosteudensietokyky, unohtamatta tietysti sitä, että keraamiset laatat tuovat sisutukseesi laatua. Nykyisin laattoja löytyy vaateliaimpienkin sisustajien makuun, sillä erilaisia värejä, pinnan muotoja ja laattojen kokoja on valtavasti. Keraamiset laatat soveltuvat hyvin sekä lattia- että seinäpinnoiksi – ja kaikissa tiloissa.
202111_73507.jpg
Viikon sisustusidea: Näin tuot trendikästä rottinkia sisustukseen
Menneet vuosikymmenet ja niiden hittituotteet kiertävät sisustustrendeissä yhä uudelleen. Näin on käynyt myös 80-luvulla suursuosiota nauttineelle rottingille, joka on löytänyt jälleen tiensä suomalaiskoteihin. Katso vinkit, joiden avulla voit tuoda rottinkia onnistuneesti oman kotisi sisustukseen.
20184_52708.jpg
Parin vuoden jälkeen kotiautomaatio on osoittanut tarpeellisuutensa
Olemme aikaisemmin esitelleet porvoolaisen perheen, joka muutti uuteen omakotitaloonsa vuoden 2016 kesällä. Talon isäntä tiesi, että hän haluaa tähän kotiin lapsiperheen arkea helpottavaa automaatiota lisäämään asumismukavuutta. Hän valitsi kotiinsa ABB-free@home-kotiautomaation ja asennuskalustesarjaksi Impressivon.Nyt taloon muutosta on kulunut kohta pari vuotta ja on aika ottaa selvää, miten arki on sujunut. Onko silloin valitut toiminnot vielä käytössä, mitä on muuttunut ja onko järjestelmään tullut lisää ominaisuuksia?Lue myös aikaisempi osa: Kotiautomaatio osaksi talopaketteja
202211_79927.jpg
Ontelolaatat
Talon rakentamista suunnitellessa kannattaa ehdottomasti huomioida toteutustapojen kustannustehokkuus työmaalla. Tähän tehdasvalmisteiset betonielementit tarjoavat erinomaisen ratkaisun. Ontelolaattoja hyödyntämällä säästetään monta työvaihetta tontilla ja vauhditetaan rakennusprojektin valmistumista.
20151_42156.jpg
Rudus mukana messuilla
Rudus on mukana vuoden ensimmäisillä rakennusmessuilla Vantaalla 30.1.-1.2.2015 osastolla 38 A.Esittelyssä mm. Ruduksen betonituotteita ja pihakiviä. Tule keskustelemaan asiantuntijoiden kanssa ja kysymään vinkkejä omaan projektiisi.Tervetuloa!Lisätietoa Rakenna & Remontoi -messuista

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton