• Etusivu
  • Energia

Sähköä sisutukseen ja iloa silmälle käyttömukavuudesta tinkimättä

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Schneider Electric Finland Oy
Päivitetty 12.04.2023
20223_77231.jpg

Schneider Electric sähkökalusteet sopivat sekä retroon että moderniin sisustukseen. Yhdistele vapaasti.

Kun remontissa suuret linjat on päätetty, loppusilauksen teet tarkkaan harkituilla sähkökalusteilla. Sähkökalusteita saatetaan pitää merkityksettöminä sisustukselle, mutta oikea muotokieli ja kauniit sähkökalusteet nostavat koko huoneen sisustuksen aivan uudelle tasolle. Tiesitkö, että sähkökalusteita voi myös valita vastuullisesti?

Schneider Electric on pitkän linjan sähkökalustetoimittaja, jonka valikoimista löytyvät niin uppo- kuin pinta-asennettavat sähkökalusteet. Enää eivät sähkökalusteet ole päällä/pois -tyyppisiä kytkimiä vaan kätkevät sisäänsä myös paljon älyä. Esimerkiksi Exxact-sarjan sähkökalusteet sisältävät älykkäät himmentimet ja pistorasiat, jotka yhdessä sensoreiden ja laitteiden kanssa muuntavat kodit helposti älykodeiksi.

Retroa sähkökalusteisiin on nyt helposti saatavilla

Onko kotisi enemmän retro kuin skandinaavisen niukkaeleinen? Retrokodin sähkökalusteratkaisu on ilman muuta aikakauteen sopivat katkaisijat ja pistorasiat. Schneider Electricin vaihtoehdoista löytyy omansa mihin tahansa tyyliin.

Renova-mallisto korostaa menneiden vuosikymmenten pyöreää muotokieltä. Muovisten kehysten lisäksi valikoimassa on lasiset kehykset. Renovan kalusteet piristävät hauskoilla muodoillaan myös modernimpaa kotia ja tuovat leikkisyyttä sisustukseen.

Renova-malliston kanssa et jumiudu vain mustan tai valkoisen käyttöön vaan pystyt ympäröivillä kehyksillä valitsemaan lukuisista inspiroivista värivaihtoehdoista mieleisesi.

Katso kaikki hurmaavat Renova-malliston kalusteet täältä >>

Renova-sarja on ihana tuulahdus retroa.
Renova-sarja on ihana tuulahdus retroa.
Renova-sarjasta löytyy myös mustaa ja upeaa kuparia.
Renova-sarjasta löytyy myös mustaa ja upeaa kuparia.

Modernia särmää sähkökalusteisiin omalla twistillä

Jos taas kotisi on enemmän skandinaavinen tai moderni, särmät muodot ja vaihdeltavuus tuovat pirteyttä sähkökalusteisiin. Exxact-mallisto on nimensä mukaan eksakti valinta. Neljästä erilaisesta kehysperheestä löytyy luottovalinnat eri huonetiloihin.

Malliston kalusteita voi myös muokata oman maun mukaan, sillä värivaihtoehtoja on kolme: valkoinen, antrasiitti sekä metalli. Lisäksi Exxact Design mahdollistaa tismalleen oman maun mukaiset valinnat, sillä kirkkaan etulevyn alle voi sujauttaa vaikka huoneessa käytetyn tapetin liuskat tai piristää yksivärisen seinän sähkökalustetta tehostevärisellä liuskalla.

  • Exxact Primo, kulmistaan pyöristetty kehys, jonka väreinä valkoinen, antrasiitti ja metalli.
  • Exxact Design, jonka etukehyksen pintaosan alle voi sujauttaa haluamansa liuskan väriä tai kuvioita. Juuri sellaisen, minkä itse haluat!
  • Exxact Solid, huipputyylikäs teräksinen tai lasinen kehysvaihtoehto valkoisena, mustana tai titaaninvärisenä.
  • Exxact Combi mukautuu käytettäväksi diagonaalin kaksoispistorasian kanssa, väreinä valkoinen, antrasiitti ja metalli.
  • Wiser tekee Exxactista älykkään. Exxactin sähkökalusteetlöytyvät myös älykkäinä versioina. Rakenna kodistasi kattavan älykodin yhdistämällä niitä muihin Wiser-laitteisiin
Tutustu Wiseriin täältä >>
Exxact-sarja
Exxact-sarja

Schneider Electricin mallisto ei unohda kosteita tiloja, sillä Exxact-mallistosta löytyy niin kosteiden- kuin ulkotilojenkin vaihtoehtoja.

Kaikki samasta paikasta? Onnistuu! Exxactista löytyy valokytkimet, pistorasiat, ajastimet, termostaatit, tunnistimet ja valonsäätimet.

Tutustu Exxactin sähkökalustemallistoon ja löydä eksaktisti omasi >>

Info

Info

Sähkökalustevinkit lastenhuoneeseen

  • Anna lapsesi valita kuva tai piirtää oma kuvio läpinäkyvän Exxact kehyksen alle.
  • Lisää turvallista tunnelmaa Exxact yövalolla pienelle nukkujalle.
  • Lastenhuoneen valot on hyvä voida himmentää tarpeen mukaan.
  • Muista lasten- ja nuorten huoneen USB-lataukseen erikoistuneet sähkökalusteet.

Ekoa sähkökalusteisiin – vastuullinen valinta

Ensimmäisenä maailmassa kierrätetyn muoviroskan hyödyntäminen on aloitettu Sähkötarviketoimittaja ELKOn mallistossa. ELKO Plus Ocean Plastic on vastuullinen valinta pistorasioihin, kytkimiin ja kehyksiin.

Pintamuovi on valmistettu vanhoista kalastusverkoista valmistetusta kierrätysmuovista. Ocean Plastic on saatavana mustana ja sitä saa helposti täydennettyä ELKO Plus -sarjan mustilla tuotteilla.

Mustat ELKO Plus -sähkökalusteet näyttävät tismalleen samoilta uuden Ocean Plastic -sarjan kanssa lukuunottamatta pientä yksityiskohtaa - Ocean Plastic -kehyksen alareunaan on kaiverrettu pieni aalto-symboli.

ELKO Plus -sarja
ELKO Plus -sarja
Info

Info

Osta helposti omasi

Schneider Electricin tuotteita myyvät hyvinvarustetut verkkokaupat sekä sähköalan liikkeet.
Tuotteiden asentamiseen käytettävä valtuutettua sähköasentajaa.

Schneider Electric Finland Oy
Energia
sähkö
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20234_81349.jpg
Miten kodinohjaus toimii ja mitä se maksaa?
Älykoti-ohjausjärjestelmät parantavat talon turvallisuutta sekä säästävät turhia askelia, energiaa sekä kustannuksia. Kodin sähkölaitteet, valaistus, tietoliikenne ja lämmitys muodostavat kokonaisuuden, joka vaatii ohjausta. Sen voi toteuttaa yksinkertaisilla ohjauskytkimillä ja läsnäolo-, liike- ja lämpötilatunnistimilla tai kattavammalla älykotijärjestelmällä. Kun vältetään jatkuva päälle ja pois kytkeminen, elämä helpottuu ja energiaa säästyy.Wiser-älykotijärjestelmä auttaa muun muassa opitimoimaan energiankulutusta. Älykotijärjestelmä parantaa niin turvallisuutta kuin viihtyvyyttäkin. Schneider Electricin Wiser-älykotijärjestelmä on helppo asentaa. Wiser yhdistelee normaaliin kaapelointiin kytkettyjä asennuskalusteita langattomiin sensoreihin, joka muodostaa automaatiokokonaisuuden. Järjestelmä on helppo räätälöidä jokaiseen kotiin sopivaksi kokonaisuudeksi.Wiser-älykotin on myös tietoturvallinen valinta.
20217_71735.jpg
Suojaa kodin sähkölaitteet salamaniskulta
Kesä tulee ja luvassa on jälleen ukkosia. Salamaniskujen aiheuttamat virtapiikit rikkovat usein kodin elektroniikkaa. Sähkönjakelun turvallisuutta voidaan parantaa huomattavasti lisäämällä keskukseen muutamia erityisiin turvatoimintoihin tarkoitettuja komponentteja. Niiden lisäämistä on hyödyllistä arvioida kohteen kriittisyyden mukaan. Asiantuntijat kertovat, miten kodin sähkölaitteet kannattaa suojata salamaniskuilta.
20221_76557.jpg
Paina nappia, kun haluat kahvia - älykoti hoitaa loput
Arkiaamuna jokainen säästetty hetki on kullanarvoinen. Kaipaisitko sinäkin joskus pikku apulaisia, jotka muistaisivat, kun sinä unohdat, ja ehtisivät, kun sinulla on liian kiire? Älykodissa nämä tekniset ratkaisut tekevät arjestasi helpompaa ja turvallisempaa.
20229_79467.jpg
Led-valaistuksen suunnittelu on tärkeää - miksi?
Valaistussuunnittelu on yksi tärkeimmistä osa-alueista, kun suunnitellaan kodin remonttia tai rakentamista, eikä sitä ole järkevää jättää viime hetkeen. Harva onnistuu valaistuksen ostamisessa vain menemällä (verkko)kauppaan ja kasaamalla kärryn täyteen lamppuja ja valaisimia.Tässä artikkelissa kerrotaan, mitä valaistussuunnittelussa kannattaa huomioida, ja mitä hyötyä valaistussuunnittelusta on.
20221_74366.jpg
Oletko ostamassa uutta täys­sähkö­autoa? Hae 2 000 euron hankinta­tukea
Tiesitkö, että uuden sähköauton ostaja tai pitkäaikaisvuokraaja voi saada valtiolta 2000 euroa hankintatukea? Aiemmin ostaja sai tuen alennuksena auton myyntihinnasta autoliikkeestä, nyt tuki maksetaan hakijalle tukipäätöksen mukaisesti. Tukea haetaan Liikenne- ja viestintävirasto Traficomista.
20207_65862.jpg
Kosteisiin tiloihin
Impressivo-sarjan tuotteet kytkimistä pistorasioihin sopivat niin uudisrakentamiseen kuin saneeraukseen, uppo- ja pinta-asennuksiin sekä kuiviin että kosteisiin tiloihin. Sarja on suunniteltu niin, että lisäämällä tuotteisiin tiivisteosan niistä tulee roiskevesitiiviitä (IP44) ja sopivat asennettaviksi kosteisiin tiloihin.Impressivo-kalusteita käyttämällä voi asentaa samat uppokalusteet yksittäisiksi tuotteiksi tai suuremmiksi yhdistelmiksi niin pintaan kuin uppoonkin. Pinta-asennus tehdään käyttämällä pintakojerasiaa ja pintakoteloita uppopeitelevyjen sijaan. Kytkimet ja pistorasiat saadaan roiskevesitiiviksi ilman tiivistettä huomioimalla johtimien taivutus rasian sisällä ja käyttämällä kytkimien ruuvikiinnitteistä vipurunkoa tai läppäkannellista pistorasian keskiölevyä

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton