• Etusivu
  • Varusteet

Pelaa ja voita tarvitsemasi sähkötyökalut!

− Nyt on tilaisuus saada kaksi Bosch-sähkötyökalua ilmaiseksi

Kaupallinen yhteistyö Robert Bosch Oy / Työkalut
Päivitetty 06.05.2024
20212_68482.jpg

Hyvillä työkaluilla hommat sujuvat. Mitkä sähkötyökalut helpottaisivat sinun remonttiasi tai pihan hoitoa? Pelaamalla Bosch-työkalupeliä ja valitsemalla haluamasi sähkötyökalut, osallistut niiden arvontaan.

Hyödynnä myös kampanjaetu – lisäakusta virtaa pihatöihin ja rakentamiseen

Nyt on oikea aika hankkia tarvitsemasi akkutyökalut kesän puutarhatöihin ja rakennuspuuhiin. Saat kaupan päälle Power For All -yhteensopivan lisäakun, jolla varmistat, että virtaa riittää laitteesta toiseen.

Vaihdettavan akun ansiosta käyttöaikaa voi pidentää vain yhdellä kädenliikkeellä. Sama akku toimii lukuisissa sähkö- ja puutarhatyökaluissa, akkuruuvinvääntimien, pistosahojen, pensasleikkureiden, ruohonleikkureiden, ulkokäyttöisten pesureiden, puutarhapumppujen, kodin pölynimureiden ja monien muidenkin työkalujen käyttövoimana.

Info

Info

Osta mikä tahansa akulla ja laturilla varustettu Bosch 18V / 36V POWER FOR ALL-akkujärjestelmään kuuluva sähkö- tai puutarhatyökalu ja rekisteröi tuote Boschin sivuilla. Saat tehokkaan lisäakun veloituksetta kotiin toimitettuna. (arvot 80€ ja 200€)

Kampanjaetu on voimassa 26.4. – 30.6.2024.

Sujuvaa työskentelyä yhteensopivalla akulla

Power For All 18V -järjestelmässä kaikki laitteet toimivat yhdellä ainoalla akulla. Sillä voi käyttää 10 eri laitevalmistajan 100 erilaista työkalua. Järjestelmään kuuluu laadukkaita ammattityökalumerkkejä: Gardena, Bosch Home Appliances, Husqvarna, GLORIA Haus und Gartengeräte, Wagner, Rapid, Steinel, Kübler Workwear ja PerfectPro.

Katso Bosch -jälleenmyyjät

Power for all
Robert Bosch Oy / Työkalut
Varusteet
työkalut
sähkötarvikkeet
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

Bosch akkupumppu
Uusi akkukäyttöinen painepumppu helpottaa ilmaamista huomattavasti
Pian on jälleen renkaiden vaihdon aika. Asennuksen yhteydessä on myös aina tarpeen tarkistaa rengaspaineet. Kätevä akkukäyttöinen ilmapumppu tekee renkaiden paineen säädöstä tarkkaa ja nopeaa. Kompakti laite on ihanteellinen niin auton-, moottoripyörän- kuin polkupyörän renkaiden paineistamiseen. Lisäksi se on erinomainen apuväline eri urheilulajien pallojen täyttämiseen.
20213_69015.jpg
Tällä laitteella helpotat porausta puuhun ja metalliin
Lukuisissa erilaisissa kiinnityksissä tarvitaan poraamista, jolla tehdään reikä kappaleeseen kiinnikettä varten. Haasteeksi muodostuu usein reiän poraaminen tarkasti kohtisuoraan juuri oikeaan kohtaan. Työstettävän kappaleen muoto voi myös olla sellainen, että sen paikallaan pitäminen porauksen ajan on hankalaa tai jopa mahdotonta. Pöytäporakone helpottaa tätä työtä huomattavasti tehden reiän poraamisesta turvallista, tarkkaa ja nopeaa.
20238_82894.jpg
Tällä työkalulla työstät helposti puuta - urat, reunat ja viisteet hoituvat hetkessä
Kotiverstaalla hoituvat monenlaiset puutyöt. Käytetyimpien työkalujen, kuten porakoneen ja sahan lisäksi akkujyrsin on kätevä apuväline urien tekemiseen, reunojen siistimiseen, viisteisiin sekä koristeellisten kuvioiden luomiseen. Akkujyrsintä on nopea käyttää missä tahansa ilman tarvetta virtajohdon liittämiselle.
20219_72709.jpg
Työkalutesti: akkurunkonaulaimen iskuvoima yllätti
HiKOKI-akkutyökalutesti / Akkurunkonaulain / Roope Naasko
20136_35400.jpg
KNX-taloautomaatio on Standardi
KNX -järjestelmän kantavana ideana on yhdistää rakennuksen kaikki sähköiset toiminnot yhtenäiseksi ja mahdollisimman energiatehokkaasti toimivaksi verkoksi. KNX -järjestelmällä voidaan ohjata mm. valaistusta, lämmitystä, jäähdytystä, ilmastointia sekä esimerkiksi markiiseja.KNX on väylätekniikka, jolla taloautomaation eri osia ohjataan yhdellä ainoalla järjestelmällä, jossa laitteet ja eri järjestelmät keskustelevat keskenään. Väylätekniikka tuo merkittäviä säästöjä niin toteutusvaiheessa kuin rakennuksen elinkaaren aikanakin. KNX -taloautomaatio sopii hyvin erilaisiin ja erikokoisiin kohteisiin kuten omakotitaloihin, toimistoihin, liikerakennuksiin, hotelleihin, kouluihin jne. Muunneltavuus on tärkeää rakennuksen käytön aikana ja KNX -järjestelmän laajentaminen on helppoa. KNX:llä toteutetun talotekniikan osuus ja toiminnot päätetään aina tapauskohtaisesti asiakkaan tarpeiden mukaan.KNX:n on standardoitu järjestelmä (ISO/IEC 14543-3), joka takaa sen, että eri valmistajien KNX -tuotteet ovat keskenään yhteensopivia. KNX standardia hallinnoi ja laitteiden yhteensopivuutta valvoo Konnex Association (www.knx.org). KNX -tekniikka perustuu EIB, BatiBUS ja EHS –järjestelmiin, jotka kehitettiin jo 1990-luvun alussa.Lisätietoa KNX-tekniikasta
20216_70969.jpg
Dronet yleistyvät rakennusalalla, mutta haasteita on vielä liuta
Rakennusalalla käyttökohteita riittää, mutta yritysten ei välttämättä kannata ottaa koko drone-toimintaa omalle kontolleen.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton