• Etusivu
  • Talo

Musta väri toimii kylpyhuoneessakin – inspiroidu yksityiskohdista ja spa-tunnelmasta

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Geberit Oy
Julkaistu 15.09.2023Päivitetty 18.09.2023
20239_83068.jpg

(Kuva: Geberit)

Kylpyhuoneen sisustaminen ja remontointi on monelle kodin sisustajalle ja remontoijalle innostava projekti. Kylpyhuone on paikka, jossa voi rentoutua, joten sen sisustuksen tulisi tukea rentoutumista ja rauhoittumista. Perinteisesti vaaleat ja neutraalit sävyt ovat olleet suosittuja kylpyhuonetrendeissä, mutta nyt on aika astua rohkeasti ulos mukavuusalueelta.

Musta väri onkin nyt nousemassa kylpyhuoneiden sisustuksen keskiöön, ja se tarjoaa mahdollisuuden luoda tyylikäs ja ylellinen ilme kylpyhuoneeseen.

Vaikka musta väri voi tuntua rohkealta valinnalta kylpyhuoneeseen, se voi todella toimia, kun sitä käytetään oikein. Mustat yksityiskohdat, kuten vetimet, suihkukouru, huuhtelupainikkeet ja muut sisustuselementit, voivat tuoda tyylikkään kontrastin vaaleiden ja neutraalien sävyjen rinnalle. Geberitin kylpyhuoneen suunnitteluohjelmalla voit kätevästi kokeilla, miltä kylpyhuoneesi voisi näyttää.

Tässä muutama vinkki, kuinka mustaa voi hyödyntää kylpyhuoneen sisustuksessa ja inspiroitua yksityiskohdista ja spa-tunnelmasta.

1. Kalusteiden päivitys

Yksi yksinkertaisimmista tavoista päivittää kylpyhuoneen ilmettä on vaihtaa kalusteet. Vaaleat ja harmaat ovat perinteisiä valintoja, mutta älä pelkää kokeilla mustaa. Geberit on esitellyt uuden Geberit ONE -kylpyhuonekalustesarjan, joka tarjoaa monipuolisen valikoiman eri värejä, mukaan lukien musta. Näin tilaan voi luoda modernin ja ylellisen ilmeen.

(Kuva: Geberit)

(Kuva: Geberit)

(Kuva: Geberit)

(Kuva: Geberit)

2. Suihkukourulla tyyliä ja toimivuutta

Yksityiskohtien luodessa kokonaisuuden, jopa suihkukourulla voidaan luoda tyylikkyyttä kylpyhuoneeseen. Geberitin uusin CleanLine50 -suihkukouru on saatavana perinteisen harjatun teräksen värin lisäksi myös trendikkäänä mustan kromin sävyssä, joka luo kylpyhuoneeseen toiminnallisuuden lisäksi näyttävyyttä. Lisäksi vain kolmen senttimetrin levyisenä se mahdollistaa suuret lattialaatat laajentaen suunnittelun mahdollisuuksia kylpyhuoneessa.

(Kuva: Geberit)

(Kuva: Geberit)

3. Tyylikkäät huuhtelupainikkeet

Huuhtelupainikkeet ovat usein unohdettu yksityiskohta kylpyhuoneessa, mutta ne voivat olla näyttäviä ja käytännöllisiä. Geberitin valikoimasta löytyy monenlaisia huuhtelupainikkeita eri väreissä ja muodoissa, jotka voivat täydentää kylpyhuoneesi ilmettä. Lisätoimintojen, kuten hajunpoiston ja kosketusvapaan huuhtelun, avulla voit tehdä kylpyhuoneestasi vieläkin toiminnallisemman.

(Kuva: Geberit)

(Kuva: Geberit)

4. Näyttävät peilit

Peilipinta mattamustilla kehyksillä ja hipaisukytkimellä voi olla näyttävä ja käytännöllinen lisäys kylpyhuoneeseen. Geberit Option Plus Square -peili tarjoaa himmennettävän valaistuksen ja huurtumisen eston, joka pitää peilipinnan kirkkaana myös suihkun aikana.

Musta väri ei ole enää pelkästään ohimenevä trendi, vaan se tuo tyylikkyyttä ja kontrastia myös kylpyhuoneeseen. Kokeile rohkeasti mustia yksityiskohtia, kuten kalusteita, suihkukourua, peilejä ja huuhtelupainikkeita, luodaksesi ainutlaatuisen ja ylellisen ilmeen kylpyhuoneeseesi.

(Kuva: Geberit)

(Kuva: Geberit)

Geberit Oy
Talo
kylpyhuone
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20228_79341.jpg
7 parasta säilytysideaa kylpyhuoneeseen
Tyylikkäät, käytännölliset ja tilaa säästävät säilytysratkaisut tekevät arjesta sujuvaa ja pitävät kylpyhuoneen yleisilmeen siistinä. Inspiroidu IDOn tuotevinkeistä, joilla voit tehdä säilytyksestä entistä kauniimpaa ja toimivampaa.
IDO Glow-allaskaappipaketti
Ido - Kylpyhuonekalusteet
Kylpyhuone on eräs niistä rakennuksen huoneista, jonka tehokkuus, hygieenisyys ja sisustus vaativat huolellista suunnittelua. Viihtyisä sisustus ja toimivat ratkaisut kutsuvat luokseen päivittäin. Paras kylpyhuone on siisti, toimiva ja harmoninen. Myös peilit ja valaistus ovat tärkeitä, sillä valaistus on tärkeää aamun hämärästä illan pimentoon ja peileillä saadaan pieneen tilaan lisää avaruuden tuntua.Oikeat ratkaisutTärkeää kylpyhuoneen koosta riippumatta on että kalusteiden, kuten altaiden, kaapistojen ja peilikaapin, asennuskorkeudet ovat perheenjäsenten kannalta sopivia. Kaapistot ja hyllyt tekevät kylpyhuoneesta tyylikkään ja avaran, samalla myös tilojen puhdistaminen helpottuu. Hankkimalla suihkuseinän tai -kaapin eivät vesiroiskeet kastele koko tilaa.
IDO Glow-allaskaappipaketti
Kylpyhuonekalusteet
Kehitämme yhdessä huonekalusuunnittelijoiden Fredrik Wallnerin ja Kaarle Holmbergin kanssa kylpyhuonekalusteita, jotka sopivat hyvin skandinaavisen kodin sisutukseen. Sen määräävin tekijä on valo, pelkistetty muoto ja luonnon materiaalien kunnioittaminen. Inspiraation lähteenä ovat eurooppalaiset sisustustrendit, jotka näkyvät myös kodin muussa sisustuksessa, mutta koska kylpyhuonekalusteet ovat pitkäikäinen investointi, on niiden oltava tyyliltään myös ajattomia.
20224_77604.jpg
Milla Alftanin kylpyhuoneessa jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu
Sisustussuunnittelija Milla Alftan rakennutti kakkoskotinsa Hämeen sydämeen, keskelle kauneinta luontoa. Suurista ikkunoista maisema tulvii myös kodin kylpyhuoneeseen, jossa huippuunsa hiottu käytännöllisyys ja monipuolinen toiminnallisuus yhdistyvät saumattomasti ylelliseen ja luonnon inspiroimaan tyyliin.
20206_65284.jpg
Tuusulan messukotien ihanat kylpyhuoneet - löydä ajankohtaisen inspiroivat ideat
Luonnollista puunväriä, suurikokoisia laattoja ja särmikkään mustia yksityiskohtia nähdään tänä vuonna monien uusien asuntomessukotien kylpyhuoneissa. Useaan Tuusulan messukohteeseen on valittu myös laadukkaita kotimaisia tuotteita, kuten ainutlaatuisella designilla ihastuttavia Vieser-kaivonkansia.
201811_55290.jpg
Kylpyhuoneen hyvä valaistus vaikuttaa moneen asiaan
Monessa kodissa kylpyhuone on paikka, jossa talon naisväki viettää aikaansa ja meikkaa. Tästä syystä kylpyhuoneen valaistukseen kannattaa kiinnittää erityishuomiota. Oikeanlainen valaistus nimittäin vaikuttaa suuresti meikkauksen lopputulokseen.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton