• Etusivu
  • Talo

Minkälaiset trendit näkyvät kylpyhuoneissa vuonna 2021?

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Geberit Oy
Päivitetty 15.05.2023
20212_68616.jpg

Keittiö on pitkään ollut kodin keskipiste, mutta nyt on tullut aika hyödyntää kylpyhuoneen mahdollisuudet ja luoda huoneesta näyttävä tila, jota kelpaa esitellä.

Vastuullisuus, luonnonmukaisuus ja kodinomaisuus korostuvat kylpyhuoneissa yhä enemmän. Trendivärejä ovat luonnosta kumpuavat ruskean, sinisen ja vihreän sävyt.

− Kylpyhuoneet alkavat luontevasti sulautua kodin muuhun sisustukseen. Kodinomaisuus näkyy näyttävinä design-valaisimina ja ylipäätään tunnelmallisena valaistuksena, kertoo IDO-tuotteita valmistavan Geberit Oy:n myyntiedustaja Kristina Närevuori.

Kalusteissa suositaan hänen mukaansa minimalistista tyyliä, ja ne valitaan usein ilman vetimiä. Kodinomaisuuteen kuuluu luontevasti myös käytännöllisyys eli laadukkaat ja toimivat säilytysjärjestelmät. Kaikilla tarvikkeilla on paikkansa.

Puu on upea ja luonnonmukainen valinta pinnoille, jotka eivät ole suoraan kosketuksissa veden kanssa. Puun eläväinen pinta tuo kylpyhuoneeseen aitoa luonnon tuntua sekä rauhaa ja harmoniaa.
Puu on upea ja luonnonmukainen valinta pinnoille, jotka eivät ole suoraan kosketuksissa veden kanssa. Puun eläväinen pinta tuo kylpyhuoneeseen aitoa luonnon tuntua sekä rauhaa ja harmoniaa.

Luonnonmukaisuus jatkuu vahvana trendinä kylpyhuoneissa. Läheinen kytkös luontoon näkyy sekä sisustuksen ilmeessä että vastuullisissa valinnoissa.
− Vastuullisuus ja ekologisuus puhuttelevat varmasti meistä jokaista. Vastuullinen rakentaja ja sisustaja valitsee kylpyhuoneeseen kestäviä ja laadukkaita tuotteita, joilla on pitkä elinkaari. Suomalaiset arvostavat kotimaisuutta, Närevuori luonnehtii.

Yksilöllisyys on nyt trendikästä. Kylpyhuoneen värimaailman ei tarvitse olla pelkkää valkoista.
Persoonallisuus näkyy etenkin väri- ja materiaalivalinnoissa, joissa on lupa käyttää rohkeutta. Kaakelipintojen rinnalla suosittuja ovat puu, marmori ja betoni.
Persoonallisuus näkyy etenkin väri- ja materiaalivalinnoissa, joissa on lupa käyttää rohkeutta. Kaakelipintojen rinnalla suosittuja ovat puu, marmori ja betoni.

Vastuullisuuden lisäksi persoonallisuus saa nyt näkyä. Närevuori kannustaakin tekemään sisustukseen rohkeita valintoja.
− Yksilöllisyys on nyt trendikästä. Kylpyhuoneen värimaailman ei tarvitse olla pelkkää valkoista. Trendivärejä ovat luonnosta kumpuavat ruskean, sinisen ja vihreän sävyt.

Lue myös:
IDOn monipuoliset kalustesarjat tekevät toimivan tyylin luomisesta helppoa >>>

Geberit Oy
Talo
kylpyhuone
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20228_79341.jpg
7 parasta säilytysideaa kylpyhuoneeseen
Tyylikkäät, käytännölliset ja tilaa säästävät säilytysratkaisut tekevät arjesta sujuvaa ja pitävät kylpyhuoneen yleisilmeen siistinä. Inspiroidu IDOn tuotevinkeistä, joilla voit tehdä säilytyksestä entistä kauniimpaa ja toimivampaa.
IDO Glow-allaskaappipaketti
Ido - Kylpyhuonekalusteet
Kylpyhuone on eräs niistä rakennuksen huoneista, jonka tehokkuus, hygieenisyys ja sisustus vaativat huolellista suunnittelua. Viihtyisä sisustus ja toimivat ratkaisut kutsuvat luokseen päivittäin. Paras kylpyhuone on siisti, toimiva ja harmoninen. Myös peilit ja valaistus ovat tärkeitä, sillä valaistus on tärkeää aamun hämärästä illan pimentoon ja peileillä saadaan pieneen tilaan lisää avaruuden tuntua.Oikeat ratkaisutTärkeää kylpyhuoneen koosta riippumatta on että kalusteiden, kuten altaiden, kaapistojen ja peilikaapin, asennuskorkeudet ovat perheenjäsenten kannalta sopivia. Kaapistot ja hyllyt tekevät kylpyhuoneesta tyylikkään ja avaran, samalla myös tilojen puhdistaminen helpottuu. Hankkimalla suihkuseinän tai -kaapin eivät vesiroiskeet kastele koko tilaa.
IDO Glow-allaskaappipaketti
Kylpyhuonekalusteet
Kehitämme yhdessä huonekalusuunnittelijoiden Fredrik Wallnerin ja Kaarle Holmbergin kanssa kylpyhuonekalusteita, jotka sopivat hyvin skandinaavisen kodin sisutukseen. Sen määräävin tekijä on valo, pelkistetty muoto ja luonnon materiaalien kunnioittaminen. Inspiraation lähteenä ovat eurooppalaiset sisustustrendit, jotka näkyvät myös kodin muussa sisustuksessa, mutta koska kylpyhuonekalusteet ovat pitkäikäinen investointi, on niiden oltava tyyliltään myös ajattomia.
20224_77604.jpg
Milla Alftanin kylpyhuoneessa jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu
Sisustussuunnittelija Milla Alftan rakennutti kakkoskotinsa Hämeen sydämeen, keskelle kauneinta luontoa. Suurista ikkunoista maisema tulvii myös kodin kylpyhuoneeseen, jossa huippuunsa hiottu käytännöllisyys ja monipuolinen toiminnallisuus yhdistyvät saumattomasti ylelliseen ja luonnon inspiroimaan tyyliin.
20206_65284.jpg
Tuusulan messukotien ihanat kylpyhuoneet - löydä ajankohtaisen inspiroivat ideat
Luonnollista puunväriä, suurikokoisia laattoja ja särmikkään mustia yksityiskohtia nähdään tänä vuonna monien uusien asuntomessukotien kylpyhuoneissa. Useaan Tuusulan messukohteeseen on valittu myös laadukkaita kotimaisia tuotteita, kuten ainutlaatuisella designilla ihastuttavia Vieser-kaivonkansia.
201811_55290.jpg
Kylpyhuoneen hyvä valaistus vaikuttaa moneen asiaan
Monessa kodissa kylpyhuone on paikka, jossa talon naisväki viettää aikaansa ja meikkaa. Tästä syystä kylpyhuoneen valaistukseen kannattaa kiinnittää erityishuomiota. Oikeanlainen valaistus nimittäin vaikuttaa suuresti meikkauksen lopputulokseen.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton